Ρομπέρτο Μπενινη!!!!!!
Printable View
Ρομπέρτο Μπενινη!!!!!!
Τα γουστα διιστανται βλεπω .......λογικο ειναι.....
Οχι, βρε, απλα ειναι δυσκολο να τους θυmηθεις ολους ......Tom Hanks , harisson Ford , Richard Gere, που εχω ιδιαιτερη αδυναμια στους σεμνους ανθρωπους , γι αυτο και λατρευω τον Keanu Reeves ( και τον Gere ) , δεν ξερω τι λεει σαν ηθοποιος ,αλλα μονο και μονο που χαριζει το 80% των κερδων ( o Κεανυ ) του στο συνεργειο του ( στα γυρισματα μιας ταινιας του Κιανου, χαρισε απο μια harley στα 10 μελη του συνεργειου του , τοταλ 250.000 $ ) , ειναι αξιολατρευτος ......ας πουμε τον Τομ Κρουζ , δεν τον πολυσυμπαθω .....δεν μου βγαζει κατι σεμνο ........οπως και ο Τζιμ Καρευ , αντιπαθης μου φαινεται , οταν δε εμαθα οτι ο Σων Κοννερυ , εχει κατηγορηθει για ξυλοδαρμο της γυναικας του , εχασα πασα ιδεα ........
Θυμαμαι που ειχα γνωρισει τον Αλεξανδρακη , το 88, τετοια απλοτης ηταν αδιανοητη για μενα , απο τετοιον σουπερσταρ, κι ομως αυτο ηταν.........ηξερα τον γυιο του, και με υποδεχθθηκε με ανοιχτες αγκαλες ο Αλεξανδρακης , ' ωω, εσυ εισαι ο Αγγελος ? τι κανεις βρε Αγγελε ? κουφαθηκα πραματικα απο την απλοτητα του , δεν ηξερα τι να πω ......... αυτο ειναι σεμνοτητα .........ο ορισμος της ......
Παντως ο Αλ Πατσινο και ο Ντε Νιρο, δεν πιστευω οτι μπορει ναμφισβητηθει απο καποιον , η γνωμη μου ειναι αυτη παντα .....και δεν ξερω αν θα ξανβγουν τετοιου βεληνεκους ηθοποιοι..............παντα η γνωμη μου ......