Τετη τουαλεττα επισκεπτεσαι συχνα? βαλε φρουτακια κ σαλατες να δουμε αν θα αλλαξει κατι...πολυ στεγνα μου φαινονται κ ισως το εντερο να κανει απεργια? ειδα μονο τα χθεσινα σου, εχω μνημη ραδικιου
Printable View
Τετη τουαλεττα επισκεπτεσαι συχνα? βαλε φρουτακια κ σαλατες να δουμε αν θα αλλαξει κατι...πολυ στεγνα μου φαινονται κ ισως το εντερο να κανει απεργια? ειδα μονο τα χθεσινα σου, εχω μνημη ραδικιου
Ο,τι τρωω παντα...χαχαχ..αυτο ειναι το σπαστικο..να τρως μετρημενα και να μην γινεται τιποτα...ομως θα επιμεινω γιατι δεν εχω και αλλη επιλογη..
επειδη κοριτισα το ζωδιο μου λεει σημερα νακλεισω υποθεσεις και για να τις κλεισω πρεπει να δουλεψω, παω!!! τα λεμε και παλι
δηλαδη παντα δεν τρως φρουτα κ σαλατες? παω να δω κ πιο παλια γιατι θα με τρελανεις εσυ βρε χαχαχα
μπαρμπ καλη δουλεια!
Οχι ρε συ, παντα τρωω σαλατα ειτε ωμη ειτε βραστη και φρουτακια...εχθες ετυχε και δεν εφαγα γιατι ετρεχα ολη μερα και δεν εφτιαξα εγω το φαγητο μου.
σημερα ειναι αληθεια πως ρεπαρο απο τις δικες μου δουλειες για να κλεισω υποθεσεις.....!!!! τπτ για αλλαγη επαγγελματικης στεγης δε λεει πουθενα το ζωδιο??? χαχαχα 11 λοιπον εσπασα τη νηστεια (συνολο μετα απο 16 ωρες.....) με ενα τοστακι μαυρο με γαλοπουλα-τυρι και παραλληλα πινω κ το χυμο μου.
Πλακα πλακα εχω να πιω καφε πανω απο 1 βδομαδα! wow
ε μολις σταματησεις να τρεχεις τοσο κ ξεαγχωθεις κ φας κ 2 ακτινιδια θα δεις για ποτε θα πεσει η ζυγαρια! ειδαλως αφου δε κανεις καποιο διαιτολογιο εστω στο περιπου, μηπως να μετρουσες ενδεικτικα τις θερμμιδες μιας ημερας σου, να ξερεις αν τρως αυτες που πρεπει...
Quote:
Originally posted by BaD
Προβλημα με τουαλετα δεν εχω κανενα, ισα ισα.
Αχ γελαω μονη μου ρε συ στο τελος θα καταντησω σαν μια ψυχη εδω μεσα, θα γυροβολαω τα τοπικ και θα λεω "δεν χανω, δεν χανω και ΔΕΝΝ ΧΑΝΩΩΩΩ"!!!
χαχαχαχαχαχχαχα κ μονο μαυτο που σκεφτηκες ο οργανισμος σου θα αδυνατισει...δεν υπαρχει περιπτωση να σε αφησει να γινεις σαν αυτη την ψυχη!!!
Βρρε αγαπη μμου εχεις χασει τα κιλα που λεει το τικερ μεσα σε ποσο καιρο?
Ποοσο νομιζεις ειναι το νορμαλ να χανεις? λογικο ειναι να κολλαει η ζυγαρια οταν εχεις χασει μαζεμενα πολλα...
Σκεψου κ κατι αλλο, μη κανεις καθε βραδυ νηστεια, τρωγε καποια κανονικα (με μετρο βεβαια), κ θα δεις οτι ο οργανισμος θα ξεπροσαρμοστει. Αν τρως καθε βραδυ νωρις βραδυνο οκ δεν αποθηκευεις λιπος αλλα δε δινεις κ το μηνυμα καψε καψε.
Επισης διαβασα καπου οτι οταν τη μια μερα τρωμε περισσοτερες θερμιδες κ την αλλη λιγοτερες βοηθαει. Αμα τρωμε ολο τα ιδια προσαρμοζεται...κ δε ξεκουναει.
!!! μπραβο καλο αυτο! δεν ξερω ακριβως σε τι αλλα λενε βοηθαει...ειχα αρχισει τα σοκολατουχα γαλατα οταν τον εκοψα γιαυτο τον ξαναρχισα... (σκετο πλεον)Quote:
Originally posted by mtsek85
σημερα ειναι αληθεια πως ρεπαρο απο τις δικες μου δουλειες για να κλεισω υποθεσεις.....!!!! τπτ για αλλαγη επαγγελματικης στεγης δε λεει πουθενα το ζωδιο??? χαχαχα 11 λοιπον εσπασα τη νηστεια (συνολο μετα απο 16 ωρες.....) με ενα τοστακι μαυρο με γαλοπουλα-τυρι και παραλληλα πινω κ το χυμο μου.
ακτινιδιο....?
γιατι αυτο???? σε τη βοηθά?
κοιτα πανω κατω κανω τη διατροφη που μου ειπε ο γυμναστης μου αυτη τη βδομαδα και οσες μερες δε μπορεσα, θερμιδες δε ξεπερασα τις 1200. θα δω, σημερα σκεφτομαι θετικα. Η κυριακη θα ειναι καλη μερα το νιωθω!!!! (καλα περιμενω να αδιαθετησω κιολας οποτε μαλλον αρχιζω κατακρατηση....)
απο αγχος παντως να φανε κ οι κοτες!!!! απλετο.....!!!! γιαυτο θελω να γραφτω και λατιν, να βρω 2 μερες απο 2 ωρες να πηγαινω να ανεβει η ψυχολογια (γιατι στο γυμναστηριο, περα απο γυμναστη δεν εχει τπτ αλλο για να σου φτιαξει τη διαθεση ή να σε ανεβασει)
Quote:
Originally posted by BaD
ε μολις σταματησεις να τρεχεις τοσο κ ξεαγχωθεις κ φας κ 2 ακτινιδια θα δεις για ποτε θα πεσει η ζυγαρια! ειδαλως αφου δε κανεις καποιο διαιτολογιο εστω στο περιπου, μηπως να μετρουσες ενδεικτικα τις θερμμιδες μιας ημερας σου, να ξερεις αν τρως αυτες που πρεπει...
Τα 4 κιλακια μου που φαινονται στο τικερ τα εχω χασει μεσα σε ενα μηνα, δλδ απο τοτε που πρωτομπηκα στο forum...δεν λεω οτι δεν ειναι καλη απωλεια ισα ισα...αστο καλο και αυτη η ζυγαρια νομιζω με αγχωνει και δεν θα ξανανεβω μου φαινεται...και ΔΕΝ θελω να γκρινιαζω γιατι αυτοο που κανω τωρα ΔΕΝ λεγεται θετικη ενεργειααααα!
Δεν πτοουμαι, θα επιμεινω, γιατι πραγματικα δεν εχω αλλη ευκαιρια να χασω τα κιλα μου, τωρα που σκεφτομαι ετσι πρεπει να το κανω!
Τα σκεφτηκα κι εγω αυτα που μου λες, ισως να μην κανω καθε βραδυ νηστεια, θα δουμε πως θα το ρυθμισω.
καλμαρουν τα νευρα μου βασικα οταν δεν πνω καφε.... Το εχω αντικαταστησει με χυμος φρουτων και τσαϊ :)
σπανια θα πιω πλεον, ακομα και εξω χυμοπερνει ή τσαι
Quote:
Originally posted by BaD
!!! μπραβο καλο αυτο! δεν ξερω ακριβως σε τι αλλα λενε βοηθαει...ειχα αρχισει τα σοκολατουχα γαλατα οταν τον εκοψα γιαυτο τον ξαναρχισα... (σκετο πλεον)Quote:
Originally posted by mtsek85
4 κιλα σε 1 μηνα???? παρα πολλα για αρχη.... λογικο νομιζω να εχεις κολλησει βρε Τετη..... (ποπο γραφω γρηγορα γιατι δουλευω παραλληλα και ειναι σα να μιλαω σπαστα Ελληνικα... χαχαχαχα
αααα δε σας ειπα....
χθες εκανα την κινηση κλειδι...
δοκιμασα ενα απο τα τζινακια μου.....
αποτελεσμα?
ανεβαινει μεχρι πανω! (κατι που δε γινοταν πριν) αλλα το ενα φερμουαρ απο το αλλο απεχουν 5 δαχτυλα..... 6-7 ποντους δλδ και θα μου κανει και παλι (ελπιζω δλδ..)
κοριτσια νομιζω κ οι δυο πατε απιστευτα καλα, παρολαυτα η γκρινια μας κανει κ ξεδινουμε, νομιζω δεν κανει κακο, τουλαχιστο οχι σεμας! πειτε τα να ξεσκασετε!
αλλα το θεμα ειναι να μη ριχνετε μονες το ηθικο σας, αν η ζυγαρια μας απογοητευει ενω πιστευουμε οτι ακολουθουμε σωστη πορεια ας τηνβαλουμε κ λιγο στην ακρη...
οταν το τζιν μας ανεβαζει το φοραμε!
Χθες εβαλα ενα που το κατεβαζω χωρις να χρειαστει να το ξεκουμπωσω :D:D:D + το γυμναστη + τη νηστεια == σημερα πεταω.
Παω τωρα να παρω τον δικηγορο μου να τους σκασει μιαμηνυση που μου διελυσαν το αμαξι γιατι αρκετα περιμενα! (αστειευομαι χαχαχαχα) αντε κ γω λιγη υπομονη ακομα...κ ο Θεος βοηθος