Originally Posted by
Σαλβαδόρ
Γνωμη σου είναι ότι είναι κακοπροαιρετα μηνυματα , οκ .
Αλλοι μπορει να δωσαν αλλους ορισμους και σημασιες σε αυτά που διαβασαν.
Επισης νομιζω ότι δεν καταλαβες εσυ και το Ολγακι το νοημα του ποστ .
Δεν σε προβληματιζει το γεγονος οτι απαντησες κι συμπαρασταθηκες στο Ολγακι μονο εσυ ?
Ποσοι και ποσοι γραφουν εδώ μεσα ανελλιπως , γιατι δεν μου επιτεθηκε κανεις από τα υπολοιπα μελη ?
Γιατι δεν εδωσαν αλλοι δικιο στο Ολγακι και να πουν κατι επικριτικο για μενα ? Ακομα και συ , μου ‘ ‘επιτιθεσε ‘’ εμμεσα .
Γιατι δεν μου τα λες καταμουτρα?
Δωσε ακομα και χαρακτηρισμους για μενα ( αρκει να τους αιτιολογησεις )
Μπορει να μου πεις κατι που δεν το ειχα δει και ετσι να βελτιωθω . Δεν εχω τετοια κολληματα .
Επειτα λες ότι καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν καποια πραγματα γιατι είναι ξενα προς την σκεψη της δικια τους .
Που ξερεις εσυ για την σκεψη μου και από τι μονοπατια περασε .
Πιθανον να εχεις διαβασει καποια ποστ μου ( ή και όλα ) και πας να με κρινεις με τα δεδομενα που εχεις .
Επειδη δεν χω γραψει ιστοριες με προβληματα εδώ μεσα , νομιζεις ότι όλα αυτά μου φαινονται μακρια .
Δεν εχω γραψει τετοιες ιστοριες , γιατι δεν θελω να κερδισω την συμπαθεια ( ή και το μισος ) με αυτόν τον τροπο .
Θα γραψω μια συντομα .
Πιτσιρικας αν ας πουμε πηγαινα στην καφετερια και εμενα λιγο χωρις παρεα κατι παθαινα .Ανχγνωνομουν και με επιανε αμηχανια . Ποσα και ποσα συναισθηματα εχουν περιγραφει εδώ και βλεπω ότι αυτά που ενιωθα τοτε και γω ηταν κοινα με τοσους αλλους .
Τα ειχα όλα αυτά , όμως το παλεψα και το πολεμησα και τωρα εχω φτασει στο αντιθετο ακρο. Πηγαινω ( και ) μονος μου παντου . Για καφε , σε κλαμπ , ταξιδια πολλυημερα στο εξωτερικο .Παω μονος μου και μαλιστα το απολαμβανω.
Τοτε ισως εχεις δικιο που λες ότι μου φαινονται καποια πραγματα αστεια .
Όταν ξεπερνας καποιους φοβους σου , μοιραια αλλαζεις .
Δεν γινεται να συμπεριφερεσαι το ιδιο με πριν . Αν δεν εχεις άλλη συμπεριφορα , παει να πει ότι δεν αλλαξες. Παραμενεις αρρωστος που νομιζεις ότι εγινες καλα .
Φυσικα και θα το δεις σαν αστειο , που τοτε ειχες κατι κολληματα και τωρα σκεφτεσαι πως είναι δυνατον να κολαγα σε τοσο απλα πραγματα .
Επισης δεν εχω θεοποιησει τα προβληματα μου ως σοβαροτερα ολων , ισα ισα που κατακρινω οσους το κανουν σε εντονο βαθμο .
Ετσι παρα πολλοι από δω μεσα , εχουν πεσει στην παγιδα να αποδειξουν ότι είναι πιο αρρωστοι από ολους ( λες και παιρνουν καποιο βραβειο ή βαθμο ) .
Ετσι καποιοι από δω στην προσπαθεια τους να το πετυχουν αυτό , τελικα καταφερνουν να αρρωστησουν πιο πολύ .
Καποιος μπορει καποιες στιγμες να είναι ανηλεης άλλα παραλληλα να βοηθαει με αυτά που λεει , ώστε να τον κινητοποιησει τον αλλον και να σπασει τον φαυλο κυκλο του .
Καποιος μπορει να βοηθαει καποιον άλλο , άλλα με τα λογια του και την ενθαρυνση που προσφερει , να κανει αθελα του , κακο στον άλλο και να τον παγιωνει στην θεση του .