ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 886
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 886 of 1380 FirstFirst ... 386786836876884885886887888896936986 ... LastLast
Results 13,276 to 13,290 of 20693
    Senior Member
    καλα ολα αυτα αλλα αμα καναμε σεξακι θα μας φευγαν ολα τα ψυχοσωματικα φοβιες κλπ....με τον ερωτα ξεχναει ο ανθρωπος τον μεγαλυτερο φοβο του, τον θανατο....

Αμα ειχαμε μια υγιης ερωτικη σχεση δεν θα τρεχαμε με το παραμικρο στους ψυχολογους κι ουτε θα παιρναμε φαρμακα με τη χουφτα..

γαματε γιατι χανομαστε....κατι ηξερε ο αημνειστος

Την πάτησα και πολύ άσχημα μάλιστα ή απλά είμαι στην καλύτερη δυνατή θέση που θα μπορούσα να ήμουν?
    Η ψυχολογική κατάπτωση είναι προφανής ενώ η ευχάριστη διάθεση νιώθω ότι είναι απλά μια κοροιδία του εαυτού μου.
    Μήπως τόσες είναι οι δυνατότητες μου ή η στέρηση ερεθισμάτων και σωστής καθοδήγησης και ψυχολογικής στήριξης σε παλαιότερες εποχες με οδήγησαν εδώ που είμαι σημερα?
    Σήμερα είμαι κάτω από το μισό αυτού που θεωρώ ως το άριστα.
    Last edited by ioannis2; 29-03-2018 at 12:29.
    γιάννης

Ούτε να εκφραστώ όπως θέλω δεν τα καταφέρνω. Ώσπου κρατώ νεύρα μέσα μου η ζημιά είναι δική μου. Αμα κάτι μου λέει πως οι άλλοι δεν είναι εντάξει απέναντι μου δεν πέφτω έξω. Έφτασα στο χάλι σημείο να νομίζουν ότι μου συμπεριφέρονται φυσιολογικά.
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ούτε να εκφραστώ όπως θέλω δεν τα καταφέρνω. Ώσπου κρατώ νεύρα μέσα μου η ζημιά είναι δική μου. Αμα κάτι μου λέει πως οι άλλοι δεν είναι εντάξει απέναντι μου δεν πέφτω έξω. Έφτασα στο χάλι σημείο να νομίζουν ότι μου συμπεριφέρονται φυσιολογικά.
    Σε διαβάζω κι είναι σαν να διαβάζω εμένα. Κοίτα, ακόμα κι αν είναι αλήθεια αυτό ,μην ξεκινάς από εκεί.
    Δεν μπορείς να ελέγξεις την συπεριφορά των άλλων αμεσα, θα τρελαθείς αμα σκέφτεσαι έτσι.
    Κανε μια συνειδητή προσπάθεια να τροποποιήσεις την δική σου. Αν αυτή η προσπάθεια είναι επιτυχής και αυξήσεις τον αυτοσεβασμό σου, η συμπεριφορά των άλλων θα ακολουθήσει σε αυτό, ή θα βρεις το κουράγιο να την απορρίπτεις

Όλα αυτά γίνονται ασυνείδητα, και ειναι μια αντανάκλαση,οι άλλοι δεν θέλουν το κακό κάποιου. Δεν υπάρχει καμία αδικία. Δεν λέω ότι ειναι ωραίο που γίνεται,ούτε ότι ειναι δίκαιο .Όμως δεν είναι άδικο,είναι ένας δείκτης.

Είναι βεβαια τρομερά δύσκολο να ερχεσαι αντιμέτωπος με αυτό ,γιατί και μενα μου στραγγίζει την ενέργεια και την όρεξη και την αυτοπεποίθηση. Όμως σου λέω με σιγουριά ότι η λύση δεν είναι να επικεντρωθείς στην αρνητικη συμπεριφορά των άλλων. Αυτό είναι εκτός ελέγχου

Senior Member
    Το φιλαρακι μου καινουριο
    https://youtu.be/YOwr5WuCobQ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Το φιλαρακι μου καινουριο
    https://youtu.be/YOwr5WuCobQ
    Βιάστηκες να μεγαλώσεις δλδ?
    γιάννης

Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    Σε διαβάζω κι είναι σαν να διαβάζω εμένα. Κοίτα, ακόμα κι αν είναι αλήθεια αυτό ,μην ξεκινάς από εκεί.
    Δεν μπορείς να ελέγξεις την συπεριφορά των άλλων αμεσα, θα τρελαθείς αμα σκέφτεσαι έτσι.
    Κανε μια συνειδητή προσπάθεια να τροποποιήσεις την δική σου. Αν αυτή η προσπάθεια είναι επιτυχής και αυξήσεις τον αυτοσεβασμό σου, η συμπεριφορά των άλλων θα ακολουθήσει σε αυτό, ή θα βρεις το κουράγιο να την απορρίπτεις

Όλα αυτά γίνονται ασυνείδητα, και ειναι μια αντανάκλαση,οι άλλοι δεν θέλουν το κακό κάποιου. Δεν υπάρχει καμία αδικία. Δεν λέω ότι ειναι ωραίο που γίνεται,ούτε ότι ειναι δίκαιο .Όμως δεν είναι άδικο,είναι ένας δείκτης.

Είναι βεβαια τρομερά δύσκολο να ερχεσαι αντιμέτωπος με αυτό ,γιατί και μενα μου στραγγίζει την ενέργεια και την όρεξη και την αυτοπεποίθηση. Όμως σου λέω με σιγουριά ότι η λύση δεν είναι να επικεντρωθείς στην αρνητικη συμπεριφορά των άλλων. Αυτό είναι εκτός ελέγχου
    Και η αρνητική συμπεριφορά των άλλων έναντι μας ελέγχεται! Φτάνει να μπορούμε να διαμορφώσουμε ανάλογα τη δική μας συμπεριφορά. Και εκεί είναι το σοβαρό πρόβλημα.
    Δυστυχώς με πιάνω πολλές φορές μέσα μου εκεί που πρέπει να αντιδράσω είτε να νιωθω σαν φόβο είτε να λέω μην χαλάσω την καλή μας σχέση είτε τον λυπάμαι είτε λέω θα φτάσουμε στα άκρα άμα ξεκινήσω μια σύγκρουση. Το πρόβλημα δεν είναι όμως μόνο εκεί, το πρόβλημα είναι γιατί προκάλεσα τη συμπεριφορά που απαιτεί τώρα αντίδραση μου! Είναι όπως πχ όποιος θέλει να βγάλει φωτογραφία και έρχεται σε μενα να τον βγάλω αντί σε άλλους που είναι στο ίδιο σημείο, αφού θα απευθυνθούν στον πιο εύκολο, σ' αυτόν που τους εμπνέει λιγότερο φοβο. Στη δουλειά αντιλαμβάνομαι σε συγκριση με τις εργασίες που αναθέτουν σε άλλους μια έλλειψη εμπιστοσύνης σε μενα. Κι όμως έχω δει περιπτώσεις να ψαρώνουν με το που τους υψωσα τόνο φωνης ή τους έδωσα να καταλάβουν με τον τρόπο μου. Μπορεί τελικά να συμφωνούμε, ιδίως σ αυτα που έβαλα σε μπολτ.
    γιάννης

Banned
    το προβλημα ειναι οτι δεν εισαι αρκετα στο κοσμο σου

Senior Member
    Κοριτσια θα γινω παππουσ

Senior Member
    Εκανες παιδι στα 15 σου, που εκανε παιδι στα 15 του;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κοριτσια θα γινω παππουσ
    Στα 35 σου? Και γαμω. Αντε και προπαππους την αλλη βδομαδα!
    Ολα στο ff>>
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Η κορακλα μου ειναι γυρω στα εικοσι κ παντρευτηκε

Banned
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ο ερωτας ειναι ασθενεια

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ξερει η Ιωαννα για αυτο λεει!

Senior Member
    Λεω μιας κι εφτιαξε ο καιρος , ναρχισω τις εξορμησεις με τις μηχανες μου ........ επιτελους , 3 εχω , μεγαλες , και καθονται τα τελευταια 7 χρονια ........ αμα πια ........η να παρω το ( νεο μου ) πολο πουχει καλο στερεο ? , η καποια μηχανη ,? ωχου,θα σκεφτω ......

ολο λεω να παω Αθηνα -Καβαλα , με την ταξιδιαρα μηχανη , και να γυρισω απο Καβαλα με το πλοιο , μαρεσει να ταξιδευω βραδυ μονος με πλοιο ..... το λεω τα τελευταια 4 χρονια ομως ......