apsor = aspro σε ησυχια δε με εχει αφησει ο μπομπιρας παλι τραβαει το λαπτοπ
Printable View
apsor = aspro σε ησυχια δε με εχει αφησει ο μπομπιρας παλι τραβαει το λαπτοπ
ωραίες ιδέες.
το θέμα μουτελευταία είναι η αυθόρμητη κατανάλωση τροφής.
δηλαδή πχ το να μου προσφέρει κάποιος ένα κομμάτι πίτα ,εγώ να έχω λιγούρα, να το αρπάξω και αυτό να εξαφανιστεί πριν αναλογιστώ την πράξη μου.
Βρε παιδια τι απωλειες δηλαδη υποσχεται η ατκινς κι ολο λετε δε χανετε κι ολο χανετε? 1% του βαρους ειναι το αναμενομενο, συμφωνω με την μπουλιανα
επισης αμα τη χαλαατε ισως πανε τσαμπα οι κοποι σας και πρεπει να ξανρχιζετε απο την αρχη, μηπως πχ η Ελενα προτιμουσε μια διαιτα που οι παρεκτροπς δε θα στοιχιζαν την κετωση
Δεν είναι οι απώλειες που υπόσχεται η Άτκινς, απλώς κάνω σύγκριση με προηγούμενες μου δίαιτες και δεν είμαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα γιατί ποτέ δεν υπήρξα πιο πιστή σε μια δίαιτα. Το 1% του βάρους ,μου φαίνεται πολύ αργό και βασανιστικό ιδιαίτερα αν αναλογιστείς ότι πήρε 10 ημέρες για να το επιτύχω! Άλλωστε το 1% δεν είναι ευαγγέλιο! Το 1/2-1 κιλό ανά εβδομάδα είναι πολύ φυσιολογικό. Πειράζει που ήθελα απώλεια κιλού/ εβδομάδα μια που είμαι πιστή και έχω αρχίσει και γυμναστική; Όχι βέβαια για όλη τη διάρκεια της δίαιτας αλλά τουλάχιστον για τα επόμενα 4-5 κιλά!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Βρε παιδια τι απωλειες δηλαδη υποσχεται η ατκινς κι ολο λετε δε χανετε κι ολο χανετε? 1% του βαρους ειναι το αναμενομενο, συμφωνω με την μπουλιανα
επισης αμα τη χαλαατε ισως πανε τσαμπα οι κοποι σας και πρεπει να ξανρχιζετε απο την αρχη, μηπως πχ η Ελενα προτιμουσε μια διαιτα που οι παρεκτροπς δε θα στοιχιζαν την κετωση
Το να διακόψω την Άτκινς δεν είναι αντίστοιχο με το να τη χαλάσω απλούστατα γιατί δεν σκοπεύω να συνεχίσω μαζί της. Δεν έχω κανένα σκοπό να την αρχίζω και να τη σταματώ, κάτι τέτοιο κρύβει πιθανούς κινδύνους στους οποίους δεν θέλω να υποβάλω τον οργανισμό μου! Έχω δώσει ένα ωραιότατο περιθώριο ώστε να κλείσω δίμηνο στην Ατκινς ώστε να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Αν δω ότι δεν δουλεύει όπως ήθελα, πάμε για άλλα, κρατώντας βέβαια κάποιες βασικές αρχές γύρω από τους υδατάνθρακες.
Αυτό που λες ότι αν την χαλάσεις ξαναρχίζεις από την 1η φάση,είναι αλήθεια αλλά έχει νόημα αν έχεις περάσει σε επόμενα στάδια. Εγώ παραμένω στην 1η φάση εδώ και 2 μήνες οπότε αν την διέκοπτα απλά θα συνέχιζα από εκεί που την άφησα!
Δε συμφωνώ, το 1% είναι το λογικό, το αναμενόμενο, όταν εισαι πιστή στο διαιτολόγιο σου και όταν δεν μιλάμε για τον πρώτο καιρό που τα κιλά φεύγουν σφαίρα (τα υγρά για την ακρίβεια). Σε όσους διαιτολόγους έχω πάει αυτή ήταν η αναμενόμενη απώλεια αν τηρούσα το διαιτολόγιο μου.
αυτό δεν είναι καλό, για εμένα η εύκολη λύση θα ήταν να αρνηθώ, πρίν προλάβω να αναλογιστώ την πράξη μου. μετά θα ντρέπομαι να ζητήσω να φάω οπότε θα έχω γλιτώσει θερμίδες. Επίσης με βοηθά να μη πεινάω, αν πεινάω δύσκολα θα πω όχι σε φαγητό/γλυκό.Quote:
Originally posted by bouliana
ωραίες ιδέες.
το θέμα μουτελευταία είναι η αυθόρμητη κατανάλωση τροφής.
δηλαδή πχ το να μου προσφέρει κάποιος ένα κομμάτι πίτα ,εγώ να έχω λιγούρα, να το αρπάξω και αυτό να εξαφανιστεί πριν αναλογιστώ την πράξη μου.
Quote:
Originally posted by sweetOctober
Δε συμφωνώ, το 1% είναι το λογικό, το αναμενόμενο, όταν εισαι πιστή στο διαιτολόγιο σου και όταν δεν μιλάμε για τον πρώτο καιρό που τα κιλά φεύγουν σφαίρα (τα υγρά για την ακρίβεια). Σε όσους διαιτολόγους έχω πάει αυτή ήταν η αναμενόμενη απώλεια αν τηρούσα το διαιτολόγιο μου.
Ωραία λοιπόν θέλω το 1% που μου αναλογεί για την εβδομάδα εδώ και τώρα! :smilegrin:
Το δεκαήμερο το θεωρώ πάρα πολύ και δεν θα ξαναδεχθώ τέτοιου είδους καθυστέρηση! Ακούς εκεί!!!!!:starhit:
παιδια εχει δικιο η μαγδα,η ατκινς υποσχεται γρηγορα αποτελεσματα...
μαγδα ευχομαι το 6+ και για τις 2 μας:starhit::starhit::starhit::starhit:
για ρωτηστε και στο τοπικ της ατκινς :thumbup: δεν εχω ιδεα εγω (απο εσας ο,τι εχω διαβασει)
Καλημερα κοριτσια, προσεχως κορμαρες!!!!!!!!!!!!
Εχω μπερδευτει με τα ποστ.Δεν προλαβαινω να τα διαβασω και δεν ξερω που να γραψω.
Μαγδα μου εχεις δικιο.Και εγω θα σπαζομουν.
Και μαλιστα το περασα και αυτο το σταδιο.Μαα αφου ειμαι ακριβης γιατι δεν χανω;;;
Λοιπον να σου γραψω 1-2 δικα μου μικρα συμπερασματα με την ελπιδα να σε βοηθησουν μιας και κανουμε και οι 2 Ατκινς.
Εδω και 2-3 μερες εχω αρχισει να βαζω σταδιακαααααα , υδατάνθρακα.
Εχω την ιδια απώλεια την ιδια έλλειψη λιγούρας, αλλα νιωθω το στομαχι μου πιο βαρυ.Οταν λεω υδατανθρακα εννοω μακαρονια ολικης με λιγο τυρι, εννοω μισο σουβλάκι αγοραστό με πιτα για μεσημεριανο μαζι με σαλατα.
(παρεμπιπτόντως καπου το διαβασα εδω μεσα τον γυρο κοτοπουλο αν τον αφήσετε κοριτσια 4-5 ωρες και τον φατε μετα θα καταλάβετε το αηδιες τρωμε.Λυσα στο αλλατι που αν τον φας ζεστο δεν το καταλαβαινεις και μεσα στο λίπος το παγωμενο, μια αηδία)
Εννοω αντικατασταση του απογευματινου σνακ Ατκινς με 1 μηλο.
Εννοω 1 μερα κουλουρι Θεσ/νικης για πρωινο, εννοω μιση τυροπιτα για πρωινο.
Λοιπον η ιδια απωλεια επειδη καταφερα και ορισα την ποσοτητα της μεριδας ολον αυτον τον καιρο.
Νιωθω δυνατη να χωρισω την τυροπιτα στα 2 και να φαω μονο το μισο χωρις να θελω να κατασπαραξω και το χαρτακι μαζι.
Φυσικα ειναι νωρις για να πω οτι το "νικησα" αλλα τουλαχιστον γινεται και μαρεσει.
Τωρα...με την γυμναστικη ξερω οτι οταν ξεκινας παει πισω η ζυγαρια και το ειδα και εγω, αλλα κανει καλο και αμα συνεχισεις θα δεις κατεβασμα σε 1 μερα αποτομα, μπορει και κιλο...ναι το εχω δει και μαλιστα σε φιλη που ειναι πολύ πιο κατω απο τα δικα μου κιλα...Μην τα παρατας.
Χτες εκανα ζουμπα για πρωτη φορα.Ξετρελαθηκα.Δεν θυμαμαι αλλη φορα στη ζωη μου να μουχει ανεβει τοοοοοσο πολύ η διαθεση.
Χωρος και γυμναστικη μαζι.Μια αιθουσα τιγκα στον κοσμο, η ενεργεια να βγαινει απο παντου, μοντερνα τραγουσια και χτυπημα μεχρι εξαντλησης με πολύ γελιο!!!!!!!!!
Επεσα και σε τρελεγκο γυμναστρια που στριγγλιζε ολη την ωρα και μας εβαζε να φωναζουμε....Ααχχχχ ποσο λυτρωτικό ειναι αυτο δεν φαντάζεστε.Πολύ μου αρεσε.
Αυτα εν ολιγης.
Καλη συνεχεια στους στοχους...Ααααα Μαγδα κανε και καμια γενικη να δεις λιγο τις ορμονες σου-δεν ξερω αν τοχεται συζητήσει- μηπως δεν ειναι θεμα διαιτας τελικα.
Καλημεραααααα!!!!!!!!!
shit skata!
χθες ξέφυγα και ενώ μέχρι τις 9 ήμουν άριστη,μετά άρχισα να τσιμπολογάω τα τσιπσ κ τα ξηροκάρπια στην καφετέρια!πολύ απογοήτευση! πρόσθασα 300 θερμίδες χωρίς λόγο και αιτία!:no:
τεσπα. σήμερα θα είμαι καλό παιδί ,συνεχίζω απο εκεί που έμεινα,ευτυχώς δν σκέφτομαι εκδηκιτικά(να με περιορίσω γιατι χθες ξέφυγα)
απλά έρχεται το πσκ και φοβάμαι!!!!!!!!φοβάμαι!!!!!
ρε συ needtoloose μην είσαι βιαστικομαγδα! κάνε λίγο υπομονή και η ζυγαριά θα σε αποζημιώσει.
επίσης αύξησε λίγο υδατάνθρακες πριν έχεις καμιά αραίωση στο μαλλί στο λέω γιατί έτσι έπαθε μια φίλη μου με άτκινς.
φάε φρούτα και καρότα και λίγο σολωμό αν με ρωτάς.
78,2 χαλια αίσχος και ντροπή
Καλημέρα marimari, μια χαρά σε βρίσκω με αυτά που τρώς αλλά για ατκινς δε σε κόβω! Ναι ειναι τέλειο να μπορείς να φας το μισό από κάτι πραγματικά!
Bouliana είσαι αφασία, μου αρέσει που το αντιμετωπίζεις ψύχραιμα, είναι το πιο σημαντικό τελικά για εμάς που ξεστρατίζουμε! Το μετά! Η επόμενη μέρα!
