Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 345
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 345 of 369 FirstFirst ... 245295335343344345346347355 ... LastLast
Results 5,161 to 5,175 of 5522
    Senior Member
    Ντον'τ στικ γιορ ντικ ιν κρεϊζι ... Σουν Τζου

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ντον'τ στικ γιορ ντικ ιν κρεϊζι ... Σουν Τζου
    Οχι, μη φοβασαι για μενα, το ντικ και την υπογραφη μου προσεχω παρα πολυ που τα βαζω. Προς το παρον εβαλα ομως μια υπογραφη στο πιο πανω σχολιο μου, αμα θες λαβε το και εσυ υποψιν σου ρε μαγκα. Ειμαστε πολυ διαφορετικοι ρε axl και να σου εξομολογηθω οτι υπηρχε καιρος που δε σε πολυπηγαινα αλλα δε βιαζομαι να κρινω τους ανθρωπους. Μου (απ)εδειξες λοιπον οτι εχεις καποια στοιχεια ψυχραιμιας πανω σου σαν ανθρωπος, δεν ειναι ευκολο να σε παρασυρει καποιος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Γιωργο παραπονακι, για να μην πω κιολας παραποναρα..
    Τι προσπαθείς να κάνεις ρε;; δεν μπορώ είναι για γέλια αυτό που κάνεις. Εγώ στην τζοαννα οτι έχω να πω το λέω και μπροστά της, δεν χρειάζεται να έρθεις εσύ μπας και μαζέψεις κανένα σύμμαχο για την πατάτα που έκανες. Έχω πει ότι είναι παλιός λογαριασμός άρα είναι άλλο από αυτό που παρουσιάζεται..
    Γιατί δεν έκανες επίθεση προς την μαριλου που αυτή έχει το παράπονο από σένα και κάνεις προς εμένα? Επειδή δεν έχεις κάτι να πεις πάνω σε αυτό που είπε? Επειδή έχει δίκιο? Ή επειδή είπα δημόσια για αυτό που έκανες σε ένα άλλο αρκετά καλό μέλος του φόρουμ. Που δεν είπα ακριβώς τι έκανες.. Το πιο σωστό από μέρος σου θα ήταν να απολογηθείς προς την μαριλου και όχι να προσπαθείς να δημιουργήσεις άλλους καβγάδες επειδή εγώ ήδη έχω μαλώσει με τη τζοαννα εκατό φορές. Δεν χρειαζομαστε τον δικηγόρο της.

Όλο αυτό το κάνεις επειδή θεωρείς ότι ΕΓΏ παρέσυρα την μαριλου να αντιδράσει έτσι.. Ενώ εγώ και η μαριλου δεν μιλάμε. Και γιατί να ακούσει εμένα που της έκανα επίθεση την πρώτη μέρα που μπήκε? Επειδή διάβασε που είπα για τα μάτια και τις φωτογραφίες παρασύρθηκε? Αν ήσουν σωστός απέναντι της γιατί να παρασυρθεί από αυτό? Και γιατί την μειώνεις τόσο πολύ? Ότι δεν είναι ικανή να καταλάβει μόνη της τι συμβαίνει με σένα? Εγώ δεν σε ξέρω σαν άνθρωπο από κοντά.. Αυτή σε ξέρει. Έχει καλύτερη εικόνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι προσπαθείς να κάνεις ρε;; δεν μπορώ είναι για γέλια αυτό που κάνεις. Εγώ στην τζοαννα οτι έχω να πω το λέω και μπροστά της, δεν χρειάζεται να έρθεις εσύ μπας και μαζέψεις κανένα σύμμαχο για την πατάτα που έκανες. Έχω πει ότι είναι παλιός λογαριασμός άρα είναι άλλο από αυτό που παρουσιάζεται..
    Γιατί δεν έκανες επίθεση προς την μαριλου που αυτή έχει το παράπονο από σένα και κάνεις προς εμένα? Επειδή δεν έχεις κάτι να πεις πάνω σε αυτό που είπε? Επειδή έχει δίκιο? Ή επειδή είπα δημόσια για αυτό που έκανες σε ένα άλλο αρκετά καλό μέλος του φόρουμ. Που δεν είπα ακριβώς τι έκανες.. Το πιο σωστό από μέρος σου θα ήταν να απολογηθείς προς την μαριλου και όχι να προσπαθείς να δημιουργήσεις άλλους καβγάδες επειδή εγώ ήδη έχω μαλώσει με τη τζοαννα εκατό φορές. Δεν χρειαζομαστε τον δικηγόρο της.

Όλο αυτό το κάνεις επειδή θεωρείς ότι ΕΓΏ παρέσυρα την μαριλου να αντιδράσει έτσι.. Ενώ εγώ και η μαριλου δεν μιλάμε. Και γιατί να ακούσει εμένα που της έκανα επίθεση την πρώτη μέρα που μπήκε? Επειδή διάβασε που είπα για τα μάτια και τις φωτογραφίες παρασύρθηκε? Αν ήσουν σωστός απέναντι της γιατί να παρασυρθεί από αυτό? Και γιατί την μειώνεις τόσο πολύ? Ότι δεν είναι ικανή να καταλάβει μόνη της τι συμβαίνει με σένα? Εγώ δεν σε ξέρω σαν άνθρωπο από κοντά.. Αυτή σε ξέρει. Έχει καλύτερη εικόνα.
    Που ειπες δημοσια Γιωργο? Και τι ειπες? Και ποιο ειναι αυτο το «αρκετα καλο μελος»? Εισαι σιγουρος οτι ολα αυτα που κανεις εν τη απουσια του τα θελει το ιδιο? Το σκεφτηκες ποτε αυτο? Η εισαι απορροφημενος τοσο πολυ σε αυτο που εισαι απολυτα βεβαιος και νομιζεις οτι γνωριζεις οτι εχει συμβει? Νομιζεις Γιωργο, δε γνωριζεις, δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις. Και αυτο το αγσπητο μελος που λες που ειναι πιο αγαπητο σε εμενα παρα σε σενα δεν το νοιαζεσαι και το βλαπτεις τωρα με αυτο που κανεις, δεν το βοηθας οπως νομιζεις. Υπαρχουν απαντησεις σε ολα αλλα ισως καποιες απαντησεις δεν μπορουν να δοθουν δημοσιως, ουτε να αφηνονται να αιωρουνται δημοσιως, οταν αφορουν την ιδιωτικοτητα καποιου αλλου ανθρωπου ο οποιος κιολας απο οσο μπορω να καταλαβω απουσιαζει εδω και καιρο απο το φορουμ και που δεν ειναι σωστο να τον συζηταμε εν τη απουσια του. Γιωργο θα πω κατι και θα νομισεις οτι το λεω για να σε προσβαλω. Οχι, δεν ειναι αυτο, το λεω γιατι ειναι η προσωπικη μου γνωμη. Ας το πουμε λιγο κομψα λοιπον για να μη θεωρησεις οτι εχουμε καποια διαθεση να σε προσβαλλουμε. Δεν εισαι και ο πιο εξυπνος ανθρωπος που εχω γνωρισει. Κακος μπορει να μην εισαι, αλλα ουτε εξυπνος εισαι.

Senior Member
    Που ειπες δημοσια Γιωργο? Και τι ειπες? Και ποιο ειναι αυτο το «αρκετα καλο μελος»? Εισαι σιγουρος οτι ολα αυτα που κανεις εν τη απουσια του τα θελει το ιδιο? Το σκεφτηκες ποτε αυτο? Η εισαι απορροφημενος τοσο πολυ σε αυτο που εισαι απολυτα βεβαιος και νομιζεις οτι γνωριζεις οτι εχει συμβει? Νομιζεις Γιωργο, δε γνωριζεις, δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις. Και αυτο το αγσπητο μελος που λες που ειναι πιο αγαπητο σε εμενα παρα σε σενα δεν το νοιαζεσαι και το βλαπτεις τωρα με αυτο που κανεις, δεν το βοηθας οπως νομιζεις. Υπαρχουν απαντησεις σε ολα αλλα ισως καποιες απαντησεις δεν μπορουν να δοθουν δημοσιως, ουτε να αφηνονται να αιωρουνται δημοσιως, οταν αφορουν την ιδιωτικοτητα καποιου αλλου ανθρωπου ο οποιος κιολας απο οσο μπορω να καταλαβω απουσιαζει εδω και καιρο απο το φορουμ και που δεν ειναι σωστο να τον συζηταμε εν τη απουσια του. Γιωργο θα πω κατι και θα νομισεις οτι το λεω για να σε προσβαλω. Οχι, δεν ειναι αυτο, το λεω γιατι ειναι η προσωπικη μου γνωμη. Ας το πουμε λιγο κομψα λοιπον για να μη θεωρησεις οτι εχουμε καποια διαθεση να σε προσβαλλουμε. Δεν εισαι και ο πιο εξυπνος ανθρωπος που εχω γνωρισει. Κακος μπορει να μην εισαι, αλλα ουτε εξυπνος εισαι.
    Βασίλη δεν θα διαβάσω καν τι γράφεις. Δεν με ενδιαφέρει τι λες. Θες να δημιουργήσεις ένταση ανάμεσα σε εμένα και τη τζοαννα, κάνε το. Έχω μαλώσει πολλές φορές μαζί της. Ο,τι πιστεύω για αυτή το έχω πει δημόσια. Δεν σου πέφτει λόγος.. Κοίτα να δεις τι κάνεις εσύ έξω από το φόρουμ. Εγώ πήρα θέση στο άλλο θέμα επειδή η κοπέλα η άλλη, ζήτησε την βοήθεια μου για να σταματήσεις να την ενοχλείς. Έχω λάθος Βασίλη;

Καλή συνέχεια στη μέρα σου

Senior Member
    Βασίλη δεν θα διαβάσω καν τι γράφεις. Δεν με ενδιαφέρει τι λες. Θες να δημιουργήσεις ένταση ανάμεσα σε εμένα και τη τζοαννα, κάνε το. Έχω μαλώσει πολλές φορές μαζί της. Ο,τι πιστεύω για αυτή το έχω πει δημόσια. Δεν σου πέφτει λόγος.. Κοίτα να δεις τι κάνεις εσύ έξω από το φόρουμ. Εγώ πήρα θέση στο άλλο θέμα επειδή η κοπέλα η άλλη, ζήτησε την βοήθεια μου για να σταματήσεις να την ενοχλείς. Έχω λάθος Βασίλη;

Γιωργο αν «δε θες να διαβασεις» απλα κανε το, μη μας το λες, μη μας ενημερωνεις για αυτο. Ειναι δικαιο ομως να πουμε οτι αυτος που δε θελει καν να διαβασει αυτα που ειπωθηκαν δε δικαιουται να παιρνει και θεση σε αυτα που ο ιδιος λεει οτι δε διαβαζει. Μια μια οι δουλειες μας Γιωργο. Μας τα κανε που μας τα κανε ρόιδο η Μαρια, αν αρχισουμε να ασχολουμαστε και γι αυτα που λες εσυ θα χασει τη μπαλα ο κοσμος. Εδω ειμαι, ελα παρακατω και πες ο,τι θες και θα απαντησω, ειτε δημοσιως, ειτε ιδιωτικα, ο,τι θες ας κανουμε. Σε (παρα)καλω ομως να σκεφτεις πολυ πολυ σοβαρα και ψυχραιμα αυτο που ειπα πριν. Ο αλλος ο ανθρωπος στον οποιο αναφερεσαι αυτη τη στιγμη απουσιαζει απο το φορουμ απο οτι ειμαι σε θεση να δω, δεν ειναι πρεπον λοιπον να λεμε για αυτον εν τη απουσια του, ουτε δημοσιως, ουτε σε ιδιωτικα πηγαδακια. Ξερω τι θα σκεφτεις κι εσυ αλλα και αλλοι που θα το διαβασουν τωρα αυτο, οτι ο Βασιλης τωρα το κανει ολο αυτο γιατι φοβαται και θελει να κρυφτει και τον βολευει που αυτη η ιστορια ειναι θαμμενη στο παρελθον, ξεχασμενη. Οχι Γιωργο (και λοιπα παιδια) , δεν ειναι αυτο, δεν ειναι αυτη η απαντηση. Το κανω γιατι δε θεωρω σωστο να συζητω κατι που εχει γινει ιδιωτικα και δεν αφορα κανεναν αλλον παρα εμενα και τον ανθρωπο με τον οποιον συνεβη, δεν μου ανηκει λοιπον η ιδιωτικοτητα αυτου του πραγματος ωστε να το κανω βουκινο στο φορουμ ,ειτε δημοσιως, ειτε σε πολλα μικρα ιδιωτικα πηγαδακια. Μακαρι αυτος ο ανθρωπος να ερχοταν εδω και να πει οτι ο ιδιος θελει για το περιστατικο αυτο δημοσιως, του δινω εγω τωρα τη συγκαταθεση μου να το κανει, και μακαρι να το κανει κιολας αλλα ενδεχομενως να μην το διαβασει ποτε ολο αυτο. Πολυ καλυτερη ακρη θα εβγαινε ετσι παρα απο ολο αυτο που εχεις στησει εσυ εν τη απουσια του Γιωργο με σκοπο «να προστατευσεις τα αλλα μελη» οπως νομιζεις οτι κανεις τωρα.

Senior Member
    Οχι, μη φοβασαι για μενα, το ντικ και την υπογραφη μου προσεχω παρα πολυ που τα βαζω. Προς το παρον εβαλα ομως μια υπογραφη στο πιο πανω σχολιο μου, αμα θες λαβε το και εσυ υποψιν σου ρε μαγκα. Ειμαστε πολυ διαφορετικοι ρε axl και να σου εξομολογηθω οτι υπηρχε καιρος που δε σε πολυπηγαινα αλλα δε βιαζομαι να κρινω τους ανθρωπους. Μου (απ)εδειξες λοιπον οτι εχεις καποια στοιχεια ψυχραιμιας πανω σου σαν ανθρωπος, δεν ειναι ευκολο να σε παρασυρει καποιος.
    Αγορι μου, δεν εχεις καμια δουλεια να κλαψουριζεις σε μια κοπελα για να σε αποδεχθει, δεν ειναι η μανα σου. Ελιπζω να πηρες το μαθημα σου και να φερεσαι πιο αντρικα στο μελλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αγορι μου, δεν εχεις καμια δουλεια να κλαψουριζεις σε μια κοπελα για να σε αποδεχθει, δεν ειναι η μανα σου. Ελιπζω να πηρες το μαθημα σου και να φερεσαι πιο αντρικα στο μελλον.
    Ερωτηση. Αυτο που λες εισαι σε θεση να το γνωριζεις? Η το υποθετεις? Απαντα στον εαυτο σου axl, εκει δωσε την απαντηση. Και δεν ειμαι ουτε αγορι, ουτε το αγορι σου. Ειμαι 43 χρονων ανθρωπος, σοβαρος, σοβαροτατος, ακομη και τις στιγμες που κανω πλακα, και που στη συγκεκριμενη κιολας φαση της ζωης μου δεν ψαχνω/ομαι να βρω καποια κοπελα. Το λεω γιατι με αναγκαζετε τωρα να το πω αυτο, οχι οτι αφορα κανεναν.

Senior Member
    Ας δειξουμε μια καποια αυτοσυγκρατηση axl, μου απεδειξες οτι μπορεις να το κανεις αυτο, και ας περιμενουμε να φανει η Μαρια. Εγω εδω θα ειμαι, θα την περιμενω.

Senior Member
    Ερωτηση. Αυτο που λες εισαι σε θεση να το γνωριζεις? Η το υποθετεις? Απαντα στον εαυτο σου axl, εκει δωσε την απαντηση. Και δεν ειμαι ουτε αγορι, ουτε το αγορι σου. Ειμαι 43 χρονων ανθρωπος, σοβαρος, σοβαροτατος, ακομη και τις στιγμες που κανω πλακα, και που στη συγκεκριμενη κιολας φαση της ζωης μου δεν ψαχνω/ομαι να βρω καποια κοπελα. Το λεω γιατι με αναγκαζετε τωρα να το πω αυτο, οχι οτι αφορα κανεναν.
    Οι πραξεις σου δειχνουν το αντιθετο, δινεις δικαιωματα. Απο την μερια σου μπορει να σου φντ οτι εισαι σωστος, αλλα οι αλλοι το ερμηνευουν οπως τους συμφερει.

Senior Member
    Γιωργο αν «δε θες να διαβασεις» απλα κανε το, μη μας το λες, μη μας ενημερωνεις για αυτο. Ειναι δικαιο ομως να πουμε οτι αυτος που δε θελει καν να διαβασει αυτα που ειπωθηκαν δε δικαιουται να παιρνει και θεση σε αυτα που ο ιδιος λεει οτι δε διαβαζει. Μια μια οι δουλειες μας Γιωργο. Μας τα κανε που μας τα κανε ρόιδο η Μαρια, αν αρχισουμε να ασχολουμαστε και γι αυτα που λες εσυ θα χασει τη μπαλα ο κοσμος. Εδω ειμαι, ελα παρακατω και πες ο,τι θες και θα απαντησω, ειτε δημοσιως, ειτε ιδιωτικα, ο,τι θες ας κανουμε. Σε (παρα)καλω ομως να σκεφτεις πολυ πολυ σοβαρα και ψυχραιμα αυτο που ειπα πριν. Ο αλλος ο ανθρωπος στον οποιο αναφερεσαι αυτη τη στιγμη απουσιαζει απο το φορουμ απο οτι ειμαι σε θεση να δω, δεν ειναι πρεπον λοιπον να λεμε για αυτον εν τη απουσια του, ουτε δημοσιως, ουτε σε ιδιωτικα πηγαδακια. Ξερω τι θα σκεφτεις κι εσυ αλλα και αλλοι που θα το διαβασουν τωρα αυτο, οτι ο Βασιλης τωρα το κανει ολο αυτο γιατι φοβαται και θελει να κρυφτει και τον βολευει που αυτη η ιστορια ειναι θαμμενη στο παρελθον, ξεχασμενη. Οχι Γιωργο (και λοιπα παιδια) , δεν ειναι αυτο, δεν ειναι αυτη η απαντηση. Το κανω γιατι δε θεωρω σωστο να συζητω κατι που εχει γινει ιδιωτικα και δεν αφορα κανεναν αλλον παρα εμενα και τον ανθρωπο με τον οποιον συνεβη, δεν μου ανηκει λοιπον η ιδιωτικοτητα αυτου του πραγματος ωστε να το κανω βουκινο στο φορουμ ,ειτε δημοσιως, ειτε σε πολλα μικρα ιδιωτικα πηγαδακι. Μακαρι αυτος ο ανθρωπος να ερχοταν εδω και να πει οτι ο ιδιος θελει για το περιστατικο αυτο δημοσιως, του δινω εγω τωρα τη συγκαταθεση μου να το κανει, και μακαρι να το κανει κιολαε αλλα ενδεχομενως να μην το διαβασει ποτε ολο αυτο. Πολυ καλυτερη ακρη θα εβγενε ετσι παρα απο ολο αυτο που εχεις στησει εσυ εν τη απουσια του Γιωργο με σκοπο «να προστατευσεις τα αλλα μελη» οπως νομιζεις οτι κανεις τωρα.
    Βασίλη άκου.. Ξέρω ότι έχω να κάνω με έναν ενήλικα. Θα ήξερα τι έγινε μεταξύ σας ε αν δεν ερχόταν προς εμένα να μιλήσει? Και ζήτησε βοήθεια για να σταματήσεις να την ενοχλείς. Φοβήθηκε. Ο λόγος που δεν είπα ποτέ ξεκάθαρα τι έγινε είναι επειδή το θέμα αυτό δεν είναι δικό μου. Μίλησα ως ένα σημείο επειδή με έβαλε μέσα στη συζήτηση για να σου βάλω στοπ. Και ενω έκανες όλα αυτά, συνέχισα να σου μιλάω. Και εσυ σε κάθε ευκαιρία που έβρισκες έκανες τον δικηγόρο σε θέματα που δεν σε αφορούν για να κερδίσεις τη συμπάθεια των γυναικών.Και έτσι το αρχίζεις πάντα. Ε κάπου όπα. Και δεν ξέρεις ε αν έχω επικοινωνία με το συγκεκριμένο μέλος. Τίποτα δεν ξέρεις. Σε προστατέψα και σου μιλούσα επειδή θεώρησα ότι μπορεί να ήταν απροσεξία σου. Επιτιθεσαι σε εμένα επειδή νομίζεις ότι έτσι θα πείσεις ποιον? Την Μαρία ότι την έχω παρασύρει? Δηλαδή εάν δεν έλεγα αυτά δημόσια, είσαι σίγουρος πως δεν θα έγραφε κάτι η Μαρία? Δεν το έκανε για να υποστηρίξει εμένα. Χεστηκε για μένα. Το έγραψε για να μην παρασυρθεί άλλη και βγει μαζί σου (αυτό είπε). Με την Μαρία μόνο μαλώνουμε, δνε έχει την ανάγκη να παρασυρθεί από κανένα. Μαζεύτηκαν δύο περιστατικά και αντί να επιλέξεις να απολογηθείς (όχι σε εμένα, στην Μαρία) επέλεξες να δημιουργήσεις ένταση ανάμεσα στην τζοαννα και εμένα. Που δεν έχουμε ανάγκη εσένα για να μαλωσουμε. Μπορούμε και μόνοι μας. Και εκείνη τη μέρα που μίλησε η Μαρία, θα μπορούσα να το τραβήξω κι εγώ κι άλλο. Και δεν το έκανα. Δεν θεωρώ σωστό να πέφτουμε πάνω σε κάποιον και να τον τρώμε.. Είναι αρκετό να ειπωθούν τα γεγονότα και από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ενήλικας να κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Αν ο τρόπος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου είναι να δημιουργήσεις άλλες εντάσεις τότε λυπάμαι δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι. Δεν φτιάχνεις έτσι τα πράγματα.
    Είναι το τελευταίο μήνυμα αυτό. Έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ στην πραγματική μου ζωή και όχι στο φόρουμ. Αυτά που έκανες εσύ έγιναν στη πραγματική ζωή (έξω από εδώ) και θα σου έδινα ως συμβουλή (για τις πλάκες που κάναμε κάποτε) να απολογηθείς στη Μαρία ή να της πεις τη δική σου οπτική για να νιώσει κι αυτή καλύτερα και εσύ. Επειδή ήταν χοντρό όλο αυτό.

Senior Member

Ναι, εχεις λαθος και δικαιουμαι να μην πιστευω αυτο που λες, προσωπικα δεν πιστευω οτι «ζητησε τη βοηθεια σου ωστε να σταματησω να την ενοχλω». Αμα ηταν εδω ας επαιρνε η ιδια θεση πανω σε αυτο, μακαρι κιολας να το δει και να ερθει. Προτιμω να μιλησω με αυτην παρα με τον αυτοπροσδιοριζομενο ως δικηγορο της. Εμενα τουλαχιστον ο Ιβαν με πληρωνει, με προσελαβε, βγαζω μεροκαματο, εχει λεφτα ο Σαββιδης, δε θα του λειψουν, εσενα σε εχει βαλει ο αλλος ο ανθρωπος για δικηγορο του? Να μιλας εν τη απουσια του και να διαχειριζεσαι επιπολαια κομματια της ιδιωτικοτητας του που δε σου ανηκουν? Κανε εναν κοπο τωρα που μιλαμε και πηγαινε και ρωτα την, σοβαρα τωρα, αληθεια το λεω.

Senior Member
    Επιβεβαιώνω ότι σε ό,τι με αφορά όντως έγινε αυτό, δηλαδή κάποια άτομα πέταξαν σπόντες και υπονοούμενα ότι είμαι άλλος λογαριασμός και συγκεκριμένα προσπάθησαν με ύπουλο και αισχρό τρόπο να μου αποδώσουν τον λογαριασμό της χρήστριας Μαριλού (για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη). Με τη Μαριλού δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν έχουμε καν και πολλή αλληλεπίδραση, αλλά δεν είναι το ίδιο άτομο και προφανώς και οι δύο δεν έχουμε βλάψει ποτέ κανένα έμψυχο ον. Α, όχι, έχω σκοτώσει κατσαρίδες, το ομολογώ αυτό, αλλά ποτέ με παντόφλα που κάνουν άλλοι.
    Επίσης, χρήστης άφησε χυδαία υπονοούμενα εναντίον μου ότι δήθεν στέλνω φωτογραφίες μου σε άνδρες χρήστες του φόρουμ για να τους σαγηνεύσω με τα όμορφα μάτια μου. Κάτι που με έθιξε και με στενοχώρησε ως γυναίκα πάνω απ'όλα. Η νοοτροπία ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούμε το appeal μας ως επιχείρημα λες και είμαστε άλογα όντα οι γυναίκες. Παρόλο που η διαμαρτυρία μου εκφράστηκε εκεί που θα έπρεπε, μάλλον δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό της, ίσως λόγω τεχνικού προβλήματος.

Τα υπονοούμενα που μου πέταξαν ότι δήθεν είμαι παράλληλα και η Μαριλού, μπορείτε να τα δείτε στα παρακάτω links και αυτό προσβάλλει τόσο εμένα, όσο και την άλλη χρήστρια:
    https://forum.psychology.gr/threads/...AF%CE%B1/page2

https://forum.psychology.gr/threads/...AF%CE%B1/page3

Senior Member
    Ναι, εχεις λαθος και δικαιουμαι να μην πιστευω αυτο που λες, προσωπικα δεν πιστευω οτι «ζητησε τη βοηθεια σου ωστε να σταματησω να την ενοχλω». Αμα ηταν εδω ας επαιρνε η ιδια θεση πανω σε αυτο, μακαρι κιολας να το δει και να ερθει. Προτιμω να μιλησω με αυτην παρα με τον αυτοπροσδιοριζομενο ως δικηγορο της. Εμενα τουλαχιστον ο Ιβαν με πληρωνει, με προσελαβε, βγαζω μεροκαματο, εχει λεφτα ο Σαββιδης, δε θα του λειψουν, εσενα σε εχει βαλει ο αλλος ο ανθρωπος για δικηγορο του? Να μιλας εν τη απουσια του και να διαχειριζεσαι επιπολαια κομματια της ιδιωτικοτητας του που δε σου ανηκουν? Κανε εναν κοπο τωρα που μιλαμε και πηγαινε και ρωτα την, σοβαρα τωρα, αληθεια το λεω.
    Βασίλη... Σου έστειλα και σου είπα να σταματήσεις να την ενοχλείς? Ναι ή όχι? Από που ήξερα ότι την ενοχλείς? Και γιατί απολογήθηκες αμέσως εκείνη την μέρα? Και γιατί προχθές που το ανάφερα δεν ήξερες τι να πεις?
    Δεν θα έλεγα τίποτα ε αν δεν μου έλεγε κάτι..

Σου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι επιρρεασα εγώ την Μαρία γιαυτό τα είπε. Εγω!!! Που όλο της έλεγα ότι είναι παλιός λογαριασμός και μαλωναμε και την επηρέασα. Εγώ της είπα να πάμε θάλασσα, να φέρει και μια φίλη της μαζί (ενώ έχω θέμα με το δέρμα μου) αλλά στη HarleyQuinn έλεγα ότι δεν μπορώ να βγούμε όλοι μαζι επειδή έχω κάποια θέματα? (είναι όλα γραμμένα εδώ στο φόρουμ).

Τον ρόλο του δικηγόρου τον έχεις αποκλειστικά εσύ. Εγώ σε καβγάδες άλλων δεν μπαίνω να παρω θέση με σκοπό να ηρεμήσω την κατάσταση. Εδώ είχα ρόλο κι εγώ γιαυτό μίλησα. Γιατί σε ενοχλεί που μίλησα? Αφού έλεγες και ξανά έλεγες ότι δεν είχες κακή πρόθεση. Ένας που δεν έχει κακή πρόθεση δεν τον πειράζει τίποτα επειδή είναι καθαρός. Και δεν έχω πει ποτέ τι ακριβώς έγινε. Θες να πεις εσύ?

Senior Member
    Βασίλη άκου.. Ξέρω ότι έχω να κάνω με έναν ενήλικα. Θα ήξερα τι έγινε μεταξύ σας ε αν δεν ερχόταν προς εμένα να μιλήσει? Και ζήτησε βοήθεια για να σταματήσεις να την ενοχλείς. Φοβήθηκε. Ο λόγος που δεν είπα ποτέ ξεκάθαρα τι έγινε είναι επειδή το θέμα αυτό δεν είναι δικό μου. Μίλησα ως ένα σημείο επειδή με έβαλε μέσα στη συζήτηση για να σου βάλω στοπ. Και ενω έκανες όλα αυτά, συνέχισα να σου μιλάω. Και εσυ σε κάθε ευκαιρία που έβρισκες έκανες τον δικηγόρο σε θέματα που δεν σε αφορούν για να κερδίσεις τη συμπάθεια των γυναικών.Και έτσι το αρχίζεις πάντα. Ε κάπου όπα. Και δεν ξέρεις ε αν έχω επικοινωνία με το συγκεκριμένο μέλος. Τίποτα δεν ξέρεις. Σε προστατέψα και σου μιλούσα επειδή θεώρησα ότι μπορεί να ήταν απροσεξία σου. Επιτιθεσαι σε εμένα επειδή νομίζεις ότι έτσι θα πείσεις ποιον? Την Μαρία ότι την έχω παρασύρει? Δηλαδή εάν δεν έλεγα αυτά δημόσια, είσαι σίγουρος πως δεν θα έγραφε κάτι η Μαρία? Δεν το έκανε για να υποστηρίξει εμένα. Χεστηκε για μένα. Το έγραψε για να μην παρασυρθεί άλλη και βγει μαζί σου (αυτό είπε). Με την Μαρία μόνο μαλώνουμε, δνε έχει την ανάγκη να παρασυρθεί από κανένα. Μαζεύτηκαν δύο περιστατικά και αντί να επιλέξεις να απολογηθείς (όχι σε εμένα, στην Μαρία) επέλεξες να δημιουργήσεις ένταση ανάμεσα στην τζοαννα και εμένα. Που δεν έχουμε ανάγκη εσένα για να μαλωσουμε. Μπορούμε και μόνοι μας. Και εκείνη τη μέρα που μίλησε η Μαρία, θα μπορούσα να το τραβήξω κι εγώ κι άλλο. Και δεν το έκανα. Δεν θεωρώ σωστό να πέφτουμε πάνω σε κάποιον και να τον τρώμε.. Είναι αρκετό να ειπωθούν τα γεγονότα και από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ενήλικας να κάνει ό,τι καταλαβαίνει. Αν ο τρόπος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου είναι να δημιουργήσεις άλλες εντάσεις τότε λυπάμαι δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι. Δεν φτιάχνεις έτσι τα πράγματα.
    Είναι το τελευταίο μήνυμα αυτό. Έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ στην πραγματική μου ζωή και όχι στο φόρουμ. Αυτά που έκανες εσύ έγιναν στη πραγματική ζωή (έξω από εδώ) και θα σου έδινα ως συμβουλή (για τις πλάκες που κάναμε κάποτε) να απολογηθείς στη Μαρία ή να της πεις τη δική σου οπτική για να νιώσει κι αυτή καλύτερα και εσύ. Επειδή ήταν χοντρό όλο αυτό.
    Γιωργο εισαι μπουμπουνας, παρολα αυτα σε ευχαριστω για τη συμβουλη. Οπως ειπα ας μην μπλεκουμε ολες τις δουλειες ταυτοχρονα, θα πελαγωσουμε. Προς το παρον περιμενω τη Μαρια, της οποιας αν μη τι αλλο δεν εισαι ο δικηγορος της ωστε να μιλας για λογαριασμο της. Οχι, δεν ειμαι δε θεση να γνωριζω αν εχεις επικοινωνια με τον αλλον τον ανθρωπο και δε με αφορα κιολας αυτο, δε θα γινομουν αδιακριτος ωστε να το ρωτησω και μαλιστα εδω δημοσιως. Δυο ειναι τα πιθανα ενδεχομενα. 1)Να εχεις επικοινωνια. Αν ειναι ετσι τοτε πηγαινε και ρωτα την αν ειναι οκ με οοοολο αυτο που κανεις και να μας δωσει κιολας η ιδια γραπτη επιβεβαιωση οτι σε εχει βαλει για δικηγορο της και οτι δικαιουσαι να την εκπροσωπεις και να μιλας για λογαριασμο της και να περιφερεις την ιδιωτικοτητα της σε πηγαδακια του φορουμ ενω η ιδια λειπει. 2) Να μην εχεις επικοινωνια μαζι της. Τοτε αναλογισου μονος σου τη χαζομαρα που κανεις και πως την εκθετεις τωρα με το να περιφερεις το ονομα της ενω η ιδια λειπει απο δικη της επιλογη απο εδω.