georgia σημερα ξεκινησες? Αν ναι, καλη αρχη!Quote:
Originally posted by mbgeorgia
Καλημέρα ειμαι 68,4 και θελω να πάω στα 55 με τη διαιτα των σωστών συνδιασμων"....
Printable View
georgia σημερα ξεκινησες? Αν ναι, καλη αρχη!Quote:
Originally posted by mbgeorgia
Καλημέρα ειμαι 68,4 και θελω να πάω στα 55 με τη διαιτα των σωστών συνδιασμων"....
καλησπερα, +300 σημερα στα 63.3 . Λογικο, 800 γρ που εχασα σε δυο μερες παραηταν καλα
Μαλλον μονη μου ειμαι εδω περα!! Αυτο παει να πει "εγω τα λεω, εγω τα ακουω!" -400 σημερα στα 62,9. Καλα παμε, αν και σημερα το μενου εχει ceasar's και βλεπω να κανω κατακρατηση με το τυρι.
Γεια!!! Καλη δυναμη!!! Ηρθα κι γω, το αποφασισα μπαινω σε διατροφη, το εχω παρααφησει το θεμα. ΑΑυριο θα ζυγιστω
Geia sou Leny!!! Μετραω θερμιδες, τις μερες που δε προλαβαινω να μετρησω προσπαθω να παιρνω το βραδυνο μου σε ταπερακι ωστε γυρνοντας σπιτι αργα το βραδυ να μην τρωω και ξεφυγω τελειως. Γενικα με τις θερμιδες μονο κανω διαιτα. Οταν δεν μετραω θερμιδες δεν προσπαθω να χασω βαρος αλλα να μη παρω. Ελπιζω να αρχισω παλι διαιτα. Δε με παιρνει για διατροφες και διαλειμματα!!! Αρχισαν οι ζεστες!
Το τυρί δεν νομιζω πως κάνει κατακρατήσεις. Οι πρωτεϊνες γενικά νομιζω δεν κανουν κατακρατησεις. Οι υδατάνθρακες φημίζονται για αυτή τους την ιδιότητα :P
Όσο για τις ζέστες, το καλοκαιρι θα βγαλουμε όλες μαζί τις κορμάρες μας στην παραλία :D Ελα δεν θέλω να πέφτει το ηθικό!!! Θα σκίσουμε λέμε :D
Oi sws και τα τυρια κανουν κατακρατησεις γιατι εχουν αλατια, ειδικα τα εξω που ειναι μαπα.....εμενα μου κανουν! Οι υδατανθρακες δε μου κανουν οταν ειναι καλοι κι οχι ψωμαρες και γλυκα...
Γεια και σε σενα sweet October! Κι εγω κανονικα θερμιδες μετραω, απλα αυτη τη φορα τις μετρησεις τις κανει το προγραμματακι αντι για μενα. Το βραδυνο συνηθως το παραλειπω τωρα που κανω διαιτα γτ γυρναω αργα απο τη δουλεια (μετα τις 10 το βραδυ). Φροντιζω ομως να τρωω αργα το απογευματινο μου, για να μη πειναω. Καλη αρχη!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Geia sou Leny!!! Μετραω θερμιδες, τις μερες που δε προλαβαινω να μετρησω προσπαθω να παιρνω το βραδυνο μου σε ταπερακι ωστε γυρνοντας σπιτι αργα το βραδυ να μην τρωω και ξεφυγω τελειως. Γενικα με τις θερμιδες μονο κανω διαιτα. Οταν δεν μετραω θερμιδες δεν προσπαθω να χασω βαρος αλλα να μη παρω. Ελπιζω να αρχισω παλι διαιτα. Δε με παιρνει για διατροφες και διαλειμματα!!! Αρχισαν οι ζεστες!
Σπιτικη η σιζαρς, επομενως προσθεσα 10γρ τριμμενο τυρι (40 θερμιδες). Θα φανει αυριο αν εχει κανει την βρωμοδουλεια του! Οι υδατανθρακες εμενα δεν μου κανουν κατακρατηση, τουλαχιστον οχι τοση ωστε να το βλεπω στη ζυγαρια.Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Το τυρί δεν νομιζω πως κάνει κατακρατήσεις. Οι πρωτεϊνες γενικά νομιζω δεν κανουν κατακρατησεις. Οι υδατάνθρακες φημίζονται για αυτή τους την ιδιότητα :P
Λενυ επετρεψε μου να σου πω πως ειναι λαθος να παραλειπεις γευμα, κανε το νωριτερα στη δουλεια. Γυρναω πολλες φορες και 12 και 1 αλλα αν δεν εχω φαει θα φαω. Φροντιζω τις περιοδους που ξερω οτι θα γυρισω αργα (συνηθως γυριζω κατα τις 10 κι γω) να εχω μαζι το βραδυνο μου η να φαω κατι απεξω νωρις σαν βραδυνο και να εχω μαζι σαλατα σε ταπερ για συμπληρωμα.
Συνηθως παραλειπω το πρωινο γευμα γιατι δεν προλαβαινω, ομως το παραλειπω μονο σαν ωρα, οχι σαν ειδος. Δηλαδη ενω μπορει πχ απο 10 το βραδυ μεχρι το μεσημερι να μη φαω τιποτα, εχω κανει ολα τα αλλα γευματα μου κανονικα. Δηλ και στις 4 να γυρισω σπιτι το μεσημερι θα παρω το πρωινο μου... δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη. Δεν το κανω να γλιτωσω θερμιδες.... Πρεπει να τρωμε ενα σεβαστο ποσο θερμιδων για να λειτουργει το σωμα.
Κι γω με προγραμμα τις υπολογιζω, εσυ με ποιο?
ειμαι καθηγητρια, αρα πρακτικα δν μπορω να φαω το βραδυνο μου στη δουλεια. εχω πεντε λεπτα διαλειμμα οπου κι εκει δν μπορω να φαω μιας κ μεχρι να βγει η μια ταξη, εχει μπει η αλλη. Ασε που προχτες, ειχα παρει το ταπερακι με τις φραουλες μαζι, τα παιδακια δεν ελεγαν να φυγουν απο την ταξη κι ετσι το ανοιξα μπροστα τους. Αρχισαν αμεσως να λενε ποσο τους αρεσουν οι φραουλες και κυριολεκτικα επρεπε να συγκρατηθω για να μην αρχιζω να τις μοιραζω.. το προγραμμα που χρησιμοποιω τωρα ειναι απο το www.dietup.gr. Εσυ ποιο ακολουθεις;Quote:
Λενυ επετρεψε μου να σου πω πως ειναι λαθος να παραλειπεις γευμα, κανε το νωριτερα στη δουλεια. Γυρναω πολλες φορες και 12 και 1 αλλα αν δεν εχω φαει θα φαω. Φροντιζω τις περιοδους που ξερω οτι θα γυρισω αργα (συνηθως γυριζω κατα τις 10 κι γω) να εχω μαζι το βραδυνο μου η να φαω κατι απεξω νωρις σαν βραδυνο και να εχω μαζι σαλατα σε ταπερ για συμπληρωμα.
Συνηθως παραλειπω το πρωινο γευμα γιατι δεν προλαβαινω, ομως το παραλειπω μονο σαν ωρα, οχι σαν ειδος. Δηλαδη ενω μπορει πχ απο 10 το βραδυ μεχρι το μεσημερι να μη φαωm τιποτα, εχω κανει ολα τα αλλα γευματα μου κανονικα. Δηλ και στις 4 να γυρισω σπιτι το μεσημερι θα παρω το πρωινο μου... δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη. Δεν το κανω να γλιτωσω θερμιδες.... Πρεπει να τρωμε ενα σεβαστο ποσο θερμιδων για να λειτουργει το σωμα.
Κι γω με προγραμμα τις υπολογιζω, εσυ με ποιο?
Καλημερα! +100γρ σημερα και 63 στρογγυλα. Πως ειστε sweetOctober και Scarllet_D?
Καλημερα και παλι! -100 σημερα, στα 62,8.. Δεν δουλευει το τικερακι μου....
καλημερα 99.6!
μειον ενα κιλο; μια χαρα! ασε που εσπασες κ το φραγμα !!Quote:
καλημερα 99.6!
Υγρα ειναι επειδη αρχισα τωρα κι επειδη πηρα νωρις τοβραδυνο μου. Μακαρι να ηταν πραγματικη απωλεια λιπους! Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μη φαω βλακειες, σκεφτομαι παγωτο, με γλυκο κουταλιου αποπανω χαχα σκεφτομαι και τη ζυγαρια αυριο και λεω αστο!! Καληνυχτα πολυ νυστα
Ναι αλλα και παλι, δεν σου φτιαχνει την ψυχολογια που βλεπεις το 9 μπροστα? Γλυκα του κουταλιου ε?? Ελα απο δω που μου περισσεψαν 2 βαζα γλυκο πορτοκαλι! Παντως στη δικη μου διαιτα, επιτρεπει ενα κουταλακι γλυκο μαζι με μισο γιαουρτι σαν δεκατιανο η απογευματινο. Νταξει, δεν ειναι παγωτο αλλα... Εγω προχτες εβλεπα στο ονειρο μου οτι εκανα υπερφαγικο επισοδειο με κορν φλεικς! Καμμενη τελειως!Quote:
Υγρα ειναι επειδη αρχισα τωρα κι επειδη πηρα νωρις τοβραδυνο μου. Μακαρι να ηταν πραγματικη απωλεια λιπους! Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μη φαω βλακειες, σκεφτομαι παγωτο, με γλυκο κουταλιου αποπανω χαχα σκεφτομαι και τη ζυγαρια αυριο και λεω αστο!! Καληνυχτα πολυ νυστα
Α, και για να μη ξεχνιομαστε, σταθερα σημερα στα 62,8
Καλημερα! Σταθερα 5η μερα στα 62.8... χωρις παρασπονδιες, αλλα με ελαχιστη καταναλωση νερου. Θα προσπαθησω να πιω 3 ποτηρια τουλαχιστον σημερα.
Καλημερα! Και ναι ναι ναι, ξεκολλησα απο το 62.8! 62.7 σημερα! Χαχα!
Που ειστε δεσποινις SweetOctober????
Καλησπερα, ενδιαμεσα ειχα καποιες υποχρεωσεις και δεν προλαβαινα. Σημερα εγινε κατι τραγικο, τοσο καιρο νομζια οτι καιω περισσοτερες θερμιδες επειδη το προγραμμα τοσες μου εβγαζε. Τωρα τις διορθωσα. Ελπιζω ολα να πανε καλα. Σφιγγω τα λουρια για 12 εβδομαδες, εχω αναγκη ενα πιο λειτουργικο σωμα.
Εχουμε και λεμε, σημερα 100 κιλα ακριβως (στρογγυλα παναθεμα τα!)
Καλημερα!! Δε ζυγιζομαι σημερα, εκανα πολλες παρασπονδιες χτες (αγχος και κουραση) και υπολογιζω οτι καταναλωσα γυρω στις 2000 θερμιδες. εχω απογοητευτει κι ολας, μεσα σε μια βδομαδα καταφερα να χασω μολις 200 γρ... και ειναι αρχη ακομα για να πουμε οτι "κολλησα"...
ασε χθες υπερφαγικο, τοσο καιρο ειχα να κανω που δε θυμαμαι ποσο και χθες μαλλον μου επεσαν ολα μαζι. Σημερα ειμαι σα να μην εγινε τιποτε, προσπαθω .....δε μασαμε! Κυριολεκτικα και μεταφορικα! Η ζωη ειναι ωραια και παμε μπροστα :) 101.4 σημερα Αυριο στις 7 το πρωι ζυγισμα
Καλημερα 101.3 με περιοδο πρωτη μερα
Καλημερα χθες ημουν 102, σημερα δεν ξερω γιατι οι ποσοτητες φαγητου ηταν μεγαλες χθες. Αυριο πια θα ζυγιστω. Απο σημερα δεσμευομαι και θα γραφω καθε μερα ζυγισμα. παω να φτιαξω και το εβδομαδιαιο.