Kαλημέρα σε όλους, 102.3
Μαρί μου δίνεις ελπίδες! Είναι αλήθεια έχω σπαστεί αφάνταστα με αυτή την επιβράδυνση! Κάθε άλλη φορά θα τα είχα παρατήσει ως τώρα! Θα πεφτα με τα μούτρα στο φαγητό και μετά πλάκα πλάκα θα ξανάπερνα μπρος. Αυτό με τους υδατάνθρακες το σκέφτομαι σοβαρά. Σήμερα σκεφτόμουν μήπως πρέπει να αρχίσω να τρώω τουλάχιστον λίγο μαύρο ρύζι. Όχι τίποτα άλλο διαβάζω ότι πρέπει να κάνω μια ημέρα με θερμίδες συντήρησης μήπως ξεκολλήσω και δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορώ να φτάσω στις 2100 θερμίδες τρώγοντας ότι επιτρέπεται στην Ατκινς. Εκτός αν πλακωθώ στους γύρους,στα λάδια και στο μπεικον, κάτι που δεν θέλω με τίποτα!Quote:
Originally posted by marimari
Καλημερα κοριτσια, προσεχως κορμαρες!!!!!!!!!!!!
Εχω μπερδευτει με τα ποστ.Δεν προλαβαινω να τα διαβασω και δεν ξερω που να γραψω.
Μαγδα μου εχεις δικιο.Και εγω θα σπαζομουν.
Και μαλιστα το περασα και αυτο το σταδιο.Μαα αφου ειμαι ακριβης γιατι δεν χανω;;;
Λοιπον να σου γραψω 1-2 δικα μου μικρα συμπερασματα με την ελπιδα να σε βοηθησουν μιας και κανουμε και οι 2 Ατκινς.
Εδω και 2-3 μερες εχω αρχισει να βαζω σταδιακαααααα , υδατάνθρακα.
Εχω την ιδια απώλεια την ιδια έλλειψη λιγούρας, αλλα νιωθω το στομαχι μου πιο βαρυ.Οταν λεω υδατανθρακα εννοω μακαρονια ολικης με λιγο τυρι, εννοω μισο σουβλάκι αγοραστό με πιτα για μεσημεριανο μαζι με σαλατα.
(παρεμπιπτόντως καπου το διαβασα εδω μεσα τον γυρο κοτοπουλο αν τον αφήσετε κοριτσια 4-5 ωρες και τον φατε μετα θα καταλάβετε το αηδιες τρωμε.Λυσα στο αλλατι που αν τον φας ζεστο δεν το καταλαβαινεις και μεσα στο λίπος το παγωμενο, μια αηδία)
Εννοω αντικατασταση του απογευματινου σνακ Ατκινς με 1 μηλο.
Εννοω 1 μερα κουλουρι Θεσ/νικης για πρωινο, εννοω μιση τυροπιτα για πρωινο.
Λοιπον η ιδια απωλεια επειδη καταφερα και ορισα την ποσοτητα της μεριδας ολον αυτον τον καιρο.
Νιωθω δυνατη να χωρισω την τυροπιτα στα 2 και να φαω μονο το μισο χωρις να θελω να κατασπαραξω και το χαρτακι μαζι.
Φυσικα ειναι νωρις για να πω οτι το "νικησα" αλλα τουλαχιστον γινεται και μαρεσει.
Τωρα...με την γυμναστικη ξερω οτι οταν ξεκινας παει πισω η ζυγαρια και το ειδα και εγω, αλλα κανει καλο και αμα συνεχισεις θα δεις κατεβασμα σε 1 μερα αποτομα, μπορει και κιλο...ναι το εχω δει και μαλιστα σε φιλη που ειναι πολύ πιο κατω απο τα δικα μου κιλα...Μην τα παρατας.
Χτες εκανα ζουμπα για πρωτη φορα.Ξετρελαθηκα.Δεν θυμαμαι αλλη φορα στη ζωη μου να μουχει ανεβει τοοοοοσο πολύ η διαθεση.
Χωρος και γυμναστικη μαζι.Μια αιθουσα τιγκα στον κοσμο, η ενεργεια να βγαινει απο παντου, μοντερνα τραγουσια και χτυπημα μεχρι εξαντλησης με πολύ γελιο!!!!!!!!!
Επεσα και σε τρελεγκο γυμναστρια που στριγγλιζε ολη την ωρα και μας εβαζε να φωναζουμε....Ααχχχχ ποσο λυτρωτικό ειναι αυτο δεν φαντάζεστε.Πολύ μου αρεσε.
Αυτα εν ολιγης.
Καλη συνεχεια στους στοχους...Ααααα Μαγδα κανε και καμια γενικη να δεις λιγο τις ορμονες σου-δεν ξερω αν τοχεται συζητήσει- μηπως δεν ειναι θεμα διαιτας τελικα.
Καλημεραααααα!!!!!!!!!
Εσύ πως πας σε σχέση με την απώλεια, πόσο έχεις χάσει ως τώρα;
Αν μη τη άλλο με την Ατκινς βγάλαμε τον δύσκολο πρώτο καιρό και τώρα ο αυτοέλεγχος γίνεται με μεγαλύτερη ευκολία. Χαίρομαι που βλέπεις τέτοια εξέλιξη!
Ζούμπα, ε; Εγώ είμαι τόσο ασυντόνιστη που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν κάνω ζούμπα. Έχω δει στη παραλία το καλοκαίρι να κάνουνε με μια γυμνάστρια για διαφήμιση και φάνηκε πράγματι πολύ διασκεδαστικό. Ίσως το τολμήσω κάποια στιγμή!!!!
Τις ορμόνες μου έχω καιρό να τις εξετάσω σίγουρα! Απλά πριν από αυτό το κόλλημα δεν είχα καμιά ένδειξη ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα δοκιμάσω όλους τους πιθανούς τρόπους για να αρχίσω να χάνω λίγο πιο γρήγορα και αν δω ότι και μετά από 2-3 εβδομάδες δεν γίνεται κάτι πιθανόν να το κάνω και αυτό!
Quote:
Originally posted by bouliana
shit skata!
χθες ξέφυγα και ενώ μέχρι τις 9 ήμουν άριστη,μετά άρχισα να τσιμπολογάω τα τσιπσ κ τα ξηροκάρπια στην καφετέρια!πολύ απογοήτευση! πρόσθασα 300 θερμίδες χωρίς λόγο και αιτία!:no:
τεσπα. σήμερα θα είμαι καλό παιδί ,συνεχίζω απο εκεί που έμεινα,ευτυχώς δν σκέφτομαι εκδηκιτικά(να με περιορίσω γιατι χθες ξέφυγα)
απλά έρχεται το πσκ και φοβάμαι!!!!!!!!φοβάμαι!!!!!
ρε συ needtoloose μην είσαι βιαστικομαγδα! κάνε λίγο υπομονή και η ζυγαριά θα σε αποζημιώσει.
επίσης αύξησε λίγο υδατάνθρακες πριν έχεις καμιά αραίωση στο μαλλί στο λέω γιατί έτσι έπαθε μια φίλη μου με άτκινς.
φάε φρούτα και καρότα και λίγο σολωμό αν με ρωτάς.
Βιαστικομάγδα χαχαχα:smilegrin: καλό!
Θα τους αυξήσω τους υδατάνθρακες το αργότερο στις 9 αυτού του μήνα. Είναι το περιθώριο που έδωσα με την Ατκινς! Για το μαλλί που λες παίρνω καθημερινά πολυβιταμίνες, μια άλλη που είναι skin, hair, nails και ω3. Όπως και να έχει όμως άλλο να τα παίρνεις φυσικά μέσω διατροφής και άλλο με συμπληρώματα. Τον σολωμό ρε γαμώτο δεν τον μπορώ καθόλου! Τα φρούτα και τα καρότα είναι στο προσεχώς πρόγραμμα!
Τα βρωμοπατατάκια ήταν βλακεία, οι ξηροί καρποί είναι μια χαρά, τουλάχιστον δίνουν κάτι καλό στον οργανισμό σου! Τι να κάνεις ρε εσύ αν βγεις έξω και τα έχεις μέσα στα μούτρα σου και πεινάς και λίγο, θα τσιμπήσεις και κάτι. Ειδικά αν πίνεις καμιά μπύρα το ξηροκάρπιο επιβάλεται! Μπράβο που θα είσαι καλό παιδί, τα καλά παιδιά αποζημιώνονται, ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω:puzzled: