Τι σκέφτεστε; - Page 314
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 314 of 1532 FirstFirst ... 2142643043123133143153163243644148141314 ... LastLast
Results 4,696 to 4,710 of 22967
    Banned
    μην επιμενεις θεοφανια...πηγαινε σβησε τις φωτο σου και μην επιμενεις.

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    μην επιμενεις θεοφανια...πηγαινε σβησε τις φωτο σου και μην επιμενεις.
    Δώρα, εσύ μην επιμένεις. Είχα 4 προφίλ, δυο επαγγελματικά και δυο αυστηρα με φίλους.
    Το ένα το έσβησα γιατι δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου.
    Δεν υπάρχει πουθενά, όσο και να ψάξω.
    Δεν έχω κανένα λόγο να σβήνω φωτος μου, στο μοναδικό που έχω μπορούν να τις δουν μόνο οι φίλοι μου.
    Από κει και πέρα δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα όπως έχεις καταλάβει.
    Το θέμα μας είναι πως απειλήθηκα δημόσια από τον ΚΕΝΟ και ήδη έχω κινηθεί κατάλληλα.
    Από κει και πέρα, δεν έχω να πω τίποτε άλλο.

Senior Member
    αμα εχει σβηστει ο λογαριασμος δεν φαινεται ισχυει. κ εγω εχω σβησει 2 και τα οποια τα ψαχνα μετα και δεν τα βρισκα.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Δεν ξερω τι ενεργειες θα κανει η θεοφανια...αλλα εγω θα προχωρησω σε καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος. Εαν τυχον και πειραχτει εστω και τριχα απο τα μαλλια της κοπελλας στο αμμεσο μελον , να ξερουν ποιανου την πορτα να χτυπησουν. Απειλες κατα της ζωης δεν παιρνονται αψηφιστα και ουτε μπορω να ξερω ποιος ειναι ο κενο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δεν υπαρχει λογος ρε συ δεν θα πειραχτει κανεις να σαι σιγουρος γι αυτο!!!!!!!!!!

Banned
    Σκέφτομαι ότι θέλω να πάω μια βόλτα στο πάρκο αλλά φοβάμαι μη τυχόν και μου ζητήσουν φόρο :)

Senior Member
    μην πας γιατι αν τυχον πατησεις και σκατα εκει ειναι που θα πληρωσεις και το 23%

Banned
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    μην πας γιατι αν τυχον πατησεις και σκατα εκει ειναι που θα πληρωσεις και το 23%

χαχαχαχαχαχαχα

Banned
    προς χρηστη ΚΕΝΟ

συγνωμη φιλαρακο που μιλησα ετσι. δεν ειναι του φυσικου μου αυτη η συμπεριφορα. ωστοσο ολα αυτα εμενα μου μοιαζουν σαν μικρα εγκεφαλλικα. να ειστε ολοι καλα παιδια.

Senior Member
    1a ερχονται φουρτουνες οχετου και μετα ολο συγνωμες. πες το και υποστηριξε το βρε αδερφε

Banned
    Σοβαρά μιλάς; Τώρα είναι που δεν πρόκειται να κουνηθώ... ούτε για τσιγάρα... Καλά πότε μπήκε αυτός ο φόρος; Δεν το προλαβαίνω το άτιμο το Γιωργάκη; Γρήγορο πιστόλι... Άξιος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιατί και ποιός σου είπε ότι τώρα με ενδιαφέρει; Ίσα ίσα που πετυχαίνουν το αντίθετο με το να παρεμποδίζουν τη ζωή μου, να εξοργίζομαι και να αδιαφορώ! Κι αυτή την αδιαφορία που αναφέρεις παραπάνω την προκαλούν οι ίδιοι με το να στρέφονται κατά κάποιο τρόπο εναντίον μου...επίσης κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ενδιαφερθεί για κάτι, αν θέλει να το κάνει από καλή θέληση θα το κάνει αλλά εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να του το επιβάλεις δυσκολεύοντας του τη ζωή! Επίσης, αν συγκεντρώνονταν σ' ένα σημείο π.χ. στο πεζοδρόμιο της Έκθεσης και διαδήλωναν χωρίς να εμποδίζουν τον κόσμο όπως προχθές τότε θα τους σεβόμουνα...αλλά εφόσον δεν με σέβονται αυτοί, δεν πρόκειται να το κάνω ούτε κι εγώ! Όσο για το ότι πρέπει οι διαδηλωτές να είναι εξασφαλισμένοι ότι δεν θα καταλήξουν στο νοσοκομείο κι ότι η χρήση βίας από την αστυνομία χωρίς επίθεση πρώτα δεν είναι σωστή συμφωνώ! Εγώ μιλάω για περιπτώσεις σαν αυτή που περιέγραψα με τις μολότωφ...εκεί καλά τους κάνανε!
    Τελικα, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας... καλα μας κανουνε λοιπον κι εμας!
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Senior Member
    σκέφτομαι το τρολ που έβλεπα στον υπνο μου και τις φάλαινες που έγιναν σολωμοι και κολυμπούσαν μαζί μου στη θάλασσα ο.Ο
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    σκεφτομαι πως ειστε ολοι μπαζα!!!!;p;p;p;p

Senior Member
    σκεφτομαι πως ειστε ολοι μπαζα!!!!;p;p;p;p
    :Ο η δήλωση της εβδομάδας :ΡΡΡ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]