Results 1,291 to 1,305 of 2414
-
28-01-2011, 11:34 #1291
Φωτεινη ,
πολύ σωστά, ο αυνανισμός είναι ένα εργαλείο. Δεν ειναι 'κακος' ή 'καλος'. Στην περιπτωση του jimmaster, ο αυνανισμός ειναι αποτέλεσμα των συνθηκών προσκόλλησης στους γονείς του. Η προτροπη 'κοψε τον αυνανισμο' δεν θα πιάσει φυσικά διότι ο αυνανισμος ειναι στην περιπτωση του μια διεξοδος στην πιεση που βιωνει.
Επομενως οταν η πιεση αυτη σπασει (γινοντας ανεξαρτητος) τότε η ανάγκη αυνανισμου δε θα υφίσταται.
Απλά ο αυνανισμός ενισχύει την απουσία ορμής. Διοτι οπως και να το κανουμε ειναι ενα υποκαταστατο. Πχ αν καποιος πεινα , και φαει τσιπς, τοτε καπως η πεινα του θα μετριασθει και δε θα εχει τοση ορμητικοτητα για να παει να ψαξει για φαγητο.
jimmaster,
έχουν δίκιο - το να αυτομαστιγωνεσαι δε θα σε οδηγησει καπου. Αλλωστε το αυτομαστιγωμα ειναι απο το φοβο σου μηπως τελικα δεν ξυπνησεις και προσπαθεις ετσι να ξυπνησεις τον εαυτο σου. Υπαρχει ναι ενα κομματι του εαυτου που του αρεσει το αραγμα - αυτο υπαρχει σε ολους... Σκεψου τι να κανεις για να ξεφυγεις. Μηπως να εβρισκες δουλεια σε αλλη πολη; σε άλλη χώρα; (αυτο θα σε αναγκασει να παλεψεις μονος - ενω αν βρεις πχ δουλεια κοντα στο σπιτι, παντα θα υπαρχει ενας πειρασμος να επανελθεις... ) . Ιδεες βαζω... Η αποφαση δικη σου φυσικα και τιποτα δεν ειναι απολυτο.
Καλώς το troll τον oboro! Που αλλη δουλεια δεν εχει να κανει και κανει chat με offtopic posts.
Ειλικρινα ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ και προκλητικος...
Θα ενημερωσω τους moderators γιατι πραγματικα δεν διαφερεις απο ενα μεγάλο troll και παραβιαζεις ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.
Λιγη τσίπα πανω σου δεν εχεις να σεβαστεις την συζητηση. Λυπάμαι πολύ για το επίπεδό σου.
- 28-01-2011, 11:39 #1292
Jim κανε ονειρα ρε.... Ονειρεψου να παιζεις κιθαρα σε μια μουσικη σκηνη, να κανεις αυτο που σου αρεσει στη δουλεια σου, κ αμα αρχισεις να ονειρευεσαι σιγα σιγα θα βρισκεις κ τους τροπους να τα πετυχεις... Θα μπεις σε mode αναζητησης και θα βλεπεις μπορστα σου τα πραγματα, και τις ιδεες, και τις αγγελιες και τους ανθρωπους που θα σε βοηθησουνε..
28-01-2011, 11:41 #1293
Δε θεωρώ τον oboro troll. Και θεωρώ τη συμβολή του γνήσια και σημαντική. Άσε τις παπαριές για τσίπα, το τι εστί για τον καθένα τσίπα διαφέρει και ο καθένας την προσαρμόζει σ' ό,τι τον πάει το μέσα του. Είναι αυθεντικός και ο κάθε αυθεντικός άνθρωπος δε γίνεται μαζικά αγαπητός, το έχουμε δει το έργο. Μπορεί να σηκώσει τέτοιες κριτικές ad hominem και το έχει αποδείξει, ματάκια έχουμε να διαβάζουμε και μυαλουδάκι να κρίνουμε. Αυθεντική δε θεωρώ τη δική σου αλλαγή, που πέρασες εν μία νυκτί από την αποστείρωση στο μελόδραμα.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-01-2011, 11:52 #1294
Πολλοι μυθοι στο απο πανω ποστ. Οτι οσοι εχουν πλουσια σεξουαλικη ζωη δεν αυνανιζονται. Οτι ο αυνανισμος ειναι ενα εργαλειο για μειωση της επιθυμιας (η εκτονωση ειναι "μειωση", αληθεια?) ενω πιο πιθανο ειναι η καταφυγη σε αυτον να αυξησει την επιθυμια για σεξ αντι να τη μειωσει. Μιλαω εδω για αυνανισμο που εντεινεται σαν καταφυγη... Εσυ παρουσιαζεις τον αυνανισμο σαν εργαλειο διαχειρισης και μονο. Δεν ειναι ομως... Τετοιες ενοχικες αντιληψεις ανηκουν στο παρελθον.
Οσο για τα υπολοιπα που εγραψες και δεν μπαινω στον κοπο να παραθεσω: εσωτερικη δυναμη, is that really you? Ποτε περασες στο αλλο ακρο του χλευασμου, της επιθεσης, της ειρωνιας??
Και πως σου περασε απο το μυαλο πως το να κατηγορει το νεο μελος το παλιοτερο για trolling βγαζει εστω και το παραμικρο νοημα σαν στρατηγικη? λολ... Μαλλον λαθος ιντερνετικο ορο διαλεξες για να με βρισεις. Ισως κατι απ' το πελωριο corpus της ψυχολογικης ερευνας? Αλλα ξεχασα. Με αληθινη ψυχολογια δεν ασχολουμαστε! Μονο με heed mah wisdums."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
28-01-2011, 12:05 #1295
Εγω και ο τζιμ δηλαδη ειμαστε οι μονοι που καταλαβαινουν τι λεει ο εσωτ δυν? Ειναι αρκετα λογικο σαν επιχειρημα ότι αμα δεν επαναπαυεσαι οτι εχεις να φας, θα πας να δουλεψεις, και οτι αμα δεν επαναπαυεσαι θα τον παιξω και θα ειμαι ενταξει, θα πας να βρεις κοπελα. Γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ειναι ΕΝΤΑΞΕΙ, 26 χρονων ανθρωπος να τρωει ακομα απο την κατσαρολα της μαμας και να μην εχει κοπελα. Γιατι αμα ηταν ενταξει δε θα ηταν ο τζιμ σε αυτη την κατασταση. Θελει να τα αλλαξει ολα αυτα, και χρειαζεται κινητρα. Δεν χρεαιζεται πραγματικα να σταματησει να τρωει ή να τον παιζει για να παει να βρει δουλεια ή κοπελα, αλλα αυτο το ταρακουνημα που του εκανε ο εσωτ δυν μπορει και να του χρειαζοταν, ποιος ξερει? Εγω δε θα του τα ελεγα αυτα ποτε του τζιμ, γιατι θα ηθελα να να τον παροτρυνω με θετικες σκεψεις για το μελλον, και οχι με αρνητικες για το παρελθον και το παρον όπως ο εσωτ δυν, αλλα δε θα αρχισω να κοπαναω τον εσωτ δυν, γιατι κανω derail ενα thread.
Δεν είναι αναγκη ότι ό,τι λεει ο καθενας εδω πρεπει να εχει απολυτο δικιο ή να ειναι ολοσωστο, ή ο τροπος του να αρεσει στην πλειοψηφια, ουτε αυθεντιες στο χωρο δεν το καταφερνουν αυτο, γιατι του την πεφτετε ετσι και κανετε derail αρκετα threads? Mπορει σε καποιον να μην αρεσει ο τροπος που μιλαει καποιος, δεν μπορειτε να απαξιωνετε ομως κανεναν που προσπαθει να βοηθησει, κ ας τον κρινετε εσεις λαθος, γιατι πολυ απλα μπορει να κρινετε εσεις τελικα λαθος.
Αντε μπηκα κ εγω σε τριπακι να απανταω σε οφ τοπικ, δεν θα το επαναλαβω κ μακαρι να υπηρχαν μοντερειτορς να σβηνουν τα οφ τοπικ οπως σε αλλα μεγαλα και αξιολογα φορουμ. Οποιος θελει κατι αλλο ας πμ.
Σορρυ τζιμ. Αμα θες να το σβησω πες μου.
28-01-2011, 12:10 #1296
παλι εγω φταιω rainandwind και μου επιτιθεσαι; :)
τι του ειπα...
troll τον ειπα... δεν ειναι ; ξεχνα για λιγο το συναισθηματικο δεσιμο που εχεις... και δες λιγο τι κανει...
οταν κανεις chat σε ενα τοπικ , επιτρεπεται απο τους κανονες; δες τους κανονες... Οταν γραφτηκε ως μελος, ειπε οτι ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ..
οταν διαφωνεις με μια απαντηση και την ειρωνευεσαι, δεν εινα ιαγενεια;
για το στυλ μου... απαγορευεται η εναλλαγη στυλ απαντησεων αναλογα το θεμα συζητησης;
σε ενα αναλαφρο στυλ, θα απαντησω αναλογως - δλδ που ειναι το κακο ;
στο κατω κατω, και εντος θεματος ειμαι και δεν ειρωνευομαι ...
εχω πει : σε οσους δεν αρεσει το στυλ μου, να μη με διαβαζουν.. του το ειπα και σε μηνυμα (δεν απαντησε)...
γιατι συνεχιζει να μου την λεει και να ειρωνευεται;
στο κατω κατω - ασε.. μην τρεχεις να τον υποστηριξεις... μπορει να εχετε ερθει κοντα, αλλα αυτο τα περιπλεκει τα πραγματα...
αν ειναι ετσι, να πω και εγω σε 5-6 ατομα εδω μεσα που εχουμε ερθει κοντα να μπουν να με υποστηριξουν.. ειναι λογικη αυτη;
σε παρακαλω...
μην μπλεκεσαι ...
εσυ γραφεις πολυ συμπαθητικα. Ξερω οτι τωρα φορτισθηκες...
Σου ξαναλεω: ο oboro εχει γραψει καποιες απαντησεις υπεροχες. Αλλα οταν κανει τσατ, και γαμαει το τοπικ - τοτε ειναι τρολ...
ποσο μαλλον οταν ειρωνευεται οταν κατι δεν του αρεσει..
κοιταξε , μια συμφωνια :
μην ασχολεισαι μαζι μου ουτε εσυ, ουτε ο oboro, ουτε 3-4 αλλοι που δεν αρεσει το στυλ μου.. οκ ;
εγω δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι σας - παρα μονο τωρα για απαντηση.
Καντε μου την χαρη να μην ασχολειστε με το στυλ μου.. ουτε με τις απαντησεις μου..
συμφωνοι;
αντε, για το καλο του φορουμ...
και ο,τι αλλο θελετε , προσωπικο μηνυμα. Εκει βριστε με (καταλαβες oboro? εκει πεταξε βρισιες και ελα να τα πουμε οι δυο μας προσωπικα) .
Εδω δημοσιως, αλλες εριδες δεν επιθυμω και θα προσπαθησω να απεχω...
κανε μου τη χαρη λοιπον..και μην ασχοληθεις ξανα μαζι μου - ουτε εσυ ουτε ο oborο.. και οποιοι αλλοι δεν αντεχουν το στυλ μου (και τα ειρωνικα chat, ριχνουν μονο το επιπεδο σας!)
σας παρακαλω πολυ! Με ολο τον καλο τροπο :)
28-01-2011, 12:12 #1297
Carrie αν εστιασεις μονο σε αυτο το θρεντ εχεις το δικιο σου κι εσυ αλλα ειναι συστημικο το θεμα δυστυχως! Στα αλλα τα θρεντ εχεις δει τι γραφει ο εσωτερικη? Η κοπελα στο αλλο θρεντ εσβησε τα μηνυματα της γιατι την αρχισε ο τυπος στις αναλυσεις... Βασικα το βλεπω σαν αναγκαιο κακο οταν η σταση καποιου η γενικοτερη ειναι τοσο πολυ λαθος ωστε μεχρι και ζημια να μπορει να κανει, πως σε καποιο θρεντ θα εκφραστει αυτη η διαφωνια, και αυτο το θρεντ θα εκτροχιαστει αναγκαστικα. Ουτε εμενα μου αρεσει αυτο. Απο το να σιωπαμε ομως νομιζω ειναι καλυτερα.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
28-01-2011, 12:12 #1298
Και 'μενα μου έκανε εντύπωση αυτή η αλλαγή στο τρόπο γραψίματος αλλά πιστεύω ότι ο εσωτ. πραγματικά προσπάθησε να βοηθήσει. Μου έφερε στο μυαλό shock therapy!
