Τι σκέφτεστε; - Page 889
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 889 of 1532 FirstFirst ... 3897898398798878888898908918999399891389 ... LastLast
Results 13,321 to 13,335 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Βασικα χτυπα στο μιξερ μισο βιταμ με ζαχαρη και κακαο κονιακ και μετα ανακατεψε με τα μπισκοτα.
    Αν βαλεις ολο το βιταμ οταν το βαλεις στην καταψυξη θα ανεβει στην επιφανεια και θα φαινεται σαν μια κιτρινη αηδια.
    Την εχω πατησει και ξερω
    εμενα δε με συνεβη αυτο

Senior Member
    Σε εμενα αυτο εχει συμβει κανα δυο φορες και απο τοτε που το κανω με μισο ειναι οκ.
    Εκτος αν φταει οτι το λιωνω πριν το χτυπησω με τα υπολοιπα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Σε εμενα αυτο εχει συμβει κανα δυο φορες και απο τοτε που το κανω με μισο ειναι οκ.
    Εκτος αν φταει οτι το λιωνω πριν το χτυπησω με τα υπολοιπα...
    και γω ετσι εκνα το ελιωσα πρωτα
    αλλιως δε γινεται

μαλλον κατι αλλο εκανες λαθος γειτονησσα

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Λοιπον το εφτιαξα, δεν εβαλα γαλα και το χτυπησα, μπορει και να μην εβαλα πολλα μπισκοτα, θα δειξει το βραδυ τι εκανα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Λοιπον το εφτιαξα, δεν εβαλα γαλα και το χτυπησα, μπορει και να μην εβαλα πολλα μπισκοτα, θα δειξει το βραδυ τι εκανα!!
    μα επρεπε να βαλεις γαλα

Senior Member
    επειδη με πειραζουν τα γαλακτοκομικα και δεν τα τρωω και ειδα στη συνταγη της μαρκελας για τον κορμο οτι δεν ειχε, ειπα να το παραλειψω για να φαω κι εγω.. Αλλα δεν ξερω πως θα βγει τωρα!

Senior Member
    επειδη με πειραζουν τα γαλακτοκομικα και δεν τα τρωω και ειδα στη συνταγη της μαρκελας για τον κορμο οτι δεν ειχε, ειπα να το παραλειψω για να φαω κι εγω.. Αλλα δεν ξερω πως θα βγει τωρα!
    ουτε γω ξερω ελπιζω να πετυχει :)
    με ηρθε μια ιδεα τωρα
    οταν γινει θα μπορουσες να βαλεις απο πανω μελομενα αμυγδαλα
    και να το βαλεις στο ψυγειο αυτη τη φορα για 30 λεπτα (να πηξουν πανω στο κορμο)

Senior Member
    ειναι μεγαλος μπελα να καραμελωνεις αμυγδαλα θωμα!! Και γενικα να φτιαχνεις καραμελα!! Νοτστιμο θα'ναι, θα φαγωθει αμεσα!!

Senior Member
    ειναι μεγαλος μπελα να καραμελωνεις αμυγδαλα θωμα!! Και γενικα να φτιαχνεις καραμελα!! Νοτστιμο θα'ναι, θα φαγωθει αμεσα!!
    μαλλον δε το ειπα καλα σορρυυυυυυυ
    ηθελα να πω αμυγδαλα πασαλειμενα με μελι απο πανω

Senior Member
    ... σκέφτομαι πως αν δεν είναι επανάληψη αυτό που έχει η ΝΕΤ... έ, τότε... Φιλόθεος Φάρος λάϊβ για μια ακόμη φορά και σας αφήνω για την ώρα... άντε να γελάσουμε λίγο με έναν φωτισμένο άνθρωπο που για μια ακόμη προσπαθεί να εξηγήσει τα αυτονόητα... το γέλιο πάει στα αυτονόητα, ουχί στον πατέρα... αν δεν ήταν και η Φλέσσα μέσα στο πλάνο, θα ήμουν πανευτυχής η αλήθεια είναι...:)...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Banned
    Με τα ναρκωτικά μας βάλαν όλους κάτω.

Banned
    Μας δίνουν την τιμωρία ακόμα και αν δεν έχουμε κάνει κάτι.

Banned
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    τους ''κακους'' λαθρομεταναστες
    θελεις να μας πεις για τα κρουσματα ελονοσιας μηπως, που φεραν οι αγαπημενοι σου λαθρομεταναστες ? συν τις καθημερινες ληστειες, τους βιασμους, και τις δολοφονιες. αληθεια εσυ γιατι δε τους παιρνεις σπιτι σου ?

Senior Member
    ... σκέφτομαι πως θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να σας δημοσιεύσω τις φωτογραφίες που τραβάω από την... εκπληκτική πυρκαγιά στο Σέϊχ - Σου... το πλήρες υπερθέαμα με μένα τελείως μαλάκα, με στόμα ανοιχτό, βουλώνοντας τ' αυτιά μου απ' τον εκκωφαντικό ήχο... δε το έχω ξαναδεί από τόσο κοντά αυτό και νιώθω περίεργα... το παρακολουθώ εδώ και μια ώρα τουλάχιστον και κάποια στιγμή σφίχτηκα πολύ... ξαφνικά οι φλόγες φάνταξαν πελώριες και καθώς έβλεπα το αεροπλάνο να δίνει κλίση προς τα κάτω ένιωσα πανικό... ο άνθρωπος πέρασε από μέσα και είναι άλλο να στο λένε και άλλο να το βλέπεις... είμαι σε ύψωμα, μακριά μεν, πολύ κοντά δε...
    Δε ξέρω τί θα διαβάσετε στα μπλογκς, αλλά εγώ βλέπω τρία αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο... και κάποια στιγμή σηκώνοντας το χέρι μου νόμιζα πως θα τ' αγγίξω...
    Εύχομαι να μη πιάσουν βορειάδες σήμερα... γιατί αν δε κάνω λάθος, καίγεται όλη η χώρα... "ανθρώπων έργα", για τον έρμο πιλότο που παίρνει τ' αρχίδια του και ρισκάρει περνώντας μέσα απ' τη λαίλαπα... "ανθρώπων έργα" και για όσους λιάζονται τώρα σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής, αφού εκτέλεσαν το σκοπό τους...
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Εχει πιασει φωτια το σειχ σου?????
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων