οχι εσυ να το κανεις...εσυ να γυρισεις μια σελιδα πισω..
που θα μας πεις τι να κανουμε και θα μας κρινεις κι απο πανω..
κανε τουμπες τουμπες κωλοτουμπες!!!! :)
Ειδες να δινω πουθενα διαταγες κοπελα μου? Μπα σε καλο σου... Προτροπη ηταν. Ελεος δηλαδη. ΑΝ λοιπον, και τονιζω την εγκλιση, ΑΝ, παρεις την απαντηση σου που ξεκινα με το "ωχου" σαν σημειο αναφορας, μπορει να διαπιστωσεις δυο πραγματα: πρωτον, οτι μεχρι τοτε ουτε εγω ουτε εσυ επιδεικνυαμε ελλειψη σεβασμου, αν εξαιρεσουμε το αρχικο σου ποστ δηλαδη... Και δευτερον, πως το υφακι και η ελλειψη σεβασμου ξεκινανε απο το ωχου-ποστακι.
Αυτα...
αντε να σε ελεησωω..
H Φωτεινή μπήκε σε mode άμυνας και όταν μπαίνουμε σε τέτοιο mode δε γίνεται καμία συζήτηση επί της ουσίας. Το έχω πάθει και γω και τότε δεν καταλαβαίνω χριστό. Δώστης το χρόνο της να επεξεργαστεί, και θα το κάνει. Δε θα το κάνει τώρα, άμεσα, θα γίνει όμως. Όταν πρωτοερχόμαστε σε επαφή με κάτι που είναι έξω από τα γνωστά μας, και μας το επισημαίνουν με πιεστικό τρόπο (παγίδα στην οποία πέφτω κι εγώ συχνά πυκνά) κλείνουμε μάτια και αυτιά, δεν ανοίγουμε.
και διαβαζε προσεκτικοτερα...Quote:
Προσωπικα το "υστερα μαλακα φταινε οι βιαστες" το ειχα ακουσει μεχρι τωρα απο αντρες για φουστιτσες που τους προσπερνουσαν αλλα υπαρχει παντα η πρωτη φορα, κατα προτιμηση σε ενα φορουμ υποστηριξης... Τελος παντων.
Ναι, επειδη ειπα εξω απο τα δοντια οτι αυτο διαβασα πισω απο το δηθεν αστειο που εκανες... Μεγαλη ελλειψη σεβασμου πραγματικα να εκθετεις απαραδεκτες αποψεις αλλων. Ισες και ομοιες ειναι οι δυο εκφρασεις και μην αμφιβαλλεις καθολου. Η θηλυκη και αρσενικη βερσιον αντιστοιχα.Quote:
Rain νομιζω αυτο που λες ισχυει οταν κανεις εχει λογο να περιμενει. Κι εγω τοτε το εφαρμοζω. Αλλιως τα γραφω ολα οσα ειναι να γραψω και ξεμπερδευω απο την αρχη.
Τωρα τα περι "τροπου" τα βρισω υποκριτικα το λιγοτερο - σε εχω δει στο παρελθον να επικροτεις απειρως πιο οξεις χαρακτηρισμους απο αλλα μελη, ακομη και ξεκαθαρα προσβλητικα ποστ, που πολλα δεν ειχαν ουτε ουσια ουτε δικαιο. Τοτε ομως οι χαρακτηρισμοι δεν απευθυνονταν σε εσενα. Δυο μετρα και δυο σταθμα δηλαδη. Αρκει να μην το δεχομαστε εμεις, τοτε γινεται απαραδεκτο.
Φωτεινη ,
πολύ σωστά, ο αυνανισμός είναι ένα εργαλείο. Δεν ειναι 'κακος' ή 'καλος'. Στην περιπτωση του jimmaster, ο αυνανισμός ειναι αποτέλεσμα των συνθηκών προσκόλλησης στους γονείς του. Η προτροπη 'κοψε τον αυνανισμο' δεν θα πιάσει φυσικά διότι ο αυνανισμος ειναι στην περιπτωση του μια διεξοδος στην πιεση που βιωνει.
Επομενως οταν η πιεση αυτη σπασει (γινοντας ανεξαρτητος) τότε η ανάγκη αυνανισμου δε θα υφίσταται.
Απλά ο αυνανισμός ενισχύει την απουσία ορμής. Διοτι οπως και να το κανουμε ειναι ενα υποκαταστατο. Πχ αν καποιος πεινα , και φαει τσιπς, τοτε καπως η πεινα του θα μετριασθει και δε θα εχει τοση ορμητικοτητα για να παει να ψαξει για φαγητο.
jimmaster,
έχουν δίκιο - το να αυτομαστιγωνεσαι δε θα σε οδηγησει καπου. Αλλωστε το αυτομαστιγωμα ειναι απο το φοβο σου μηπως τελικα δεν ξυπνησεις και προσπαθεις ετσι να ξυπνησεις τον εαυτο σου. Υπαρχει ναι ενα κομματι του εαυτου που του αρεσει το αραγμα - αυτο υπαρχει σε ολους... Σκεψου τι να κανεις για να ξεφυγεις. Μηπως να εβρισκες δουλεια σε αλλη πολη; σε άλλη χώρα; (αυτο θα σε αναγκασει να παλεψεις μονος - ενω αν βρεις πχ δουλεια κοντα στο σπιτι, παντα θα υπαρχει ενας πειρασμος να επανελθεις... ) . Ιδεες βαζω... Η αποφαση δικη σου φυσικα και τιποτα δεν ειναι απολυτο.
Καλώς το troll τον oboro! Που αλλη δουλεια δεν εχει να κανει και κανει chat με offtopic posts.
Ειλικρινα ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ και προκλητικος...
Θα ενημερωσω τους moderators γιατι πραγματικα δεν διαφερεις απο ενα μεγάλο troll και παραβιαζεις ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
Λιγη τσίπα πανω σου δεν εχεις να σεβαστεις την συζητηση. Λυπάμαι πολύ για το επίπεδό σου.
Jim κανε ονειρα ρε.... Ονειρεψου να παιζεις κιθαρα σε μια μουσικη σκηνη, να κανεις αυτο που σου αρεσει στη δουλεια σου, κ αμα αρχισεις να ονειρευεσαι σιγα σιγα θα βρισκεις κ τους τροπους να τα πετυχεις... Θα μπεις σε mode αναζητησης και θα βλεπεις μπορστα σου τα πραγματα, και τις ιδεες, και τις αγγελιες και τους ανθρωπους που θα σε βοηθησουνε..
Δε θεωρώ τον oboro troll. Και θεωρώ τη συμβολή του γνήσια και σημαντική. Άσε τις παπαριές για τσίπα, το τι εστί για τον καθένα τσίπα διαφέρει και ο καθένας την προσαρμόζει σ' ό,τι τον πάει το μέσα του. Είναι αυθεντικός και ο κάθε αυθεντικός άνθρωπος δε γίνεται μαζικά αγαπητός, το έχουμε δει το έργο. Μπορεί να σηκώσει τέτοιες κριτικές ad hominem και το έχει αποδείξει, ματάκια έχουμε να διαβάζουμε και μυαλουδάκι να κρίνουμε. Αυθεντική δε θεωρώ τη δική σου αλλαγή, που πέρασες εν μία νυκτί από την αποστείρωση στο μελόδραμα.
Πολλοι μυθοι στο απο πανω ποστ. Οτι οσοι εχουν πλουσια σεξουαλικη ζωη δεν αυνανιζονται. Οτι ο αυνανισμος ειναι ενα εργαλειο για μειωση της επιθυμιας (η εκτονωση ειναι "μειωση", αληθεια?) ενω πιο πιθανο ειναι η καταφυγη σε αυτον να αυξησει την επιθυμια για σεξ αντι να τη μειωσει. Μιλαω εδω για αυνανισμο που εντεινεται σαν καταφυγη... Εσυ παρουσιαζεις τον αυνανισμο σαν εργαλειο διαχειρισης και μονο. Δεν ειναι ομως... Τετοιες ενοχικες αντιληψεις ανηκουν στο παρελθον.
Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες και δεν μπαινω στον κοπο να παραθεσω: εσωτερικη δυναμη, is that really you? Ποτε περασες στο αλλο ακρο του χλευασμου, της επιθεσης, της ειρωνιας??
Και πως σου περασε απο το μυαλο πως το να κατηγορει το νεο μελος το παλιοτερο για trolling βγαζει εστω και το παραμικρο νοημα σαν στρατηγικη? λολ... Μαλλον λαθος ιντερνετικο ορο διαλεξες για να με βρισεις. Ισως κατι απ' το πελωριο corpus της ψυχολογικης ερευνας? Αλλα ξεχασα. Με αληθινη ψυχολογια δεν ασχολουμαστε! Μονο με heed mah wisdums.
Εγω και ο τζιμ δηλαδη ειμαστε οι μονοι που καταλαβαινουν τι λεει ο εσωτ δυν? Ειναι αρκετα λογικο σαν επιχειρημα ότι αμα δεν επαναπαυεσαι οτι εχεις να φας, θα πας να δουλεψεις, και οτι αμα δεν επαναπαυεσαι θα τον παιξω και θα ειμαι ενταξει, θα πας να βρεις κοπελα. Γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ, 26 χρονων ανθρωπος να τρωει ακομα απο την κατσαρολα της μαμας και να μην εχει κοπελα. Γιατι αμα ηταν ενταξει δε θα ηταν ο τζιμ σε αυτη την κατασταση. Θελει να τα αλλαξει ολα αυτα, και χρειαζεται κινητρα. Δεν χρεαιζεται πραγματικα να σταματησει να τρωει ή να τον παιζει για να παει να βρει δουλεια ή κοπελα, αλλα αυτο το ταρακουνημα που του εκανε ο εσωτ δυν μπορει και να του χρειαζοταν, ποιος ξερει? Εγω δε θα του τα ελεγα αυτα ποτε του τζιμ, γιατι θα ηθελα να να τον παροτρυνω με θετικες σκεψεις για το μελλον, και οχι με αρνητικες για το παρελθον και το παρον όπως ο εσωτ δυν, αλλα δε θα αρχισω να κοπαναω τον εσωτ δυν, γιατι κανω derail ενα thread.
Δεν είναι αναγκη ότι ό,τι λεει ο καθενας εδω πρεπει να εχει απολυτο δικιο ή να ειναι ολοσωστο, ή ο τροπος του να αρεσει στην πλειοψηφια, ουτε αυθεντιες στο χωρο δεν το καταφερνουν αυτο, γιατι του την πεφτετε ετσι και κανετε derail αρκετα threads? Mπορει σε καποιον να μην αρεσει ο τροπος που μιλαει καποιος, δεν μπορειτε να απαξιωνετε ομως κανεναν που προσπαθει να βοηθησει, κ ας τον κρινετε εσεις λαθος, γιατι πολυ απλα μπορει να κρινετε εσεις τελικα λαθος.
Αντε μπηκα κ εγω σε τριπακι να απανταω σε οφ τοπικ, δεν θα το επαναλαβω κ μακαρι να υπηρχαν μοντερειτορς να σβηνουν τα οφ τοπικ οπως σε αλλα μεγαλα και αξιολογα φορουμ. Οποιος θελει κατι αλλο ας πμ.
Σορρυ τζιμ. Αμα θες να το σβησω πες μου.
παλι εγω φταιω rainandwind και μου επιτιθεσαι; :)
τι του ειπα...
troll τον ειπα... δεν ειναι ; ξεχνα για λιγο το συναισθηματικο δεσιμο που εχεις... και δες λιγο τι κανει...
οταν κανεις chat σε ενα τοπικ , επιτρεπεται απο τους κανονες; δες τους κανονες... Οταν γραφτηκε ως μελος, ειπε οτι ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ..
οταν διαφωνεις με μια απαντηση και την ειρωνευεσαι, δεν εινα ιαγενεια;
για το στυλ μου... απαγορευεται η εναλλαγη στυλ απαντησεων αναλογα το θεμα συζητησης;
σε ενα αναλαφρο στυλ, θα απαντησω αναλογως - δλδ που ειναι το κακο ;
στο κατω κατω, και εντος θεματος ειμαι και δεν ειρωνευομαι ...
εχω πει : σε οσους δεν αρεσει το στυλ μου, να μη με διαβαζουν.. του το ειπα και σε μηνυμα (δεν απαντησε)...
γιατι συνεχιζει να μου την λεει και να ειρωνευεται;
στο κατω κατω - ασε.. μην τρεχεις να τον υποστηριξεις... μπορει να εχετε ερθει κοντα, αλλα αυτο τα περιπλεκει τα πραγματα...
αν ειναι ετσι, να πω και εγω σε 5-6 ατομα εδω μεσα που εχουμε ερθει κοντα να μπουν να με υποστηριξουν.. ειναι λογικη αυτη;
σε παρακαλω...
μην μπλεκεσαι ...
εσυ γραφεις πολυ συμπαθητικα. Ξερω οτι τωρα φορτισθηκες...
Σου ξαναλεω: ο oboro εχει γραψει καποιες απαντησεις υπεροχες. Αλλα οταν κανει τσατ, και γαμαει το τοπικ - τοτε ειναι τρολ...
ποσο μαλλον οταν ειρωνευεται οταν κατι δεν του αρεσει..
κοιταξε , μια συμφωνια :
μην ασχολεισαι μαζι μου ουτε εσυ, ουτε ο oboro, ουτε 3-4 αλλοι που δεν αρεσει το στυλ μου.. οκ ;
εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι σας - παρα μονο τωρα για απαντηση.
Καντε μου την χαρη να μην ασχολειστε με το στυλ μου.. ουτε με τις απαντησεις μου..
συμφωνοι;
αντε, για το καλο του φορουμ...
και ο,τι αλλο θελετε , προσωπικο μηνυμα. Εκει βριστε με (καταλαβες oboro? εκει πεταξε βρισιες και ελα να τα πουμε οι δυο μας προσωπικα) .
Εδω δημοσιως, αλλες εριδες δεν επιθυμω και θα προσπαθησω να απεχω...
κανε μου τη χαρη λοιπον..και μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου - ουτε εσυ ουτε ο oborο.. και οποιοι αλλοι δεν αντεχουν το στυλ μου (και τα ειρωνικα chat, ριχνουν μονο το επιπεδο σας!)
σας παρακαλω πολυ! Με ολο τον καλο τροπο :)
Carrie αν εστιασεις μονο σε αυτο το θρεντ εχεις το δικιο σου κι εσυ αλλα ειναι συστημικο το θεμα δυστυχως! Στα αλλα τα θρεντ εχεις δει τι γραφει ο εσωτερικη? Η κοπελα στο αλλο θρεντ εσβησε τα μηνυματα της γιατι την αρχισε ο τυπος στις αναλυσεις... Βασικα το βλεπω σαν αναγκαιο κακο οταν η σταση καποιου η γενικοτερη ειναι τοσο πολυ λαθος ωστε μεχρι και ζημια να μπορει να κανει, πως σε καποιο θρεντ θα εκφραστει αυτη η διαφωνια, και αυτο το θρεντ θα εκτροχιαστει αναγκαστικα. Ουτε εμενα μου αρεσει αυτο. Απο το να σιωπαμε ομως νομιζω ειναι καλυτερα.
Και 'μενα μου έκανε εντύπωση αυτή η αλλαγή στο τρόπο γραψίματος αλλά πιστεύω ότι ο εσωτ. πραγματικά προσπάθησε να βοηθήσει. Μου έφερε στο μυαλό shock therapy!
Όπως εκεί που περπατάς και είσαι απορροφημένος στα δικά σου και βλέπεις 5 gang members να κοιτάνε αν έχεις πορτοφόλι. Εκεί να δεις πως καθαρίζει το μυαλό και πως η αύρα σου γίνεται εντελώς self assertive ξανά.
Οκ με μερικά συμφωνώ με άλλα όχι αλλά νομίζω ότι οι προθέσεις είναι ως τώρα τουλάχιστον αγαθές.
Φιλε εισαι πολυ μικροπρεπης και χειριστικος τελικα και λυπαμαι για οσα ειδα να γραφεις στο ποστ αυτο... Θα απαντησω μονο στο απο πανω κουοτ: συμφωνω τοσο πολυ με αυτο που προτεινεις, που επαυξανω στο μεγιστο - μακαρι ολο το φορουμ να μην ασχολουνταν με αυτα που γραφεις. Οταν καταλαβα απο την αρχη αρχη οτι αυτο ακριβως ειναι αδυνατον, τοτε θεωρησα να σου καταστησω γνωστο τι πιστευω για τη μεθοδο σου που προσωπικα τη θεωρω εως και επικινδυνη, περα απο ακομψη, ψυχρη και αταιριαστη σε εναν χωρο οπως αυτος.
Ξαναλεω οτι λυπαμαι γιατι αρχικα νομιζα οτι ησουν απλως αφελης στον τροπο που ειχες φανταστει οτι βοηθαει τους αλλους... Κριμα.
carrie, +1 !
στην τελικη εμενα δε με ενοχλουν τα ποστ του oboro (δεν τα εχω διαβασει και ποτε - τρια τεσσερα αλλα μονο και ηταν γενικα νορμαλ ) και ουτε καν θα μου περνουσε στο μυαλο να κατσω να μπω σε διαδικασια να τον ειρωνευτω . Δηλαδη ρε φιλε get a life ! Καθεσαι και δημιουργεις εριδες σε ενα ποστ ψυχολογιας;
Στο κατω κατω μιλουσα σε εναν 26 χρονο... Εχει κριση ο ιδιος να καταλαβει αν οσα του λεω ειναι επικινδυνα ή οχι... Δηλαδη oboro λες οτι γινομαι επικινδυνος: αληθεια ποσο επικινδυνο ειναι να γραφω ως απλο μελος σε ενα φορουμ ; Γραφω αλλωστε κατι εκτος θεματος; μια αποψη γραφω..
Σε παρακαλω και κανε μου τη χαρα να μην ασχοληθεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ με οσα γραφω. Εγω σε αγνοούσα πληρως μεχρι που .. μου επιτεθηκες (και καταφερες να κερδισεις την προσοχη μου οπως και την προσοχη του φορουμ ! και να γαμησεις και 3-4 τοπικ με επιθεσεις και flames!)
Κανε μου τη χαρη και μακρια...
δε σου αρεσει το στυλ.. αλλα σεβασου το φορουμ..
ή αν θες.. ελα να τα πουμε προσωπικα οι δυο μας. Υπαρχουν προσωπικα μηνυματα, για ελα να μιλησουμε ωραια και καλα ! Ελα ! :)
alexandros3,
φιλε ετσι ειναι. Shock ηθελα να κανω. Η εναλλαγη στο στυλ γραφης προκαλει σοκ πολλες φορες. Χρειαζονται διαφορες προσεγγισεις .. Πχ στο γυμναστηριο δεν κανεις παντα τις ιδιες ασκησεις.. Μετα απο λιγο συνηθιζει ο αλλος και αλλαζεις . Σοκ θελει..
Οπως τοπες...
Αλλα λυπαμαι που μπηκε το troll και γαμησε παλι τη συζητηση και την ψυχολογια μας πρωινιατικα και το χρονο μας (αντι να κανουμε κατι δημιουργικο, να απανταμε σε ειρωνειες. Εγω φταιω που ασχολουμαι)
[QUOTE=esoteriki_dynami;221447]
alexandros3,
φιλε ετσι ειναι. Shock ηθελα να κανω. Η εναλλαγη στο στυλ γραφης προκαλει σοκ πολλες φορες. Χρειαζονται διαφορες προσεγγισεις .. Πχ στο γυμναστηριο δεν κανεις παντα τις ιδιες ασκησεις.. Μετα απο λιγο συνηθιζει ο αλλος και αλλαζεις . Σοκ θελει..
Οπως τοπες...
[QUOTE]
Το κατάλαβα, ήταν ξεκάθαρο. Όμως δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ μ' αυτή την προσέγγιση σε ορισμένα σημεία :)
Για παράδειγμα ένας ειδικός θα βοηθούσε το jimmaster να αναγνωρίσει τα καλά του στοιχεία (ότι σπούδασε, π.χ. είναι αυτό πιο σημαντικό ή αν είχε πηδήξει 10 γκόμενες ως τα 20? - για μένα το πρώτο) και θα επιχειρούσε ένα ομαλό κύλισμα και μετάγγιση αυτοπεποίθησης από τα καλά στοιχεία του σε αυτά που υστερεί. Και ούτω καθεξής.
Δεν ψέγω την προσέγγιση σου, ο καθένας έχει διάφορα βέλη στη φαρέτρα του. Just saying :)
επικινδυνη;;;;; ενταξει μαν, φορουμ ψυχολογιας ειναι εδω , σιγουρα θα εχει και τρελους! Ενταξει εγω φταιω που καθομαι και μιλω με σενα!
Αντε γεια!
Α . οσο για το τι κανουν οι αλλοι : ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ! Σε ολους δε γινεται να αρεσει το στυλακι μου , ουτε τα γραφομενα μου! και στην τελικη :ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ! Εχω δικαιωμα να γραφω οσα κρινω , και δε θα ερθεις να μου πεις εσυ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !!!
ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ BAN !!!
TROLL AΝΤΕ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
Ή ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΑΚΙΖΕΙΣ ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΛΑ... ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ!
πως την εχεις δει ρε φιλαρακι εδω μεσα; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΟΡΟΥΜ ;
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ- ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Ε- Σ - Υ Ο ΙΔΙΟΣ ! ΑΣΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
troll... ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ!
Αντε μπράβο αρκετά ανεχτήκαμε την ειρωνεια σου...
με μενα ασχολεισαι; ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !
αντε δρομο τωρα... ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ. ΟΥΣΤ
alexandros3 ,
ρε συ δεν ειμαι ειδικος ομως. Και στην τελικη- πολλοι ειδικοι εχουν εκπαιδευτει. αλλα στο τελος τελος, πιστευω οτι καλυτερο ειναι να κανεις αυτο που σου βγαινει...
ακομα και ο ειδικος πολλες φορες μπορει να κανει το 'λαθος' να μιλησει με την καρδια του και τελικα να ειναι καλυτερα απο το να παραμεινει αποστασιοποιημενος .
Εγω με τον ειδικο μου- ειχα δει και τετοια προσεγγιση ! Δε ξερεις ποσο με βοηθησε...
μα ποσο..
δεν ξερω για αλλους
αλλα πολλες φορες γινεται βαρετο να ειναι ουδετερος και ξερεις σε στυλ φιλοσοφου απομακρου..
ας ειναι φυσικος...
στον ειδικο στην τελικη πας για τις γνωσεις του, και οχι το στυλ που τις εκφραζει . αν εσυ θες στυλ απομακρο οκ , αλλα αν διψας για κατι πιο κοντινο (χωρις υπερβολες) τοτε ναι !
Χειριστικό θεωρώ και το σχόλιο για το συναισθηματικό μου δέσιμο με τον oboro, καθώς και αυτές τις μαλακίες για τα σε ποιον είμαι κοντά. Υποκριτικό θεωρώ και το να μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάζει 360ο όταν του ασκηθεί κριτική, σημαίνει ότι η κριτική τον εξουσιάζει, άρα θέλει να γίνεται αρεστός πάση θυσία.
Έκανα κριτική επί του περιεχομένου του ποστ σου προς τον jim, και δεν ήταν το περιτύλιγμα αυτό στο οποίο στάθηκα, ήταν το περιεχόμενο του περιτυλίγματος, που κι εγώ βρήκα δίχως ερείσματα που να πατάνε σε αλήθεια και δίχως γείωση στην πραγματικότητα, ήταν εξιδανίκευσή της, όπως και εκείνο για την περιβόητη συγχώρεση.
Για τόσο λίγο διάστημα που είσαι σε ένα φόρουμ, έχεις δεχτεί αρκετή κριτική και από διαφορετικά μέλη, με διαφορετικές οπτικές, προσωπικότητες και τρόπο γραφής, αυτό και μόνο θα έπρεπε να ήταν ικανό να σε προβληματίσει. Εμένα θα με προβλημάτιζε και θα έψαχνα να βρω τι κάνω που δεν κολλάει, αν με καταλαβαίνεις. Κάτι εκπέμπω που προσλαμβάνουν αρκετά άτομα με τρόπο που να τα κάνει να αντιδρούν, τι κάνω, τι εκπέμπω?
Είναι μόνο το στυλάκι μου, ή είναι και κάτι άλλο?
Επίσης δε νιώθω φορτισμένη.
Ουπς, μόλις διάβασα και το επόμενό σου ποστάρισμα, well, ladies and gents, it's beyond imagination. Τις αντιδράσεις σου τις θεωρείς νορμάλ εσωτερική δύναμη?
Πολύς θυμός σου βγαίνει για να το περάσω απαρατήρητο.
rainandwind, το οτι εισαι κοντα στον oboro ειναι αληθεια - τι ασχολεισαι με εμενα και το πως νιωθω ;
εχω δεχτει και μεγαλη θετικη-ανατροφοδοτηση ξερεις... εσυ εχεις 10 , με 2759 ποστς..
επισης εχω δεχτει πολλα θετικα μηνυματα...
για το οτι σε σενα και στον oboro και σε 3-4 μελη δεν αρεσει το στυλ μου, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και δε θα ασχοληθω μαζι σας - σας αγνοω!
αρεσω ομως σε αλλους και εχω αλλες συμπαθειες εδω. Δε θα κατσω να ασχοληθω με οσους δεν αρεσω. Την απορριψη την εχω δεχτει ως προοπτικη!
ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ-ΚΑΙ-ΠΩΣ κανω εγω που δεν αρεσει σε 3-4 μελη ακομα εδω μεσα...
Κρατω τα μελη στα οποια αρεσω και μου ειναι αρκετο...
τις παροτρυνσεις λοιπον για να δω... "ειναι μονο το στυλακι μου, ή ειναι κατι αλλο?" αλλου..
στον εαυτο σου...
Και ειναι λογικο να εχω και συμπαθειες και αντιπαθειες ... Εχω βγει και γραψει τεραστια ποστ , λογικο δεν ειναι να μην αρεσω σε ολους;
εχω το στυλακι μου και σε οποιον αρεσει μανταμ , καταλαβες;
αν δεν σου αρεσει, να με αγνοησεις οπως κανω εγω με οσους δεν μου αρεσει. Peace λοιπον και αντε στο καλο.
χμμ..
εγω δεν το εννοουσα ετσι ακριβως..
αν προσεξεις εγραψα αυνανισμος,οικοι ανοχης(σεξ) κι αυτο γιατι συζηταμε την περιπτωση να εισαι εκτος σχεσης.
Εγω προσωπικα,και το εγραψα και στον τζιμ σε π/μ,πιστευω οτι ο αυνανισμος ειναι απολυτως φυσιολογικος και μαλιστα μπορει να ειναι και μερος της ερωτικης πραξης (στην δικη μας ερωτικη ζωη τον συμπεριλαμβανουμε).
Εκτος απο το αυτονοητο,οτι δηλ πρεπει να εχεις αλλα θεματα για να σου γυρναει το ματι,αν δεν εχεις σχεση και αποκλεισεις και τον αυνανισμο,θα σου την βαρεσει κοινως :D
αν υποθεσουμε λοιπον οτι εχω σαν γυναικα εχω θεματακια με την επιθετικοτητα μου..κι εσυ το ιδιο σαν αντρας..και ειμαστε εκτος σχεσης..
