Δεν θελω να κανω αναλυση , σκληρος θανατος. Αν ισως ειχαμε κανα εργαζομενο στα νοσοκομεια να μας ελεγε πως πεθαινουν συνηθως οι ανθρωποι. Μαλλον καλο ειναι να πεθανεις στον υπνο σου ή καταβεβλημενος πλεον ή καπως.
Δεν ξερω.
Printable View
μα δεν θελω αναλυση για τον θανατο του ανθρωπου...
Εσυ τι εννοεις θελω να καταλαβω...anyway.
Τι θες να καταλαβεις? Εδω δεν καταλαβαινω καλα - καλα εγω που ημουν διπλα του. Τεσπα. Εγω ειδα εναν ανθρωπο να τον τρων οι θρησκευτικες ενοχες και να εχει θρησκευτικο παραληρημα να το πω , καθε λιγο και λιγακι. Να βριζει τα θεια και μετα να νοιωθει ενοχες για την αναξιοτητα του ...καπως ετσι.
πσσσσστττττ
εδω Φωτεινη καλει Κηπ..
χαλοοοοουυυυυυ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΝ
για σενα ρωταω,,whats your point..????(χαλασμενο τηλ φαση)
Οκ δεν εννούσα αυτό ακριβώς. Εννούσα για πολύ σοβαρες περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι είναι σε προχωρημένη ηλικία η είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν. Οι γιατροί μπορούν να τους βοηθήσουν να φύγουν επώδυνα.
Περιέργως ο πόνος και η φθορά είναι αυτά που ορίζουν τη ζωή. Βασικά ο πόνος μόνο. ..γιατί τα άψυχα αντικείμενα δεν πονάνε...
Σκέψου δηλαδή να ζούσαμε για πάντα.. δεν θα ήταν η ίδια κατάσταση σε άλλη μορφή αν δεν ζούσαμε ποτέ? crazy stuff...
Παντα μου αρεσε να σκεφτομαι τον πονο ως μια κατασταση που αλλαζει το "ειναι σου" . Οσο καταλαβαινεις το περιγυρο σου τοσο πονας , μια κατασταση αντιληψης κατα καποιο τροπο
Η ζωη ειναι πραγματικη μονο οταν ΕΙΜΑΙ!
καταλαβα τα κλασικα :P
Αλλωστε ακομα και ο σωματικος πονος , δεν ειναι μια κατασταση ωστε να αντιληφθουμε καποια πραγματα? Το δερμα μας δεν αντιδρα στην φωτια ωστε να τραβηξουμε το χερι? Ετσι και ο ψυχικος πονος , μια κατασταση αντιληψης.
Εαν θες επεξηγεις και την προταση που εδωσες κατερινα πιο αναλυτικα:)
====================1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!