Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 161 FirstFirst ... 2129303132334181131 ... LastLast
Results 451 to 465 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Ναι το "δεν θέλω να είμαι γκέι" δεν είναι λόγος όμως. Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Απάντησε στον εαυτό σου... "Τι θα με εμπόδιζε να είμαι γκέι;"
    Δεν μπορείς να δώσεις διάρκεια σε σχέση με άντρα. Πως το ξέρεις αφού δεν έχεις δοκιμάσει μας είπες!!!!!!!
    Ο εφιάλτης θα σταματήσει όταν θα ψάξεις με πείσμα να βρεις τι είσαι αντί να κάθεσαι να σκέφτεσαι τι είσαι. Δεν το έχεις αποδεχτεί.. έχεις αποδεχτεί πως ίσως κάποια στιγμή αποδεχτείς πως είσαι μπάι/γκέι. Ελπίζω να με κατάλαβες.
    Δηλαδή αν ένας άντρας έμενε έγκυος δεν θα σε πείραζε για να καταλάβω; Άκου γράψε τις σκέψεις σου σε ένα χαρτί και κάντους σύνδεση. Οι άνθρωπόι πρέπει να τεκνοποιούν; Αυτό πως προκύπτει; Αν ήταν έτσι τότε θα κρεμούσαν τους μοναχούς και θα τους έκαιγαν σαν σύγχρονες Ιωαννες της Λωραίνης.
    Ε δεν θελω ρε φιλε...πως να το κανουμε τωρα? Ποιος θελει? με κοροιδευεις? Κοιτα τις γυναικες...ειναι τοσο ομορφες...με σκοτωνει το γεγονος να μπορεσω να εχω μια διπλα μου αλλα να εχω εναν τριχωτο μαλακα...με πιανεις? δεν εχει να κανει ουτε με την κοινωνια ουτε με τπτ...εχει να κανει με το πως το βλεπω εγω...προσωπικα δεν πιστευω σε θρησκειες κτλ...πιστευω ομως στην μητερα φυση και ξερω για τι πραγμα ειναι σχεδιασμενος ο αντρας και η γυναικα...κι ενα απαυτα ειναι η τεκνοποιηση...προσωπικα εγω το χω σιγουρο πως θα τεκνοποιησω...και το να εχω γυναικα διπλα μου που την ικανοποιω το χω περηφανεια μου...πες με οτι θες....δεν μπορεις ομως να μαλλαξεις...ετσι ενιωθα παντα...

Senior Member
    Ναι αλλά το βρίσκεις ελκυστικό ας έχει γένια μούσια και τριχωτό κ*λο! :) Άρα το πρόβλημα σου είναι πως προσπαθείς μανιωδώς στο μυαλό σου να ακολουθείς τους "κανόνες" της κοινωνίας. Κι είναι λογικό να σε πιάνει δυσφορία αφού όλοι μας μαθαίνουν πως αυτό είναι κάτι αφύσικο και ανώμαλο. Πως να μην σε πιάνει λοιπόν?
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Ωραία ε τότε αφού η Μαμά φύση σε έχει κατασκευάσει για να τεκνοποιήσεις γιατί προβληματίζεσαι μήπως είσαι γκέι? Αφού είσαι κατασκευασμένος για στρέιτ. Φαντασιώνεσαι βέβαια και άντρες έτσι; αλλά όχι είναι τριχωτοί και πως γίνεται να τους έχεις όταν έχεις μια ξανθιά γκόμενα απέναντι; Και πως να κάνεις σχέση με έναν άντρα και μάλιστα μακροχρόνια;

(δεν ξέρω αν ο τρόπος γραφής φαίνεται επιθετικός αλλά δεν είναι καθόλου έτσι).
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Ναι αλλά το βρίσκεις ελκυστικό ας έχει γένια μούσια και τριχωτό κ*λο! :) Άρα το πρόβλημα σου είναι πως προσπαθείς μανιωδώς στο μυαλό σου να ακολουθείς τους "κανόνες" της κοινωνίας. Κι είναι λογικό να σε πιάνει δυσφορία αφού όλοι μας μαθαίνουν πως αυτό είναι κάτι αφύσικο και ανώμαλο. Πως να μην σε πιάνει λοιπόν?
    Αν εισαι στην κατηγορια αυτη των ανθρωπων εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου...μην θεωρεις ομως οτι εβγαλες λαυρακι και πας να το ξεσκεπασεις...οχι βασικα οποιοσδηποτε οπως τον περιεγραψα με τριχες κτλ ποτε δεν μου φανηκε ελκυστικος...ειλικρινεστατ� � ομως...λιγο αυτο που ειχε περιγραψει μια κοπελα πιο πανω οτι πολλοι str8 αντρες βρισκουν την εκσπερματιση ερεθιστικη ή οι εφηβοι πειραματιζονται ναι αυτα τα χω νιωσει (οχι τπτ τρομερο ομως μην φανταστεις) και για μερικους τρομερα ελκυστικυος αλλα και παλι πηγαινε πιο πολυ προς την συγκριση με μενα παρα με αληθινη ελξη που ισως οφειλεται στην ζηλια που ενιωθα οταν ημουν μικρος για τα αγορια τα αδυνατα...ημουν φοβερα ζηλιαρης το παραδεχομαι...μην πας να βαλεις λογια στο στομα μου ομως...οκ?

αλλιως θα ειχα κανει και αθελα μου πραγματα που να αποδεικνυουν οτι ειμαι gay...πχ στο γυμναστηριο που ολοι κυκλοφορουν γυμνοι, δεν θυμαμαι να με ερεθισε ποτε κανενας...ολοι με τα πουλια απεξω...καμια αντιδραση...στην παραλια ομως ακομα και κατι γριες τουριστριες που τα πετανε...ε εκει νιωθω τον λακη να αντιδραει...χεχεχχε....δεν παω να αποδειξω 100% γιατι νομιζω 100% δεν ειναι κανεις...απλα θελω να αποβαλλω την φοβια και να τα παιρνω ολα πιο ηρεμα...ΗΡΕΜΑΑΑΑ....χωρις να χαλαω τον εαυτο μου και να χανω τη ζωη μου ανησυχωντας...! ακομα κι αν διαπιστωσω πως ειμαι gay 100% θελω να το κανω ηρεμα...καταλαβες?

Senior Member
    Αν εισαι στην κατηγορια αυτη των ανθρωπων εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου...μην θεωρεις ομως οτι εβγαλες λαυρακι και πας να το ξεσκεπασεις...οχι βασικα οποιοσδηποτε οπως τον περιεγραψα με τριχες κτλ ποτε δεν μου φανηκε ελκυστικος...ειλικρινα ομως...λιγο αυτο που ειχε περιγραψει μια κοπελα πιο πανω οτι πολλοι str8 αντρες βρισκουν την εκσπερματιση ερεθιστικη ή οι εφηβοι πειραματιζονται ναι αυτα τα χω νιωσει (οχι τπτ τρομερο ομως μην φανταστεις) και για μερικους τρομερα ελκυστικυος αλλα και παλι πηγαινε πιο πολυ προς την συγκριση με μενα παρα με αληθινη ελξη που ισως οφειλεται στην ζηλια που ενιωθα οταν ημουν μικρος για τα αγορια τα αδυνατα...ημουν φοβερα ζηλιαρης το παραδεχομαι...μην πας να βαλεις λογια στο στομα μου ομως...οκ?

αλλιως θα ειχα κανει και αθελα μου πραγματα που να αποδεικνυουν οτι ειμαι gay...πχ στο γυμναστηριο που ολοι κυκλοφορουν γυμνοι, δεν θυμαμαι να με ερεθισε ποτε κανενας...ολοι με τα πουλια απεξω...καμια αντιδραση...στην παραλια ομως ακομα και κατι γριες τουριστριες που τα πετανε...ε εκει νιωθω τον λακη να αντιδραει...χεχεχχε....δεν παω να αποδειξω 100% γιατι νομιζω 100% δεν ειναι κανεις...απλα θελω να αποβαλλω την φοβια και να τα παιρνω ολα πιο ηρεμα...ΗΡΕΜΑΑΑΑ....χωρις να χαλαω τον εαυτο μου και να χανω τη ζωη μου ανησυχωντας...! ακομα κι αν διαπιστωσω πως ειμαι gay 100% θελω να το κανω ηρεμα...καταλαβες?

Senior Member
    ποιο λαυράκι ρε! Είσαι σοβαρος?? Υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν την σεξ. ταυτότητα τους με σεβασμό. Εσύ θες να σου επιβεβαιώσουν πως είσαι άντρας 100% το έχεις πάρει είδηση;

Τόση ώρα προσπαθώ να σου πω κάτι και δεν το καταλαβαίνεις!!!!!!!!! Αναγνωρίζω το πρόβλημα σου και σου εύχομαι να βρεις λύση και σου εύχομαι να είσαι στρέιτ αφού το θες τόσο πολύ! Δεν θα την βρεις όμως προσπαθώντας να αποδείξεις πόσο άντρακλας είσαι ούτε φυσικά να γίνεις γκέι για να αποδείξεις την φοβία σου! Πρόσεξε μόνο μην παντρευτείς, τεκνοποιήσεις και ο φόβος σου γίνει πραγματικότητα στα 40 σου όταν θα έχεις οικογένεια!

Senior Member
    Φιλε γατε ομολογω τα πηρα σαν επιθετικα τα λογια σου...και ψιλοτσατιστηκα αλλα μετα ηρεμησα αμεσως...αλλα οχι ελξη για ολους τους αντρες ανεξαιρετως. ουτε καν τους περισσοτερους δεν εχω νιωσει...ουτε μαρεσουν ολα τα βιντεο σε gay σαιτ...βασικα πολυ συγκεκριμενα πραγματικα μπορω να πω οτι με ερεθισαν αλλα και παλι υπο προυποθεσεις...και κυριως σε περιοδους απελπισιας...γιατι το πορνο σε ερεθιζει γιατι σου θυμιζει κατι...σαν αντρας που δεν εχει ακουμπησει γυναικα ακομα, τι να μου θυμισει εμενα το srt8 πορνο? τις 1000000 μακακιες που εχω τραβηξει? καταλαβες? ε οκ οταν πρωτοειδα πορνο str8 ή βυζια ειχα εκσπερματωσει πανω μου...χαχα...αλλα συνεχεια με πορνο δεν γινεται ρε μαν...ε μετα με πιασανε τα κομπλεξ και οι ντροπες μου και ενω υπηρχαν κοριτσακια που με αναβαν εγω που να παω...να με πηγαινε...χαχαχα

Senior Member
    οκ το λύσαμε γιατί σκέφτηκα πως ίσως τα πήρες στραβά τα πρώτα μηνύματα ήταν με πολύ φιλική διάθεση στο τέλος τα πήρα. Μισό να σου απαντήσω χαλαρά αφού βρέθηκε άκρη.

Senior Member
    ποιο λαυράκι ρε! Είσαι σοβαρος?? Υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν την σεξ. ταυτότητα τους με σεβασμό. Εσύ θες να σου επιβεβαιώσουν πως είσαι άντρας 100% το έχεις πάρει είδηση;

Τόση ώρα προσπαθώ να σου πω κάτι και δεν το καταλαβαίνεις!!!!!!!!! Αναγνωρίζω το πρόβλημα σου και σου εύχομαι να βρεις λύση και σου εύχομαι να είσαι στρέιτ αφού το θες τόσο πολύ! Δεν θα την βρεις όμως προσπαθώντας να αποδείξεις πόσο άντρακλας είσαι ούτε φυσικά να γίνεις γκέι για να αποδείξεις την φοβία σου! Πρόσεξε μόνο μην παντρευτείς, τεκνοποιήσεις και ο φόβος σου γίνει πραγματικότητα στα 40 σου όταν θα έχεις οικογένεια!
    Παρεξηγησες... οταν λεω να τεκνοποιησω εννοω με την γυναικα που θα με ερωτευμενος οχι υποχρεωτικα...και δεν νομιζω οι ομοφυλοφιλοι να μπορουν να ερωτευτουν γυναικες...εγω νιωθω πως αν αφεθω ελευθερος να νιωσω το συναισθημα με μια κοπελα...πραγμα στο οποιο για πρωτη μου φορα ειμαι πολυ κοντα...θα σκασει σα μπομπα...θα ξεσπασω πολλα χρονια καταπιεσης στο θεμα αυτο...θα κλαιω σα μικρο παιδι το χω ξανα πει...και οι φιλοι μου μου κανουν πλακα οτι θα κολλησω...ε λεω κι εγω...ας κολλησω...αλλα ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ...οπως λεει κι ο δαντης στο καινουριο του τραγουδι, στην αγαπη να τα δινεις ολα, κι ας μαζευεις τα κομματια σου μετα....

Senior Member
    οκ το λύσαμε γιατί σκέφτηκα πως ίσως τα πήρες στραβά τα πρώτα μηνύματα ήταν με πολύ φιλική διάθεση στο τέλος τα πήρα. Μισό να σου απαντήσω χαλαρά αφού βρέθηκε άκρη.
    οκ...ισως ειναι ομοφοβικα καταλοιπα να θεωρω οτι προσπαθουν οι gay να προσυλητισουν τους στειτ....σαφως αυτο δεν ισχυει....τζιμ ξυπνα εχουμε 2011!!! χαχαχα...πες σακουω!

Senior Member
    Ρε συ τζιμ φίλε μου άκουσε με!! Έχεις μπερδέψει τους γκέι/μπάι με τις πόρνες. Δηλαδή αν ήσουν μπάι/γκέι έπρεπε να σου σηκώνεται με όλους όσους έβλεπες μπροστά σου;;; Δηλαδή αν ήσουν δεν θα είχες συναισθήματα; Δηλαδή οι στρέιτ μόλις δουν γυναικείο στήθος πρέπει απευθείας να τους σηκωθεί; Κατά κάποιο τρόπο δεν είναι λογικό έτσι όπως το έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου. Σου ξαναλέω όμως καταλαβαίνω απόλυτα την λογική των σκέψεων σου.

Δεν είμαι ψυχολόγος για να σου πω που είναι το πρόβλημα απλά δίνω πληροφορίες ελπίζοντας να βοηθήσω.

Με ότι και αν αποφασίσεις για να πας (βλέπω πως βρήκες ήδη υποψήφια) να πας επειδή το αισθάνεσαι και όχι στην προσπάθεια σου να επιβεβαιωθείς. Μπορεί να είσαι για παράδειγμα συναισθηματικός τύπος να θες μια κοπέλα την οποία θα έχεις ερωτευτεί τρελά για να λειτουργήσεις. Δεν αξίζει λοιπόν να πας με κάποια απλά για να δεις τι είσαι γιατί μπορεί να μην κάνεις τίποτα και να γίνεις και χειρότερα. Το ίδιο φυσικά και για το αν πήγαινες με άντρα. Ένα πράγμα που αξίζει να σκεφτείς είναι μήπως σου αρέσουν οι άντρες και σε έχει προβληματίσει τόσο που ενώ λειτουργείς εξίσου καλά με τις γυναίκες δεν τολμάς να κάνεις ένα βήμα, αυτοτιμωρεισαι εν ολίγοις και δεν σέβεσαι ένα κομμάτι του εαυτού σου. ;) Είναι λογικό να σε φοβίζει αυτό έλειπε! Το θέμα είναι πως λες κι εσύ ο ίδιος πως έστω για κάποιους ένιωσες έλξη αλλά δεν προχωράς γιατί αηδιάζεις ή σου φαίνεται ανώμαλο. Πάλι λογικό είναι αλλά με αυτόν τον τρόπο σκέψης δεν βλέπεις πως σου κάνει κακό? Δεν συμβιβάζεσαι με τον εαυτό σου. Και σου ξαναλέω αυτό δεν ονομάζεται γκέι αλλά μπάι εφόσον βέβαια δοκιμάσεις και από τα δύο. ;)

Senior Member
    Πάλι λες για ομοφυλοφιλίες. Σου ξαναλέω ή στρέιτ είσαι ή μπάι.. Ομοφυλόφιλος δε νομίζω να είσαι.

Προσωπικά σου εύχομαι να βρεις την αγάπη για να την βρεις όμως ακόμα και με κοπέλα να προχωρήσεις πρέπει να σε αναγνωρίσεις, να σε αγαπήσεις, να σε αποδεχτείς! Μόνο έτσι θα βρεις τον δρόμο σου. Κι επειδή θα αγαπήσεις μια γυναίκα να έχεις στο μυαλό σου πως δεν αποδείχτηκες στρέιτ. ;) Αυτό να το θυμάσαι γιατί μελλοντικά μπορεί να σου χρειαστεί ξανά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    οκ...ισως ειναι ομοφοβικα καταλοιπα να θεωρω οτι προσπαθουν οι gay να προσυλητισουν τους στειτ....σαφως αυτο δεν ισχυει....τζιμ ξυπνα εχουμε 2011!!! χαχαχα...πες σακουω!
    ακόμα και να ήμουν γκέι τι θα κέρδιζα αν σε προσυλήτιζα;

Senior Member
    Ρε συ τζιμ φίλε μου άκουσε με!! Έχεις μπερδέψει τους γκέι/μπάι με τις πόρνες. Δηλαδή αν ήσουν μπάι/γκέι έπρεπε να σου σηκώνεται με όλους όσους έβλεπες μπροστά σου;;; Δηλαδή αν ήσουν δεν θα είχες συναισθήματα; Δηλαδή οι στρέιτ μόλις δουν γυναικείο στήθος πρέπει απευθείας να τους σηκωθεί; Κατά κάποιο τρόπο δεν είναι λογικό έτσι όπως το έχεις τοποθετήσει στο μυαλό σου. Σου ξαναλέω όμως καταλαβαίνω απόλυτα την λογική των σκέψεων σου.

Δεν είμαι ψυχολόγος για να σου πω που είναι το πρόβλημα απλά δίνω πληροφορίες ελπίζοντας να βοηθήσω.

Με ότι και αν αποφασίσεις για να πας (βλέπω πως βρήκες ήδη υποψήφια) να πας επειδή το αισθάνεσαι και όχι στην προσπάθεια σου να επιβεβαιωθείς. Μπορεί να είσαι για παράδειγμα συναισθηματικός τύπος να θες μια κοπέλα την οποία θα έχεις ερωτευτεί τρελά για να λειτουργήσεις. Δεν αξίζει λοιπόν να πας με κάποια απλά για να δεις τι είσαι γιατί μπορεί να μην κάνεις τίποτα και να γίνεις και χειρότερα. Το ίδιο φυσικά και για το αν πήγαινες με άντρα. Ένα πράγμα που αξίζει να σκεφτείς είναι μήπως σου αρέσουν οι άντρες και σε έχει προβληματίσει τόσο που ενώ λειτουργείς εξίσου καλά με τις γυναίκες δεν τολμάς να κάνεις ένα βήμα, αυτοτιμωρεισαι εν ολίγοις και δεν σέβεσαι ένα κομμάτι του εαυτού σου. ;) Είναι λογικό να σε φοβίζει αυτό έλειπε! Το θέμα είναι πως λες κι εσύ ο ίδιος πως έστω για κάποιους ένιωσες έλξη αλλά δεν προχωράς γιατί αηδιάζεις ή σου φαίνεται ανώμαλο. Πάλι λογικό είναι αλλά με αυτόν τον τρόπο σκέψης δεν βλέπεις πως σου κάνει κακό? Δεν συμβιβάζεσαι με τον εαυτό σου. Και σου ξαναλέω αυτό δεν ονομάζεται γκέι αλλά μπάι εφόσον βέβαια δοκιμάσεις και από τα δύο. ;)
    Oτι ειμαι συναισθηματικος τυπος τελικα ισχυει....κι ας πιεζα τον εαυτο μου να λειτουργησει αλλιως...ελα ομως που δεν γινεται να λειτουργησω με οποια να ναι...αυτη που εχω βρει μαρεσει και εμφανισιακα αλλα και σαν ανθρωπος πιστευω θα ταιριαξουμε...αν γινει αυτο και γινει και σεξ μετα τοτε να βρασω ολα τα one night stands....σωστος? Δεν ενιωσα ελξη οπως ενιωσα για την κοπελα που μιλαμε τωρα...απλα τους βρηκα ωραιους...αλλα δεν μπορουν να σου δωσουν αυτο που σου δινει μια γυναικα ρε φιλε...μια γυναικα ειναι τρυφερη, μυριζει μεθυστικα...ιδιαιτερα οταν ειναι οι γονιμες μερες...εγω με την κοπελα που ειμασταν μαζι στο μαγαζι που γνωριστηκαμε καλυτερα, μετα απο λιγη ωρα που μιλουσαμε και εσπασε ο παγος αρχισα να την μυριζω...τις ορμονες τις οχι το αρωμα...την φυσικη της μυρωδια....ξερεις πως ενιωθα? υπεροχα!! φανταζομαι κι αυτη μυριζε εμενα γιατι κανα 2 φορες η στυση μου κοντεψε να σκισει το παντελονι...ευτυχως καταφερνα και το εκρυβα....ε εχω εναν σωρο φιλους...που εχουμε φαει μαζι ψωμι κι αλατι...τι διακοπες, τι ξενυχτια, τι μπουζουκια, τι μπανια, μεθυσια και λοιπες φασεις που περναει η αντροπαρεα...ε ποτε δεν το ενιωσα ρε μαν...ποτε.. το θεμα την ελξης λοιπον εχει πολλες διαστασεις και οχι μονο την οπτικη...

Senior Member
    Πάλι λες για ομοφυλοφιλίες. Σου ξαναλέω ή στρέιτ είσαι ή μπάι.. Ομοφυλόφιλος δε νομίζω να είσαι.

Προσωπικά σου εύχομαι να βρεις την αγάπη για να την βρεις όμως ακόμα και με κοπέλα να προχωρήσεις πρέπει να σε αναγνωρίσεις, να σε αγαπήσεις, να σε αποδεχτείς! Μόνο έτσι θα βρεις τον δρόμο σου. Κι επειδή θα αγαπήσεις μια γυναίκα να έχεις στο μυαλό σου πως δεν αποδείχτηκες στρέιτ. ;) Αυτό να το θυμάσαι γιατί μελλοντικά μπορεί να σου χρειαστεί ξανά.
    Το μελλον δεν με ενδιαφερει φιλε...και θα σου πω γιατι...καταρχην εσυ υπονοεις οτι μπορει να μου χρειαστει εννοωντας πως αν ειμαι μπαι θα μου βγει στην πορεια...ετσι? μα κι αν δεν ειμαι αποκλειεται να μου βγει ερωτας για αλλη γυναικα απ αυτην που θα ναι ξερω γω μανα των παιδιων μου? αρα το μελλον δεν πρεπει να μας φοβιζει εφοσον ειμαστε ευτυχισμενοι στο παρον...το αν θα μας βγει αλλος ερωτας στο μελλον ειναι αλλο θεμα (ειτε με αντρα ή ειτε με γυναικα)....

Επισης σου ξαναλεω πως κανεις ενα λαθος συλλογισμο....το οτι σε βρισκω ωραιο δεν σημαινει σε γουσταρω...γιατι επιμονα μου αναφερεις το μπαι αλλα εγω δεν νιωθω ετσι ειλικρινα...απλα ειναι και η απειρια μου που πολλα με κανει να τα μπερδευω στο μυαλο μου...γιαυτο ανεφερα το HOCD γιατι οταν με πιανει, παρανοικα οποιον ωραιο βλεπω λεω αμαν αυτος μαρεσει...και οποια κοπελα βλεπω, λεω αμαν δεν μαρεσει....τπτ ομως απ τα 2 δεν ειναι εφικτο...καταλαβες? ειτε εισαι 100 γκει ειτε 100 στρ8...αυτο θελω να αποβαλλλω... τις παρανοιες που με πιανουν...και ναι σιγουρα μια ψυχραιμη αντιμετωπιση του ενδεχομενου αμφιφυλοφιλιας σιγουρα θα βοηθουσε...ποιος αντρας ομως μπορει να ειναι ψυχραιμος μπροστα σε τοσο καταιγιστικα γεγονοτα που του αλλαζουν τη ζωη για παντα...?