Originally Posted by
RainAndWind
Καλημέρα Σοφία. Θα ήθελα να σου ευχηθώ συλλυπητήρια για την ξαδέρφη σου. Να σου πω την αλήθεια ήθελα να το κάνω από χτες το βράδυ αλλά ήμουν κομμάτια από κούρασηκαι μετά συνειδητοποίησα πως δεν το είχα κάνει, γιατί ήδη ήμουν χαμένη κι εγώ στο δικό μου (που σου φάνηκε "λίγο" μάλλον). Θα ήθελες όμως να μου επισημάνεις σε ποια σημεία του ποστ μου είδες να αναφέρομαι στο βίωμά σου? Γιατί νομίζω ότι αναφερόμουν στο δικό μου.:P Πού ακριβώς δηλαδή είδες να κάνω σύγκριση ανάμεσα στην ξαδέρφη σου και στο σκύλο μου? Αναφέρθηκα γενικά στη διαφορά ανάμεσα στο πώς τα ζώα ρουφάνε τη ζωή τους μέσω των αισθήσεων και πώς αντίστοιχα οι άνθρωποι ψάχνονται και βασανίζονται για το παραπέρα. Δεν είχα στόχο εσένα ούτε τον άνθρωπο που αγαπούσες κι αγαπάς.
Τέσπα, παρόλες τις κατηγόριες για βιαιότητα, βαναυσότητα, κυνισμό και παντοδυναμία, θα ήθελα να σου πω πως δεν κρατάω κακία παρόλ' αυτά. Καταλαβαίνω. Αυτό δε σημαίνει πως δεν τις θεωρώ άδικες, απλά κατανοώ από πού έρχονται και πως το συναίσθημα κάποιες φορές επικρατεί όλων.