κοριτσακι οταν καποιος χανει κ μετα κολλαει λεγεται φαινομενο πλατω,,,,δεν ξερω αν αυτη ειναι η περιπτωση σου,,αλλα μια κολλητη εκανε ατκινς κ ενω η ζυγαρια δεν εδειχνε πολλα κιλα κατω,η κολλητη ειχε κατεβει 2 νουμερο κατω...
Printable View
κοριτσακι οταν καποιος χανει κ μετα κολλαει λεγεται φαινομενο πλατω,,,,δεν ξερω αν αυτη ειναι η περιπτωση σου,,αλλα μια κολλητη εκανε ατκινς κ ενω η ζυγαρια δεν εδειχνε πολλα κιλα κατω,η κολλητη ειχε κατεβει 2 νουμερο κατω...
Έλενα για να πεις ότι είσαι σε πλατό πρέπει να μην χάσεις καθόλου αν θυμάμαι καλά για 2-3 εβδομάδες και να μην έχεις ούτε απώλεια πόντων!Quote:
Originally posted by helena73
Σε εμένα δεν ισχύει αυτό επειδή στην ουσία κάτι χάνω, απλά πολύ αργά! Δεν πειράζει τι να κάνω; Ήθελα να μη ντρέπομαι φέτος στη θάλασσα! Τώρα θα αρκεστώ στο να δείχνω απλώς λίγο καλύτερα από πέρσι. Από ότι κατάλαβα από εδώ και πέρα δεν πρέπει να περιμένω απώλεια μεγαλύτερη των 2 κιλών ανά μήνα!
Αυτό σημαίνει 62 κιλά ως τις αρχές Ιουλίου, αν σκεφτείς ότι θα έχουν μεσολαβήσει και 4 μήνες γυμναστικής, πιστεύω σε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Μπορεί π.χ με τόση γυμναστική και απώλεια κυρίως λίπους να δείχνω όπως έδειχνα παλιά στα 60 ή 59! Όπως και να έχει συνεχίζω! Δεν εγκαταλείπω με τίποτα!
Εσύ τι κάνεις; Αποφάσισες τελικά τι δίαιτα θα αποφασίσεις; Πως τα πας γενικότερα;
Τραγικό δεν είναι σίγουρα, απλώς θα πρέπει να αναθεωρήσω λίγο τη δίαιτα μου. Δεν μπορώ να τρώω καθημερινά κρέας για τους υπόλοιπους 6-7 μήνες θα φρικάρω! Είχα σκοπό να το κάνω με την προϋπόθεση ότι θα χάνω γύρω στα 4 κιλά τον μήνα. Τώρα δεν αξίζει τέτοια θυσία. Άρα αναπροσαρμόζω και προσθέτω όσπρια , ξηρούς καρπούς και ίσως μερικά φρούτα αραιά και που. Λίγο γιαούρτι και μαύρο ρύζι επίσης θα ήταν μια καλή αλλαγή!Quote:
Originally posted by bouliana
δν είναι και τραγικό 7 κιλά σε 100 μέρες, δεν είσαι παχύσαρκη,ούτε είναι επείγον να χάσεις γρήγορα και άμεσα κιλά,περιττά κιλά προσπαθείς να χάσεις. και σκέψου οτι όσο πιο αργά χάνεις τόσο πιο σίγουρο είναι οτι θα τα συντηρήσεις.
όσο για το γυμναστήριο το λένε αυτό γενικότερα συγκεκριμένα για τις μυικές ασκήσεις.στην πράξη όμως δν το έχω παρατηρήσει. το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι μετά από αερόβια και αν έχω φάει αρκετά κατά την διάρκεια της μέρας, μου προκαλείται κατακράτηση υγρών.τα αποτελέσματα της αερόβιας τα βλέπω συνήθως μια μέρα μετά και όχι το επόμενο πρωί.
