Quote:
Originally posted by a1971
παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και καιρό και δεν μπορώ να πω ότι με εκφράζουν όλα όσα λέγονται εδώ μέσα αλλά θέλω να χαιρετήσω κι εγώ το φόρουμ και να σας πω ότι ξεκίνησα δίαιτα τη Δευτέρα, η ζυγαριά έδειχνε 85,4 και σήμερα παρασκευή δείχνει 81,2. Πρέπει να σας πω πως την προηγούμενη εβδομάδα κραιπάλιασα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Μέχρι το 2001 που έμεινα έγκυος, ήμουνα πάντα 57 με 60 κιλά και πάντα με προσοχή στη διατροφή. Οπότε μόλις έμεινα έγκυος πήρα συνολικά 16,5 κιλά. ήμουν 77 κιλά όταν γέννησα και το 2ο παιδί μου το 2004 και από τότε ήμουν 71-72 κιλά. έκτοτε ονειρεύομαι τη στιγμή που θα επανέλθω στα κιλά που ήμουν. Αλλά τα τελευταία 2 χρόνια η ζυγαριά (και η πολυφαγία) άρχισε να ανεβαίνει σημαντικά. Τον τελευταίο χρόνο είμαι στα + 7-10 κιλά. Προσπαθώ να ξεκινήσω δίαιτα, αλλά τη χαλάω. Αυτή τη στιγμή θέλω να μην τη χαλάσω πάλι (αν και πριν από λίγο έφαγα δεύτερο πιάτο , είμαι πολύ κουρασμένη από τη δουλειά) και νομίζω πως βλέποντας τις προσπάθειες των γυναικών που έιναι ΟΝΤΩΣ παχύσαρκες και έχουν χάσει ΠΟΛΛΑ κιλά μπορώ να πάρω κουράγιο.
Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ πως είναι ΟΚ που ξέφυγα και πως θα τα καταφέρω; Δεν θέλω άλλο να ζήσω με αυτά τα κιλά, να είμαι η αυτή με τον μεγάλο κ......, με τα χοντρά μπούτια, με τα μπράτσα που κρεμάνε και πρέπει να τα κρύβω, με όλα αυτά που με βαραίνουν και στο σώμα και στο μυαλό και ........ που με μεγαλώνουν.
Καλώς ήρθες α71, καταλαβαίνω όλα αυτά που περιγράφεις και δεν είσαι η μόνη που έχει αισθανθεί έτσι πίστεψε με.