Κρίσεις πανικού - καθημερινότητα - δουλειά - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 63 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 933
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elena60 View Post
    Καλημερες! Παιδια,ειδα οτι συζητατε για το αν πρεπει να παιρνεις φαρμακα η οχι..Η αληθεια ειναι οτι η κατασταση που ζουμε δεν σου αφηνει πολλες εναλλακτικες.Η ζεις με φαρμακα και τις παρενεργειες τους που δεν ειναι ευχαριστες,η ζεις με τον φοβο του πανικου και το ανχος.Διαλλεγεις και παιρνεις. Τα χαπια που μου εδωσε ο γιατρος στην Αθηνα με τιναξαν ασχημα,με ακαμψια στον αυχενα,τρελο βουητο στο κεφαλι και σφυριγμα,τρεμουλο και χασιμο! Πηγα σε εναν αλλο εχθες εδω στο νησι και μου ειπε οτι τα χαπια αυτα ηταν πολυ βαρια για μενα (ντιστρανευριν,αζαπιν και ενα αλλο αντικαταθλιπτικο που δεν το θυμαμαι) και οτι τα δινουν σε αλκοολικους που θελουν να απεξαρτηθουν!! Αν ειναι δυνατον...Μου τα αλλαξε και μου εδωσε νοτοριουμ,σιπραλεξ και μπλουνις(το τελευταιο ειναι αντιψυχωσικο και δεν ξερω γιατι μου το εδωσε,διπλα γραφει "ανευ αιτιας") .Σημερα πηρα μισο νοτοριουμ και μισο σιπραλεξ αλλα νομιζω οτι γενικα τα αντικαταθλιπτικα με τιναζουν..νιωθω καψιμο στο σωμα και σαν να ειμαι στην πριζα ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ??Πειτε μου αν ξερετε κατι για αυτα τα φαρμακα..Επισης,αισθανομαι οτι δεν εχω κανενα συναισθημα.Δεν ειμαι λυπημενη,αλλα ουτε και χαρουμενη.Ειμαι ενα χαμενο πραγμα που μετακινειται μηχανικα ...αυτο ειναι καταθλιψη??Εχω ασχημο υπνο και ζωντανα ονειρα..φανταστειτε οτι εχθεσ εβλεπα οτι εκανα εμετο και ξυπνησα μ αυτη την απαισια γευση στο στομα ,ειχα μπερδεψει την πραγματικοτητα με το ονειρο..τι να πω! Και τελος ννιωθω οτι δεν σκεφτομαι...προσπαθω να παω την φαντασια μου καπου και δεν μπορω,δεν μπορω να σκεφτω ενα προσωπο π.χ δεν το φερνω στο μυαλο μου.Ενα κενο..
    Με κούφανες τώρα!το remeron και το efexor δηλαδή είναι για αλκοολικούς που θέλουν να απεξαρτηθούν?Ελεος!!!Εντάξε ι , είναι λίγο δυνατά κ ειδικά έτσι που τα ξεκίνησες κ μαζί αλλά μην λέμε κ ότι θέλουμε ρε ντόκτορ! Για να το πάρω εγώ το efexor έκανα έρευνα.. τους μισούς γιατρούς της πόλης ρώτησα.. Δεν μου είπε κανένας τέτοιο πράγμα!
    Το σιπραλέξ είναι πιο ελαφρύ.Αλλά είναι στον κάθε οργανισμό πώς θα κάτσει.Εγώ το είχα πάρει αλλά δεν το άντεξα.Ενώ το εφεξόρ που θεωρείται πιο δυνατό μου έκατσε πιο καλά.Αντιψυχωσικό σε μικρή δόση δίνουν κ σε περιπτώσεις άγχους-κατάθλιψης αλλά συνήθως αργότερα,αν έχεις πάρει τα αντικαταθληπτικά πρώτα κ δεν σου φτάνουν,σαν συμπλήρωμα.Εμένα μου είπαν αλλά δεν ήθελα να πάρω πάντως.. Θα σου έλεγα να μην τα έχεις σαν πρώτη επιλογή τουλάχιστον τώρα που κάνεις ακόμη δοκιμές με τα αντικαταθληπτικά..
    Αυτό με τον εμετό το έχω πάθει κ πρόσφατα κι όλας.Το έβλεπα στον ύπνο μου κ ξύπνησα με τη γεύση του εμετού.Αλλη φορά έβλεπα ότι έτρωγα πολλά γλυκά κ ξύπνησα με μια αναγούλα σαν να είχα φάει όντως πολλά γλυκά.Εχω δει στον ύπνο μου να κλαίω κ όταν ξύπνησα είδα ότι έκλαιγα κ στην πραγματικότητα.Πολλά τέτοια όνειρα..

Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    Με κούφανες τώρα!το remeron και το efexor δηλαδή είναι για αλκοολικούς που θέλουν να απεξαρτηθούν?Ελεος!!!Εντάξε ι , είναι λίγο δυνατά κ ειδικά έτσι που τα ξεκίνησες κ μαζί αλλά μην λέμε κ ότι θέλουμε ρε ντόκτορ! Για να το πάρω εγώ το efexor έκανα έρευνα.. τους μισούς γιατρούς της πόλης ρώτησα.. Δεν μου είπε κανένας τέτοιο πράγμα!
    Το σιπραλέξ είναι πιο ελαφρύ.Αλλά είναι στον κάθε οργανισμό πώς θα κάτσει.Εγώ το είχα πάρει αλλά δεν το άντεξα.Ενώ το εφεξόρ που θεωρείται πιο δυνατό μου έκατσε πιο καλά.Αντιψυχωσικό σε μικρή δόση δίνουν κ σε περιπτώσεις άγχους-κατάθλιψης αλλά συνήθως αργότερα,αν έχεις πάρει τα αντικαταθληπτικά πρώτα κ δεν σου φτάνουν,σαν συμπλήρωμα.Εμένα μου είπαν αλλά δεν ήθελα να πάρω πάντως.. Θα σου έλεγα να μην τα έχεις σαν πρώτη επιλογή τουλάχιστον τώρα που κάνεις ακόμη δοκιμές με τα αντικαταθληπτικά..
    Αυτό με τον εμετό το έχω πάθει κ πρόσφατα κι όλας.Το έβλεπα στον ύπνο μου κ ξύπνησα με τη γεύση του εμετού.Αλλη φορά έβλεπα ότι έτρωγα πολλά γλυκά κ ξύπνησα με μια αναγούλα σαν να είχα φάει όντως πολλά γλυκά.Εχω δει στον ύπνο μου να κλαίω κ όταν ξύπνησα είδα ότι έκλαιγα κ στην πραγματικότητα.Πολλά τέτοια όνειρα..
    Μου κανεις πλακα τωρα..!!!!!!!!!!!!Σημερα κιολας ,πριν λιγο ξυπνησα, εβλεπα οτι ετρωγα σοκολατες πολλες σοκολατες!!!!! και ξυπνησα σαν να ειχα φαει οντως γλυκα! Θα μας τρελανεις κοπελια...λες να ειμαστε αδελφες ψυχες??Αυτα τα ονειρα τα εχω απο τοτε που ξεκινησα φαρμακα ομως...

Senior Member
    χαχαχαχα ναι κι εγώ σοκολάτες έβλεπα!Δεν έχει πολλές μέρες που το είδα κι εγώ.Κοίτα..από τον εμετό καλύτερα να βλέπουμε σοκολάτες πάντως!!!

Senior Member
    Με ερωτικη διαθεση :)
    http://www.youtube.com/watch?v=85lKsSCZm4k

Senior Member
    ou la la
    take another to complete the mood
    http://www.youtube.com/watch?v=LElU3Yf2zLY
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

~Edmund Burke~ | (Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος) | 1729-1797

Quote Originally Posted by Korina12 View Post
    χαχαχαχα ναι κι εγώ σοκολάτες έβλεπα!Δεν έχει πολλές μέρες που το είδα κι εγώ.Κοίτα..από τον εμετό καλύτερα να βλέπουμε σοκολάτες πάντως!!!
    Ναι σοκολατες..Ρε παιδια δεν θυμαμαι,ποια ηταν που ελεγε εδω οτι κατεβασε γαλα με τα χαπια??Κατεβασα γαλα με τα αντικαταθλιπτικα...:ο τι να πω!! Δεν υπαρχει Θεος πια?????

Senior Member
    Το θυμαμαι που το ειχε πει καποια κοπελια πριν καιρο... Τι αλλο θ'ακουσω δω μεσα!
    Αν το δεις απο μια περιεργη οπτικη ομως εχει πλακα!

Senior Member
    αν δεν είσαι έγγυος, μόνο περίεργη οπτική έχει η περίπτωση του να κατεβάσεις γάλα...
    Απο τις πιο σουρεάλ καταστάσεις που έχω δει στο σώμα μου.
    Και να πω οτι μου είχε μεγαλώσει και τα μεμέ για να χαλαλίσω την παρενέργεια, τζίφος.
    Ο γυναικολόγος με πήρε στο ψιλό όταν του πα τι και πως, κ οταν με κάθησε στην καρέκλα του ν περιμένοντας να με βιάσει με ργαλεία, αυτός απλά πίεσε το στήθος με μια τεχνική και τον πήρε ξυστά ενας πιδακας με γάλα. Πήρε τελέφωνα σε συναδέλφους αφού του πα οτι παίρνω αντικαταθλιπτική αγωγή κ συνηγόρησε οτι ήταν παρενέργεια.
    Ήτο ενα άλφα σόκ... αλλά δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα.

elena κουρτσάραμ, παίξε ενα λαχείο, το χεις
    Κανένα πάθος δεν κλέβει τη θέληση και τη λογική απ' το μυαλό του ανθρώπου, όσο ο φόβος.

Senior Member
    Ναι ρε εσυ ησουνα!
    Αντε και εσπαγα το κεφαλι μου (γιατι βαριομουν να ανατρεξω σε παλιοτερα ποστς).
    Διασκεδαστε το παιδια! Δεν υπαρχει αλλη λυση :)

Member
    mplou hey kai apo mena kai se oli tin parea...pasxousa kai gw edw kai polla xronia me skampanevasmata, twra edw k ligous mines pali kathimerines kriseis, agxos, fovies kai pali aptin arxi... farmakeutiki agogi akolouthw, xoris idieteri voithia kai egina polu xeirotera meta aptin dokimi tou zoloft pou me tinakse ston aera. opote ksanagurisa sto palio farmako kai arxizw pali na paleuw me ta autonoita...30 xr eimai k duskoleuomai se ola... egw exw mperdeutei me kati allo...exw diavasei xiliades istories sto internet, polla vivlia etc ALLA auto pou den katalavainw einai giati merikoi mpoukonontai se polla farmaka *oxi mono ssri alla polla epipleon, kai giati alloi to ksepernane poly pio apla kai de tous epistrefei. Fusika apantisi den exei oute i epistimi alla telos pantwn, einai mia aporia diki mou...px opos proaneferes kai gia tin mitera sou, pou eixe na vgei 10xronia eksw...ti pisteueis esu sumvainei pou tin ezises kai apo konta. Sorry gia ta greeklish alla eimai ekswteriko, gia na min pareksigithw :)
    ta filia moy

Senior Member
    Maraki007 νομιζω οτι εχει να κανει με το πως χειριζεται κανεις τη ζωη του, τον εαυτο του, το μυαλο του γενικα.
    Θεωρω οτι αν υπαρχει θεληση υπαρχει και τροπος. Για τον καθενα οντως λειτουργει διαφορετικα δλδ καποιος μπορει να ειναι πληρως λειτουργικος και ευτυχης με φαρμακα, αλλος να μπορεσει ακομα και να τα κοψει κλπ. Δεν ειναι καν δεδομενο αν θα επιστρεψουν οι πανικοι. Σε αλλους επιστρεφουν και σε αλλους οχι. Το θεμα ειναι κατα ποσο αποδεχεσαι την κατασταση σου και τι κανεις γι'αυτο.
    Η μητερα μου δεν ηθελε επι της ουσιας να επανελθει. Θεραπεια αρχισε να κανει τον τελευταιο χρονο πριν φυγει και αφου ειχα φερει εγω το γιατρο σπιτι με τσαμπουκα.
    Καποιοι ανθρωποι αφηνονται και καποιοι παλευουν.
    Η εμπειρια μου λεει οτι οποιος παλεψει, οπως και να το παλεψει, θα βρει ακρη.

Senior Member
    Soutsi ο δικος σου εγινε θρυλος!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=0YnGM...eature=g-all-u

Senior Member
    i know, τον προωθούν πολύ!
    όταν άκουσα το τραγούδι ειδικά απο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό τότε αντιλήφθην οτι το sexy boy έχει μεγάλο promotion.
    ΟΠΑΓΚΑΓΚΝΑΜΣΑΪΛ λέω κ κλαίω κ ριγώ κ ηδονίζομαι

당신을 사랑해요 PSY

Senior Member
    [QUOTE=Soutsi;389433
    당신을 사랑해요[/QUOTE]

Αυτο τι ειναι;
    Αρχισες Κορεατικα;

Senior Member
    lol...google translate
    Το σάγαπώ στα κορεάτικα. Μην μπεί ο άνθρωπος στο forum και δεν καταλάβει τι λέμε...(lol...)

Page 34 of 63 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast