Originally Posted by
KENO
μα δεν ασχολουμαι με τη πολιτικη, ουτε καν πηγα να ψηφισω, γιατι με το ζορι με εντασεις καπου και με κρινεις σαν να το εκανα ?
εγω απλα λεω αυτο που βλεπω κι αυτο που συμβαινει. το γραψαμε και πισω, οσο κι αν βριζουν ολοι τη ΧΑ, ειναι η μοναδικη που παραγει εργο. κι εσυ οταν βρεθεις σε δυσκολη θεση, πεινας ή χρειαστεις αιμα πχ ή οτι αλλο, στο τελος εκει θα πας κακα τα ψεμματα. γιατι δεν υπαρχει κανενας αλλος που να προσφερει σημερα. ολοι μενουν στα λογια, καθονται και κοιτανε. και η απραξια ξερεις πληρωνεται, μπορει να μοιαζει το καλυτερο αν δε θελεις να δωσεις δικαιωμα για να σε κρινουνε αρνητικα, αλλα στο τελος το κανουν ακριβως γιατι δεν επραξες και δεν εκανες τπτ.
για τα υπολοιπα τωρα που μου λες καληνυχτα να πεσω για υπνο σαν να μη συμβαινει τπτ γυρω μου, δε σε παρεξηγω γιατι δεν εισαι Αθηνα να χεις ζησει πραγματα, να νιωσεις τον κινδυνο, να εισαι συνεχως μεστη φασαρια εστω. ειδικα αν εισαι στην εξοχη χωρις αλλα σπιτια εκει κοντα, παιζει να μην εχεις δει ουτε πακιστανο, κατι που λογικα σε κανει να μιλας για ηρεμια, ανθρωπια και ισοτητα. οταν ομως ουτε οι ιδιοι ερχονται ειρηνικα, αντιθετως κυκλοφορουν με το καλασνικοφ κι αλωνιζουν τις περιοχες, οταν καθημερινα κλεβουν, βιαζουν, σκοτωνουν, πως μπορεις να κοιμασαι ησυχος και να τους δεις φιλικα ? δε γινεται απλα.
ολοι οσοι το παιζουν κατα του ρατσισμου, ειναι μεχρι να παθουν και οι ιδιοι κατι απο ξενο, για να βαλουν μυαλο.