Καλημερα 104.5 αλλα ντυμενη, και με πρωινο. Ελπιζω οτι θα πεσει γρηγορα το βαρος για να ανεβει η διαθεση :)
Τα πρώτα πάντα φεύγουν γρήγορα, no worries ^_^
ναι και να μη φυγουν γρηγορα δε πειραζει, σημασια εχει οτι αρχισα.
Άντε σε περιμένω :D Εγώ έχω φάει κόλλημα και δεν λέει να κατέβει η ζυγαριά δυο βδομάδες σχεδόν τώρα....αχαχαχαχαχα
από 78 πηγ 77
Ζυγίστηκα χτες
Απο 62,3 την προηγούμενη εβδομάδα πήγα 61,5.Αρχίζει να πέφτει η ζυγαρια σιγά σιγά :)
Καλημερα, δεν εκανα τιποτα ενδιαμεσα. Και παλι 104.5 ειμαι και ψυχολογια χαλια. Αρχιζω. Ελπιζω. Καθε μερα θα γραφω.Quote:
Καλημερα 104.5 αλλα ντυμενη, και με πρωινο. Ελπιζω οτι θα πεσει γρηγορα το βαρος για να ανεβει η διαθεση :)
61 ακριβώς σήμερα ντυμένη και με παπούτσια.Μάλλον χάνω αργά αλλά σταθερά μισό κιλό την εβδομάδα.
Καλή σας μέρα!
Τα κιλά μου σήμερα ήταν στα 57.8 :shocked2:
Περίμενα να ήμουν πιο κάτω αλλά μόνο 200γρ ήταν κάτω :sniff: Καλά να πάθω ας μην τα έκανα μαντάρα χθες το βράδυ :sniff::sniff:
Δεν λένε να φύγουν τα τελευταία 2 κιλά αμάν !!!
Γεια σαςςςςς προχθες 105.1 και σημερα 103 κιλα
αχ ναι ζυγιζομαι καθημερινα κακη συνηθεια γιατι οχι μονο ζυγιζομαι καθημερινα αλλα και μεσα στη μερα και στην ουσια το μονο που ζυγιζω ειναι τα υγρα στο σωμα και αυτο ειναι καταστροφικο γιατι ειτε εκεινη την ωρα ζυγιζω λιγοτερο και χαιρομαι και την αλλη μερα πλαι στα ιδια δηλαδη απογοητευση ειτε ειμαι περισσοτερο και πλαι απογοητευομαι και με τρωνε οι τυψεις!θελω να τη καψω τη ζυγαρια!κανεις αλλος με αυτο το προβλημα?:puzzled:
θελει υπομονη οσο ποιο λεπτος ειναι καποιος τοσο ποιο δυσκολα φγαινουν μη περιμενεις να χανεις με τον ιδιο ρυθμο που εχανες στην αρχη!θελει υπομονη και επιμονη!Quote:
Originally posted by MangoTemptation
Καλή σας μέρα!
Τα κιλά μου σήμερα ήταν στα 57.8 :shocked2:
Περίμενα να ήμουν πιο κάτω αλλά μόνο 200γρ ήταν κάτω :sniff: Καλά να πάθω ας μην τα έκανα μαντάρα χθες το βράδυ :sniff::sniff:
Δεν λένε να φύγουν τα τελευταία 2 κιλά αμάν !!!
Μπραβο αλλα μη ζυγιζεσαι με παππουτσια και ισως ουτε ντυμενη με τα εσωρουχα στο σπιτι σου!ακομη και ενα κιλο κατω να βγει χωρς αυτα βοηθα στη ψυχολογια <3Quote:
Originally posted by Mary3
61 ακριβώς σήμερα ντυμένη και με παπούτσια.Μάλλον χάνω αργά αλλά σταθερά μισό κιλό την εβδομάδα.
Το καθημερινό ζύγισμα πράγματι νομιζω πως δεν θα σε βοηθήσει σε κάτι. Γιατί δεν δοκιμάζεις το εβδομαδιαίο;; :)
Καλημέρα.Επανέρχομαι μετά από καιρό.Μετά από 6 μήνες και είμαι 4 κιλά πάνω! :( .Εμένα με βοηθάει το καθημερινό ζύγισμα,οπότε θα ξανα-αρχίσω. Καλή μας επιτυχία!