Εγω εκανα αιματολογικά και ηταν αψογα.τι να πω δεν ξερω.θα στειλω μεσημερι.προσπαθησε να χαλαρωνεις (οσο γινεται.)
Printable View
Χαιρομαι αχιλλεα μου..για το μονο που δεν χαιρομαι ειναι οτι δεν βρισκω ακρη με το θεμα...
Βασικα νιωθω οτι εχω κολλησει σε ενα σταδιο κ δεν ξεκολλαω.εχω μικροσπασμους κ διαφορες ανατριχιλες στα ποδια.μου σηκωνεται η τριχα.τα ποδια πονανε κ κυριως απο τα γονατα κ κατω κ ειναι στιγμες που δεν μπορω να περπατησω γιατι με δυσκολευουν.
Τα ιδια καιγω τζινακι εχω λιγο πονο κια οι συσπασεις στις γαμπες ειναι μονιμες.τι θα γινει δεν ξερω.απλα αγανακτώ.
Εγω την δευτερα περιμενω την εξεταση για την βιταμινη d.αν ειναι οκ παω σε ψυχιατρο να δω τι θα κανω.μεχρι τωρα παιρνω αγωγη απο νευρολογο
Ξημερωσε με τα ιδια συμπτωματα...χαχαχα..εχει καταντησει γελοι το θεμα ειλικρινα...
Τζινα με την αγωγη πως τα πας δεν σε εχει πιασει καθολου;εγω ψυχολογικα και μονο ψυχολογικα ειμαι λιγο καλητερα .κατα τα αλλα σκατα.τα ποδια μου χαλια.
Σημερα πηγα γυμναστηριο.δεν περιγραφω πως ειμαι.χαλια τα ποδια κ πολλους σπασμους.ρε τι γινεται?κ ενιωθα οτι δεν μπορω να παραμεινω ορθια.σημερα ειχα θεμα κ στην καταποση..ποναω οταν καταπινω..λες να εχω κανενα als κ να γελαμε?
Αν σου πω οτι το χα και γω σημερα.αλλα δεν γινεται απο οτι διαβασα και ρωτησα το γιατρο υπάρχουν 2 μορφες .δεν γινεται νατις εχεις και τις 2.δεν μπορω να στο εξηγησω ειναι κατεβατό ολοκληρο.ασε τις μαλακιες και πηγαινε γυμναστήριο. Και γω τωρα το βραδυ. Ετσι ενιωθα.
Σκατα..κυριολεκτικα σκατα.την δευτερα μιλαω με την νευρολογο για το πως κινουμαστε.εσυ?περπαταω ποναω.κ οταν καθομαι αρχιζουν οι συσπασεις..κ συνεχιζω κ με την καταποση την δυσκολια