μην επιμενεις θεοφανια...πηγαινε σβησε τις φωτο σου και μην επιμενεις.
Printable View
μην επιμενεις θεοφανια...πηγαινε σβησε τις φωτο σου και μην επιμενεις.
Δώρα, εσύ μην επιμένεις. Είχα 4 προφίλ, δυο επαγγελματικά και δυο αυστηρα με φίλους.
Το ένα το έσβησα γιατι δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου.
Δεν υπάρχει πουθενά, όσο και να ψάξω.
Δεν έχω κανένα λόγο να σβήνω φωτος μου, στο μοναδικό που έχω μπορούν να τις δουν μόνο οι φίλοι μου.
Από κει και πέρα δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα όπως έχεις καταλάβει.
Το θέμα μας είναι πως απειλήθηκα δημόσια από τον ΚΕΝΟ και ήδη έχω κινηθεί κατάλληλα.
Από κει και πέρα, δεν έχω να πω τίποτε άλλο.
αμα εχει σβηστει ο λογαριασμος δεν φαινεται ισχυει. κ εγω εχω σβησει 2 και τα οποια τα ψαχνα μετα και δεν τα βρισκα.
Δεν ξερω τι ενεργειες θα κανει η θεοφανια...αλλα εγω θα προχωρησω σε καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Εαν τυχον και πειραχτει εστω και τριχα απο τα μαλλια της κοπελλας στο αμμεσο μελον , να ξερουν ποιανου την πορτα να χτυπησουν. Απειλες κατα της ζωης δεν παιρνονται αψηφιστα και ουτε μπορω να ξερω ποιος ειναι ο κενο.
δεν υπαρχει λογος ρε συ δεν θα πειραχτει κανεις να σαι σιγουρος γι αυτο!!!!!!!!!!
Σκέφτομαι ότι θέλω να πάω μια βόλτα στο πάρκο αλλά φοβάμαι μη τυχόν και μου ζητήσουν φόρο :)
μην πας γιατι αν τυχον πατησεις και σκατα εκει ειναι που θα πληρωσεις και το 23%
προς χρηστη ΚΕΝΟ
συγνωμη φιλαρακο που μιλησα ετσι. δεν ειναι του φυσικου μου αυτη η συμπεριφορα. ωστοσο ολα αυτα εμενα μου μοιαζουν σαν μικρα εγκεφαλλικα. να ειστε ολοι καλα παιδια.
1a ερχονται φουρτουνες οχετου και μετα ολο συγνωμες. πες το και υποστηριξε το βρε αδερφε
σκέφτομαι το τρολ που έβλεπα στον υπνο μου και τις φάλαινες που έγιναν σολωμοι και κολυμπούσαν μαζί μου στη θάλασσα ο.Ο
σκεφτομαι πως ειστε ολοι μπαζα!!!!;p;p;p;p