Originally Posted by
Joanna8
Επίσης, η διαχείριση θα έπρεπε να είχε επέμβει εδώ και μέρες σε όλο αυτό που γίνεται. Τέλος πάντων, επειδή είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό που γίνεται, δεν μπορώ να βγάλω ή να βάλω το οτιδήποτε στο μυαλό του άλλου, αλλά όσοι δε γουστάρετε εμένα για κάποιον λόγο, επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας σας, επειδή θέλετε κάπου να ξεσπάτε τα νεύρα σας, επειδή έχει καρφωθεί κάτι στο μυαλό σας, απλά μην ασχολείστε ρε παιδιά. Δύσκολο; Δεν έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο ή ζώο στη ζωή μου, δεν έχω βλάψει κανένα, αλλά ποτέ δεν πήγα στα καλά καθούμενα να επιτεθώ σε άλλον. Και με όσους ανθρώπους δεν έχουμε χημεία στη δουλειά, απλά τους αγνοώ. Ούτε τους κουτσομπολεύω, ούτε τους φέρομαι άσχημα.
Είναι το τελευταίο σχόλιο που γράφω πάνω σε αυτό το θέμα, γιατί μου είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρο, ιδίως σε περιόδους έντασης που όλοι έχουμε.
Και μιας και το είπα, βγήκαν τα αποτελέσματα στο project που σας είπα με τα ψυχομετρικά. Πέρασα τα ψυχομετρικά με πολύ καλή βαθμολογία, τη συνέντευξη επίσης, στο γνωστικό αντικείμενο πάτωσα. Μετά βίας 50%, γιατί δεν διάβασα. Τα αγαθά κόποις κτώνται κι εγώ τεμπέλιαζα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που επέλεξαν, γιατί πραγματικά χτυπούσαν 8ωρα στο διάβασμα σε καθημερινή βάση.