Κάπως σαν να συνήλθα τώρα, θα δείξει...
Ναι, έκανα μερικά μπάνια και φέτος πήρα χρώμα πιο γρήγορα από άλλα καλοκαίρια...είναι πιο δυνατός ο ήλιος, δεν ξέρω...
Εσύ πήγες;
Printable View
δε ξερω κυκνακι μ, δεν ειναι παιδικο προφανως η παρουσια της σ δινει ασφαλεια, αυτο θελει δουλεια μαζι με ειδικους. Μπορεις ομως να αφιερωνεις τον χρονο απουσιας της σε κατι θετικο για εεσενα, ειτε το πεις αυτο περιποιηση ειτε κανω λιγο το σπιτι για να της δειξω οτι βοηθαω κ νοιαζομαι.
το κλιμα της στεναχωριας, ανησυχιας κ ταραχης νομιζω φουντωνει οσα ηδη νιωθεις. δεν ξερω αλλο τεχνασμα περα απο το να λεω στον εαυτο μου
-οοοοχιιιιι θα πανε καλα, μην εστιαζεις στο αρνητικο.
κουραστκο ναι αλλα ειπαμε αγωνας ειναι.
ευχομαι να ερθει παλι μια ηρεμια στο σπιτι κυκνε μου.
Είναι όντως πολύ κουραστικό, τόσο που δεν το αντέχω άλλο!
Σ' ευχαριστώ πολύ! ♥ Μακάρι να ξαναβρούμε το ρυθμό μας...και μακάρι κάποια στιγμή ν' αρχίσει να με καταλαβαίνει κι επίσης να πάψει να το παίζει καλή Σαμαρείτισσα...σήμερα το πρωί όπως σου είπα δεν είχε να πάει στην θεία μου αλλά πήγε σε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα επειδή είχε καιρό να τη δει και της έκανε παράπονα, εγώ που της κάνω παράπονα γραμμένη μ' έχει...και δεν είναι αυτό το μόνο λάθος της...
Καλημέρα παιδιά! Είναι κανείς εδώ; Νιώθω απαίσια πάλι, θλίψη... :( Και σήμερα το απόγευμα πρέπει να πάω και στον οδοντίατρο όπου θα ταλαιπωρηθώ κι αυτό με κάνει ακόμα χειρότερα...
Καλημερα κι εγώ μία από τα ίδια. Χάλια είμαι. Δεν κάνω τίποτα.
Δεν ξέρω προσπαθώ κάποιες στιγμές να ξεγελαω τον εαυτό μου με μικρά πράγματα. Αλλά από ουσία τίποτα.
Π.χ όταν φτιαχνω και τρώω τα μεσημέρια ένα φαγητό που μ αρέσει, όταν συγυριζω το σπιτι.
Δεν ξέρω προσπαθώ κάποιες στιγμές να ξεγελαω τον εαυτό μου με μικρά πράγματα. Αλλά από ουσία τίποτα.
Π.χ όταν φτιαχνω και τρώω τα μεσημέρια ένα φαγητό που μ αρέσει, όταν συγυριζω το σπιτι.
Καλημέρα flatl και σ' όποιον άλλον είναι διαθέσιμος για κουβέντα...
Κι εγώ προσπαθώ να με ξεγελάω με μικροπράγματα αλλά αυτό δεν καταφέρνει να με ηρεμήσει αρκετά ψυχικά, έχω φουρτούνα μέσα μου...κι επειδή δεν την αντέχω θέλω να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι και νιώθω κι υποφέρω όταν προσπαθώ να μείνω ξύπνια όπως τώρα επειδή πρέπει λόγω κάποιων πραγμάτων που πρέπει να κάνω...και τα οποία δεν έχω όρεξη να τα κάνω και πιέζομαι...
εγω εχω πολλα μεσα μου θυμο, ανασφαλεια, δεν ευχαριστιεμαι με τιποτα ενα μεγαλο φοβο οτι δεν θα καταφερω τιποτα και αρκετες φορες αυτα εμφανιζονται στον υπνο μου με διαφορους εφιαλτες.Quote:
Κι εγώ προσπαθώ να με ξεγελάω με μικροπράγματα αλλά αυτό δεν καταφέρνει να με ηρεμήσει αρκετά ψυχικά, έχω φουρτούνα μέσα μου...κι επειδή δεν την αντέχω θέλω να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι και νιώθω κι υποφέρω όταν προσπαθώ να μείνω ξύπνια όπως τώρα επειδή πρέπει λόγω κάποιων πραγμάτων που πρέπει να κάνω...και τα οποία δεν έχω όρεξη να τα κάνω και πιέζομαι...
Θυμό κι ανασφάλεια έχω κι εγώ μέσα μου...και φόβο αλλά όχι ότι δεν θα καταφέρω τίποτα αλλά ότι θα μου συμβεί ξανά κάτι κακό...παλιά στερούμουν το βραδινό μου ύπνο λόγω αυτού του φόβου (τη νύχτα φοβάμαι πιο πολύ απ' ότι την ημέρα, με τρομάζει το σκοτάδι και κοιμάμαι πάντα με φως)...κι εγώ βλέπω εφιάλτες κυρίως τη νύχτα λόγω αυτών των συναισθημάτων και μου είναι πολύ δύσκολο να τους αντέξω, με τρομοκρατούν ειδικά όταν με ξυπνάνε κι είναι ακόμα σκοτεινά έξω κι όλοι οι δικοί μου κοιμούνται και τότε νιώθω απροστάτευτη...τις προάλλες είχα ξυπνήσει στις 5 το πρωί...
κι εγω παντα με φως κοιμαμαι δεν μπορω το σκοταδι γτ μενω μονη μου.
χειροτερα κι απο το δικο μου κι απο το δικο σου υπαρχει αλλα δεν με παρηγορει εχω κουραστει να σκεφτομαι ετσι και να μην αλλαζει κατι μεσα μουQuote:
Εγώ και μόνη μου που δεν μένω πάλι το φοβάμαι...υπάρχουν και χειρότερα αν σε παρηγορεί καθόλου αυτό... :)
μια χαρα καλη διασκεδασηQuote:
Αυτή τη στιγμή πάντως παρά την συνηθισμένη μου αναστάτωση νιώθω λίγο χαρούμενη γιατί θα πάω σινεμά... :D
την ειχα δει κι εγω αυτη την προηγουμενη βδομαδα σε θερινο κινηματογραφοQuote:
Πάντως η ταινία ήταν ωραία χθες, είδα το "Ice Age: Collision Course" Πολύ γέλιο! :D
Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να λυθούν εντελώς δυστυχώς, τουλάχιστον τα δικά μου για σένα δεν ξέρω...
Πήρα τηλέφωνο τη μάνα μου πριν από λίγο κι ούρλιαζε σαν τρελή στο ακουστικό με το που το σήκωσε, δεν πάει καλά η γυναίκα...άλλος ζητάει ηρεμιστική ένεση άλλος τη χρειάζεται μου φαίνεται...με έπιασε ταχυπαλμία με τις φωνές της...
Γιατί μου φώναξε, 1ον με τρομάζουν οι φωνές και 2ον δεν αντέχω να μου φέρεται έτσι η μάνα μου, κουράστηκα πια!
Είναι στιγμές που εύχομαι όλοι όσοι φταίνε και την πληρώνω εγώ εξαιτίας τους να εξαφανιστούν αν και ξέρω πως δεν είναι σωστό αλλά πραγματικά κουράστηκα, έχει καταντήσει πια θέμα επιβίωσης δικής μου ή των άλλων!
Δεν καταλαβαίνει ότι δεν θέλω που δεν θέλω να ζήσω και το παλεύω κάθε μέρα να μην φύγω από εδώ, μ' αυτά που κάνει με κάνει να θέλω περισσότερο από το συνηθισμένο να πεθάνω και μιλάμε για το άτομο που μου έδωσε τη ζωή ανάθεμα την ώρα, μακάρι να είχε αποβάλλει!
καλα τις φωνες κι εγω δεν τις μπορω και δεν μπορω να τις διαχειριστω οταν μου φωναζουν αποτομα, καμια φορα σκεφτομαι πως θα αντιδρασω και τις συνεπειες με αποτελεσμα να μην αντιδρω και καθολου.
εγω τους ανθρωπους που δεν αντεχω τους εχω εξαφανισει απο τη ζωη μου ειδικα τους συγγενεις δεν τους αντεχω και δεν νιωθω και τιποτα για αυτους θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να τους εχω στη ζωη μου.
αυτο με εχει βοηθησει στο να ειμαι χαλαρη στην καθημερινοτητα μου χρονια αλλα δεν εχω ανακουφιστει απο αυτα που μου εχουν συμβει εξ αιτιας τους.
Γιατί δεν έχω δουλειά, αν μπορούσα θα έφευγα και δεν θα της ξαναμιλούσα ποτέ αν δεν το ζητούσε, δεν την αντέχω άλλο πια, μια ζωή να παίζει την καλή Σαμαρείτισσα εις βάρος του παιδιού της, δεν μπορώ πια, δεν μπορώ! Μου έχει εξαφανίσει και τα ξυραφάκια γαμώτο...αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό...
Της τα έδειξα τα δικά μου όρια αλλά δεν την νοιάζει, θεωρεί ότι παραλογίζομαι κι αυτή κι ο πατέρας μου...είχες δίκιο που είπες ότι δεν πρόκειται να με καταλάβει...αλλά της τα είπα χύμα και τσουβαλάτα ότι νιώθω τρομερά πληγωμένη από την αδιαφορία της κι ότι αν συνεχίσει έτσι να δεχτεί και τις συνέπειες που θα είναι η απομάκρυνση μου...ξέρεις κάτι όμως; Πάλι το απόγευμα στην ξαδέλφη μου θα είναι, πάλι θα με παρατήσει μόνη μου...τελείωσε, παρατάω την κάθε προσπάθεια από εδώ και πέρα θα παίρνω χάπια για να κοιμάμαι δεν έχω δύναμη να το παλέψω άλλο...
Βόλτα δεν θέλω να βγαίνω μόνη μου...
Ναι, είναι λίγο περίπλοκο θα σου εξηγήσω...την έχω ανάγκη αλλά έχω κουραστεί να με πληγώνει...οπότε αν ο μόνος τρόπος για να γλιτώσω απ' αυτό είναι να φύγω τότε θα το κάνω μόλις μπορέσω...αν κι η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι να φύγω από τη ζωή...δεν είμαι ευτυχισμένη, υποφέρω πολύ...