δεν το εννοω ετσι. σεξουαλικα κριτηρια, απο εμφανιση, εμφανη η κρυφη εως χαρακτηρα.
Printable View
η εμφανιση ειναι σαφως η πρωτη εντυπωση αλλα οχι το παν. Ήμουν πολυ χαρουμενη με καποιον που δεν ηταν εμφανισημος, so what? He made me laugh και τα πηγαιναμε καλα..ολοι θελουμε να ξυπναμε και να βλεπουμε καποιον που να μας αρεσει, αλλα να ανοιγει το στομα του και να μη χρειαζεται να βαζουμε ακουστικα.
εγω ειμαι προσωπικα ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου, εαν εξαιρεσεις τη βλακεια που πολλες φορες κουβαλαω και βγαινω τοσα ασκοπα ραντεβου. Μακαρι να ειχα εναν συνοδοιπορο, αλλα χλωμο, μιας που ολοι ειμαστε σε φαση μεταβασης, οταν λεω ολοι, εμεις που δεν εχουμε οικογενειες, σκυλια , γατια, ανα πασα στιγμη μπορουμε να κανουμε οτιδηποτε...οποτε ποιος θα σε ακολουθησει εαν εσυ πχ φυγεις καπου του χρονου για καλυτερο μελλον? Ολα ειναι ασταθη.
κανε και καμια τρελα δεν κανει κακο. εμενα η πρωτη μεγαλη σχεση ας πουμε μετα τον χωρισμο μας (υπηρχε αρκετο συναισθημα και για το λογο του οτι ηταν πριν μου παρουσιαστει το σοβαρο το προβλημα το σεξ ηταν παντα πολυ καλο) πηγε σε αλλη χωρα βρηκε δουλεια εκει και εμεινε για καιρο απο οσο ξερω. την μισουσε την ελλαδα και ειχε να πει μονο τα χειροτερα λογια για τους ανθρωπους εδω.
Δεν μισω τη χωρα μου, ισα ισα...απλα ακομη και τα αξιολογα ατομα που γνωριζω συνηθως ειναι σε τετοια φαση....πχ πριν λιγο καιρο ειχα γνωρισει καποιον πολυ γλυκο, ο οποιος ομως φευγει Λονδινο σε 2 μηνες...ποιο το νοημα? Να βγαινω μαζι του μεχρι να φυγει? Και αν μου αρεσει ? Δε μπορω να το κανω αυτο...
ειμαι αρκετα ειλικρινης ανθρωπος πιστευω. σε αντιθεση με τους ψευτες οι οποιοι θεωρουνται οι κανονικοι χωρις ψυχολογικα προβληματα της συγχρονης εποχης. για μενα αυτο ειναι ενα προβλημα και η αντιμετωπιση καποιες φορες αλλα η επιθετηκοτητα που μου βγηκε απο ολο αυτο εχει αλλαξει καπως την κατασταση. προβλημα γιατι η ειλικρινια ειναι ενα ευαλωτο σημειο. το πιστευεις οτι πριν λιγη ωρα δακρυζα χωρις λογο;
θελω να ρωτησω κατι ασχετο απο τη συζητηση.
αν το σπερμα του γκει ειναι διαφορετικο απο το σπερμα καποιου που εχει παει μονο με γυναικα και πως καταλαβαινουμε στη σημερινη εποχη αν καποια ***** ειναι στην πραγματικοτητα αντρας που εκανε αλλαγη φυλλου, γιατι καλη η ωρα...
Σκεφτομαι το τρομακτικο εγκλημα στην Παρο.. Και προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να εγινε... Αν κρινει κανεις απο το οτι δε βρεθηκε το κινητο της κοπελας, θα ελεγα οτι καποιον γνωρισε στο νησι χωρις να το ξερουν οι γονεις της, ή καποιος ηρθε εκει που ηξερε, κανονιστηκε ενα ραντεβου στα κλεφτα και πηρε το κινητο για να μην καρφωθει απο τις κλησεις, ποιος ξερει τι επαθε ο αντρας, κριση ζηλειας, παραφροσυνης, και θελησε να την σκοτωσει, αφου πρωτα παραμορφωσει το προσωπο της.. Αυτο συνηθως δειχνει μεγαλο μισος, αν θες να καταστρεψεις το προσωπο του θυματος σου, να το κανει να μην μοιαζει πια ανθρωπος για να το σκοτωσεις πιο ευκολα.. Αλλιως το κινητο τυχαια καπου παραεπεσε, η μπορει να το επιασε ο δραστης και να ειχε αποτυπωματα και να θελησε να το εξαφανισει, να θελει να το κλεψει μπροστα σε τετοια τρελα μοιαζει απιθανο.. 'Η ηταν καποιος που τυχαια συναντησε η κοπελα και την παρεσυρε στο ερημικο σημειο για να εκτονωθει.... Αλλα να θες να σκοτωσεις και να παραμορφωσεις ενα αγνωστο ατομο, πολυ ακραιο... Οκ πες ηθελε να την σκοτωσει για να μην τον καταδωσει, αλλα προς τι η παραμορφωση?? Αυτη η εκδοχη μοιαζει με προφιλ σιριαλ κιλλερ.... Αυτα.. Μακαρι να γινει καλα η κοπελα, αν και μετα απο τετοιον εφιαλτη και με τα σημαδια που αθ της αφησει σε ψυχη και σωμα, πως θα μπορεσει να ξαναειναι καλα στη ζωη της.. Μακαρι να τα καταφερει....
πραγματικα, τι παραφροσυνη τους εχει πιασει...γιατι αυτα που εγιναν στη Συρο; εκει ημουν οταν εγιναν και τωρα εμαθα εγινε κι αλλος ξυλοδαρμος
καλα απο ξυλοδαρμους ποσα γινονται που δε γραφονται στις ειδησεις αστο!!
σκεφτομαι οτι πρεπει να υπαρχει κυκλωμα πρεζεμποριας απο πισω, δε μπορει. με το που ειδα το τελευταιο μποτακι εσκασα στα γελια, λες και καποιος το κανει επιτηδες. τη γραφω τωρα αυτη τη σκεψη με κινδυνο της ζωης μου, με κυνηγουν οι CIA, FBI και η NASA!
μπορει η πολη μου να ειναι βαρετη, αλλα οι φιλες μου οχι! :)))
Πόσο τη λάτρεψα αυτή την ερμηνεία!!!! και η Ναταλι..... τι μου θυμιζεις......μια χαμένη στα καταστιχα εφηβεία . . . .
http://www.youtube.com/watch?feature...N3nJo&NR=1
Νυστάζωωωωωω...και ο καφές δε λέει να με πιάσει :-(
πως τον πινεις;
σκεφτομαι ποσο απεχει η αντρικη συμπεριφορα απο την γυναικεια. το ονειρο του αντρα ειναι να εχει μια γυναικα σπιτι του ολη την ωρα ξαπλα γυμνη και ετοιμη, να γυρναει απο τη δουλεια και να ξεδινει ενω η γυναικα θελει κατα καποιο τροπο μια πολλαπλη προσωπικοτητα για να καλυπτει διαφορες αναγκες που δεν μπορει να της καλυψει μια προσωπικοτητα.
Σκέφτομαι αυτό το δίσεκτο να πάει και να μη ξαναγυρίσει!! ΟΥΣΤ!!
Μπόρα είναι θα περάσει .... Όσο δυνατά κι αν είναι τα κύματα
σκεφτομαι οτι το νεο προτυπο τελευταια μετα τον Ηλια Κασιδιαρη ειναι αναμφισβητα ο Ηλιας Παναγιωταρος. you have to be the boss man! θρασος βια κτηνωδια, δε μας κανει καλα ουτε η αστυνομια. εγινες βουλευτης και μπορεις να λες στον μπατσο αντε γαμησου, τι να μου κανεις εσυ και η στολη σου.
Σημερα ξεκινησα να φτιαξω banofee, αλλα στην πορεια βγηκε τουρτα μπανανα με μπισκοτα Oreo. Και δεν εχω ιδεα αν πετυχε το μετλλαγμενο γλυκο μου.. Περιμενω να σφιξει!!
σκεφτομαι ποτε να φορεσω το καινουριο μου κιτρινο μακρυ φορεμα...κ το ποσο ψωνιο ειμαι :Ρ ακομα σκεφτομαι το πως ημουν πριν ενα χρονο και λεω καλυτερα να με απασχολουν γελοιες σκεψεις τετοιου τυπου, παρα το πως πρεπει να κοψω τις φλεβες μου για να πεθανω.
ωχ μ'εφτιαξες τωρα!!! σλρρρρπ
ευχομαι να σου πετυχει!!!!http://3.bp.blogspot.com/-IAQ-p7BCGw...rs_crossed.jpg
πόσο σιχαίνομαι την πραγματικότητα...