Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 33
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 33 of 71 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 481 to 495 of 1054
    Quote Originally Posted by tzina2012 View Post
    Αχιλλεα κλασικα καθε μερα τα ιδια.Πηγα σημερα κ εκανα κ μια βιταμινη d.Ηταν το μονο που δεν ειχα κανει.
    Εγω εκανα αιματολογικά και ηταν αψογα.τι να πω δεν ξερω.θα στειλω μεσημερι.προσπαθησε να χαλαρωνεις (οσο γινεται.)

Senior Member
    Χαιρομαι αχιλλεα μου..για το μονο που δεν χαιρομαι ειναι οτι δεν βρισκω ακρη με το θεμα...

Χαιρομαι αχιλλεα μου..για το μονο που δεν χαιρομαι ειναι οτι δεν βρισκω ακρη με το θεμα...
    Ουτε γω βρισκω τζινακι.και να σου πω την αληθεια περιμενα εστω οι ηλεκτρολιτες να ταν επιρεσμενοι η ο θυρεοειδής αλλα τιποτα.ελεγα μηπως τα απεδιδα εκει.εσυ πως εισαι ;εχεις ακομα πονο;με την αγωγη πως τα πας;

Senior Member
    Βασικα νιωθω οτι εχω κολλησει σε ενα σταδιο κ δεν ξεκολλαω.εχω μικροσπασμους κ διαφορες ανατριχιλες στα ποδια.μου σηκωνεται η τριχα.τα ποδια πονανε κ κυριως απο τα γονατα κ κατω κ ειναι στιγμες που δεν μπορω να περπατησω γιατι με δυσκολευουν.

Τα ιδια καιγω τζινακι εχω λιγο πονο κια οι συσπασεις στις γαμπες ειναι μονιμες.τι θα γινει δεν ξερω.απλα αγανακτώ.

Senior Member
    Εγω την δευτερα περιμενω την εξεταση για την βιταμινη d.αν ειναι οκ παω σε ψυχιατρο να δω τι θα κανω.μεχρι τωρα παιρνω αγωγη απο νευρολογο

Εγω την δευτερα περιμενω την εξεταση για την βιταμινη d.αν ειναι οκ παω σε ψυχιατρο να δω τι θα κανω.μεχρι τωρα παιρνω αγωγη απο νευρολογο
    Τζινακι κανε οτι πιστευεις καλητερω για σενα και ο ψυχιαττρος μπορει να βοηθήσει αλλα αν δεν κανουμε κατι μονοι μας αστα.σου ευχομαι να χεις τα αποτελεσματα που θες.ας ξημερώσει μια καλητερη μερα.

Senior Member
    Ξημερωσε με τα ιδια συμπτωματα...χαχαχα..εχει καταντησει γελοι το θεμα ειλικρινα...

Ξημερωσε με τα ιδια συμπτωματα...χαχαχα..εχει καταντησει γελοι το θεμα ειλικρινα...
    Αφου κοιμηθηκες παλι καλα.το ξερω ποσο βασανο ειναι.κανε υπομονη θέλει το χρονο του και το κολοφαρμακο.θα τειλω μεσημερη.

Τζινα με την αγωγη πως τα πας δεν σε εχει πιασει καθολου;εγω ψυχολογικα και μονο ψυχολογικα ειμαι λιγο καλητερα .κατα τα αλλα σκατα.τα ποδια μου χαλια.

Senior Member
    Σημερα πηγα γυμναστηριο.δεν περιγραφω πως ειμαι.χαλια τα ποδια κ πολλους σπασμους.ρε τι γινεται?κ ενιωθα οτι δεν μπορω να παραμεινω ορθια.σημερα ειχα θεμα κ στην καταποση..ποναω οταν καταπινω..λες να εχω κανενα als κ να γελαμε?

Σημερα πηγα γυμναστηριο.δεν περιγραφω πως ειμαι.χαλια τα ποδια κ πολλους σπασμους.ρε τι γινεται?κ ενιωθα οτι δεν μπορω να παραμεινω ορθια.σημερα ειχα θεμα κ στην καταποση..ποναω οταν καταπινω..λες να εχω κανενα als κ να γελαμε?
    Αν σου πω οτι το χα και γω σημερα.αλλα δεν γινεται απο οτι διαβασα και ρωτησα το γιατρο υπάρχουν 2 μορφες .δεν γινεται νατις εχεις και τις 2.δεν μπορω να στο εξηγησω ειναι κατεβατό ολοκληρο.ασε τις μαλακιες και πηγαινε γυμναστήριο. Και γω τωρα το βραδυ. Ετσι ενιωθα.

Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Αν σου πω οτι το χα και γω σημερα.αλλα δεν γινεται απο οτι διαβασα και ρωτησα το γιατρο υπάρχουν 2 μορφες .δεν γινεται νατις εχεις και τις 2.δεν μπορω να στο εξηγησω ειναι κατεβατό ολοκληρο.ασε τις μαλακιες και πηγαινε γυμναστήριο. Και γω τωρα το βραδυ. Ετσι ενιωθα.
    Πως εισαι σημερα τζινα;

Senior Member
    Σκατα..κυριολεκτικα σκατα.την δευτερα μιλαω με την νευρολογο για το πως κινουμαστε.εσυ?περπαταω ποναω.κ οταν καθομαι αρχιζουν οι συσπασεις..κ συνεχιζω κ με την καταποση την δυσκολια

Σκατα..κυριολεκτικα σκατα.την δευτερα μιλαω με την νευρολογο για το πως κινουμαστε.εσυ?περπαταω ποναω.κ οταν καθομαι αρχιζουν οι συσπασεις..κ συνεχιζω κ με την καταποση την δυσκολια
    Μηπως αυτο με την καταποση ειναι στο μυαλο σου;και γω απο συσπασεις φουλ στα ποδια δεν ξερω τι να κανω.

Page 33 of 71 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast