Δεν ξερω αχιλλεα...κ παρα πολλες συσπασεις..δηλαδη τι θα γινει πια με αυτο το θεμα?δεν υπαρχει τιποτα που να το γιατρευει?
Printable View
Δεν ξερω αχιλλεα...κ παρα πολλες συσπασεις..δηλαδη τι θα γινει πια με αυτο το θεμα?δεν υπαρχει τιποτα που να το γιατρευει?
Αυριο παιρνω τη νευρολογο να δω τι αλλο μπορω να κανω...ποναω κ παρα πολυ στα ποδια μου..
Πως εισαι σημερα ρε τζινα;ευελπιστω καλητερα.
Οσο παει κ χειροτερα..αυριο εκλεισα ραντεβου με ψυχιατρο .τα συμπτωματα ειναι σε εξαρση.εσυ?
Καλημέρα μάγκες,τι κάνετε??
Ήρθε η ώρα σας να καλωσορίσετε τον βασιλιά των εξετάσεων!
Είμαι 32 ετών και μόλις γύρισα από Κολονοσκόπηση και Γαστροσκόπηση!
Από τα 23 μου έχω υποβληθεί σε περίπου 15 Μαγνητικές εκ των οποίων οι 6 ήταν MRI Εγκεφάλου.
Έχω περάσει από πάμπολλες πιθανές παθήσεις.
Τώρα έχω επιστρέψει στις παλιές μου αγάπες,τις νευρολογικές ασθένειες!
Εδώ και κανά 2μηνο έχει ξεσκιστεί να πεταρίζει το μάτι μου..Για καλή μου τύχη βρήκα Post μου σε αυτό το Forum όπου από τον Μάρτη του 2014 είχα αναφέρει το πετάρισμα του ματιού.Συνεπώς κάπως ηρέμησα με αυτό καθώς μέσα σε 1.5 χρόνο,αν ήταν κάτι σοβαρότερο,θα είχε εξελιχθεί.
Αυτό που με προβληματίζει είναι οι συσπάσεις μυών σχεδόν σε όλο μου το σώμα,και μάλιστα σήμερα είδα με τα μάτια μου κάπου στον δελτοειδή μυ,το δέρμα να συσπάται!
Επίσης αφήνω το αριστερό μου χέρι με τα δάχτυλα απλωμένα πάνω στα πλήκτρα του Keyboard και ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρώ πως ο δείκτης συσπάται!
Γενικώς και που πληκτρολογώ,έχω συσπάσεις κυρίως στα δάχτυλα.
Με έχει πιάσει πάλι η εσωστρέφεια και δεν βλέπω να την γλιτώνω την μαγνητική και κανά ηλεκτρομυογράφημα πάλι...
Σίγουρα πάντως θα κάνω επίσκεψη σε νευρολόγο για να με υποβάλει σε νευρολογικά Test...
Ίσως να είναι το σύνδρομο καλοήθους δεσμίδωσης,τι να πω.
Από μικρός έχω τσιμπήματα θυμάμαι,εδώ και 10 χρόνια,αλλά τέτοιου τύπου συσπάσεις δεν θυμάμαι να είχα...
Να φταίει που δεν έχω γκόμενα λέτε?Χα χα....
Πάντως με βλέπω να ξαναπιάνω τις εξετάσεις...Δεν το γλιτώνω!
Σταυρο διαβασε απο σελ 10 και θα καταλαβεις.ιδια ηλικία εχουμε περιπου.
Αχιλλέα πριν γράψω,τις διάβασα όλες τις σελίδες!
Εσύ πως είσαι τώρα?
Καλημέρα Κώστα!Ότι αναφέρω είναι πραγματικό,100%!
Μιλάς για τα συμπτώματα που αναφέρω ή για το εύρος των εξετάσεων που έχω κάνει?
Αχιλλέα κάνω test στο δάκτυλο μου πάλι να δω τι παίζει!
Πάλι κάνει κάτι συσπάσεις το ρημάδι!
Αλλά πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρότερο?
Βαριέμαι πάλι τις μαγνητικές...Έχω χαλάσει πάνω από 5.000€ σε εξετάσεις τα τελευταία χρόνια...
Δεν είναι το χρηματικό...το ψυχολογικό κυρίως...
Η λογική των νευρολογικών ασθενειών λέει πως οι συσπάσεις θα πρέπει να συνοδεύονται και από αδυναμία των μυών.
Αυτό δεν το έχω.Πάλι καλά.
Αχιλλέα όταν λες κουνιούνται,το βλέπεις κιόλας?Δηλαδή την βλέπεις την σύσπαση με τα μάτια σου?Γιατί εγώ την βλέπω κανονικά!