Μου λες δηλαδή ότι δεν μπορώ να κάνω διάλογο σε ένα ανοιχτό θέμα?
Αν θεωρείς ότι παραβιάζω κάποιον όρο, μπορείς να σβήσεις το ποστ που το κάνω ή απλά αν για δικούς σου λόγους πιστεύεις πως δεν έχω θέση εδώ μπορείς να με μπανάρεις.
Printable View
... χμμ, καλησπέρα... αν επιτρέπεται θα ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα... πέρα απ' το ότι της... αξίζει η πυρά - λολ - πέρα απ' το ότι κάποιοι άνθρωποι όντως αγωνιούσαν και στεναχωριόντουσαν... ποιός ακριβώς είναι ο λόγος που ενδιαφέρει ένα φόρουμ ολόκληρο να ξέρει με ποιούς μιλούσε, πόσους γνώρισε, και πόσες κουταλιές ζάχαρη έβαλε στο τσάϊ της;... και σε τί αποσκοπεί αυτή η συμπεριφορά όλη, έτσι για να καταλάβω κι εγώ η βλαξ... στο "θα σε εκδικηθώ με το να σου φερθώ χειρότερα απ' ό,τι εσύ που με ξεγάλασες" ένα πράμα;... κι αν ξεγέλασε στην τελική... γιατί όταν διαβάζεις έναν άνθρωπο, οφείλεις να δεχτείς ως "αληθή" τα όσα γράφει. Και μιλάω για τα γραπτά σε ένα φόρουμ... όχι το να μαθαίνει κάποιος τί συζητιόταν σε ένα τσατ, τί έλεγε και δεν έλεγε ο χρήστης/ια, με πόσους ήπιε καφέ και με πόσους πήγε σινεμά...
Σε τί ακριβώς οφελούν τους υπόλοιπους που δεν είμασταν παρόντες, δεν είδαμε, δε γνωρίζουμε και δε θέλουμε και να μάθουμε στην τελική;... πετάξτε την στη θράκα να τελειώνετε... αλλά να γράφονται δημοσίως πράγματα - με σκοπό να υποθέσω την "καταδίκη" της στην ηλεκτρική καρέκλα - ,λολ, από το σύσσωμο και... αλληλέγγυο αυτό φόρουμ... παραείναι αδερφέ μου...:)...
Kyknos, δηλαδή εν ολίγης μας έλεγες ψεματα τοσο καιρο δηλαδη?
γιατι??? :(:(:(
Σκέψου το και αλλιώς.
Αύριο μπαίνει ο mr papatzas και ανοίγει θέμα ότι οι γείτονες του μαζεύουν αδέσποτα και τα χρησιμοποιούν ως παιχνίδια για τις σαδιστικές τους ορέξεις. Εσύ , εγώ και αρκετοί θέλω να πιστεύω θυμώνουμε με το θέμα, συμβουλεύουμε , κάποιοι πιο προχωρημένοι σε τέτοια θέματα πάλι ίσως καλούν και φιλοζωικές, αστυνομίες κτλ.
Και στο τέλος ανακαλύπτουμε πως αυτός που άνοιξε το θέμα έκανε πλάκα.
Οκ το να είναι ο άλλος πινόκιο,μυθομανής ή απλά χαζούλης είναι προνόμιο. Αλλά όταν επηρεάζει και άλλους.. σταματάει να είναι ατομική υπόθεση.
Σε καμία περίπτωση να μην πάει στην "θράκα" ο μυθομανής, αλλά έστω δεν είναι κακό να γνωρίζουν οι υπόλοιποι ότι είναι μυθομανής. Τουλάχιστον να μην αγχώνονται και τρέχουν άδικα όχι τίποτα. Ετσι τελικα και αυτος θα κανει το καλαμπουρι του , αλλα και οι αλλοι θα προστατευονται.
ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα. να νιώθεις λιγάκι πιο απαλλαγμένη από βάρη ψυχικά που σε εμποδίζουν να βρεις τη χαρά, να την αγγίξεις. Είσαι? Πώς είναι σήμερα το βράδυ σου? Θα κάνεις κάτι, θα πας πουθενά?
