Καλημερα! 83,9 σημερα! αργα αλλα σταθερα!:smilegrin:
Printable View
Καλημερα! 83,9 σημερα! αργα αλλα σταθερα!:smilegrin:
-300 σημερα και 61 ολα. Ενα κιλο εμεινε για τον πρωτο στοχο. Εχω ξεκινησει και περπατημα εδω και 2 μερες, οχι τπτ σπουδαιο, 4 χμ με σχετικα γρηγορο ρυθμο.
Καλημερα. 61 και σημερα. Χτες πηγα στα curves για μια ενημερωση και μου εκαναν μετρησεις. Με ζυγισαν, μου εκαναν λιπομετρηση, με μετρησαν. Αν και ντυμενη/φαγωμενη (και καλα) , η ζυγαρια τους με εδειχνε 59.5! Ωραια ηταν να βλεπω το 5 απο μπροστα. Οσο για το λιπος, 29%. Για 60χρονη ειναι αποδεκτο ποσοστο, για τη δικη μου ηλικια οχι.
Σημερα κατεβηκε λιγο ακομα η ζυγαρια! 83,600.....:thumbup:
+800 σημερα στα 61.8.
-100 61.7. Μαλλον ειχα πεσει λιγο αποτομα στα 61, η απωλεια δεν πρεπει να ηταν πραγματικη. οχι οτι δεν με χαλαει που εχω απομακρυνθει απο τον στοχο αλλα υπομονη και επιμονη.
Καλημέρα!
Με όλο το θάρρος, ειλικρινά...
...μήπως είναι λίγο επικίνδυνο να ζυγιζόμαστε καθημερινά;
Το λέω επειδή το έχω δει σε μένα. Όταν ζυγίζομαι καθημερινά και έρθει η μέρα που αντί να χάσω (ή μείνω στάσιμη), ανεβαίνει λίγο η ζυγαριά (κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί κάποιες μέρες για πάρα πολλούς λόγους), τότε απογοητεύομαι και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κάνω υπερφαγικό επεισόδιο μέσα στην ημέρα ή στις επόμενες ημέρες που θ' ακολουθήσουν.
Αυτό που περιγράφεις leny μου έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Απογοητευόμουνα, δεν είχα αυτοσυγκράτηση και έπεφτα με τα μούτρα στο φαγητό. Αν εσύ έχεις αυτοσυγκράτηση, τότε όλα οκ!
Και αυτά τα λέω εγώ, που κάθε μέρα κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μη ζυγιστώ... Τελικά ζυγίζομαι κάθε 3-4 μέρες (δεν μπορώ να κρατηθώ για βδομάδα με τίποτα!!). :spin:
Εχεις απολυτο δικιο. Αλλα για μενα ειναι ο μονος τροπος να μενω κινητοποιημενη κ να μη χανω τον διατροφικο μου ελεγχο. Ωστοσο ισως το κανω ανα διημερο.Quote:
Originally posted by Μαντζουράνα
Καλημέρα!
Με όλο το θάρρος, ειλικρινά...
...μήπως είναι λίγο επικίνδυνο να ζυγιζόμαστε καθημερινά;
Το λέω επειδή το έχω δει σε μένα. Όταν ζυγίζομαι καθημερινά και έρθει η μέρα που αντί να χάσω (ή μείνω στάσιμη), ανεβαίνει λίγο η ζυγαριά (κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί κάποιες μέρες για πάρα πολλούς λόγους), τότε απογοητεύομαι και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κάνω υπερφαγικό επεισόδιο μέσα στην ημέρα ή στις επόμενες ημέρες που θ' ακολουθήσουν.
Αυτό που περιγράφεις leny μου έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Απογοητευόμουνα, δεν είχα αυτοσυγκράτηση και έπεφτα με τα μούτρα στο φαγητό. Αν εσύ έχεις αυτοσυγκράτηση, τότε όλα οκ!
Και αυτά τα λέω εγώ, που κάθε μέρα κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να μη ζυγιστώ... Τελικά ζυγίζομαι κάθε 3-4 μέρες (δεν μπορώ να κρατηθώ για βδομάδα με τίποτα!!). :spin:
Τότε σε καταλαβαίνω!Quote:
Originally posted by leny
Εχεις απολυτο δικιο. Αλλα για μενα ειναι ο μονος τροπος να μενω κινητοποιημενη κ να μη χανω τον διατροφικο μου ελεγχο. Ωστοσο ισως το κανω ανα διημερο.
Το διήμερο είναι πολύ καλύτερο! :thumbup:
Καλημερα!! Δυστυχως για μενα το να μη ζυγιζομαι καθημερινα δεν δουλεψε... Ηξερα οτι δεν θα εχω συνεπειες στη ζυγαρια και για 2,5 μερες εφαγα τα παντα.. Παγωτα (2), μπισκοτα, μπολικο ψωμι κτλ κτλ.. Σημερα μετα απο αυτο το "ξεφαντωμα" η ζυγαρια δειχνει 62.6... Εναμιση κιλο παραπανω απο οτι εδειχνε μια βδομαδα πριν... Δεν ειμαι ακομα σε φαση να επιβληθω στον εαυτο μου, χρειαζομαι τη ζυγαρια για να με κραταει προσηλωμενη.
62 σημερα.. Αλλο ενα κιλο για να συνελθω.
61.3 , καλημερα!
61 ολα σημερα.. Μια βδομαδα πηγε χαμενη και ολα αρχισαν με ενα σουβλακι....
καλημέρα!! 95.
καλημερα με -400 σημερα στα 60.6
Καλημερα! Μετα απο μια διατροφικα ασταθη εβδομαδα, επανερχομαι. 60.2 σημερα. Εχω αρχισει και γινομαι πολυ επιρρεπης σε πειρασμους.
59.8!!!! Νομιζω ειχα να δω το 5 μπροστα απο Φεβρουαριο του 12!!! Πρωτος στοχος επιτευχθη, παμε για τα 57 τωρα! Το ποτε δεν με πολυκαιει, ας πουμε μεχρι τελος Οκτωβριου.
Πριν απο 11 ημέρες 113. Σημερα στα 110,4 :bouncy:
Μακρυς ο δρόμος αλλά συνεχιζουμε!!
Μπράβο κορίτσια keep going!!
Δυομιση κιλα σε ενα δεκαημερο??? Επειδη δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω παρακολουθησει την ιστορια σου, ειναι το πρωτο 10ημερο της διαιτας σου η απλα χανεις με γρηγορους ρυθμους γενικοτερα; Οπως και να χει, σου ευχομαι "εις κατωτερα"!!Quote:
Originally posted by apogoiteumeni
Χιχι! Ευχαριστω πολυ!Quote:
Δυομιση κιλα σε ενα δεκαημερο??? Επειδη δεν ειμαι σιγουρη οτι εχω παρακολουθησει την ιστορια σου, ειναι το πρωτο 10ημερο της διαιτας σου η απλα χανεις με γρηγορους ρυθμους γενικοτερα; Οπως και να χει, σου ευχομαι "εις κατωτερα"!!Quote:
Ναι ειναι το πρωι δεκαημερο της διαιτας. Ξερω οτι δε θα πηγαινει τοσο γρηγορα στο εξης αλλα ειναι μια ανακουφιση να βλεπεις τους κοπους να πιανουν τοπο :-)
Καλα, εννοειται!!! Και στο κατω κατω, εισαι πολυ κοντα στο να αλλαξεις δεκαδα!!!
+500 σημερα στα 60.3, Αν δεν ειναι κατακρατηση περιοδου θα συγχηστω!
-300 σημερα και 60 ολα. Τρια κιλακια ακομα για το επομενο μαξιλαρακι. Θα μου βγαλουν την παναγια υποθετω αν συνεχισω να χανω με ρυθμο 1 κιλο/μηνα.
+600 σημερα... Μιλαμε για τρελες διακυμανσεις... Νταξει, εφαγα φετα.. τοση πολλη κατακρατηση πια;;;
edit: Πρωτη μερα περιοδου τελικα, το καλο που της θελω της κατακρατησης να ειναι απο αυτο
Μη ζυγισεσαι ποτε κατα τη διαρκεια της περιοδου.Εγω με το που βλεπω οτι μου ηρθε την ξεχναω τελειως τη ζυγαρια,μπορει να δειξει και 1 κιλο πανω.
Δεν ηξερα οτι θα ερθει σημερα... Υποψιαζομουν οτι μια απο αυτες τις μερες θα συμβει το μοιραιο αλλα σκεψου, μου ηρθε 3-4 ωρες μετα το ζυγισμα. Ευχαριστω παντως για τη συμβουλη!
Απο 110,4 σήμερα 109,9 :roll:
Και ειχα φοβηθει μια με το cheesecake μια με το παγωτο το σ/κ αλλά τελικα εαν κρατας θερμιδες ολα καλα!!!
Μια χαρά σε βρίσκω απογοητευμένη, άλλαξες δεκάδα!!
Ευχαριστώ!Quote:
Originally posted by rain
Μια χαρά σε βρίσκω απογοητευμένη, άλλαξες δεκάδα!!
Από εδώ και πέρα να με δω..Πάντα στα 3 φτάνω και μετά...
Αλλά όχι αυτή τη φορά :wink2:
Καλή συνέχεια λοιπόν!!Quote:
Ευχαριστώ!
Από εδώ και πέρα να με δω..Πάντα στα 3 φτάνω και μετά...
Αλλά όχι αυτή τη φορά :wink2:
καλημερα! Ειναι μαζοχιστικο να ζυγιζομαι αδιαθετη αλλα αν δεν το κανω θα ξεκινησω υπερφαφικα, Επομενως, 60.6 σημερα, στα ιδια με χτες.
Ουφ και εγω το κανω αυτο! Το να μη ζυγιζομαι καθημερινα σε περιοδους διατας μου φαινεται αδυνατο! Μην ανησυχει.. Ειναι σιγουρα απο αυτο παντως! Δεν υπαρχει περιπτωση!Quote:
καλημερα! Ειναι μαζοχιστικο να ζυγιζομαι αδιαθετη αλλα αν δεν το κανω θα ξεκινησω υπερφαφικα, Επομενως, 60.6 σημερα, στα ιδια με χτες.
Εγω σημερα ζυγιστηκα και παλι 111. Μπορει να ειναι και κατακρατηση... πππφφφφ!!!
Καλημερα. 60.2 σημερα. Ανυπομονω να ξαναδω το 5 μπροστα!
Απογοητευμενη η ειναι κατακρατηση, η ηταν πλασματικη η απωλεια και επανηλθες. Εγω εχω παρατηρησει σε μενα οτι οταν πεφτει αποτομα η ζυγαρια, συνηθως τις επομενες μερες ανακτονται τα χαμενα γραμμαρια και μετα ξαναπεφτουν αλλα αργα και βασανιστικα αυτη τη φορα
Μαλλον εχεις δικιο leny!
Σημερα 110.8 ! Εχω και διαταραχες στον κυκλο μου.. Για να δουμε..
Θα αρχισω να μεζουριαζομαι παλι.. Οι γνωστοι μου μου λενε οτι φαινεται πως αδυνατισα λιγο. Νομιζω ειναι πιο αντικειμενικη ενδειξη για εμας τις γυναικες. Τα ορμονικα μας επηρρεαζουν παντα..
καλη συνεχεια σου ευχομαι! Βλεπω το 60,2 και σκιρταει η καρδια μου μαζι σου σκεφτομενη το 5 μπροστα!! Αντε αντε!! You are almost there!!!
Apogoiteumeni παρε μια μεζουρα και γραψε τις αναλογιες σου και να μετριεσαι πχ μια φορα τη βδομαδα.Αν κανεις σωστα τη διαιτα( δηλαδη χανεις λιπος) θα δεις πως θα πεφτουν οι ποντοι.Βεβαια οι γυναικες θελουμε να βλεπουμε και τη ζυγαρια να πεφτει για να παιρνουμε θαρρος,αλλα οι ποντοι ειναι αυτοι που μετρανε :bigsmile:
Πηρα κ μετρηθηκα! Θα μετριεμαι εβδομαδιαια.Quote:
Originally posted by asteropi
Apogoiteumeni παρε μια μεζουρα και γραψε τις αναλογιες σου και να μετριεσαι πχ μια φορα τη βδομαδα.Αν κανεις σωστα τη διαιτα( δηλαδη χανεις λιπος) θα δεις πως θα πεφτουν οι ποντοι.Βεβαια οι γυναικες θελουμε να βλεπουμε και τη ζυγαρια να πεφτει για να παιρνουμε θαρρος,αλλα οι ποντοι ειναι αυτοι που μετρανε :bigsmile:
Τελικα σημερα επεσα η ζυγαρια!!!! 109,7 :tumble:
Καλημερα! 59.8 σημερα μετα απο 1 μερα κραιπαλης, 1 μερα ψιλοαυτοσυγκρατησης και μια μερα καλη (με εξαιρεση 5-6 μπισκοτα το βραδυ).
Απογοητευμενη η αστεροπη εχει δικιο, αν ημουν σιγουρη οτι θα μετραω παντα το ιδιο σημειο, θα το εκανα κι εγω. Προς το παρον βαζω τις γυμναστριες να το κανουν για μενα..
Καλημερα! 59.5 σημερα κι ελπιζω απλα να μην ειναι πλασματικη και αυτη η απωλεια! θελω να μεινω κατω απο τα 60, πως το λενε?????
Επισης χτες κατεβασα κατι χειμερινα και ηρθα προσωπο με προσωπο με τα προ-προπερσινα μου παντελονια. Δυο που φορουσα στα 55-57 κιλα κουμπωνουν, αλλα οκ, πεταγονται τα παντα απο παντου, δεν ειναι για να τα φορεσω ακομα. Αφου λοιπον μπηκα στο ανοιξιατικο παντελονι μου (καλλιο αργα παρα ποτε) επομενος στοχος να μπω και σε αυτα τα δυο.
Μπράβο Λένη για την επίτευξη σιγά σιγά των στόχων σου!!
(Αναρωτιέμαι αν το 1 μου μπουτάκι χωράει από τη "μέση" των παντελονιών στα οποία αναφέρεσαι!! :smug: :smilegrin: )