Το φιλαρακι μου καινουριο
https://youtu.be/YOwr5WuCobQ
Printable View
Το φιλαρακι μου καινουριο
https://youtu.be/YOwr5WuCobQ
Και η αρνητική συμπεριφορά των άλλων έναντι μας ελέγχεται! Φτάνει να μπορούμε να διαμορφώσουμε ανάλογα τη δική μας συμπεριφορά. Και εκεί είναι το σοβαρό πρόβλημα.
Δυστυχώς με πιάνω πολλές φορές μέσα μου εκεί που πρέπει να αντιδράσω είτε να νιωθω σαν φόβο είτε να λέω μην χαλάσω την καλή μας σχέση είτε τον λυπάμαι είτε λέω θα φτάσουμε στα άκρα άμα ξεκινήσω μια σύγκρουση. Το πρόβλημα δεν είναι όμως μόνο εκεί, το πρόβλημα είναι γιατί προκάλεσα τη συμπεριφορά που απαιτεί τώρα αντίδραση μου! Είναι όπως πχ όποιος θέλει να βγάλει φωτογραφία και έρχεται σε μενα να τον βγάλω αντί σε άλλους που είναι στο ίδιο σημείο, αφού θα απευθυνθούν στον πιο εύκολο, σ' αυτόν που τους εμπνέει λιγότερο φοβο. Στη δουλειά αντιλαμβάνομαι σε συγκριση με τις εργασίες που αναθέτουν σε άλλους μια έλλειψη εμπιστοσύνης σε μενα. Κι όμως έχω δει περιπτώσεις να ψαρώνουν με το που τους υψωσα τόνο φωνης ή τους έδωσα να καταλάβουν με τον τρόπο μου. Μπορεί τελικά να συμφωνούμε, ιδίως σ αυτα που έβαλα σε μπολτ.
το προβλημα ειναι οτι δεν εισαι αρκετα στο κοσμο σου
Κοριτσια θα γινω παππουσ
Εκανες παιδι στα 15 σου, που εκανε παιδι στα 15 του;
Η κορακλα μου ειναι γυρω στα εικοσι κ παντρευτηκε
Λεω μιας κι εφτιαξε ο καιρος , ναρχισω τις εξορμησεις με τις μηχανες μου ........ επιτελους , 3 εχω , μεγαλες , και καθονται τα τελευταια 7 χρονια ........ αμα πια ........η να παρω το ( νεο μου ) πολο πουχει καλο στερεο ? , η καποια μηχανη ,? ωχου,θα σκεφτω ......
ολο λεω να παω Αθηνα -Καβαλα , με την ταξιδιαρα μηχανη , και να γυρισω απο Καβαλα με το πλοιο , μαρεσει να ταξιδευω βραδυ μονος με πλοιο ..... το λεω τα τελευταια 4 χρονια ομως ......
Μα η διαδρομη εχει την πλακα , οχι ο προορισμος , αν και το τραινο δεν ειναι κακη ιδεα , μαρεσει , αν κι εχω να μπω σε τραινο απο το 1980 ...... στα ΚΤΕΛ ζαλιζομαι ....... ευχαριστω γα την προταση ......
Κοριτσια που ειστε;
Ειναι τρομερο πως οταν νιωθω καλα ο, τι κανω κυλαει τοσο ομορφα.μπορω να εργαζομαι πανω σε κατι ολη νυχτα σαν να μου εχει ερθει επιφητηση.αλλες φορες ειμαι σαν αδιασμενη μπαταρια που οι αρνητικες σκεψεις ρεουν ανεξελενκτα.απο το 1 εως το 10 θα ελεγα οτι ειμαι 7 η 8 ως διπολικη προσωπικοτητα .νιωθω σαν τους ποιητες που οταν τους ερχεται επιφοιτηση γραφουν και οταν ειναι στις μαυρες τους ειναι καταθλιπτικοι .κι εγω οφαν εχω διαβασμα και νιωθω καλα με τον εαυτο μου ειναη σαν να μου μιλαει το βιβλιο.τελεια αισθηση.σα να υπαρχω μονο εγω και αυτο .λιγες ομως αυτες οι στιγμες.μετα απο μια τετοια κορυφωση ξερω οτι θα ρθει η καταπτωση.τι επαγγελμα να κανω απτη στιγμη που δεν ειμαι σταθερη ως προς την αποδοση?
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Τωρα που εχεισ θαυμαστεσ πωσ νιωθεισ
Δεν εχω θαυμαστες.Κι αν ναι δεν ειναι της προτιμησης μου. Για να βρουμε αυτο που θελουμε πρεπει να απορριψουμε και να απορριφθουμε . Δε θα παιξω αλλο κρυφτουλι.Ασ μην αλλαζουμε θεμα ομως
Καλα θα δουμε πωσ θα εξελιχθεισ για την ωρα εισαι περιεργο πλασμα καλη επιτυχια σε οτι κανεισ στη ζωη σου
Με λιγα λογια οι θαυμαστριες με ενδιαφερουν.περιεργο πλασμα? Μαρεσει αυτο .το παιρνω ως κοπλιμεντο
Αντε κ με ενα καλο κοριτσι κι εγω κουμπαροσ
Οκ
οταν εχεις δικιο και ο αλλος δε θελει να το παραδεχτει τοτε εισαι αμπελοφιλοσοφος
οταν δε μπορεις να το αποδειξεις οτι εχεις δικιο τρελος
οταν επιμενεις ενω εχεις αδικο εισαι χαμηλου iq
οταν εχεις δικιο αλλα δε μιλας εξυπνος
οταν μπορεις να αποδειξεις οτι προχωρας εχοντας αδικο λογικος.
Βαθυστοχαστος οπως παντα αλλα Αυτο σε ποιον και τι παει?
Δεν ειναι στο χερι μου να το επιλεξω γτ δεν ελεγχω τα σκαμπανεβασματα.
Ίσως ακόμη βρίσκεσαι σε φάση να αρνείσαι να πάρεις τον έλεγχο τους.... κι επίσης για κάποιο λόγο.... ίσως ασυνείδητα... να τα θεωρείς "χρήσιμα".
Δε θα το λεγα
Δεν είμαι! Επειδή ο κόσμος μου δεν είναι όπως ακριβώς θα τον ηθελα να είναι. Όμως επιμένω να κάνω πράγματα που δημιουργούν καλή εικόνα για μενα στον κόσμο μου.
Κι όντως η αντανάκλαση που μου προείπε άλλο μέλος λειτουργεί. Η συμπεριφορα των αλλων εναντι μας είναι αντανάκλαση της συμπεριφορας μας έναντι τους, όπως λέμε η πολλή καλοσύνη βλάφτει.
Εγινα μια χαρα δεν ημουν
Επισησ καθομαι για να πω αυτα που θελω πριν πεθανω
Που εισαι κουκλα ειμαι σχιζοφρενησ παοκτσησ κι εχω μια κορη γυρω στα εικοσι που ειναι πανεμορφη αλλα απο μυαλο στουρναρι γι αυτο μη με υποστηριζεισ πηγα να την δωσω λιγο μυαλο αλλα δεν καταλαβαινει τιποτα
Τα φορητα ηχεια για κινητα αναπαραγουν μουσικη που ειναι αποθηκευμενη στη λιστα μας μονο η και απευθειας απο το ιντερνετ? Αν καποιος χτησιμοποιει ας με διαφωτισει
καλησπέρες
Που ειναι οι τσαχπινογαργαλιαρεσ φιλεσ μου;που ουτε ζωγραφιστο δε θελουν να με δουν
μαλον θα βαφουν αυγα κοκκινα
κιτρινα πρασινα γαλαζια κοκκινα μπλε
αυγα τωρα βαφουμε και ειμαστε κομπλε
Γεια σ αλεκο τσιφτη
καλησπερα παιδια
παρατηρω πως μετα το τελευταιο επεισοδιο δε μπορω να διαβασω πολυ ευκολα.δε μπορω να εμβαθυνω, δε μπορω να σκεφτω, δε μπορω να καταλαβω κειμενα, δε μπορω να συγκεντρωθω.
στο elearning που κανω η επιδοσεις εχουν πεσει σε οριακα επειπεδα για να κοπω..
επισης προσπαθησα να διαβασω τα θεματα εδω που θα μου αρεσαν οπως το ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΑ & ΑΤΑΚΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΟΝΟΥΝ!! και το Το λούνα-παρκ του ανθρώπου που λέγεται ζωή αλλα και πολλα αλλα θεματα παιδιων εδω μεσα.. απλα αυτα μου κεντρισαν λιγο παραπανω το ενδιαφερον.. αλλα τιποτα. δε καταλαβαινω τι διαβαζω.
κατι εχω παθει.δε μπορω να συζητησω
επισης εχω παρατηρησει και στην ψυχοθεραπεια αν η ψυχολογος μου κανει μια μεγαλη ερωτηση εγω χανομαι. δε μπορω να την παρακολουθησω και να κανω συζητηση.
τι ειναι αυτο?