αυτο προσπα8ω.συνηθως πινω 1 με 1.5 λιτρο
αλλε παι λιγοτερο..
Printable View
αυτο προσπα8ω.συνηθως πινω 1 με 1.5 λιτρο
αλλε παι λιγοτερο..
Κι εγώ το προσαπαθώ και κοντεύω τα 2 λίτρα, αυξάνω λίγο λίγο καθημερινά, αλλά είναι και η τουαλέτα πρόβλημα...
καθε τρείς και λίγο
Ναι, σπαστικό.
geia sas κοριτσια, η διαιτα ποια ειναι ακριβως? ψαχνω κατι για 1 εβδομαδα μεχρι να παω στο διαιτολογο μου...εχω αρχισει ψητα κ ελαφρυ βραδυνο μαζι με Τετη αλλα ολο το χαλαω...+ τις νηστειες. Barb αυτη τη διαιτα εδω μπορω να τη κανω μαζι με νηστεια ή εχει πολλα γευματα? με 4 ψαχνω...
αυτη ειναι?Quote:
Originally posted by Pink_Butterfly
ΚΑΛΗΜΕΡΑ BARB! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ. ΘΑ ΤΗ ΓΡΑΨΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ "ΓΡΗΓΟΡΑ"¨. ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ.
Ο ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ 7-10 ΚΙΛΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ (ΕΦΟΣΟΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ) ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ:
ΓΙΑ 6 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΡΩΩ:
1ο ΓΕΥΜΑ
ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΧΥΜΟ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ 2 ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!)
2οΓΕΥΜΑ
2 ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΜΕ 30 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΙΝΑ
3ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ Κ.Σ ΛΑΔΙ
4ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Η ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ
5ο ΓΕΥΜΑ
150 ΓΡ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ( ΒΡΑΣΤΟ Η ΨΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 150 ΓΡ ΠΕΡΚΑ(ΒΡΑΣΤΗ Η ΨΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ) Η 100 ΓΡ ΤΟΝΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ
ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΛΑΔΙ, ΑΛΚΟΟΛ, ΖΑΧΑΡΗ
ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΠΧ ΑΝ ΘΕΛΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2 ΠΛΑΚΕΤΕΣ, Η ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ. ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Η ΛΑΔΕΡΑ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΡΙΔΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ 1,5 ΩΡΑ.
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ : 30 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 6, ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 6,4 ΚΑΙ ΚΛΙΣΗ (INCLINE) 4.
10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΕΠ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ 2.
ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ 100 ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ 160.
ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ( Η ΧΕΡΙΑ Η ΠΟΔΙΑ Η ΠΛΑΤΗ/ΩΜΟΥΣ)
ΑΥΤΑ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ! ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ!!!!!!!! ;)
α ψαχνω μια διαιτα καπου 1700 θερμιδες...αν ξερει καποια απο θερμιδες ας μου πει τι παιζει μαυτη τη διατροφη...μια χαρα μου φαινεται! κ χωρις πεινα! μπραβο κ για τις απωλειες σας κοπελες!
Ευχαριστούμε.
Ας γράψω λοιπόν και τα σημερινά μου,
Μπάρμπ περιμένω και λίγο κριτική , ναί?
1 ποτήρι πορτοκάλι φρέσκο (τέλειωσαν τα γκρέιπ, καλύτερα εδω που τα λέμε)
1/2 κουλούρι Θεσ/κης 1 φέτα φίνα
1 πόδι κοτόπουλο ψητό, σαλάτα λάχανο/καρότο/ραπάνι
1 ακτινίδιο
1 μπιφτέκι άπαχο , λάχανο/καρότο/ραπάνι
νερό 2 λίτρα , καφέδες και τσάι του βουνού
γεια σας κοριτσια. πολλη κινηση βλεπω.
μπεττυ μου τι κριτικη θελεις? εσυ εισαι μια χαρα. κριτικη απο εμενα που τρωω οτι ναναι οποτε ναναι και λεω ταχα οτι κανω αυτη τη διαιτα???
μονο ενα θεματακι με το πορτοκαλι και το γκρειπ βλεπω. το γκρειπφρουτ δεν ειναι (νομιζω) τυχαιο. εχει ικανοτητα λιποδιαλυτικη. το πορτοκαλι δεν την εχει. αν δεν το μπορεις, δοκιμασε ενα μηλο. εγω θα ετρωγα ενα μηλο αντι ενασ ποτηρι χυμο γκρειπ......
απο οτι βλεπεις, απο θεωρια παω πολυ καλα!!!!
bad τι αποφασισες τελικα? δεν μπαινω σαββατοκυριακο και μαλλον εχασα και πολυ πλακα γιατι βλεπω οτι η lbp ειναι πλεον αποκλεισμενο μελος.....
αν δεν αποφασισες, σου λεω οτι αυτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να επαναλαβεις μια βδομαδα του διαιτολογου σου και οχι να δοκιμαζεις καθε τοσο μια αλλη διαιτα.
αν παλι θελεις να τη δοκιμασεις, αυτη δεν φτανει στις 1700 θερμιδες. 1000 και με το ζορι αν την ακολουθησεις τυφλα.
εγω λοιπον εχθες ημουν 85 κιλα. σε 3 εβδομαδες εχασα 3 κιλα. εχθες ομως το παραεκανα. ταχα νηστεια και τηγανησα καλαμαρακια και σουπιες και δωστου και ψωμι και σκορδαλια και οτι αλλο βρηκα μπροστα μου-αποκορυφωση ο χαλβας και 3 κομματι απορτοκαλι γλυκο-χαλασα και την IF, ενα χαλι δηλαδη. δεν πειραζει. απο σημερα δυναμικα συνεχιζω. απο σημερα επειδη ο συζυγος θα ερχεται στις 22:30 θα τρωω μεχρι 23:00 αρα θα ξεκινω στις 18:00. τελικα θελω να τρωω οποτε ειμαι σπιτι. λεω να δοκιμασω το εξης:
18:00 γευμα με τοννο και σαλατα
μεχρι τις 22:00 φρουτακια και
22:30 τοννος και σαλατα.
λετε να μπορεσω??
επισης εκανα ηδη 30 λεπτα διαδρομο και νομιζω οτι θα μπορεσω ακομη 30 διαδρομο ή ελλειπτικο
μπαρμπ του διαιτολογου ειναι πολυ αυστηρη γιατι ετσι την ειχα ζητησει κ δεν την εκανα ποτε...αρχισα με την Τετη μια που μοιαζει βασικα κ με του διαιτολογου...αβυσσος η ψυχη της γυναικας...τς Τετης μου φαινεται πιο ευκολη λεει κ εχει λιγοτερο φαγητο τωρα που το λες :D
Τι θα πει αποκλεισμενο μελος?
Θελω να γινω αδυνατο μελος :(
a mparm sygxarhthria για τα 3 κιλα! κ παρεπιπτοντως να πω οτι πιο πολυ για να καναμε παρεα θα ερχομουν εδω...ειπα κ της Τετης...ισως ερθουμε απο εδω μετα απο αυτη τη διαιτα...το μονο κακο οτι μοιαζουν ολες κ εχω μπερδευτει χαχαχαχ
Στο διαιτολογιο θα παω γιια λιπομετρηση κ μεζουρα κτλ...κ ψυχολογικη υποστηριξη...τα διαιτολογια δεν ξερω ρε παιδι μου πλεον δεν τα κανω...αντιδρω! ενω ο,τι λεμε εδω το κανω...
Μπραβο βρε bad μου ελατε να εχουμε κινηση. καλη συνεχεια σε οτι κανεις. πιστευω πολυ στην αλληλουποστηριξη του φορουμ. γιάυτο και εσυ δεν ακολουθεις τη διαιτα του διαιταολογου. αυτο ειναι, να ξερεις
α, λες να γινουμε απεκλεισμενα μελη? ειναι μεγαλο ανεκδοτο δεν ειναι?
Barb, δεν έχω σταματήσει το γκρέιπ, όμως έχω διαβάσει κάπου από μια κοπελιά στις προηγούμενες σελίδες, οτι μπορουσε να βάζει και λίγο πορτοκάλι για τη γεύση, μέσα στο χυμό.Quote:
Originally posted by BARB3
γεια σας κοριτσια. πολλη κινηση βλεπω.
μπεττυ μου τι κριτικη θελεις? εσυ εισαι μια χαρα. κριτικη απο εμενα που τρωω οτι ναναι οποτε ναναι και λεω ταχα οτι κανω αυτη τη διαιτα???
μονο ενα θεματακι με το πορτοκαλι και το γκρειπ βλεπω. το γκρειπφρουτ δεν ειναι (νομιζω) τυχαιο. εχει ικανοτητα λιποδιαλυτικη. το πορτοκαλι δεν την εχει. αν δεν το μπορεις, δοκιμασε ενα μηλο. εγω θα ετρωγα ενα μηλο αντι ενασ ποτηρι χυμο γκρειπ......
απο οτι βλεπεις, απο θεωρια παω πολυ καλα!!!!
bad τι αποφασισες τελικα? δεν μπαινω σαββατοκυριακο και μαλλον εχασα και πολυ πλακα γιατι βλεπω οτι η lbp ειναι πλεον αποκλεισμενο μελος.....
αν δεν αποφασισες, σου λεω οτι αυτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να επαναλαβεις μια βδομαδα του διαιτολογου σου και οχι να δοκιμαζεις καθε τοσο μια αλλη διαιτα.
αν παλι θελεις να τη δοκιμασεις, αυτη δεν φτανει στις 1700 θερμιδες. 1000 και με το ζορι αν την ακολουθησεις τυφλα.
