Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 71 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 1054
    Senior Member
    Δεν ξερω αχιλλεα...κ παρα πολλες συσπασεις..δηλαδη τι θα γινει πια με αυτο το θεμα?δεν υπαρχει τιποτα που να το γιατρευει?

Quote Originally Posted by tzina2012 View Post
    Δεν ξερω αχιλλεα...κ παρα πολλες συσπασεις..δηλαδη τι θα γινει πια με αυτο το θεμα?δεν υπαρχει τιποτα που να το γιατρευει?
    Δεν ξερω αν υπαρχει.το αγχος ομως επιδινονη την κατασταση σιγουρα.εγω ειμαι ολη μερα εκει κολλημένος δεν μπορω να ξεκολησω με τιποτα .

Senior Member
    Αυριο παιρνω τη νευρολογο να δω τι αλλο μπορω να κανω...ποναω κ παρα πολυ στα ποδια μου..

Αυριο παιρνω τη νευρολογο να δω τι αλλο μπορω να κανω...ποναω κ παρα πολυ στα ποδια μου..
    Εγω αν και ακατάλληλος το μονο που εχω να σου πω ειναι να ηρεμισεις γιατι δεν θα σου πει τιποτα κανενας γιατρος .πιστευω οτι στοπαν οτι ειχαν να σου πουν.

Πως εισαι σημερα ρε τζινα;ευελπιστω καλητερα.

Senior Member
    Οσο παει κ χειροτερα..αυριο εκλεισα ραντεβου με ψυχιατρο .τα συμπτωματα ειναι σε εξαρση.εσυ?

Οσο παει κ χειροτερα..αυριο εκλεισα ραντεβου με ψυχιατρο .τα συμπτωματα ειναι σε εξαρση.εσυ?
    Τζινακι δεν θα σου πειτιποτα.οσο εχουμε αγχος τοσο επιδηνονονται.μην ξεχνας απο που ξεκινησες και που εφτασες.καλημερα.και γω δεν ειμαι καλητερα.

Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Τζινακι δεν θα σου πειτιποτα.οσο εχουμε αγχος τοσο επιδηνονονται.μην ξεχνας απο που ξεκινησες και που εφτασες.καλημερα.και γω δεν ειμαι καλητερα.
    Καλησπερα τι σου παι ο ψυχιατρος βρε τζινα;ολα καλα;

Senior Member
    Καλημέρα μάγκες,τι κάνετε??
    Ήρθε η ώρα σας να καλωσορίσετε τον βασιλιά των εξετάσεων!
    Είμαι 32 ετών και μόλις γύρισα από Κολονοσκόπηση και Γαστροσκόπηση!
    Από τα 23 μου έχω υποβληθεί σε περίπου 15 Μαγνητικές εκ των οποίων οι 6 ήταν MRI Εγκεφάλου.
    Έχω περάσει από πάμπολλες πιθανές παθήσεις.
    Τώρα έχω επιστρέψει στις παλιές μου αγάπες,τις νευρολογικές ασθένειες!
    Εδώ και κανά 2μηνο έχει ξεσκιστεί να πεταρίζει το μάτι μου..Για καλή μου τύχη βρήκα Post μου σε αυτό το Forum όπου από τον Μάρτη του 2014 είχα αναφέρει το πετάρισμα του ματιού.Συνεπώς κάπως ηρέμησα με αυτό καθώς μέσα σε 1.5 χρόνο,αν ήταν κάτι σοβαρότερο,θα είχε εξελιχθεί.
    Αυτό που με προβληματίζει είναι οι συσπάσεις μυών σχεδόν σε όλο μου το σώμα,και μάλιστα σήμερα είδα με τα μάτια μου κάπου στον δελτοειδή μυ,το δέρμα να συσπάται!
    Επίσης αφήνω το αριστερό μου χέρι με τα δάχτυλα απλωμένα πάνω στα πλήκτρα του Keyboard και ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρώ πως ο δείκτης συσπάται!
    Γενικώς και που πληκτρολογώ,έχω συσπάσεις κυρίως στα δάχτυλα.
    Με έχει πιάσει πάλι η εσωστρέφεια και δεν βλέπω να την γλιτώνω την μαγνητική και κανά ηλεκτρομυογράφημα πάλι...
    Σίγουρα πάντως θα κάνω επίσκεψη σε νευρολόγο για να με υποβάλει σε νευρολογικά Test...
    Ίσως να είναι το σύνδρομο καλοήθους δεσμίδωσης,τι να πω.

Από μικρός έχω τσιμπήματα θυμάμαι,εδώ και 10 χρόνια,αλλά τέτοιου τύπου συσπάσεις δεν θυμάμαι να είχα...
    Να φταίει που δεν έχω γκόμενα λέτε?Χα χα....
    Πάντως με βλέπω να ξαναπιάνω τις εξετάσεις...Δεν το γλιτώνω!

Σταυρο διαβασε απο σελ 10 και θα καταλαβεις.ιδια ηλικία εχουμε περιπου.

Senior Member
    Αχιλλέα πριν γράψω,τις διάβασα όλες τις σελίδες!
    Εσύ πως είσαι τώρα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Καλημέρα μάγκες,τι κάνετε??
    Ήρθε η ώρα σας να καλωσορίσετε τον βασιλιά των εξετάσεων!
    Είμαι 32 ετών και μόλις γύρισα από Κολονοσκόπηση και Γαστροσκόπηση!
    Από τα 23 μου έχω υποβληθεί σε περίπου 15 Μαγνητικές εκ των οποίων οι 6 ήταν MRI Εγκεφάλου.
    Έχω περάσει από πάμπολλες πιθανές παθήσεις.
    Τώρα έχω επιστρέψει στις παλιές μου αγάπες,τις νευρολογικές ασθένειες!
    Εδώ και κανά 2μηνο έχει ξεσκιστεί να πεταρίζει το μάτι μου..Για καλή μου τύχη βρήκα Post μου σε αυτό το Forum όπου από τον Μάρτη του 2014 είχα αναφέρει το πετάρισμα του ματιού.Συνεπώς κάπως ηρέμησα με αυτό καθώς μέσα σε 1.5 χρόνο,αν ήταν κάτι σοβαρότερο,θα είχε εξελιχθεί.
    Αυτό που με προβληματίζει είναι οι συσπάσεις μυών σχεδόν σε όλο μου το σώμα,και μάλιστα σήμερα είδα με τα μάτια μου κάπου στον δελτοειδή μυ,το δέρμα να συσπάται!
    Επίσης αφήνω το αριστερό μου χέρι με τα δάχτυλα απλωμένα πάνω στα πλήκτρα του Keyboard και ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρατηρώ πως ο δείκτης συσπάται!
    Γενικώς και που πληκτρολογώ,έχω συσπάσεις κυρίως στα δάχτυλα.
    Με έχει πιάσει πάλι η εσωστρέφεια και δεν βλέπω να την γλιτώνω την μαγνητική και κανά ηλεκτρομυογράφημα πάλι...
    Σίγουρα πάντως θα κάνω επίσκεψη σε νευρολόγο για να με υποβάλει σε νευρολογικά Test...
    Ίσως να είναι το σύνδρομο καλοήθους δεσμίδωσης,τι να πω.

Από μικρός έχω τσιμπήματα θυμάμαι,εδώ και 10 χρόνια,αλλά τέτοιου τύπου συσπάσεις δεν θυμάμαι να είχα...
    Να φταίει που δεν έχω γκόμενα λέτε?Χα χα....
    Πάντως με βλέπω να ξαναπιάνω τις εξετάσεις...Δεν το γλιτώνω!
    βρε Σταυρο ,με εκανες και γελασα υστερα απο πολυ καιρο!
    επειδη ομως μετα αισθανθηκα και τυψεις γιαυτο, ελπιζω οτι κανεις χιουμορ και δεν ειναι πραγματικοτητα αυτα που αναφερεις! !

Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    επειδη ομως μετα αισθανθηκα και τυψεις γιαυτο, ελπιζω οτι κανεις χιουμορ και δεν ειναι πραγματικοτητα αυτα που αναφερεις! !
    Σταυρο σκατα ειμαι οι γαμπες μου κουνιουνται ολη. Μερα.σκατα.

Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Σταυρο σκατα ειμαι οι γαμπες μου κουνιουνται ολη. Μερα.σκατα.
    Καλημερα πως ειμασται σημερα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    Καλημέρα Κώστα!Ότι αναφέρω είναι πραγματικό,100%!
    Μιλάς για τα συμπτώματα που αναφέρω ή για το εύρος των εξετάσεων που έχω κάνει?

Αχιλλέα κάνω test στο δάκτυλο μου πάλι να δω τι παίζει!
    Πάλι κάνει κάτι συσπάσεις το ρημάδι!
    Αλλά πως μπορώ να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρότερο?
    Βαριέμαι πάλι τις μαγνητικές...Έχω χαλάσει πάνω από 5.000€ σε εξετάσεις τα τελευταία χρόνια...
    Δεν είναι το χρηματικό...το ψυχολογικό κυρίως...
    Η λογική των νευρολογικών ασθενειών λέει πως οι συσπάσεις θα πρέπει να συνοδεύονται και από αδυναμία των μυών.
    Αυτό δεν το έχω.Πάλι καλά.

Αχιλλέα όταν λες κουνιούνται,το βλέπεις κιόλας?Δηλαδή την βλέπεις την σύσπαση με τα μάτια σου?Γιατί εγώ την βλέπω κανονικά!

Page 34 of 71 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast