Originally Posted by
Fearg
Γεια σου jimmaster, το κομματι του ποστ σου που παραθετω ειναι καποιες σκεψεις σου οι οποιες μου φαινονται απολυτως φυσιολογικες. Πιστευω οτι ειναι το δυσκολο σημειο μεχρι να γνωριστουν καλυτερα 2 ατομα. Και δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος στανταρ τροπος που ξεπερνιεται. Ακομα κ ο καζανοβας να εισαι, αυτα σκεφτεσαι "τι θα κανω, τι θα πω για να μη βαρεθει". Στην παρεα μου ολοι, ακομα και οι πιο ωραιοι αντικειμενικα, εχουν πανω κατω αυτο το θεματακι. Αλλα το αντιμετωπιζουν αλλοι ευκολα, αλλοι δυσκολα. Βλεπεις ειναι αυτη η αποψη που επικρατει, οτι ο αντρας πρεπει να βρισκει μια εξυπνη ατακα, να πιανει την κουβεντα για να τσουλησει το πραμα.
Η αληθεια ειναι οτι σε βλεπω μπερδεμενο αλλα αυτα που λες δεν εχουν απαντηση. Μου θυμιζει λιγο εμενα, οχι μονο στο συγκεκριμενο θεμα, αλλα και γενικοτερα οταν εχω αγνοια για κατι, προσπαθω να κανονισω ολες τις λεπτομερειες απο πριν. Αλλα δε γινεται. Ειναι καποια θεματα που λυνονται εκεινη την ωρα. Βλεποντας κ κανοντας.
Οποτε κοιτα να ανεβεις ψυχολογικα, να πας στο ραντεβου σου με καλη διαθεση, σκεψου κ κανα 2 θεματα που να ενδιαφερουν την κοπελα για τα οποια μπορεις να μιλησεις αν δεν τσουλαει η υποθεση και θα εισαι κομπλε πιστευω.
Και το φορουμ δε σου γυρναει την πλατη μην ανησυχεις.