Καλημέρα.97,5 εχθές 97,3 σήμερα.
Printable View
Καλημέρα.97,5 εχθές 97,3 σήμερα.
καλημερα.85 την τεταρη το πρωι και σημερα 84,3! :bouncy::bouncy::bouncy:
Kalispera arxizw ki gw apo ayrio γιατι μεχρι τωρα δεν λεω να το ραψω. Τωρα που επιασαν οι ζεστες νομιζω θα αλλαξω :fake sniffle:
Καλημέρα,97,4.Νομίζω ότι κάτι δεν κάνω καθόλου σωστά!!! :(
Καλημέρα σου lost in life!
δώστε στο σώμα σου μια ευκαιρία, δε γίνεται 100 γρ.παραπάνω απο χθες να σου χαλάνε όλη τη διάθεση....
εφόσον τηρησες την διατροφή σου, δεν είναι τίποτα αλλο από τερτίπια της ζυγαριάς....!
επίσης τυχόν κατακρατήσεις από παραστρατήματα, εμφανίζονται στη ζυγαριά περίπου μετά απο 48 ώρες!
ίσως δεν ήπιες πολύ νερό τις τελευταίες μέρες...και ξαναλέω είναι μονο 100 γραμμάρια!!!
μη κολλάμε σε τέτοια νούμερα!!! Ελα, τώρα ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ πάμε γερά!!!
Γεια σας εγω δυστηχως εβαλα παλι 1 κιλο αλλα συνεχιζω δυναμικα!!
Μηπως είναι κάποια κατακράτηση; :)
Ναι κατακραση θα ναι..κατακρατησε δυο μερες η υπερφαγια μου:smilegrin:
Καλημερα 84,8 σημερα!
δηλαδη εχασες?σορρι δεν κοιταξα για αλλο ποστ σουQuote:
Originally posted by Missmary852
Καλημερα 84,8 σημερα!
εχασα 200 γρ ενω πριν ειχα βαλει ενα κιλο απο την υπερφαγια μου οποτε συνεχισα κανονικα:grin::grin:
Καλημέρα 97,6.Υπέροχα!! :(
εγω εκανα λιπομετρηση σημερα (εχω ζυγαρια λιπομετρητη) και εδειξε οτι εχω χασει μονο μυικη μαζα και υγρα... :(
Κατι δεν κανω καλα.
μα πραγματικά πως καταλαβαίνουν το λίπος οι ζυγαριές? είναι όπως κ το πλυντήριο πιάτων. ένα μυστήριο
Πάντα θα φευγει και μυική μάζα και υγρά! Σημασία έχει να φεύγει και λίπος κι όχι μόνο τα άλλα :)
εχω παρα πολυ λιπος, δυστυχως...42,8 μου βγαζει.
Απλά πρεπει να μην μενω νηστικη πολλες ωρες και να ασκουμαι. Ας πουμε χτες, πηγα σε μια δουλιτσα το απογευμα και ξεχασα να φαω απογευματινο σνακ. Οποτε γυρισα μες στις 9 το βραδακι σπιτι και εφαγα ενα μηλο. Μετα δεν πεινουσα για βραδυνο, αλλά τελικά κοιμηθηκα πολυ αργα. Συνεπως εμεινα παααρα πολλες ωρες νηστικη. Ε, δεν γυμναζομαι κιολας...πως να μη χασω μυικη μαζα?? :(
Γεια σας!!!
58,800 Πρώτη φορά ειμαι τόσο χαμηλά!! :)
Καλημέρα! 96,8.Κάτι άρχισε να γίνεται!
Καλημέρα! 95,7 !! :)
απο 83 ..σημερα 81,7
80,8 τωρα το πρωι
σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 102,3 . Μάλιστα η ζυγαριά επέμενε ότι έχω χάσει 2 κιλά σε 3 μέρες , 3 φορές το ίδιο έδειξε :p ας είναι λοιπόν! Η αλήθεια είναι οτι και γω νιώθω πιο "ξεφούσκωτη". Συνεχίζω την προσπάθεια και θα το χαρώ όσο διαρκεί γιατί ξέρω πολύ καλά απο κολλήματα ... και όποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι , που λέει και η παροιμία :p.
Ξαναζωντανεψε το θεματακι?? Τι ωραια! Αντε να πω κι εγω τα δικα μου, 61.8 σημερα. Κι επειδη δεν δουλευει το τικερακι, να πω οτι αρχισα 29 Ιουλιου με 66.5 και πρωτος μου στοχος τα 60. Καλο κουραγιο σε ολες μας!
80,4 αντε να κατεβω δεκαδα....
Απο οτι βλεπω, ειμαστε μονο 3 αυτη τη στιγμη στο θεματακι. Να συστηθουμε; Κανω την αρχη, με λενε Ελενα, ειμαι 32 και μενω Αθηνα. Η σχεση μου με τα κιλα , μισους και παθους. Με τη γυμναστικη δυστυχως καμια. Θελω να ξεκινησω περπατημα καποια στιγμη αλλα δεν ευνοουν οι συνθηκες (θεμα με τη μεση μου και ελλειψη χρονου). Μου χρειαζεται ομως γιατι μετα την εγκυμοσυνη, το σωμα μου εχει χαλαρωσει παντου και η κυτταριτιδα διαπρεπει απο μπρατσα μεχρι γαμπες. Να ακουσω και για σας;
Γεια σου Ελένη ! Εγώ είμαι η Στέλλα , 25 (σχεδόν) και μένω μεταξύ Φλώρινας και Αθήνας (φοιτήτρια στην καλών τεχνών στη Φλώρινα). Η σχέση με τα κιλά παρόμοια :p εδώ και 2 χρόνια προσπαθώ να χάσω με δίαιτα και γυμναστική όλα μου τα κιλά , έχω χάσει κάμποσα (όσα λέει το τικεράκι βασικά) , είχα κολλήσει για καιρό και τώρα δειλά δειλά βάζω μπρος για τα υπόλοιπα . Μια σχετική χαλάρωση έχω και γω , όπως και κυτταρίτιδα , αλλά αυτά τα 2 συγκεκριμένα δεν με ενοχλούν ίδιαίτερα, ξέρω οτι είναι φυσικό επόμενο του να έχει υπάρξει κανείς κατά 60 κιλά υπέρβαρος :p οπότε προσπαθώ πάντα αρχικά να λύσω το βασικό πρόβλημα που είναι η σχέση μου με το φαγητό και τα άλλα έρχονται ...
ΓΕΙΑ σας κοριτσαρες!!!!!!
έλενα με λενε κμενα ....παντα ημουν αδυνατη δεν αγχωνομουν ποτε για κιλα...καποια στιγμη ξεφυγα κ πηρα αρκετα μετα τον γαμο,17 κιλα τα οποια εχασα με ατκινς και μετα ισοροπημενη διατροφη
μετα ηρθε το ενα παιδι και απο 55 που ημουν παντα, πηγα στα 65 αλλα δεν ειχα μεγαλοθεμα....ωσπου στην δευτερη εγκυμοσυνη πηγα στα 72 ,,,μετα πλακωθηκα με οτιδηποτε πιο βλακεια κυκλοφορει,γαριδακια βαφλες ...βαλε και οτι βγαινουμε και συχνα κ πινουμε και αλκοολ...
πηγα 83...εχω λιγο λιποσ στο συκωτι,μια ευαισθησια στο εντερο και πονους στην μεση,θελει φτιαξιμο και αλλαγη νοοτροπιας η διατροφημου,ειμαι αρκετα αισιοδοξη!!!!πηγα 80 σε μια βδομαδα,δεν εχω μεγαλους στοχους ,ας αλλαξω τροπο διατροφης και τα κιλα θα χαθουν,τρωω σαλατες,φρουτα ,ψαρι,κοτοπουλο,και προιοντα ολικης.
χαρηκ πολυ κοριτσια ευχομαι να τα λεμε,φιλια πολλα και καλη επιτυχια μας κσε ολους!!!!
Καλημερα! Χαιρομαι που σας γνωριζω ! -200 σημερα στα 61,6. Εχω χασει 5 κιλα σε 3,5 βδομαδες αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ειχα τρομερη κατακρατηση. Πρωτος στοχος ειναι να χωρεσω ανετα σε ενα ανοιξιατικο παντελονι που πηρα τον Μαρτιο και οκ, απλα δεν εκλεινε. Και οχι , δεν το ειχα παρει για κινητοποιηση, αλλα γιατι το μεγαλυτερο κυριολεκτικα κρεμουσε πανω μου. Ειχα την εντυπωση οτι στα 62 θα μου κανει αλλα ρε κοριτσια, πεταγονται παχακια απο παντου, μπρος, πλαγια, ακομα κι απο πισω.... Εσεις εχετε κανενα ρουχαλακι στο οποιο θελετε να χωρεσετε διακαως??
πολλαααααααααααα ρουχα που θελω να χωρεσω να δουμε Π Ο Τ Ε ? ? ? ? ?
ρε συ λενη μηπως εισαι υπερβολικη οτι πετουν παντου παχακια??????εννοω εισαι 61 και κατι και θες να πας 60 αποκλειεται να μην εισαι οκ...
Καλημερα, +200 σημερα. Ελενα δεν ειναι τα 60 ο πραγματικος μου στοχος, τα εβαλα απλα σαν πρωτο "μαξιλαρακι". Τα κανονικα μου κιλα ειναι 52 με 55 και εκει θελω να ξαναφτασω αλλα προς το παρον μου φαινονται πολυ μακρινα. Οσο για το παντελονι, το αγορασα γυρω στα 64 κιλα και ουτε καν εκλεινε το κουμπι, τωρα κλεινει και μπορω να το φορεσω χωρις να νιωθω οτι θα παθω ασφυξια αλλα πεταγονται τα παχακια. Προ κρισης, ειδικα τελευταια χρονια πριν ερθω αθηνα, ειχα παρει ενα σωρο ρουχα τα οποια προλαβα να φορεσω ελαχιστες φορες πριν φουσκωσω...
Διακαώς ... χμμμ... όχι. Έχω χωρέσει ήδη σε πολλά παλιά ρούχα που μ'άρεσαν ωστόσο, αλλά τα γούστα μου πλέον έχουν αλλάξει απ' ότι φορούσα παλιά. Σίγουρα θέλω διακαώς ωστόσο να αγοράσω καινούρια σε χαμηλότερο νούμερο :D και εσώρουχα επίσης :D ;)Quote:
Originally posted by leny
Καλημερα! Χαιρομαι που σας γνωριζω ! -200 σημερα στα 61,6. Εχω χασει 5 κιλα σε 3,5 βδομαδες αλλα η αληθεια ειναι οτι πρεπει να ειχα τρομερη κατακρατηση. Πρωτος στοχος ειναι να χωρεσω ανετα σε ενα ανοιξιατικο παντελονι που πηρα τον Μαρτιο και οκ, απλα δεν εκλεινε. Και οχι , δεν το ειχα παρει για κινητοποιηση, αλλα γιατι το μεγαλυτερο κυριολεκτικα κρεμουσε πανω μου. Ειχα την εντυπωση οτι στα 62 θα μου κανει αλλα ρε κοριτσια, πεταγονται παχακια απο παντου, μπρος, πλαγια, ακομα κι απο πισω.... Εσεις εχετε κανενα ρουχαλακι στο οποιο θελετε να χωρεσετε διακαως??
Καλημερα.. -200 σημερα στα 61.6 και πρωτη μερα περιοδου.. και ημικρανια...
Λοιπον χτες σε πεισμα των παχακιων, φορεσα το ανοιξιατικο παντελονι μου! Και μαλιστα με κολλητη μπλουζα. Και δεν με πολυενοιαζαν τα "περισσευουμενα", ενιωθα καλα που το φορουσα (ωραιο παντελονι η αληθεια ειναι).
δεν ζυγιζομαι πλεον..η ζυγαρια χαλασε τελειως...................ειμαι κ
αδιαθετη..............
Καλημερα! Η δικη μου ζυγαρια καλα κρατει ακομα, και μου δειχνει οτι εχω παρει και 400γρ απο χτες. Τελικα δεν αδιαθετησα χτες παρα τις ενδειξεις, μαλλον ειναι κατακρατηση πριν την περιοδο. Ελενα θα τα λεμε απο το αλλο θεματακι
Καλημερα ακομα κι ας ειμαι μονη μου στο θεματακι!
Πρωτη μερα περιοδου (κανονικα πλεον) και -400γρ στη ζυγαρια. Σημερα κλεινω ενα μηνα διαιτας. Εχω χασει 4.900 και εχω κανει 5 μερες "διαλειμμα" συνολικα. Στοχος μου παραμενει το 60αρι μεχρι να το φτασω και μετα παμε για αλλα.
61,4 σημερα και ειμαι ιδιαιτερα συγκινημενη μιας και αυτο το βαρος εχω να το δω απο την περιοδο προ εγκυμοσυνης. It's like hitting a milestone here :D
γεια σας κι απο μενα! θα ζυγιζομαι κι εγω καθημερινα αφου με βοηθαει κυριως ψυχολογικα αυτο.... Σημερα λοιπον ειμαστε στα 84,8.... εχουμε δρομο ακομη ως τα 65!:yes:
Πολλες καλημερες Στελλα! Καλωσηρθες και καλο κουραγιο στην προσπαθεια σου!
Σταθερο το τικερακι σημερα στα 61,4
καλημερα!!!!!! 84 σημερα!!!!!
Καλημερα Στελλα! Εγω -100 στα 61.3