εγω λοιπον εχθες ημουν 85 κιλα. σε 3 εβδομαδες εχασα 3 κιλα. εχθες ομως το παραεκανα. ταχα νηστεια και τηγανησα καλαμαρακια και σουπιες και δωστου και ψωμι και σκορδαλια και οτι αλλο βρηκα μπροστα μου-αποκορυφωση ο χαλβας και 3 κομματι απορτοκαλι γλυκο-χαλασα και την IF, ενα χαλι δηλαδη. δεν πειραζει. απο σημερα δυναμικα συνεχιζω. απο σημερα επειδη ο συζυγος θα ερχεται στις 22:30 θα τρωω μεχρι 23:00 αρα θα ξεκινω στις 18:00. τελικα θελω να τρωω οποτε ειμαι σπιτι. λεω να δοκιμασω το εξης:
18:00 γευμα με τοννο και σαλατα
μεχρι τις 22:00 φρουτακια και
22:30 τοννος και σαλατα.
λετε να μπορεσω??
επισης εκανα ηδη 30 λεπτα διαδρομο και νομιζω οτι θα μπορεσω ακομη 30 διαδρομο ή ελλειπτικο
Χθές μου είχαν τελειώσει τα γκρέπ και έκανα πορτοκάλι σκέτο, αλλά θα ήθελα πράγματι να φάω μήλο καλύτερα, φοβάμαι όμως μηπως επηρρεάσει το αποτέλεσμα , τι λές?
Λοιπόν ας δούμε τα σημερινά μου
πορτοκαλι χυμός
2 κράκερς με 1 φέτα μίλνερ
φιλέτο σχάρας, μαρούλι σαλάτα
2 ακτινίδια
1 σουβλάκι κοτόπουλο με λαχανοσαλάτα
άσκηση 1,5 ώρα κολύμπι, νερό 2 λίτρα σίγουρα ίσως και παραπάνω.
( α έχασα ακόμη 100 γραμμάρια, τίποτα σπουδαίο αλλά σημαντικό για μένα)
καλημερουδια!!!ειμαι παρα πολυ χαρουμενη που εγινα μελος σε αυτη την υπεροχη παρεουλα!!!λοιπον,εχω να ενεβω στη ζυγαρια κοντα ενα χρονο και πραγματικα σκιαζομαι να το κανω!!!προπερσυ τετοι εποχη ημουν 68 και τωρα παλι εγινα χαλια(βασει ρουχων και καθρεφτη υπολογιζω γυρω στα 85)ομως τωρα δεν ξερω γιατι βλεπω τη ζυγαρια και με πιανει συγκρυο!!! μια ζωη ετσι τα καταφερνω(ανεκαθεν παχουλη εκτος μικρων λαμπρων χρονικων περιοδων που κανω διαιτα και τα χανω και μετα και παλι προς τη "δοξα" τραβω.ομως παλι θελω να αδυνατισω για να νιωσω καλυτερα.ευελπιστω μεχρι τι καλοκαιρι να εχω χασει.ΟΜΩΣ θελω να ρωτησω επειδη ειμαστε σε φαση με τον αντρουλη μου που προσπαθουμε για παιδακι(αντε ποτε θα ερθει!!!)μηπως καποιες διαιτες που στερουνται απο καποιες τροφες οπως ας πουμε υδατανθρακες μηπως με βλαψουν σε μια τετοια φαση;;;θελω μεν να χασω βαρος αλλα ειναι η μονη φορα που δεν θελω να εξαντληθω και αντιθετα να ειμαι δυνατη για να υποδεχθω καποια στιγμη στην κοιλιτσα μου το "δωρακι"μου.καπου διαβασα οτι οπως εμποδιζει τη γονιμοτητα το πολυ βαρος ετσι την μειωνει και η ελλιπης διατροφη γι αυτο φοβαμαι,ειναι ομως απαραιτητο να χασω κιλα!!!!οπως καταλαβαινετε ειμαι σε μια φαση που με απασχολουν πολλα...
καλημερα κελυ , καλο ειναι να ακολουθησεις μια ισορροπημενη διατροφη :)
αν την ακολουθησεις συστηματικα σιγουρα θα εχεις αποτελεσματα, μπορει με πιο αργο ρυθμο αλλα σιγουρα πολυ πιο υγιεινα και ειναι και πιο ασφαλες για τον οργανισμο σου ωστε να εναι δυνατος οπως λες και εσυ να φιλοξενησει για 9 μηνες το μωρουλι!! που σου ευχομαι να ερθει οσο πιο συντομα γινεται.
ειμαι ελευθερη ουτε καν με σχεση εδω και αρκετο καιρο...:( .... αλλα πιστευω πως με το μωρο ολοκληρωνεται η ευτυχια ενος ζευγαριου, ενωνεστε με αυτο το ανθρωπακι! οποτε να φροντιζεις τον εαυτο σου αρκετα ¨απο εδω και περα :)