Θεος κ κολαση - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 44 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 649
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    κηπακο?πες μου πλιζ δεν καταλαβα τι παιχτηκε με την ιστορια που εγραψες..
    Ο γερος αμφιταλαντευοταν προφανως..το ερωτημα αν υπαρχει θεος τον βασανιζε στο τελος του..
    Αλλα ηταν 85 και μορφωμενος-ψαγμενος.(να σου πω δεν παιζει και κανενα ρολο)
    Ειχε φοβο λοιπον?ενιωθε πως ΑΝ λεει ΑΝ υπαρχει Θεος,ισως αυτος να μην ειχε ζησει καλη ζωη?
    θυμασαι?
    Δεν θελω να κανω αναλυση , σκληρος θανατος. Αν ισως ειχαμε κανα εργαζομενο στα νοσοκομεια να μας ελεγε πως πεθαινουν συνηθως οι ανθρωποι. Μαλλον καλο ειναι να πεθανεις στον υπνο σου ή καταβεβλημενος πλεον ή καπως.
    Δεν ξερω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    μα δεν θελω αναλυση για τον θανατο του ανθρωπου...
    Εσυ τι εννοεις θελω να καταλαβω...anyway.
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    μα δεν θελω αναλυση για τον θανατο του ανθρωπου...
    Εσυ τι εννοεις θελω να καταλαβω...anyway.
    Τι θες να καταλαβεις? Εδω δεν καταλαβαινω καλα - καλα εγω που ημουν διπλα του. Τεσπα. Εγω ειδα εναν ανθρωπο να τον τρων οι θρησκευτικες ενοχες και να εχει θρησκευτικο παραληρημα να το πω , καθε λιγο και λιγακι. Να βριζει τα θεια και μετα να νοιωθει ενοχες για την αναξιοτητα του ...καπως ετσι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Μαλλον καλο ειναι να πεθανεις στον υπνο σου ή καταβεβλημενος πλεον ή καπως.
    Δεν ξερω.
    Η ιατρική στις μέρες μας έχει προχωρήσει τόσο ώστε να μην πονάνε οι ασθενείς όταν φεύγουν από τη ζωή. Οπότε δεν έχει και τόση σημασία πλέον αν θα πεθάνουμε στον ύπνο μας η όχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Η ιατρική στις μέρες μας έχει προχωρήσει τόσο ώστε να μην πονάνε οι ασθενείς όταν φεύγουν από τη ζωή. Οπότε δεν έχει και τόση σημασία πλέον αν θα πεθάνουμε στον ύπνο μας η όχι.

Ινσεκτ πριν τρια χρονια εκανα εγχειρηση , οχι πριν εναν αιωνα. Ασε που απο πονο ξερουμε πολλα σε αυτο το φορουμ , τουλαχιστον ψυχικο.

Senior Member
    πσσσσστττττ
    εδω Φωτεινη καλει Κηπ..
    χαλοοοοουυυυυυ
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΝ
    για σενα ρωταω,,whats your point..????(χαλασμενο τηλ φαση)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    πσσσσστττττ
    εδω Φωτεινη καλει Κηπ..
    χαλοοοοουυυυυυ
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟΝ
    για σενα ρωταω,,whats your point..????(χαλασμενο τηλ φαση)
    Κανενα point...σιγα μην κανω τον ξερολα ,ας βρει ο καθενας την ακρη του με αξιοπρεπεια προς τον συνανθρωπο

Senior Member
    Ινσεκτ πριν τρια χρονια εκανα εγχειρηση , οχι πριν εναν αιωνα. Ασε που απο πονο ξερουμε πολλα σε αυτο το φορουμ , τουλαχιστον ψυχικο.
    Οκ δεν εννούσα αυτό ακριβώς. Εννούσα για πολύ σοβαρες περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι είναι σε προχωρημένη ηλικία η είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν. Οι γιατροί μπορούν να τους βοηθήσουν να φύγουν επώδυνα.

Περιέργως ο πόνος και η φθορά είναι αυτά που ορίζουν τη ζωή. Βασικά ο πόνος μόνο. ..γιατί τα άψυχα αντικείμενα δεν πονάνε...
    Σκέψου δηλαδή να ζούσαμε για πάντα.. δεν θα ήταν η ίδια κατάσταση σε άλλη μορφή αν δεν ζούσαμε ποτέ? crazy stuff...

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Οκ δεν εννούσα αυτό ακριβώς. Εννούσα για πολύ σοβαρες περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι είναι σε προχωρημένη ηλικία η είναι σίγουρο ότι θα πεθάνουν. Οι γιατροί μπορούν να τους βοηθήσουν να φύγουν επώδυνα.

Περιέργως ο πόνος και η φθορά είναι αυτά που ορίζουν τη ζωή. Βασικά ο πόνος μόνο. ..γιατί τα άψυχα αντικείμενα δεν πονάνε...
    Σκέψου δηλαδή να ζούσαμε για πάντα.. δεν θα ήταν η ίδια κατάσταση σε άλλη μορφή αν δεν ζούσαμε ποτέ? crazy stuff...
    Παντα μου αρεσε να σκεφτομαι τον πονο ως μια κατασταση που αλλαζει το "ειναι σου" . Οσο καταλαβαινεις το περιγυρο σου τοσο πονας , μια κατασταση αντιληψης κατα καποιο τροπο.

Banned
    Παντα μου αρεσε να σκεφτομαι τον πονο ως μια κατασταση που αλλαζει το "ειναι σου" . Οσο καταλαβαινεις το περιγυρο σου τοσο πονας , μια κατασταση αντιληψης κατα καποιο τροπο.
    κιπ εκανες εγχειρηση???γιατι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panikoula View Post
    κιπ εκανες εγχειρηση???γιατι?
    Για να αλλαξω φυλο:P (joking)

(Ειχα ενα ψιλοπροβλημα αλλα δεν θελω να δινω πολλα personal data)

Senior Member
    Παντα μου αρεσε να σκεφτομαι τον πονο ως μια κατασταση που αλλαζει το "ειναι σου" . Οσο καταλαβαινεις το περιγυρο σου τοσο πονας , μια κατασταση αντιληψης κατα καποιο τροπο

Η ζωη ειναι πραγματικη μονο οταν ΕΙΜΑΙ!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Banned
    καταλαβα τα κλασικα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Παντα μου αρεσε να σκεφτομαι τον πονο ως μια κατασταση που αλλαζει το "ειναι σου" . Οσο καταλαβαινεις το περιγυρο σου τοσο πονας , μια κατασταση αντιληψης κατα καποιο τροπο

Η ζωη ειναι πραγματικη μονο οταν ΕΙΜΑΙ!
    Αλλωστε ακομα και ο σωματικος πονος , δεν ειναι μια κατασταση ωστε να αντιληφθουμε καποια πραγματα? Το δερμα μας δεν αντιδρα στην φωτια ωστε να τραβηξουμε το χερι? Ετσι και ο ψυχικος πονος , μια κατασταση αντιληψης.

Εαν θες επεξηγεις και την προταση που εδωσες κατερινα πιο αναλυτικα

Senior Member
    ====================1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Page 32 of 44 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast