Originally Posted by
elena60
Καλημερες! Παιδια,ειδα οτι συζητατε για το αν πρεπει να παιρνεις φαρμακα η οχι..Η αληθεια ειναι οτι η κατασταση που ζουμε δεν σου αφηνει πολλες εναλλακτικες.Η ζεις με φαρμακα και τις παρενεργειες τους που δεν ειναι ευχαριστες,η ζεις με τον φοβο του πανικου και το ανχος.Διαλλεγεις και παιρνεις. Τα χαπια που μου εδωσε ο γιατρος στην Αθηνα με τιναξαν ασχημα,με ακαμψια στον αυχενα,τρελο βουητο στο κεφαλι και σφυριγμα,τρεμουλο και χασιμο! Πηγα σε εναν αλλο εχθες εδω στο νησι και μου ειπε οτι τα χαπια αυτα ηταν πολυ βαρια για μενα (ντιστρανευριν,αζαπιν και ενα αλλο αντικαταθλιπτικο που δεν το θυμαμαι) και οτι τα δινουν σε αλκοολικους που θελουν να απεξαρτηθουν!! Αν ειναι δυνατον...Μου τα αλλαξε και μου εδωσε νοτοριουμ,σιπραλεξ και μπλουνις(το τελευταιο ειναι αντιψυχωσικο και δεν ξερω γιατι μου το εδωσε,διπλα γραφει "ανευ αιτιας") .Σημερα πηρα μισο νοτοριουμ και μισο σιπραλεξ αλλα νομιζω οτι γενικα τα αντικαταθλιπτικα με τιναζουν..νιωθω καψιμο στο σωμα και σαν να ειμαι στην πριζα ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ??Πειτε μου αν ξερετε κατι για αυτα τα φαρμακα..Επισης,αισθανομαι οτι δεν εχω κανενα συναισθημα.Δεν ειμαι λυπημενη,αλλα ουτε και χαρουμενη.Ειμαι ενα χαμενο πραγμα που μετακινειται μηχανικα ...αυτο ειναι καταθλιψη??Εχω ασχημο υπνο και ζωντανα ονειρα..φανταστειτε οτι εχθεσ εβλεπα οτι εκανα εμετο και ξυπνησα μ αυτη την απαισια γευση στο στομα ,ειχα μπερδεψει την πραγματικοτητα με το ονειρο..τι να πω! Και τελος ννιωθω οτι δεν σκεφτομαι...προσπαθω να παω την φαντασια μου καπου και δεν μπορω,δεν μπορω να σκεφτω ενα προσωπο π.χ δεν το φερνω στο μυαλο μου.Ενα κενο..