με το μην αυνανιστουμε ή να μην κανουμε σεξ (οικοι ανοχης ή one night stand και για τα δυο φυλα),πως αυτο θα μας επηρεασει?
εγω σαν γυναικα θα ειμαι η γνωστη ανεραστη Υστερω,δεν μου φτανε που ειμαι επιθετικη και λιγο αρρωστακι ετσι κι αλλιως..αλλα δεν μπορω να εξαναγκασω καποιον..τι θα κανω θα του δωσω μια γροθια να μου κατσει?δε νομιζω..
Εσυ σαν αντρας με αλυτα ψυχ.θεματα ή και οχι,θα μπορουσες να γινεις πιο επιθετικος?
Δευτερη μεταμορφωση μεσα ισαριθμες ημερες. Τωρα το μετρημα της ανατροφοδοτησης της ρεϊν ισως θα πρεπει να το ξανακανεις εστω για αποκατασταση των αξιωματων της αριθμητικης. Αν και δεν εχει νοημα. Το γεγονος και μονο οτι καταφευγεις στην ανατροφοδοτηση δειχνει οτι ψαχνεις για υποστηρικτες. Θα προτιμουσα να απαντουσες με επιχειρηματα. Αληθεια, τι λογια ειναι αυτα? Απειλες, υβρεις...
esoteriki_dynami: Σκεφτηκες ποτε οτι ισως ενα απροσωπο, ευγενικο και τεχνικο στυλ θα βοηθουσε περισσοτερο?
Το ότι αναφέρεις με τόσα λίγα ποστς την ανατροφοδότησή σου, μου δείχνει πως για σένα έχει μεγαλύτερη σημασία από ό,τι για μένα. Και αυτό έρχεται και κολλάει και με την οξεία μεταμορφίτιδα.
@ esoteriki_dynami - Δεν εχω μπει ποτε στη διαδικασια τοσο καιρο να κρινω το στυλ που γραφεις γιατι δεχομαι οτι καθενας εχει τον τροπο του. Αυτο που προσωπικα δε μου αρεσει και πιστευω και σε αλλους, ειναι η παραπλανηση. Αυτο γινεται οταν οι τοποθετησεις σου ειναι σε ''ψυχολογιστικο στυλ'' και απο κατω εχεις ταυτοχρονα μια υπογραφη που λεει οτι θεωρεις χρεος σου να βοηθησεις με οποιο τροπο μπορεις με τις γνωσεις που απεκτησες. Απο μονο του ολο αυτο ειναι σαν να προδιαθετει τον οποιοδηποτε ζηταει βοηθεια οτι εισαι ψυχολογος ή κατι σχετικο και ειναι σαν να δινει κυρος ολη αυτη η εικονα που βγαζεις για το ατομο σου. Αυτα φανταζομαι ενοχλουν τους πιο πολλους.
@ oboro - αν και off topic στο θεμα που αναφερθηκε πιο πριν για βιασμο κτλ, ειναι λαθος να θεωρεις οτι ο γυναικειος αυνανισμος και ο αντρικος καλυπτουν και οι δυο τις ιδιες αναγκες, αλλη η φυση του ενος και αλλη του αλλου, οποτε και αλλα τα αποτελεσματα απο την ελλειψη του. Υπαρχουν βιαστες που υποκινουνται περισσοτερο απο σωματικες αιτιες και αλλοι απο ψυχολογικες αιτιες. Παρ'ολα αυτα , η προελευση ειναι απο το λανθασμενο τροπο σκεψης κυριως που επικρατει και τους ρολους που υπαρχουν στην κοινωνια. Σιγουρα αυτος που βιαζει, σε κατι εχει ελλειψη, το τι ειναι αυτο ομως διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση. Σ'αυτο που ανεφερε η Φωτεινη με τη φουστα, μπορω να υποθεσω πως το εννοει.
Γιατι νομιζεις μια γυναικα οταν θα βγει εξω και θα της την πεσουν, αν θεωρησει οτι ο αλλος ειναι καπως περιεργος στον τροπο του ή την κοιταει περιεργα κατα τη γνωμη της, δε θα το προχωρησει μαζι του?
@ jim - Μη μπερδευεσαι απο τοποθετησεις του καθενος εδω μεσα, εχεις καταλαβει καποια πραγματα ηδη και θα σε βοηθησουν να πας παρακατω πιστευω.
OΛο αυτο υποτιθεται οτι βοηθαει εμενα τωρα? Την παλευετε καθολου?
Αν ξαναδω να γινεται μπουρδελο το thread μου επειδη καποια μελη εχουν μεταξυ τους εριδες τοτε θα τα σβησω κι εγω και δεν ξαναπατησω...κυριως γιατι οι ανευ λογου διαφωνιες μου θυμιζουν περιστατικα με τους γονεις μου να μαλωνουν για μαλακιες χωρις να καταλαβαινουν οτι με πληγωνουν...
Ομως εσεις δεν ειστε γονεις μου κι εγω δεν ειμαι παιδακι πλεον...
Και ναι ο αυνανισμος δεν ειναι αιτιο αλλα αποτελεσμα....οταν λεει ο εσωτ αποχη απ τον αυνανισμο δεν ξερω τι εννοει αλλα θα σας πω εγω πως το βλεπω....αποχη απο το πορνο και γενικοτερα την ευκολη εκτονωση...αυτην την γαμημενη συνηθεια που εχω καθε μερα για χρονια...να βαζω τσοντες και να φτιαχνομαι....ναι καλα λεει ο εσωτ....αν δεν πεινασεις δεν κυνηγας να φας....μπορεις να πιεσεις τον εαυτο σου γιατι αυτο ειναι το σωστο αλλα θα ειναι κατι που το κανεις οχι απο επιθυμια αλλα απο πειθαρχια....
Εγω να ξερετε ακουγα τους παντες και απαντουσα στους παντες και κρατουσα οτι ηθελα απ τον καθενα...δεν ειμαι παιδακι...και ΝΑΙ ενα σοκ το χρειαζομουν κι ακομα το χρειαζομαι...ακομα δυνατοτερο
Σταματηστε τωρα τα οφ τοπικ
καλημερα
rainandwind αυτο ηταν σαν απαντηση σου στο οτι δεν αρεσω σε αλλους εδω μεσα...
σε εβαλε ομως ο oboro για υποστηριχτη...
και πουσαι...
η επιθεση σου οτι 'να ψαξω γιατι δεν αρεσω σε αλλα μελη' ηταν χυδαια...
σου ξαναλεω ομως : αρεσω σε 2-3 μελη ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΡΕΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ Ή ΟΧΙ.
Οσο για σενα, και σε οσους δεν αρεσω: ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑ - ετσι να με αγνοειτε και εσεις: ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΓΝΟΗΣΕ ΜΕ ! ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΜΕ! καντε μου τη χαρη αυτη...
οπως σας ειχα γραμμενους, γραφτε με και εσεις!
δεν διαβαζα ΚΑΝ τα ποστ σας...
ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ
θερμη παρακληση...
για το καλο του φορουμ...
οκ;
αντε λοιπον... κανε και εσυ αυτη τη μεταμορφωση στη συμπεριφορα σου ... οπως και το τρολ oboro : κανε και εσυ τη χαρη και ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
μην ασχολειστε ...αντε μπραβο
ελπιζω να τηρησετε τη συμφωνια...
απο μενα εχετε κατι σιγουρο : ΟΠΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ (βαριομουν να σας διαβασω, σας αγνοουσα), ΕΤΣΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ.
ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑ - ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΩ!
καντε το ιδιο ..
και αφηστε το ******** στυλ μου να το χειριζομαι οπως εγω θελω...
rock :
φιλε δεν ειμαι ψυχολογος και το εχω πει...
γραφω καπου οτι ειμαι ψυχολογος;
λεει τπτ το μλογκ μου;
αν ηταν θα με ειχαν κανει ban
ο oboro και 2-3αλλοι απλα διαφωνουν με τις αποψεις μου . και κλασσικα.. τις ειρωνευεται
αλλα οπως και να εκφραζονται : εχω δικαιωμα ρε φιλε να μιλω οπως θελω. Ποιος θα ορισει πως θα συμπεριφερομαι;;;
δε σαρεσει κατι; δεν ασχολεισαι απλα....
ετσι δεν ειναι; ηταν αναγκη να μου κανουν ολη αυτη την επιθεση;
εγω φταιω που απαντησα στην ειρωνεια.. αλλα κανονικα επρεπε να γινει ολο αυτο σε προσωπικο μηνυμα...
Ξερω εγω? Γιατι ειναι επιφυλακτικη, που καλα κανει και ειναι? Αν μαλιστα της εχει μιλησει καποιο ενστικτο εκεινη την ωρα οτι πρεπει να φυγει, δεν το συζηταμε καν. Μια θλιβερη αληθεια ομως για τον βιασμο ειναι οτι πολλες φορες προερχεται απο ατομα "υπερανω υποψιας". Το θεμα με τον ελεγχο και την επιβολη παλι.
Οτι ο γυναικειος αυνανισμος διαφερει... Απο περιγραφες που εχω ακουσει, δεν βλεπω να διαφερει με διαφορετικο τροπο απο οσο διαφερει η σεξουαλικοτητα της γυναικας απο του αντρα συνολικα. Σιγουρα δεν ισχυουν οι γενικευσεις περι εγκεφαλικου εναντιον σαρκικου, η "ανωτερου" και "κατωτερου" αυνανισμου που στην τελικη υπαρχουν και στα δυο φυλα... Παρα πολλες γυναικες αυνανιζονται μια χαρα για τον οργασμο και την απολαυση. Υπαρχει χρονος και για την inner godess και για τη σαρκα αλλωστε. Οτι υπαρχουν γυναικες καθαρα "εγκεφαλικες" και αντρες καθαρα "σαρκικοι" σε αυτο το θεμα υπαρχουν αλλα δεν νομιζω οτι αντιπροσωπευουν το 100% (ουτε και προσωπικα τα βρισκω ακραια με καποια αρνητικη εννοια).
Ειστε μαλακες ολοι τελικα!
Μεγαλοι μαλακες και αγενεις και ασεβεις!!!
Να πατε να γαμηθειτε εγω αποχωρω
jim ο τροπος σου ειναι προσβλητικος και εχει αρχισει να με ενοχλει ολος αυτος ο αφορισμος.
Δε συνηθιζω να παιρνω μερος σε off topic συζητησεις αλλα οταν παρουσιαζεται καποιο θεμα στη μεση μιας συζητησης πρεπει να λεγονται μερικα πραγματα γιατι διαβαζουν κι αλλοι, δε γινεται καθε φορα να παραπεμπεται ο κοσμος σε καινουρια τοπικ για να δουν συνεχειες, γιατι ολα αυτα που συζηταμε εστω και στο ελαχιστο συνδεονται με το παρον θεμα κτλ και μπορω να το τεκμηριωσω κιολας αυτο. Το αν εγω ταυτοχρονα σε ενα ποστ απανταω σε σενα αλλα και σε πεντε αλλα ατομα δε θα'πρεπε καν να το κανεις θεμα ουτε για μενα αλλα ουτε και για αλλους που γραφουν για να σε βοηθησουν.
Θα συμφωνησω ωστοσο για τις καθαρες διενεξεις, μπορουν να γινουν και αλλου.
Φυσικα και πολλες φορες συμβαινει απο ατομα που κανεις δεν το περιμενει, ολα θεματα εσωτερικα ειναι ακομα κι αν υπαρχει σωματικα η ελλειψη, δηλαδη και σε εκεινη την περιπτωση υποσυνειδητα συναισθηματα και αποτυπωμενα στερεοτυπα ειναι που θα οδηγησουν στο αποτελεσμα.
Η πλειονοτητα των γυναικων για διαφορους λογους δεν εχει καλλιεργημενη την επιθετικοτητα μεσα της, που σημαινει οτι αρκετες γυναικες με τον αυνανισμο καλυπτουν απλα τη σωματικη τους αναγκη και οχι τη συναισθηματικη. Πολλες απο αυτες μπορει να μην προβουν καν σε φαντασιωσεις ή να μην ειναι ανετα με το να βλεπουν πορνο πχ κατα τη διαρκεια της διαδικασιας. Η ελλειψη αυτης της επιθετικοτητας και της διεκδικησης πολλες φορες οδηγει γυναικες στο να μην ικανοποιουνται 100% στο σεξ.
Ο αντρας επειδη ετσι εχει μαθει, πιο ευκολα θα αναζητησει καποιο ''αντικειμενο'' εκφρασης της σεξουαλικης του ορμης , δηλαδη ο αυνανισμος ενος αντρα καλυπτει συνηθως και σωματικες και συναισθηματικες αναγκες, γιατι η αναγκη για εκφραση της επιθετικοτητας ειναι συναισθηματικη αναγκη κατα βαση. Η υπαρξη αυτης της επιθετικοτητας και της διεκδικησης πολλες φορες οδηγει αντρες στο να ικανοποιουνται 100% στο σεξ.
Οι παραπανω διαφορες ειναι που οδηγουν και στα διαφορετικα αποτελεσματα, η ελλειψη αυτοικανοποιησης στη γυναικα δυσκολα θα οδηγησει σε επιθετικοτητα και βια προς αλλους γιατι σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι καλλιεργημενη και συνδεδεμενη με το σεξ αυτη η βια, ο αυνανισμος δηλαδη ειναι κατι δικο της, κατι που δεν εμπλεκει αλλο ατομο απαραιτητα. Η ελλειψη αυτη στον αντρα πιο ευκολα θα οδηγησει στην αναζητηση του ''αντικειμενου'' γιατι ειναι πιο οικεια η ιδεα αυτη για τους αντρες.
Εννοειται πως ολα αυτα διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο και δε λειτουργουν ολοι ετσι, ειναι νομιζω αρκετοι ομως.
Η επιβολη ειναι για πολλους ανθρωπους ειτε αντρες ειτε γυναικες, εμφυτη ταση. Οταν εκφραζεται με υγιη τροπο μεσα σε μια σχεση και δεν ειναι ορμη που καταπιεζεται τοτε ο ανθρωπος ο συγκεκριμενος θα ειναι και πιο υγιης στις σχεσεις του με τους αλλους ανθρωπους. Ο βιαστης οταν θα βιασει μια φορα θα καλυψει στιγμιαια μονο την αναγκη που μπορει να εχει, την επομενη μερα ας πουμε θα εχει παλι την ιδια αναγκη, δε θα σταματησει αυτο γιατι η αναγκη του δεν ειναι σωματικη μονο.
εσυ τωρα μολις εγινες πρωταθλητης αγενειας!μην τρελενεστε με τα οφ τοπικ και τις διενεξεις.. σε ενα θεμα τοοοοσοο τεραστιο θα συμβαινουν και διενεξεις και ασυμφωνιες!μην το παιρνουμε τοσο βαρια!
τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα θα πω μονο το εξης..σας πειραξε που η εσ.δυναμη γραφει απομακρα και επειδη κανει ψυχολογικες προσεγγισεις?μπορω να πω οτι μου ερχονται αλλα 5 μελη στο μυαλο που γραφουν κατα τον ιδιο τροπο και τους επευφημειτε!τι εγινε τωρα σας ετσουξε η μηπως σας εκλεψε την παρασταση και την αποκλειστικοτητα?αντε γιατι καποιοι καταντανε γραφικοι εδω μεσα!και πρωτου με κατηγορησετε οτι υπερασπιζω την εσ.δυναμη,το εχω πει και δημοσια οτι δεν μου αρεσει το στυλ γραφης του,αλλα..ΑΛΛΑ!!δεν θα του υποδειξω πως να γραφει!
marian_m
αν παπαγαλιζα δεν θα αγγιζαν τοσο πολυ αυτα που λεω τον jimmaster....
αληθεια- απο ποιο εγχειριδιο τα παπαγαλιζω;
Δεν ξέρω γιατί δεν συνηθίζω να παπαγαλίζω.
Και μη μου ξαναστείλεις προσωπικό μήνυμα, δεν ενδιαφέρομαι να ανοίξω κρυφό διάλογο μαζί σου.
Όσο για το αν θα συνεχίσω να σε ψυχαναλύω, αυτό είναι δικό μου θέμα. Δεν θα μου πεις τι θα γράφω στο φόρουμ.
Εξάλλου φόρουμ ψυχολογίας είναι, άσε εμένα να κάνω την "ψυχαναλύσεις" μου και όποιος θέλει ας τις κρίνει.
Εδώ εσύ παριστάνεις τον ψυχολόγο!