Αχαχαχα καλα σε γυμναστηριο παλαιοημερολογιτων επρεπε να πας;Δεν αλλαζεις με τιποτα.
Printable View
Αχαχαχα καλα σε γυμναστηριο παλαιοημερολογιτων επρεπε να πας;Δεν αλλαζεις με τιποτα.
Καλημέρα Δελφινι, με πηρε ο υπνος χθες!
καλα τοση Θεσσαλονικη, η δευτερη μεγαλυτερη πολη σε οοοοολη τη χωρα, φοιτητουπολη με τα απειρα γυμναστηρια, σε γυμναστηριο του παλαιου βρηκες να πας?
εδω καναμε αμαν και πως να ξεκολλησεις απο την εκκλησια του παλαιου, και θες να πας σε γυμναστηριο του παλαιου?
Και αφου σε αντιπαθουσαν απο παλιοα ΓΙΑΤΙ πηγες σε αυτους?
Αυτό το γυμναστήριο είναι το πιο κοντινό στο σπίτι μου για αυτό πήγα.
Εσύ Μάρα μου πόσο ώρα την ημέρα έκανες γυμναστική . Πήγαινες κάθε μέρα; Έκανες παράλληλα και δίαιτα;
τρεις φορες τη βδομαδα για μιαμιση ωρα. το κανονικο μου.
Αλλα στην αρχη που ειχα τα πολλα κιλα περπατουσα πολυ εξω μια ωρα καθε μερα.
Και απο διαιτα δεν ειναι οτι ετρωγα πολυ αλλα βλακειες, πατατακια, γλυκα, αυτα κομμενα. Αμα καθιερωσεις περπατημα και γυμναστικη, σιγα σιγα θα φτιαξεις και τη διατροφη σου.
Ασε που μια φορα το μηνα μπορεις να κανεις μια δυο ατασθαλιες...
Δυστυχώς Μάρα μου εγώ είμαι η πιο χαζή από όλες στο παλαιό ημερολόγιο και δυστυχώς μάλλον παντού για αυτό αυτά τα 20 χρόνια δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα και για αυτό και είχα αυτή την συμπεριφορά από τους παλαιοημερολογίτες. Όταν ήμουνα μικρή και μέχρι τα 16 μου έκανα παρέα μια ομάδα κοριτσιών οι οποίες με διώξανε από την παρέα τους γιατί ήμουνα η πιο χαζή από όλους. Δεν έχω στον ήλιο μοίρα τι θα απογίνω; Πώς θα τα καταφέρω;
Δελφινι τα ειπαμε, τα ξαναειπαμε, τα ξαναματαειπαμε.
Εισαι κουκλα, πανεξυπνη και ικανή!! αυτο ειναι το συμπερασμα, μην μου το ξαναγυρνας πισω...
Χεστους τους παλιους, γνωρισε νεους ανθρωπους! αφου περσυ δουλευες, μπορεις να βρεις κατι και τωρα!
Κανε το γμναστηριο σου για αρχη, να γινεις κουκλαρα! και ολα θα μπουν στο δρομο τους...
Θα σε βλεπουν τα ατομα του παλαιου και θα λενε πωωωωωωω αυτΗ ειναι το δελφινι? πως εγινε ετσι? πως αλλαξε? κοιτα...εχει και λεφτα, εχει αμαξι! Θα σκασουν απο τη ζηλεια τους!!!!
και εσυ θα βρεις νεους ανθρωπους να κανεις παρεα, καλυτερους!!
Βρε γλυκιά μου, 20 χρόνια φυτοζωώ. Άστους τους παλαιοημερολογίτες που δεν τους συμπαθώ για κάποιον λόγο τώρα και εγώ. Μπορεί να έχω δίκαιο , μπορεί και να μην έχω αλλά έχω πιάσει πάτο. 20 χρόνια ήμουνα με άγχος με στενοχώρια και προβλήματα και οικογενειακά προβλήματα. Εγώ έβγαλα ένα ΙΕΚ κουτσά στραβά και ένα ΤΕΙ. Αυτοί κάνανε άλματα. Πήγανε πολύ μπροστά . Παντρευτήκανε κάνανε φίλους εκεί στο παλιό κλίκες ....περνούσανε καλά.... εμένα λόγο της συμπεριφοράς μου με απομακρύνανε.... έμεινα πολύ πίσω .... δεν ξέρω αν μπορώ να τους φτάσω αυτούς και όλων τον κόσμο ....μήπως υστερώ.... ακόμη και η ξαδέλφη μου που η γιαγιά μου λέει μικρά είμασταν ίδια παντρεύτηκε και έχει 3 παιδιά και δουλεύει και είναι ευτυχισμένη και η άλλη μου ξαδέλφη επίσης εμένα με πήρε η κάτω βόλτα.... μπορεί εκ γενετής να είμαι η πιο χαζή από όλες :(
bre κοπελια συνελθε...
στη ζωη δεν ηρθαμε για να συγκρινομαστε με την καθεμια, τι εκανε η μια, που πηγε η αλλη, αλλα να βρουμε το δικο μας νοημα. Δεν ειμαστε αντιγραφα ο ενας του αλλου για να κρινομαστε με το ιδιο προτυπο! ουτε απορρυπαντικα με οδηγιες χρήσης!
Ανθρωποι ειμαστε, που σημαινει ζουμε, κανουμε λαθη, παμε μπροστα, μπορει και πισω, χανουμε χρονια, τα ξαναβρισκουμε, και παει λεγοντας....
Συμφιλιώσου με τις αδυναμιες σου, δεν εισαι ρομποτ να λειτουργεις οπως νομιζεις ολοι οι αλλοι. Και που ξερεις αν αυτες οι νοικοκυρουλες ειναι ευτυχισμενες και δεν ειναι δουλαρες ενος τεμπελχανα συζυγου??
Βρες το δικο σου νοημα στη ζωη ! αυτο πρεπει να κανεις, να βρεις το νοημα που σου ταιριάζει και να το ακολουθησεις!!
Ναι γλυκιά μου αλλά τα έχω χάσει στην κυριολεξία δεν ξέρω τι να κάνω. Με τους παλαιοημερολογίτες δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ , τα έχασα, και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω για να πάω μπροστά. Στο γυμνάσιο έβγαζα 17 και στο λύκειο 16. Παίζουν ρόλο οι βαθμοί; Στην ζωή είμαι ένας μπουμπούνας. Μόνο ένα θαύμα από τον Θεό θα με βοηθήσει να πάω μπροστά. Δεν έχω δύναμη!