Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τα έχω παίξει. Εμείς δεν είπαμε ΟΧΙ γιατί έγινε συμφωνία με σκληρά μέτρα μάλιστα; Μπορεί να μου πει κάποιος;
Printable View
Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τα έχω παίξει. Εμείς δεν είπαμε ΟΧΙ γιατί έγινε συμφωνία με σκληρά μέτρα μάλιστα; Μπορεί να μου πει κάποιος;
εσυ ειπες 'ναι". μην μπερδευεσαι :p
ειναι απλο.
ο βαρουφακης επεξεργαζοταν γκρεξιτ και μας τραβουσε κατα εκει χωρις να το λεει, αλλα μιλωντας δημιουργικα ασαφως.
ο τσιπρας την τελευταια στιγμη ειδε ολη την εικονα και καταλαβε οτι σε περιπτωση γκρξιτ σε 2 εβδομαδες (αντε 1 μηνα) θα ειχαμε επανασταση και ζουγκλα, καθως δεν υπηρχε ουτε μαντιλι να κλαψουμε στα ταμεια.
εκανε λοιπον πισω στο γκρεξιτ, εδιωξε τον μπαρουφακη και συνεχισε διαπραγματευση με καθε κοστος.
και βεβαια μετα τις μαγκιες και τις καθυστερησεις, το κοστος ειναι πολυ υψηλοτερο απο αυτο που θα πληρωναμε αν φταναμε σε μια γαμοσυμφωνια χωρις το δημοψηφισμα....
ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ...
μπορουσαν να κανουν καλυτερη συμφωνια, οπως μπορουσαν να κανουν και καλυτερο γκρεξιτ σε αλλο χρονο, με σωστη προετοιμασια, γεματα ταμεια, στηριξη απο αλλες πηγες, και διαφορα αλλα.
αυτο που τελικα εκαναν ειναι η χειροτερη μλκια που μπορουσαν να κανουν.
και την εκαναν...
διορθωση: η δευτερη χειροτερη μλκια που μπορουσαν να κανουν. η πρωτη θα ηταν το γκρεξιτ..
Παρακαλω αγαπητη pillow . Eγω σας αγαπαω ολους , πληρωνετε σπασμενα δικα μας , δεν φταιτε σε τιποτα , και με τα χρονια , εγω δεθει με τα μελη του φορουμ , με πολλα μελη εχω ερθει κοντα , οποτε δεν εχω αντιπαλοτητες , ευχομαι να βρειτε τον δρομο σας και την υγεια σας ( την τελευταια την ευχομαι και για μενα !! ) .
Γενικα μιλαω , ειστε και εσεις μεσα !!
κρατηθηκα αλλα δεν αντεξα ^.^
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net...cb&oe=5625A551
Η κωνσταντοπουλου δινει πονο...
Συμβαινει τωρα
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση