εμενα δε με συνεβη αυτο
Printable View
Σε εμενα αυτο εχει συμβει κανα δυο φορες και απο τοτε που το κανω με μισο ειναι οκ.
Εκτος αν φταει οτι το λιωνω πριν το χτυπησω με τα υπολοιπα...
Λοιπον το εφτιαξα, δεν εβαλα γαλα και το χτυπησα, μπορει και να μην εβαλα πολλα μπισκοτα, θα δειξει το βραδυ τι εκανα!!
επειδη με πειραζουν τα γαλακτοκομικα και δεν τα τρωω και ειδα στη συνταγη της μαρκελας για τον κορμο οτι δεν ειχε, ειπα να το παραλειψω για να φαω κι εγω.. Αλλα δεν ξερω πως θα βγει τωρα!
ειναι μεγαλος μπελα να καραμελωνεις αμυγδαλα θωμα!! Και γενικα να φτιαχνεις καραμελα!! Νοτστιμο θα'ναι, θα φαγωθει αμεσα!!
... σκέφτομαι πως αν δεν είναι επανάληψη αυτό που έχει η ΝΕΤ... έ, τότε... Φιλόθεος Φάρος λάϊβ για μια ακόμη φορά και σας αφήνω για την ώρα... άντε να γελάσουμε λίγο με έναν φωτισμένο άνθρωπο που για μια ακόμη προσπαθεί να εξηγήσει τα αυτονόητα... το γέλιο πάει στα αυτονόητα, ουχί στον πατέρα... αν δεν ήταν και η Φλέσσα μέσα στο πλάνο, θα ήμουν πανευτυχής η αλήθεια είναι...:)...
Με τα ναρκωτικά μας βάλαν όλους κάτω.
Μας δίνουν την τιμωρία ακόμα και αν δεν έχουμε κάνει κάτι.
... σκέφτομαι πως θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να σας δημοσιεύσω τις φωτογραφίες που τραβάω από την... εκπληκτική πυρκαγιά στο Σέϊχ - Σου... το πλήρες υπερθέαμα με μένα τελείως μαλάκα, με στόμα ανοιχτό, βουλώνοντας τ' αυτιά μου απ' τον εκκωφαντικό ήχο... δε το έχω ξαναδεί από τόσο κοντά αυτό και νιώθω περίεργα... το παρακολουθώ εδώ και μια ώρα τουλάχιστον και κάποια στιγμή σφίχτηκα πολύ... ξαφνικά οι φλόγες φάνταξαν πελώριες και καθώς έβλεπα το αεροπλάνο να δίνει κλίση προς τα κάτω ένιωσα πανικό... ο άνθρωπος πέρασε από μέσα και είναι άλλο να στο λένε και άλλο να το βλέπεις... είμαι σε ύψωμα, μακριά μεν, πολύ κοντά δε...
Δε ξέρω τί θα διαβάσετε στα μπλογκς, αλλά εγώ βλέπω τρία αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο... και κάποια στιγμή σηκώνοντας το χέρι μου νόμιζα πως θα τ' αγγίξω...
Εύχομαι να μη πιάσουν βορειάδες σήμερα... γιατί αν δε κάνω λάθος, καίγεται όλη η χώρα... "ανθρώπων έργα", για τον έρμο πιλότο που παίρνει τ' αρχίδια του και ρισκάρει περνώντας μέσα απ' τη λαίλαπα... "ανθρώπων έργα" και για όσους λιάζονται τώρα σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής, αφού εκτέλεσαν το σκοπό τους...
Εχει πιασει φωτια το σειχ σου?????
... εδώ είσαι εσύ;...:)... της *******ς γινότανε πριν... τώρα άρχισαν να αραιώνουν... δε θέλω να ξαναβγώ έξω να δω, αλήθεια σου λέω... αν αναζωπυρωθεί, θα το καταλάβω αναγκαστικά απ' τα αεροπλάνα... έχει 5 λεπτά που δε τα ακούω... τί να λέμε ρε συ Φλου;...
απιστευτο...:(..εγω δεν βλεπω τηλεοραση δεν το χα παρει χαμπαρι.....
... γιατί το λένε στην τιβί;... λίγα χλμ. απ' το σπιτάκι μου είναι... τράβηξα και βίντεο. Αν έπεφτε κανά καναντέρ και έβαζα τα πλάνα στο γιουτούμπ, θα γινόμανε πλούσια... κρατάω αρχείο με τα ανθρώπων έργα βλέπεις... να τά 'χω να τα... χαίρομαι...
Ελπιζω να σβησει...και να μη σε πλησιασει...... :(
... Φλουκάκι είμαι εκτός πόλης, παρόλο που τα χλμ. δεν είναι πολλά... απλά έχω ΕΝΤΕΛΩΣ καλή ορατότητα και εικόνα στο συμβάν λόγω υψόμετρου... κι όσο πιο καλά το βλέπεις, τόσο πιο πολύ θλίβεσαι...
Λογικα δεν θα επρεπε να μπω στη διαδικασια να σου απαντησω... αλλα το κανω μονο για να πω αυτο... εχετε γινει γραφικοι με το...'' γιατι δεν τους παιρνεις-ετε σπιτι σου-ας'' Δεν τους παιρνουμε λοιπον.. οπως δεν παιρνετε κ σεις τους χιλιαδες αστεγους στα σπιτια σας.. γιατι γι αυτη τη κατασταση ΔΕΝ φταιω εγω-εσυ ο αλλος αλλα το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ συστημα κ το ΚΡΑΤΟΣ.
ποιοι ειμαστε εμεις θελεις να μου πεις ? εγω προσωπικα ποιον αφησα αστεγο, που δεν εχω δικο μου σπιτι ουτε καν αμαξι, και παραμενω ακομα στο πατρικο βαρος στους γονεις ? για πεσμου που ακριβως σου φταιω εγω που ζω μεσα στην Αθηνα διπλα τους και κινδυνευω καθημερινα με τις επιθεσεις τους, τωρα και τις αρρωστιες τους ?
Η φύση προνόησε για την ανθροποφαγεία μας και η ανθρώπινη καρδιά απειλείται με εξόντωση. Εσείς σε πόσα χρόνια πιστεύετε θα εξαφανιστούμε από τον πλανήτη; Το ανθρώπινο είδος γενικώς; Εγω πιστεύω πως δεν θα αργήσει και τόσο πολύ αυτό το γεγονός κυρίως επειδή ως σύνολο δεν κοιτάμε μακροπρόθεσμα η χωρίς οικονομικό κριτήριο αλλά και με τις πράξεις μας δεν έχουμε αποδείξει ως τώρα ότι μας ενδιαφέρει να διασώσουμε την φυσική μας υπόσταση.
Μπα....εγω πιστευω οτι το ανθρωπινο ειδος ειναι σαν τις κατσαριδες.....θα επιβιωσει παντιω τροπω.........
Με ποιά υποψία υποστηρίζεις μια τόσο αισιόδοξη άποψη;
Γιατι ειμαστε το μεγαλυτερο παρασιτο της γης.....κατι σαν ιος...ενα πραμα.....ολα θα χαθουν και μετα εμεις.......:)
22.22 ακριβως εβαλε δροσερο αερακι, επιτελους!!!
Θα γίνουμε φίλοι δηλαδή; :(
οχι βεβαια sball θα καταστρεψουμε τα παντα...και μετα θα αλληλοφαγωθουμε...αλλα κι αυτο μια μορφη φιλιας ειναι..
διαβάστε τι διάβασα: στρατιωτικός πήρε τριήμερη αναβολή και έπειτα από τρείς μήνες παρουσιάστηκε ως γυναίκα επειδή έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου κατά τη διάρκεια της αναβολής. Έφυγε σαν αξιωματικός και επέστρεψε σαν Τζασμίν. και ένα ακόμα από τα περίεργα νέα. Μία έφηβη κοπέλα στις ΕΠΑ κατέθεσε στον φάκελο του μηχανήματος τράπεζας μαζί με χρήματα ναρκωτικά και την συλλάβανε όταν το ανακάλυψαν!
είναι ωραίο μετά την έξοδο που γυρνάς τίγκα από τη ζέστη να αράζεις στο αιρκοντισιον με κανα χυμο και ιντερνετ....... εγώ είμαι πολύ φαν του τσατ αλλά τελευταία έχω βαρεθεί και το φεισμπουκ μπαίνω μόνο για συννενόηση
Σκεφτομαι οτι το θεμα Τι σκέφτεστε δεν εχει ανανεωθει εδω και 24 ωρες.
Θαυμα ή απλα σας εχει χτυπησει η ζεστη?
απο τη ζεστη αποβλακωθηκαμε και δε σκεφτομασστε. Τωρα που δροσισε ομωςςςςς!! Ενα τελειο δροσερο αερακι φυσαει απο το παραθυρι μου!!! Αχχχχχ!!
οχι απλα ειναι καλοκαιρακι και σκεφτομαστε πιο αισιοδοξα (οποιοι μπορουμε) και περναμε την ωρα μας παιζοντας
ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΑΜΩ!(?)
reverse...
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, λυτρώθηκα από το νου κι από την καρδιά, ανέβηκα πιο πάνω, είμαι λεύτερος!
Κάποτε είχα ψυχη,μια ψυχη που χωρούσε όλο τον κόσμο
Καποτε είχα καρδια, μια καρδια αγνη...που χαθηκα;;
Δεν ξέρω πολλα.. Τεσπα. Πόσο απίστευτεσ είναι οι αισθήσεις της οσφρησης κ της αφής. Πόση δυναμη έχουν πόσο μπορούν να ηρεμήσουν η' να αγριεψουν κάποιον αντίστοιχα, πόσο στενά συνδεδεμένες με τη μνήμη ειναι( ειδικά η πρώτη)..
θελω να καπνισω ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!!!!! εχω βγαλει αυτον τον κωλοφρονιμιτη και δεν κανει γ@μω την τυχη μουυυυυυυυ
Lucy ασχετο τελειως αλλα εχεις ωραια υπογραφη, δλδ με εκφραζει.