Όπως εκεί που περπατάς και είσαι απορροφημένος στα δικά σου και βλέπεις 5 gang members να κοιτάνε αν έχεις πορτοφόλι. Εκεί να δεις πως καθαρίζει το μυαλό και πως η αύρα σου γίνεται εντελώς self assertive ξανά.
Οκ με μερικά συμφωνώ με άλλα όχι αλλά νομίζω ότι οι προθέσεις είναι ως τώρα τουλάχιστον αγαθές.
28-01-2011, 12:16 #1299
Φιλε εισαι πολυ μικροπρεπης και χειριστικος τελικα και λυπαμαι για οσα ειδα να γραφεις στο ποστ αυτο... Θα απαντησω μονο στο απο πανω κουοτ: συμφωνω τοσο πολυ με αυτο που προτεινεις, που επαυξανω στο μεγιστο - μακαρι ολο το φορουμ να μην ασχολουνταν με αυτα που γραφεις. Οταν καταλαβα απο την αρχη αρχη οτι αυτο ακριβως ειναι αδυνατον, τοτε θεωρησα να σου καταστησω γνωστο τι πιστευω για τη μεθοδο σου που προσωπικα τη θεωρω εως και επικινδυνη, περα απο ακομψη, ψυχρη και αταιριαστη σε εναν χωρο οπως αυτος.
Ξαναλεω οτι λυπαμαι γιατι αρχικα νομιζα οτι ησουν απλως αφελης στον τροπο που ειχες φανταστει οτι βοηθαει τους αλλους... Κριμα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
28-01-2011, 12:23 #1300
carrie, +1 !
στην τελικη εμενα δε με ενοχλουν τα ποστ του oboro (δεν τα εχω διαβασει και ποτε - τρια τεσσερα αλλα μονο και ηταν γενικα νορμαλ ) και ουτε καν θα μου περνουσε στο μυαλο να κατσω να μπω σε διαδικασια να τον ειρωνευτω . Δηλαδη ρε φιλε get a life ! Καθεσαι και δημιουργεις εριδες σε ενα ποστ ψυχολογιας;
Στο κατω κατω μιλουσα σε εναν 26 χρονο... Εχει κριση ο ιδιος να καταλαβει αν οσα του λεω ειναι επικινδυνα ή οχι... Δηλαδη oboro λες οτι γινομαι επικινδυνος: αληθεια ποσο επικινδυνο ειναι να γραφω ως απλο μελος σε ενα φορουμ ; Γραφω αλλωστε κατι εκτος θεματος; μια αποψη γραφω..
Σε παρακαλω και κανε μου τη χαρα να μην ασχοληθεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ με οσα γραφω. Εγω σε αγνοούσα πληρως μεχρι που .. μου επιτεθηκες (και καταφερες να κερδισεις την προσοχη μου οπως και την προσοχη του φορουμ ! και να γαμησεις και 3-4 τοπικ με επιθεσεις και flames!)
Κανε μου τη χαρη και μακρια...
δε σου αρεσει το στυλ.. αλλα σεβασου το φορουμ..
ή αν θες.. ελα να τα πουμε προσωπικα οι δυο μας. Υπαρχουν προσωπικα μηνυματα, για ελα να μιλησουμε ωραια και καλα ! Ελα ! :)
alexandros3,
φιλε ετσι ειναι. Shock ηθελα να κανω. Η εναλλαγη στο στυλ γραφης προκαλει σοκ πολλες φορες. Χρειαζονται διαφορες προσεγγισεις .. Πχ στο γυμναστηριο δεν κανεις παντα τις ιδιες ασκησεις.. Μετα απο λιγο συνηθιζει ο αλλος και αλλαζεις . Σοκ θελει..
Οπως τοπες...
Αλλα λυπαμαι που μπηκε το troll και γαμησε παλι τη συζητηση και την ψυχολογια μας πρωινιατικα και το χρονο μας (αντι να κανουμε κατι δημιουργικο, να απανταμε σε ειρωνειες. Εγω φταιω που ασχολουμαι)
28-01-2011, 12:30 #1301
[QUOTE=esoteriki_dynami;221447]
alexandros3,
φιλε ετσι ειναι. Shock ηθελα να κανω. Η εναλλαγη στο στυλ γραφης προκαλει σοκ πολλες φορες. Χρειαζονται διαφορες προσεγγισεις .. Πχ στο γυμναστηριο δεν κανεις παντα τις ιδιες ασκησεις.. Μετα απο λιγο συνηθιζει ο αλλος και αλλαζεις . Σοκ θελει..
Οπως τοπες...
[QUOTE]
Το κατάλαβα, ήταν ξεκάθαρο. Όμως δεν είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ μ' αυτή την προσέγγιση σε ορισμένα σημεία :)
Για παράδειγμα ένας ειδικός θα βοηθούσε το jimmaster να αναγνωρίσει τα καλά του στοιχεία (ότι σπούδασε, π.χ. είναι αυτό πιο σημαντικό ή αν είχε πηδήξει 10 γκόμενες ως τα 20? - για μένα το πρώτο) και θα επιχειρούσε ένα ομαλό κύλισμα και μετάγγιση αυτοπεποίθησης από τα καλά στοιχεία του σε αυτά που υστερεί. Και ούτω καθεξής.
Δεν ψέγω την προσέγγιση σου, ο καθένας έχει διάφορα βέλη στη φαρέτρα του. Just saying :)
28-01-2011, 12:30 #1302
επικινδυνη;;;;; ενταξει μαν, φορουμ ψυχολογιας ειναι εδω , σιγουρα θα εχει και τρελους! Ενταξει εγω φταιω που καθομαι και μιλω με σενα!
Αντε γεια!
Α . οσο για το τι κανουν οι αλλοι : ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ! Σε ολους δε γινεται να αρεσει το στυλακι μου , ουτε τα γραφομενα μου! και στην τελικη :ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ! Εχω δικαιωμα να γραφω οσα κρινω , και δε θα ερθεις να μου πεις εσυ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ !!!
ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ MODERATORS ΑΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ BAN !!!
TROLL AΝΤΕ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
Ή ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΑΚΙΖΕΙΣ ! ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΛΑ... ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ!
πως την εχεις δει ρε φιλαρακι εδω μεσα; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΟΡΟΥΜ ;
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ- ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Ε- Σ - Υ Ο ΙΔΙΟΣ ! ΑΣΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.. ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
troll... ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ!
Αντε μπράβο αρκετά ανεχτήκαμε την ειρωνεια σου...
με μενα ασχολεισαι; ΠΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ !
αντε δρομο τωρα... ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ. ΟΥΣΤ
alexandros3 ,
ρε συ δεν ειμαι ειδικος ομως. Και στην τελικη- πολλοι ειδικοι εχουν εκπαιδευτει. αλλα στο τελος τελος, πιστευω οτι καλυτερο ειναι να κανεις αυτο που σου βγαινει...
ακομα και ο ειδικος πολλες φορες μπορει να κανει το 'λαθος' να μιλησει με την καρδια του και τελικα να ειναι καλυτερα απο το να παραμεινει αποστασιοποιημενος .
Εγω με τον ειδικο μου- ειχα δει και τετοια προσεγγιση ! Δε ξερεις ποσο με βοηθησε...
μα ποσο..
δεν ξερω για αλλους
αλλα πολλες φορες γινεται βαρετο να ειναι ουδετερος και ξερεις σε στυλ φιλοσοφου απομακρου..
ας ειναι φυσικος...
στον ειδικο στην τελικη πας για τις γνωσεις του, και οχι το στυλ που τις εκφραζει . αν εσυ θες στυλ απομακρο οκ , αλλα αν διψας για κατι πιο κοντινο (χωρις υπερβολες) τοτε ναι !
28-01-2011, 12:32 #1303
Χειριστικό θεωρώ και το σχόλιο για το συναισθηματικό μου δέσιμο με τον oboro, καθώς και αυτές τις μαλακίες για τα σε ποιον είμαι κοντά. Υποκριτικό θεωρώ και το να μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάζει 360ο όταν του ασκηθεί κριτική, σημαίνει ότι η κριτική τον εξουσιάζει, άρα θέλει να γίνεται αρεστός πάση θυσία.
Έκανα κριτική επί του περιεχομένου του ποστ σου προς τον jim, και δεν ήταν το περιτύλιγμα αυτό στο οποίο στάθηκα, ήταν το περιεχόμενο του περιτυλίγματος, που κι εγώ βρήκα δίχως ερείσματα που να πατάνε σε αλήθεια και δίχως γείωση στην πραγματικότητα, ήταν εξιδανίκευσή της, όπως και εκείνο για την περιβόητη συγχώρεση.
Για τόσο λίγο διάστημα που είσαι σε ένα φόρουμ, έχεις δεχτεί αρκετή κριτική και από διαφορετικά μέλη, με διαφορετικές οπτικές, προσωπικότητες και τρόπο γραφής, αυτό και μόνο θα έπρεπε να ήταν ικανό να σε προβληματίσει. Εμένα θα με προβλημάτιζε και θα έψαχνα να βρω τι κάνω που δεν κολλάει, αν με καταλαβαίνεις. Κάτι εκπέμπω που προσλαμβάνουν αρκετά άτομα με τρόπο που να τα κάνει να αντιδρούν, τι κάνω, τι εκπέμπω?
Είναι μόνο το στυλάκι μου, ή είναι και κάτι άλλο?
Επίσης δε νιώθω φορτισμένη.
Ουπς, μόλις διάβασα και το επόμενό σου ποστάρισμα, well, ladies and gents, it's beyond imagination. Τις αντιδράσεις σου τις θεωρείς νορμάλ εσωτερική δύναμη?
Πολύς θυμός σου βγαίνει για να το περάσω απαρατήρητο."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-01-2011, 12:36 #1304
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
28-01-2011, 12:39 #1305
rainandwind, το οτι εισαι κοντα στον oboro ειναι αληθεια - τι ασχολεισαι με εμενα και το πως νιωθω ;
εχω δεχτει και μεγαλη θετικη-ανατροφοδοτηση ξερεις... εσυ εχεις 10 , με 2759 ποστς..
επισης εχω δεχτει πολλα θετικα μηνυματα...
για το οτι σε σενα και στον oboro και σε 3-4 μελη δεν αρεσει το στυλ μου, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και δε θα ασχοληθω μαζι σας - σας αγνοω!
αρεσω ομως σε αλλους και εχω αλλες συμπαθειες εδω. Δε θα κατσω να ασχοληθω με οσους δεν αρεσω. Την απορριψη την εχω δεχτει ως προοπτικη!
ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ-ΚΑΙ-ΠΩΣ κανω εγω που δεν αρεσει σε 3-4 μελη ακομα εδω μεσα...
Κρατω τα μελη στα οποια αρεσω και μου ειναι αρκετο...
τις παροτρυνσεις λοιπον για να δω... "ειναι μονο το στυλακι μου, ή ειναι κατι αλλο?" αλλου..
στον εαυτο σου...
Και ειναι λογικο να εχω και συμπαθειες και αντιπαθειες ... Εχω βγει και γραψει τεραστια ποστ , λογικο δεν ειναι να μην αρεσω σε ολους;
εχω το στυλακι μου και σε οποιον αρεσει μανταμ , καταλαβες;
αν δεν σου αρεσει, να με αγνοησεις οπως κανω εγω με οσους δεν μου αρεσει. Peace λοιπον και αντε στο καλο.