εγω πιστευω οτι καποια στιγμη ,μεσ στον μαρτιο θα εισαι 65,,θα κανει μια ο μεταβολισμος σου κ θα δεις!!!!!!!!!!δεν ξερω τι διατροφη να κανω,,προς το παρον δεν καθομαι,,,προσεχω..οι πιο πολλες διαιτες θελουν γιαουρτι σαν σνακ,εγω εχω δυσανεξια,,,θελωμια υγειινη διατροφη καθως εχω κ παλλινδομηση στο στομαχι....εχω περιπου ενα πλανο,,,που περιλαμβαβει δημητριακα ολικης αλεσης ,γαλα 0% ελαχιστο,ψητα,σαλατες φρουτες,,δεν βλεπω ομως τιποτα,,,
Αυτό σημαίνει 5 κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα! Γνωρίζοντας τον οργανισμό μου δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει αυτό με τίποτα! Εδώ που φτάσαμε και 3 κιλά να χάσω σούπερ ευχαριστημένη θα είμαι!Quote:
εγω πιστευω οτι καποια στιγμη ,μεσ στον μαρτιο θα εισαι 65,,θα κανει μια ο μεταβολισμος σου κ θα δεις!!!!!!!!!!δεν ξερω τι διατροφη να κανω,,προς το παρον δεν καθομαι,,,προσεχω..οι πιο πολλες διαιτες θελουν γιαουρτι σαν σνακ,εγω εχω δυσανεξια,,,θελωμια υγειινη διατροφη καθως εχω κ παλλινδομηση στο στομαχι....εχω περιπου ενα πλανο,,,που περιλαμβαβει δημητριακα ολικης αλεσης ,γαλα 0% ελαχιστο,ψητα,σαλατες φρουτες,,δεν βλεπω ομως τιποτα,,,
Δυσανεξία έχεις μόνο στο γιαούρτι; Με το τυρί τι γίνεται; Αν είσαι οκ με τυρί μπορείς να αντικαθιστάς όπου γιαούρτι με τυρί ή γάλα! Έχεις πρόβλημα με τη λακτόζη;
στο τυρι οχι τοσο πολυ αλλα σεν μου αρεσει κιολας αν εξαιρεσουμε την φετα που την λατρευω,,αλλα εχει λιπαρα κ δεν κανει με το στομαχι μου!!!!!
το γιαουρτι με τιποτα δεν μου καθεται
αντε ελαχιστο γαλα 0% και αυτο το φοβαμαι..
θα τα χασεις θα δεις!!!!
Το στομάχι σου έχει πρόβλημα με τα λιπαρά; Για τι είδους λίπους και τι ποσότητα μιλάμε; π.χ ένα κ.σ ελαιόλαδο πως είναι; 30 γρ φέτα μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα; Το λίπος από ένα μπούτι κοτόπουλο χωρίς πέτσα; Είναι ανεκτό ή δημιουργεί πρόβλημα;Quote:
στο τυρι οχι τοσο πολυ αλλα σεν μου αρεσει κιολας αν εξαιρεσουμε την φετα που την λατρευω,,αλλα εχει λιπαρα κ δεν κανει με το στομαχι μου!!!!!
το γιαουρτι με τιποτα δεν μου καθεται
αντε ελαχιστο γαλα 0% και αυτο το φοβαμαι..
θα τα χασεις θα δεις!!!!
Ρωτάω μπας και βρούμε κάτι καλό που να σε βολεύει και να χάνεις! Τόσοι είμαστε εδώ, όλο και κάτι θα σκεφτούμε!
το κοτοπουλο το τρωω μια χαρα!!!!!!απλα φετα δεν κανει,γενικα απογυγη λιπαρων λενε
εγώ ξέρω οτι βοηθάνε ιδιαίτερα τα ζελέ στο να ανακουφίζεσαι από την παλινδρόμηση.
επίσης πολλοί με παλινδρόμηση την βγάζουν με αριάνι. και σαυτό έχεις δυσανεξία?
ρε κορίτσια πολύ λίγο τρώτε!
το επινα καποτε αλλα δεν μου πολυαρεσε...
κρεμ καραμελέ?:cool:
αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
102.6
καλημερα φιλαρακια μου,,επιτελους 69,8,,για να δουμε ποσο θα κρατησει αυτο,,,
μπράβω έλενα!΄
λοιπόν την τρίτη το πρωί με έδειξε η ζυγαριά 79,5 δευτέρα είχα φάει 2400 θερμίδες και έκανα μισή ώρα ελαφρύ περπάτημα
την τετάρτη το πρωί 78 με 1800 θερμίδες και μία ώρα πήγα σε πολύ έντονο αερόβιο πρόγραμμα
και σήμερα 77,8 χθες γύρω στις 1900 θερμίδες και όχι άσκηση