Ναι, είμαι δόξα τω Θεώ! Αυτή τη στιγμή νιώθω τρομερή ανακούφιση, σαν να μου έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος και ελπίδα ότι ίσως από εδώ και πέρα τα πράγματα να βελτιωθούν για μένα...να πάω κάπου όχι, γιατί από τις 8 το πρωϊ γύρισα σπίτι στις 7 το απόγευμα γιατί είχα πάει στο γιατρό...και σίγουρα βοήθησε κι αυτό την διάθεση μου και την ψυχική μου ηρεμία...
Θέλω να βάλω ένα τραγούδι που ταιριάζει στο πως νιώθω τώρα αλλά το youtube κολλάει, μόλις φτιάξει θα το βάλω...έχω ανάγκη να το ακούσω τώρα...
Και θέλω να πω κάτι ακόμα όσον αφορά το πρώτο μου ποστ στο θέμα πριν πάρει άσχετη τροπή...το επαναφέρω εκεί που έπρεπε να είχε μείνει εξαρχής...αυτά τώρα είναι απλά σκέψεις αφού αυτή τη στιγμή δεν είμαι μόνη μου κι άρα νιώθω καλά...αλλά όταν είμαι ολομόναχη στο σπίτι, δεν νιώθω καθόλου καλά κι όντως φοβάμαι ειδικά αν είναι βράδυ...και πριν από αρκετές μέρες έμεινα πάλι ολομόναχη, μέρα όμως οπότε την πάλεψα σχετικά εύκολα αλλά με κλείδωμα φυσικά κάθε πόρτας κι έλεγχο...θα μπορούσα να μιλήσω γι' αυτό εντελώς ξεκάθαρα στους δικούς μου αλλά 1ον δεν γίνεται συνέχεια να πρέπει να είναι κάποιος εδώ για να με προσέχει λες κι είμαι μωρό, 2ον δεν θέλω να δυσκολέψω τη ζωή τους, κάτι που σίγουρα θα συνέβαινε αν ζητούσα να μην με αφήνουν ποτέ μόνη μου γιατί θα τους στερούσε την ελευθερία τους, 3ον κάποιες στιγμές το απολαμβάνω που είμαι μόνη κι υπάρχει απόλυτη ησυχία αν δεν με πιάσει φόβος και 4ον ένα μέλος της οικογένειας γνωρίζει αλλά μερικώς, όχι σε όλη του την ένταση το φόβο ακριβώς για να μην του δυσκολέψω τη ζωή κάνοντας τον να αισθάνεται ότι του ζητάω να μην με αφήνει ποτέ μόνη μου...ναι, το θέλω αλλά δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό για να είμαι εγώ καλά και να επέμβω τόσο πολύ στη ζωή του άλλου στερώντας του την ελευθερία του...όσο και να θέλω να μην λείπει ποτέ από το σπίτι...αυτό είναι απλά αδύνατον! Αλλά έστω το ότι γνωρίζει μερικώς τόσο όσο ώστε να μην τον βλάψει, για μένα είναι παρηγοριά και μια αίσθηση ασφάλειας ως ένα βαθμό...αν δεν ήξερε τίποτα, θα ήταν πολύ χειρότερα...
Επίσης βροχούλα, αν κι έμεινα μέσα σήμερα υπάρχουν ωραία πράγματα να κάνεις...έχει ωραία ταινία (αν και την έχω ξαναδεί), "Το Βασίλειο των ουρανών" και μετά "Νόμος και τάξη"...από την ταινία λατρεύω τον όρκο των ιπποτών... "Be without fear in the face of your enemies. Be brave and upright that God may love thee. Speak the truth always, even if it leads to your death. Safeguard the helpless and do no wrong - that is your oath." Ειδικά οι 2 τελευταίες φράσεις με εκφράζουν πολύ... Την έχεις δει; Κι αν ναι, σ' άρεσε;
Καλη σου μέρα Κύκνε, ελπίζω να μην κανουν ζημια στη ψυχικη σου διαθεση αυτα που γραφονται στο φορουμ. Δυστυχως σε καποιο βαθμο, μαλλον σημαντικο, έχουμε παθει εξάρτηση απο το φορουμ, σαν διαπιστωση το λέω. Όμως που αλλού να πούμε αυτά που μας βασανίζουν, να πάρουμε ελπίδα από αυτους που έχουν πάθει παρόμοια και μας καταλαβαίνουν? στην καθημερινη μας ζωη δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ειτε δεν μας καταλαβαινουν ειτε θα μας παρεξηγησουν. Και κοινωνικοι να θελουμε να μαστε το μονο που πετυχαινουμε ειναι να γινουμε κομματι των επιφανειακών σχεσεων στην κοινωνία και κατα βαθος να μη μας γεμίζει, ουτε βρισκουμε την αγαπη και κατανοηση που θελουμε. Έχεις τα δικα σου που σε βασανίζουν, γιατί να λες ψεματα? δεν λες, αυτος που εγραψε αυτα που σε ενοχλησαν κάποιο πρόβλημα σοβαρο έχει τωρα και ήθελε κάπου να ξεσπάσει. δεν είναι λογικο να ξεσπα κανεις μετα απο καιρο εναντιον κάποιου, κατι δεν του παει καλα, καποιο δικο του σοβαρο προβλημα εχει.
Σου ευχομαι καλη μερα αν και η διαθεση μου εμενα δεν ειναι και ότι καλύτερο.
Καλή σου μέρα Γιάννη και σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον να μην επηρεάζεται αρνητικά η διάθεση μου και για τη στήριξη και για την ψήφο εμπιστοσύνης. Η αλήθεια είναι ότι είχε επηρεαστεί, κακώς όμως και πλέον δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να επηρεάζεται. Λυπάμαι για όσους πιστεύουν ότι λέω ψέματα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Αυτή τη στιγμή νιώθω τρομερά αγχωμένη για άλλο λόγο φυσικά κι έχουν βγει τα κλασσικά ψυχοσωματικά συμπτώματα αλλά θα περάσουν. Απλά σφίχτηκαν όλοι οι μύες μου τώρα και πονάω, ευτυχώς έχω μυοχαλαρωτικά. Εσύ δεν είχες καλά νέα υποθέτω; Θα τα πούμε μετά αν θέλεις...
Παρακολουθω αρκετες μερες το θεμα και δεν ηθελα να επεμβω.Ειμαι και εγω ομως ενα ατομο απο τα πολλα που προσπαθησαν να βοηθησουν την κυκνος.
Ανεπιτυχως φυσικα.Η κυκνος εχει αναγκη την προσοχη των αλλων.Εχει αναγκη να τη λυπουνται και και να ασχολουνται μαζι της.Ποσες φορες μου ειπε οτι θελει να αυτοκτονησει?Πολλες..ποσες φορες οτι κοβεται?Απειρες.Εχω δει αμετρητες φωτογραφιες της και δεν εχει ουτε ενα τοσο δα κοψιματακι.
Δεν ξερω τι ειναι αυτο που ακριβως εχει,παντως χρηζει ψυχολογικης βοηθειας.Οχι απο εμας αλλα απο καποιον ειδικο.
Εμενα μου κανει απιστευτο κακο αυτη η μυθομανια και η πιεση απο την πλευρα της για να της δωσω προσοχη.
Ειναι απιστευτα ψυχοφθορο και γιαυτο οι περισσοτεροι αγανακτουν και εγκαταλειπουν.
Λοιπόν κοπελιά (αν βέβαια είσαι κοπελιά γιατί κρίνω μόνο από το ψευδώνυμο σου), ένα και μόνο ένα πράγμα θα πω και μετά θα σεβαστώ τον Νίκο και ότι ζήτησε και φυσικά τον εαυτό μου και την ψυχική μου ηρεμία...καταρχήν, δεν μπορεί να έχεις δει φωτογραφίες μου και μάλιστα άπειρες γιατί το προφίλ με τις φωτογραφίες μου είναι κλειδωμένο μόνο για άτομα που εμπιστεύομαι και τα άτομα που έχω εμπιστευθεί και μιλήσει γι' αυτά τα θέματα είναι ακόμα εκεί. Και κατά δεύτερον, αν πιστεύεις εσύ ή ο οποιοσδήποτε ότι θα έβγαζα φωτογραφία και μάλιστα δημόσια ενώ έχω ακόμα σημάδια τότε στερείσαι πλήρους λογικής...κι επίσης, νομίζεις ότι τα σημάδια αυτά μπορούν να φανούν σε φωτογραφίες; Ότι να ΄ναι...πραγματικά ότι να ΄ναι...οπότε πάψε να λες ότι με βοήθησες κιόλας κι ότι εγώ σου εμπιστεύθηκα ότι κόβομαι κλπ γιατί ξέρω πολύ καλά σε ποιους τα εμπιστεύθηκα αυτά...και πάψε επίσης να λες ότι σου έκανε και κακό η πίεση από πλευράς μου...όποιοι θέλουν να με βοηθήσουν κι από όποιους το θέλω κι εγώ είναι δίπλα μου και το κάνουν και δεν θα έρχονταν εδώ να με κατηγορήσουν...αυτά για ένα ακόμα troll. Γιατί αυτά είναι τα troll που σας νοιάζει αν είναι καλά...κι όχι εγώ...κι αυτοί είναι που λένε τα ψέμματα γιατί εγώ ξέρω πολύ καλά σε ποιους έχω μιλήσει. Και δεν θα εκπλαγώ αν έρθουν κι άλλοι να πουν ότι τους τα είπα εγώ...εγώ πλέον απλά γελάω και τους λυπάμαι...
Δεν ειμαι τρολ.Λεω απλα την αληθεια.Οσο για τις φωτο,εχω δει ακομα και με μαγιο.Που ειναι αυτα τα περιβοητα σημαδια?
Τις προθεσεις σου για αυτοκτονια τις εχεις δηλωσει απειρες φορες σε φορουμ και σε ατομα.Πριν λιγο ομως εγραψες ακριβως αυτο στο αλλο φορουμ που μπαινεις οταν μια κοπελα εγραψε πως ενα δικο της ατομο αυτοκτονησε:
'μα γιατί όμως;;;; Αυτά παλεύονται...με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο βρίσκεται λύση...πολύ κρίμα... '
Αυτες οι συμβουλς δινονται απο ενα ατομο που σκεφτεται την αυτοκτονια?
Γιατι δεν βοηθας τον εαυτο σου με το να φερθεις πιο φυσιολογικα?Γιατι οι αντιδρασεις των γυρω σου δεν σου δειχνουν οτι κατι κανεις στραβα?Δεν μπορει ολοι να ειναι τρελοι στα φορουμ που μπαινεις.
Αφου βλεπεις αργα η γρηγορα τα ατομα που ασχολουνται μαζι σου σε εγκαταλειπουν.Δεν το βλεπεις?
Βρες πρωτα τι κανεις εσυ λαθος και μετα τι κανουν οι αλλοι γιατι το μονο που μπορεις να διορθωσεις ειναι ο εαυτος σου.
Ναι, όοοτι πεις...καταρχήν να μη σε ενδιαφέρει τι συμβουλεύω την άλλη κοπέλα. Όσο για τις φωτογραφίες μου που να χτυπιέσαι κάτω δεν τις έχεις δει από μένα τουλάχιστον γιατί άτομα σαν κι εσένα φίλες μου δεν ήταν. Δεν ξέρω αν είστε τρελοί, κακόβουλοι πάντως σίγουρα. Και άσε το δήθεν ενδιαφέρον του να βοηθήσω τον εαυτό μου όταν έρχεσαι εδώ μόνο και μόνο για να μου δημιουργήσεις πρόβλημα...τι αυθεντικό ενδιαφέρον...συγκινήθηκα...γ εια σου τώρα... :p
Απλά για την ιστορία προς κάθε ενδιαφέρομενο η Tabitha μόλις μπήκε επίσης στη λίστα αγνόησης και θα παραμείνει εκεί. Δεν σκοπεύω να απαντήσω σε άλλο ποστ της κι η μόνη μου πρόθεση είναι να παραμείνω στο θέμα που εγώ διάλεξα να συζητήσω και να επαναφέρω και που μόλις είδαν ότι το κατάφερα ξανάρχισε η προσπάθεια να ξαναχαλάσει αλλά δεν θα πετύχει. Οπότε όποιοι θέλουν να συμμετέχουν στο θέμα που εγώ διάλεξα να συζητήσω έχει καλώς, οι υπόλοιποι απλά θα χάσετε το χρόνο σας. Ευχαριστώ! :)
Υ.Γ. Στις 14.20 το μεσημέρι που έγραψα το επίμαχο ποστ είναι λίγη ώρα πριν...μάλιστα...μάλλον έχω λάθος αντίληψη του χρόνου... :rolleyes: