Είναι κανείς εδώ; - Page 89
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 89 of 323 FirstFirst ... 3979878889909199139189 ... LastLast
Results 1,321 to 1,335 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ξαπλω αμα νιώθεις χαλια...
    για κανα μπανιο εχεις παει?
    Κάπως σαν να συνήλθα τώρα, θα δείξει...

Ναι, έκανα μερικά μπάνια και φέτος πήρα χρώμα πιο γρήγορα από άλλα καλοκαίρια...είναι πιο δυνατός ο ήλιος, δεν ξέρω...

Εσύ πήγες;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κάπως σαν να συνήλθα τώρα, θα δείξει...

Ναι, έκανα μερικά μπάνια και φέτος πήρα χρώμα πιο γρήγορα από άλλα καλοκαίρια...είναι πιο δυνατός ο ήλιος, δεν ξέρω...

Εσύ πήγες;
    nai παω καθε μερα για μπανιο εχω κανει καμια 35αρια...διακοπες ειμαι ..μολις γυρισα και απο ενα νησι οπου ηταν φοβερα και θα ξαναπαω και σ αλλο νησι..τωρα ειμαι σ μια παραλιακη πολη ,τουριστικο μερος δλδ και ειναι ωραια και εδω...

Senior Member
    nai παω καθε μερα για μπανιο εχω κανει καμια 35αρια...διακοπες ειμαι ..μολις γυρισα και απο ενα νησι οπου ηταν φοβερα και θα ξαναπαω και σ αλλο νησι..τωρα ειμαι σ μια παραλιακη πολη ,τουριστικο μερος δλδ και ειναι ωραια και εδω...
    Α, γι' αυτό εξαφανίστηκες...καλά περνάς, ωραία!

Εγώ δεν έχω λεφτά για να πάω σε άλλο μέρος, πάλι καλά που έχουμε και το σπίτι στο χωριό...

Τώρα σκέφτομαι αργότερα που θα μείνω πάλι μόνη...έχεις καμιά ιδέα για το πως να το αντέχω αυτό; Με δυσκολεύει πολύ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Α, γι' αυτό εξαφανίστηκες...καλά περνάς, ωραία!

Εγώ δεν έχω λεφτά για να πάω σε άλλο μέρος, πάλι καλά που έχουμε και το σπίτι στο χωριό...

Τώρα σκέφτομαι αργότερα που θα μείνω πάλι μόνη...έχεις καμιά ιδέα για το πως να το αντέχω αυτό; Με δυσκολεύει πολύ...
    δεν ξερω θα σπροτεινα να κανεις κατι αμα εχεις αντοχες...δες καμια ταινια...καθαρισε λιγο το σπιτι...φτιάξε ενα φαι π σ αρεσει...κατι τετοιο....και μετα απλα κανε υπομονη να περασει η ωρα

Ευτυχώς τουλάχιστον τώρα το πρωί δεν θα πάει μιας κι είναι η νύφη της θείας μου εκεί για βοήθεια...αυτό με βοηθάει κάπως, η παρουσία της εννοώ, αλλά δεν εκλείπει εντελώς το συναίσθημα της αγωνίας...καμιά άλλη ιδέα εκτός από τις διάφορες ασχολίες για να το καταπολεμήσω;
    δε ξερω κυκνακι μ, δεν ειναι παιδικο προφανως η παρουσια της σ δινει ασφαλεια, αυτο θελει δουλεια μαζι με ειδικους. Μπορεις ομως να αφιερωνεις τον χρονο απουσιας της σε κατι θετικο για εεσενα, ειτε το πεις αυτο περιποιηση ειτε κανω λιγο το σπιτι για να της δειξω οτι βοηθαω κ νοιαζομαι.

το κλιμα της στεναχωριας, ανησυχιας κ ταραχης νομιζω φουντωνει οσα ηδη νιωθεις. δεν ξερω αλλο τεχνασμα περα απο το να λεω στον εαυτο μου

-οοοοχιιιιι θα πανε καλα, μην εστιαζεις στο αρνητικο.

κουραστκο ναι αλλα ειπαμε αγωνας ειναι.

ευχομαι να ερθει παλι μια ηρεμια στο σπιτι κυκνε μου.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    δεν ξερω θα σπροτεινα να κανεις κατι αμα εχεις αντοχες...δες καμια ταινια...καθαρισε λιγο το σπιτι...φτιάξε ενα φαι π σ αρεσει...κατι τετοιο....και μετα απλα κανε υπομονη να περασει η ωρα
    Αφού το είπα πριν, τώρα για ταινία δεν έχω λεφτά...αυτό θα με έκανε να ξεχαστώ λίγο...
    Κάτι από τα άλλα ίσως να μπορώ να κάνω, δεν ξέρω...αλλά προς το παρόν δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα και δεν περνάει η ρημάδα η ώρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    δε ξερω κυκνακι μ, δεν ειναι παιδικο προφανως η παρουσια της σ δινει ασφαλεια, αυτο θελει δουλεια μαζι με ειδικους. Μπορεις ομως να αφιερωνεις τον χρονο απουσιας της σε κατι θετικο για εεσενα, ειτε το πεις αυτο περιποιηση ειτε κανω λιγο το σπιτι για να της δειξω οτι βοηθαω κ νοιαζομαι.

το κλιμα της στεναχωριας, ανησυχιας κ ταραχης νομιζω φουντωνει οσα ηδη νιωθεις. δεν ξερω αλλο τεχνασμα περα απο το να λεω στον εαυτο μου

-οοοοχιιιιι θα πανε καλα, μην εστιαζεις στο αρνητικο.

κουραστκο ναι αλλα ειπαμε αγωνας ειναι.

ευχομαι να ερθει παλι μια ηρεμια στο σπιτι κυκνε μου.
    Είναι όντως πολύ κουραστικό, τόσο που δεν το αντέχω άλλο!

Σ' ευχαριστώ πολύ! ♥ Μακάρι να ξαναβρούμε το ρυθμό μας...και μακάρι κάποια στιγμή ν' αρχίσει να με καταλαβαίνει κι επίσης να πάψει να το παίζει καλή Σαμαρείτισσα...σήμερα το πρωί όπως σου είπα δεν είχε να πάει στην θεία μου αλλά πήγε σε μια ηλικιωμένη γειτόνισσα επειδή είχε καιρό να τη δει και της έκανε παράπονα, εγώ που της κάνω παράπονα γραμμένη μ' έχει...και δεν είναι αυτό το μόνο λάθος της...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά! Είναι κανείς εδώ; Νιώθω απαίσια πάλι, θλίψη... Και σήμερα το απόγευμα πρέπει να πάω και στον οδοντίατρο όπου θα ταλαιπωρηθώ κι αυτό με κάνει ακόμα χειρότερα...

Senior Member
    Καλημερα κι εγώ μία από τα ίδια. Χάλια είμαι. Δεν κάνω τίποτα.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Καλημερα κι εγώ μία από τα ίδια. Χάλια είμαι. Δεν κάνω τίποτα.
    Πώς το αντέχεις; Εγώ δεν την αντέχω αυτή τη θλίψη πραγματικά, δεν μπορώ άλλο πια! Δεν ξέρω τι να κάνω για να σταματήσει, εσύ πώς την παλεύεις;

Senior Member
    Δεν ξέρω προσπαθώ κάποιες στιγμές να ξεγελαω τον εαυτό μου με μικρά πράγματα. Αλλά από ουσία τίποτα.
    Π.χ όταν φτιαχνω και τρώω τα μεσημέρια ένα φαγητό που μ αρέσει, όταν συγυριζω το σπιτι.

Senior Member
    Δεν ξέρω προσπαθώ κάποιες στιγμές να ξεγελαω τον εαυτό μου με μικρά πράγματα. Αλλά από ουσία τίποτα.
    Π.χ όταν φτιαχνω και τρώω τα μεσημέρια ένα φαγητό που μ αρέσει, όταν συγυριζω το σπιτι.

Senior Member
    Καλημέρα flatl και σ' όποιον άλλον είναι διαθέσιμος για κουβέντα...

Κι εγώ προσπαθώ να με ξεγελάω με μικροπράγματα αλλά αυτό δεν καταφέρνει να με ηρεμήσει αρκετά ψυχικά, έχω φουρτούνα μέσα μου...κι επειδή δεν την αντέχω θέλω να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι και νιώθω κι υποφέρω όταν προσπαθώ να μείνω ξύπνια όπως τώρα επειδή πρέπει λόγω κάποιων πραγμάτων που πρέπει να κάνω...και τα οποία δεν έχω όρεξη να τα κάνω και πιέζομαι...

Senior Member
    Κι εγώ προσπαθώ να με ξεγελάω με μικροπράγματα αλλά αυτό δεν καταφέρνει να με ηρεμήσει αρκετά ψυχικά, έχω φουρτούνα μέσα μου...κι επειδή δεν την αντέχω θέλω να κοιμάμαι για να μην σκέφτομαι και νιώθω κι υποφέρω όταν προσπαθώ να μείνω ξύπνια όπως τώρα επειδή πρέπει λόγω κάποιων πραγμάτων που πρέπει να κάνω...και τα οποία δεν έχω όρεξη να τα κάνω και πιέζομαι...
    εγω εχω πολλα μεσα μου θυμο, ανασφαλεια, δεν ευχαριστιεμαι με τιποτα ενα μεγαλο φοβο οτι δεν θα καταφερω τιποτα και αρκετες φορες αυτα εμφανιζονται στον υπνο μου με διαφορους εφιαλτες.

Senior Member
    εγω εχω πολλα μεσα μου θυμο, ανασφαλεια, δεν ευχαριστιεμαι με τιποτα ενα μεγαλο φοβο οτι δεν θα καταφερω τιποτα και αρκετες φορες αυτα εμφανιζονται στον υπνο μου με διαφορους εφιαλτες.
    Θυμό κι ανασφάλεια έχω κι εγώ μέσα μου...και φόβο αλλά όχι ότι δεν θα καταφέρω τίποτα αλλά ότι θα μου συμβεί ξανά κάτι κακό...παλιά στερούμουν το βραδινό μου ύπνο λόγω αυτού του φόβου (τη νύχτα φοβάμαι πιο πολύ απ' ότι την ημέρα, με τρομάζει το σκοτάδι και κοιμάμαι πάντα με φως)...κι εγώ βλέπω εφιάλτες κυρίως τη νύχτα λόγω αυτών των συναισθημάτων και μου είναι πολύ δύσκολο να τους αντέξω, με τρομοκρατούν ειδικά όταν με ξυπνάνε κι είναι ακόμα σκοτεινά έξω κι όλοι οι δικοί μου κοιμούνται και τότε νιώθω απροστάτευτη...τις προάλλες είχα ξυπνήσει στις 5 το πρωί...