Τι σκέφτεστε; - Page 914
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 914 of 1532 FirstFirst ... 41481486490491291391491591692496410141414 ... LastLast
Results 13,696 to 13,710 of 22967
    Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    εγω ειμαι προσωπικα ευχαριστημενη απο τον εαυτο μου, εαν εξαιρεσεις τη βλακεια που πολλες φορες κουβαλαω και βγαινω τοσα ασκοπα ραντεβου. Μακαρι να ειχα εναν συνοδοιπορο, αλλα χλωμο, μιας που ολοι ειμαστε σε φαση μεταβασης, οταν λεω ολοι, εμεις που δεν εχουμε οικογενειες, σκυλια , γατια, ανα πασα στιγμη μπορουμε να κανουμε οτιδηποτε...οποτε ποιος θα σε ακολουθησει εαν εσυ πχ φυγεις καπου του χρονου για καλυτερο μελλον? Ολα ειναι ασταθη.
    κανε και καμια τρελα δεν κανει κακο. εμενα η πρωτη μεγαλη σχεση ας πουμε μετα τον χωρισμο μας (υπηρχε αρκετο συναισθημα και για το λογο του οτι ηταν πριν μου παρουσιαστει το σοβαρο το προβλημα το σεξ ηταν παντα πολυ καλο) πηγε σε αλλη χωρα βρηκε δουλεια εκει και εμεινε για καιρο απο οσο ξερω. την μισουσε την ελλαδα και ειχε να πει μονο τα χειροτερα λογια για τους ανθρωπους εδω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    κανε και καμια τρελα δεν κανει κακο. εμενα η πρωτη μεγαλη σχεση ας πουμε μετα τον χωρισμο μας (υπηρχε αρκετο συναισθημα και για το λογο του οτι ηταν πριν μου παρουσιαστει το σοβαρο το προβλημα το σεξ ηταν παντα πολυ καλο) πηγε σε αλλη χωρα βρηκε δουλεια εκει και εμεινε για καιρο απο οσο ξερω. την μισουσε την ελλαδα και ειχε να πει μονο τα χειροτερα λογια για τους ανθρωπους εδω.

Δεν μισω τη χωρα μου, ισα ισα...απλα ακομη και τα αξιολογα ατομα που γνωριζω συνηθως ειναι σε τετοια φαση....πχ πριν λιγο καιρο ειχα γνωρισει καποιον πολυ γλυκο, ο οποιος ομως φευγει Λονδινο σε 2 μηνες...ποιο το νοημα? Να βγαινω μαζι του μεχρι να φυγει? Και αν μου αρεσει ? Δε μπορω να το κανω αυτο...

Banned
    ειμαι αρκετα ειλικρινης ανθρωπος πιστευω. σε αντιθεση με τους ψευτες οι οποιοι θεωρουνται οι κανονικοι χωρις ψυχολογικα προβληματα της συγχρονης εποχης. για μενα αυτο ειναι ενα προβλημα και η αντιμετωπιση καποιες φορες αλλα η επιθετηκοτητα που μου βγηκε απο ολο αυτο εχει αλλαξει καπως την κατασταση. προβλημα γιατι η ειλικρινια ειναι ενα ευαλωτο σημειο. το πιστευεις οτι πριν λιγη ωρα δακρυζα χωρις λογο;

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Δεν μισω τη χωρα μου, ισα ισα...απλα ακομη και τα αξιολογα ατομα που γνωριζω συνηθως ειναι σε τετοια φαση....πχ πριν λιγο καιρο ειχα γνωρισει καποιον πολυ γλυκο, ο οποιος ομως φευγει Λονδινο σε 2 μηνες...ποιο το νοημα? Να βγαινω μαζι του μεχρι να φυγει? Και αν μου αρεσει ? Δε μπορω να το κανω αυτο...
    το ονομα σου ποιο ειναι; καλυτερα πες μου για σενα σε προσωπικο μηνυμα μιας και εχω ορεξη για κουβεντουλα.

Banned
    θελω να ρωτησω κατι ασχετο απο τη συζητηση.

αν το σπερμα του γκει ειναι διαφορετικο απο το σπερμα καποιου που εχει παει μονο με γυναικα και πως καταλαβαινουμε στη σημερινη εποχη αν καποια ***** ειναι στην πραγματικοτητα αντρας που εκανε αλλαγη φυλλου, γιατι καλη η ωρα...

Banned
    Quote Originally Posted by sball View Post
    θελω να ρωτησω κατι ασχετο απο τη συζητηση.

αν το σπερμα του γκει ειναι διαφορετικο απο το σπερμα καποιου που εχει παει μονο με γυναικα και πως καταλαβαινουμε στη σημερινη εποχη αν καποια ***** ειναι στην πραγματικοτητα αντρας που εκανε αλλαγη φυλλου, γιατι καλη η ωρα...
    αν ξερει κανεις να μου λυσει την απορια γιατι στο γκουγκλ επαθα φειλ δεν ειναι και ολα ονλαιν

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Σκεφτομαι το τρομακτικο εγκλημα στην Παρο.. Και προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να εγινε... Αν κρινει κανεις απο το οτι δε βρεθηκε το κινητο της κοπελας, θα ελεγα οτι καποιον γνωρισε στο νησι χωρις να το ξερουν οι γονεις της, ή καποιος ηρθε εκει που ηξερε, κανονιστηκε ενα ραντεβου στα κλεφτα και πηρε το κινητο για να μην καρφωθει απο τις κλησεις, ποιος ξερει τι επαθε ο αντρας, κριση ζηλειας, παραφροσυνης, και θελησε να την σκοτωσει, αφου πρωτα παραμορφωσει το προσωπο της.. Αυτο συνηθως δειχνει μεγαλο μισος, αν θες να καταστρεψεις το προσωπο του θυματος σου, να το κανει να μην μοιαζει πια ανθρωπος για να το σκοτωσεις πιο ευκολα.. Αλλιως το κινητο τυχαια καπου παραεπεσε, η μπορει να το επιασε ο δραστης και να ειχε αποτυπωματα και να θελησε να το εξαφανισει, να θελει να το κλεψει μπροστα σε τετοια τρελα μοιαζει απιθανο.. 'Η ηταν καποιος που τυχαια συναντησε η κοπελα και την παρεσυρε στο ερημικο σημειο για να εκτονωθει.... Αλλα να θες να σκοτωσεις και να παραμορφωσεις ενα αγνωστο ατομο, πολυ ακραιο... Οκ πες ηθελε να την σκοτωσει για να μην τον καταδωσει, αλλα προς τι η παραμορφωση?? Αυτη η εκδοχη μοιαζει με προφιλ σιριαλ κιλλερ.... Αυτα.. Μακαρι να γινει καλα η κοπελα, αν και μετα απο τετοιον εφιαλτη και με τα σημαδια που αθ της αφησει σε ψυχη και σωμα, πως θα μπορεσει να ξαναειναι καλα στη ζωη της.. Μακαρι να τα καταφερει....
    Last edited by λιλιουμ; 02-08-2012 at 21:26.

Senior Member
    πραγματικα, τι παραφροσυνη τους εχει πιασει...γιατι αυτα που εγιναν στη Συρο; εκει ημουν οταν εγιναν και τωρα εμαθα εγινε κι αλλος ξυλοδαρμος
    Will I ever be free?

Senior Member
    In this old house where every door is open
    καλα απο ξυλοδαρμους ποσα γινονται που δε γραφονται στις ειδησεις αστο!!

Banned
    σκεφτομαι οτι πρεπει να υπαρχει κυκλωμα πρεζεμποριας απο πισω, δε μπορει. με το που ειδα το τελευταιο μποτακι εσκασα στα γελια, λες και καποιος το κανει επιτηδες. τη γραφω τωρα αυτη τη σκεψη με κινδυνο της ζωης μου, με κυνηγουν οι CIA, FBI και η NASA!

Senior Member
    μπορει η πολη μου να ειναι βαρετη, αλλα οι φιλες μου οχι! :)))
    Will I ever be free?

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Καλημέρα κ καλο μηνα σε όλους!!:-)
    Μάθαμε την Παρασκευή το φύλο του μωρου.. Κ... Περιμένουμε ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ!!:-d

Να τα! Να τα! τα νεα τα ομορφα...
    και μια γλυκια δεσποινίς είναι να έρθει στον κόσμο!
    Καλως να ορίσει λοιπόν στην αγκαλιά της μανούλας της...και όλων όσων την αγαπούν. . .
    Μπραβο!
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Πόσο τη λάτρεψα αυτή την ερμηνεία!!!! και η Ναταλι..... τι μου θυμιζεις......μια χαμένη στα καταστιχα εφηβεία . . . .

http://www.youtube.com/watch?feature...N3nJo&NR=1
    Nothing in life is to be feared, it is only to be understood . . .

Senior Member
    Νυστάζωωωωωω...και ο καφές δε λέει να με πιάσει :-(
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    πως τον πινεις;