-
βρε σεις.. για να αρχισει να μετραει το βαρος των μυων πρεπει να ειστε παρα πολυ γυμνασμενες. εγω οταν εκανα πρωταθλητισμο που ημουν μονο μυες και καθολου λιπος και στη λιπομετρηση εβγαινε οτι οι μυες καταλαμβανουν ενα ποσοστο βαρους αλλα οχι και ετσι οπως το φανταζεστε. οι μυες καταλαμβανουν βαρος στους αντρες που φουσκωνουν και γινονται τουμπανο σαν τους body builders.
-
εγω παντως εχω στενεψει ηδη δυο φορες τα παντελονια μου και τωρα παλι μου πεφτουν.... ουφ...
-
8ελει πααααρα πολθ γθμναστικη και ειδικη για να παρεις βαρος σε μυς
-
τι να πω....! παντως οποως κ ναχει, καλο ειναι που φευγουν οι ποντοι...
-
ναι ναι... οι ποντοι φευγουν γιατι αντικαθιστατε το λιπος απο μυες οι οποιοι με το ιδιο βαρος καταλαμβανουν λιγοτερο χωρο!!!! τελειο???
-
-
συγνωμη αν φαινομαι ξερολας απλα ειχα μαθει πολλα πραγματα πανω σε αυτα και ηθελα να τα μοιραστω μαζι σας!!
-
βρε αυτο το γνωριζα κι εγω και γι αυτο μου κανει εντυπωση που χανω ποντους αλλα οχι κιλα και χωρις να γυμναζομαι ωστε να παιρνω μυικη μαζα....
-
mtsekakiii εχεις ΠΑΛΙ u2uuuuuuuuuu!
-
χαχα
ποπο u2u!!!!!
χαμος!!!!!
-
mtsekaki πες αλευρι...ενα u2u σε γυρευει! (καλα την εχω πρηξει σημερα, θα με σιχτιρισει σε λιγο! ) ;P
-
χαχαχα
θελω κ αλλα!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον, σκεφτομαι να παω το μεσημερι γυμναστηριο και να κλεισω το παραθυρακι μου μετα.... κατα τις 7 δλδ...
-
Κι εγω στις 7 θα το ραψω...και ας ελπισουμε αυριο ΟΟΟΛΑ να ειναι καλυτερα...!
-
χαχα!!!! 7 λοιπον ειναι το dead line Της ημερας!!! :)
-
καλε τρελαθηκατε στα u2u. αρχιζω αν ζηλευω.
το δικο μου παραθυρο κλεινει στις 21. ελπιζω αν το τηρησω σημερα!!!