Κινηματογραφος- επιρροες. - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 40 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 511 to 525 of 599
    ntinti
    Guest
    Ρομπέρτο Μπενινη!!!!!!

Senior Member
    Τα γουστα διιστανται βλεπω .......λογικο ειναι.....

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τα γουστα διιστανται βλεπω .......λογικο ειναι.....
    Και υγιές θα έλεγα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Και υγιές θα έλεγα
    Και υγιες φυσικα......

Senior Member
    Ναι, ξεχασα τον Ν.Κειτζ και Λιαμ Νισον , παραλειψη μου .......και αλλοι που ξεχνω υπαρχουν, πχ. Μαρλον Μπραντο ....
    Αυτόν πάλι πως τον ξέχασα.. Απαράδεκτη είμαι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Αυτόν πάλι πως τον ξέχασα.. Απαράδεκτη είμαι..
    Οχι, βρε, απλα ειναι δυσκολο να τους θυmηθεις ολους ......Tom Hanks , harisson Ford , Richard Gere, που εχω ιδιαιτερη αδυναμια στους σεμνους ανθρωπους , γι αυτο και λατρευω τον Keanu Reeves ( και τον Gere ) , δεν ξερω τι λεει σαν ηθοποιος ,αλλα μονο και μονο που χαριζει το 80% των κερδων ( o Κεανυ ) του στο συνεργειο του ( στα γυρισματα μιας ταινιας του Κιανου, χαρισε απο μια harley στα 10 μελη του συνεργειου του , τοταλ 250.000 $ ) , ειναι αξιολατρευτος ......ας πουμε τον Τομ Κρουζ , δεν τον πολυσυμπαθω .....δεν μου βγαζει κατι σεμνο ........οπως και ο Τζιμ Καρευ , αντιπαθης μου φαινεται , οταν δε εμαθα οτι ο Σων Κοννερυ , εχει κατηγορηθει για ξυλοδαρμο της γυναικας του , εχασα πασα ιδεα ........

Senior Member
    Οχι, βρε, απλα ειναι δυσκολο να τους θυmηθεις ολους ......Tom Hanks , harisson Ford , Richard Gere, που εχω ιδιαιτερη αδυναμια στους σεμνους ανθρωπους , γι αυτο και λατρευω τον Keanu Reeves ( και τον Gere ) , δεν ξερω τι λεει σαν ηθοποιος ,αλλα μονο και μονο που χαριζει το 80% των κερδων ( o Κεανυ ) του στο συνεργειο του ( στα γυρισματα μιας ταινιας του Κιανου, χαρισε απο μια harley στα 10 μελη του συνεργειου του , τοταλ 250.000 $ ) , ειναι αξιολατρευτος ......ας πουμε τον Τομ Κρουζ , δεν τον πολυσυμπαθω .....δεν μου βγαζει κατι σεμνο ........οπως και ο Τζιμ Καρευ , αντιπαθης μου φαινεται , οταν δε εμαθα οτι ο Σων Κοννερυ , εχει κατηγορηθει για ξυλοδαρμο της γυναικας του , εχασα πασα ιδεα ........
    Χαχα ούτε που πέρασε από το μυαλό μου ο Κρουζ.. Δεν μου άρεσε ποτέ. Αλλά τώρα που το λες..
    Εγώ τους βλέπω γενικά.. Στη σεμνότητα δεν είχα βασιστεί..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    .. Στη σεμνότητα δεν είχα βασιστεί..
    A , εγω το θεωρω ενδειξη ποιοτητας του ηθοποιου ....το πραματικο ποιον, οταν δεν υπαρχουν τα φωτα της δημοσιοτητας πλεον ......

Senior Member
    A , εγω το θεωρω ενδειξη ποιοτητας του ηθοποιου ....το πραματικο ποιον, οταν δεν υπαρχουν τα φωτα της δημοσιοτητας πλεον ......
    Σωστά.. Μακριά από τα φώτα βλέπεις τον άνθρωπο.. Όχι τον ηθοποιό..

Senior Member
    Σωστά.. Μακριά από τα φώτα βλέπεις τον άνθρωπο.. Όχι τον ηθοποιό..

Nαι , παρα πολυ σωστα ........εχω γνωρισει ασημαντους Ελληνες-ιδες ηθοποιους , που εχουν υφος σουπερσταρ .......και σε κοιτανε ( η σου μιλανε ) σαν ενα τιποτα , να πα να γ@@@@@@@@ .........αυτη ειναι η αποψη μου ........

Senior Member
    Nαι , παρα πολυ σωστα ........εχω γνωρισει ασημαντους Ελληνες-ιδες ηθοποιους , που εχουν υφος σουπερσταρ .......και σε κοιτανε ( η σου μιλανε ) σαν ενα τιποτα , να πα να γ@@@@@@@@ .........αυτη ειναι η αποψη μου ........
    Καλά λέμε για ηθοποιούς.. Όχι γι αυτούς που έχουν καβαλήσει το καλάμι και δεν ξέρουν τι είναι τέχνη..

Senior Member
    Θυμαμαι που ειχα γνωρισει τον Αλεξανδρακη , το 88, τετοια απλοτης ηταν αδιανοητη για μενα , απο τετοιον σουπερσταρ, κι ομως αυτο ηταν.........ηξερα τον γυιο του, και με υποδεχθθηκε με ανοιχτες αγκαλες ο Αλεξανδρακης , ' ωω, εσυ εισαι ο Αγγελος ? τι κανεις βρε Αγγελε ? κουφαθηκα πραματικα απο την απλοτητα του , δεν ηξερα τι να πω ......... αυτο ειναι σεμνοτητα .........ο ορισμος της ......

Senior Member
    Θυμαμαι που ειχα γνωρισει τον Αλεξανδρακη , το 88, τετοια απλοτης ηταν αδιανοητη για μενα , απο τετοιον σουπερσταρ, κι ομως αυτο ηταν.........ηξερα τον γυιο του, και με υποδεχθθηκε με ανοιχτες αγκαλες ο Αλεξανδρακης , ' ωω, εσυ εισαι ο Αγγελος ? τι κανεις βρε Αγγελε ? κουφαθηκα πραματικα απο την απλοτητα του , δεν ηξερα τι να πω ......... αυτο ειναι σεμνοτητα .........ο ορισμος της ......
    Καλημέρα..
    Παλιά υπήρχε μια σεμνότητα και απλότητα γενικά.. Πλέον έχουν χαθεί αυτά και υπάρχει παντού μόνο συμφέρον.. Δυστυχώς.....

Senior Member
    Καλημέρα..
    Παλιά υπήρχε μια σεμνότητα και απλότητα γενικά.. Πλέον έχουν χαθεί αυτά και υπάρχει παντού μόνο συμφέρον.. Δυστυχώς.....
    Αληθευει αυτο .,.........

Senior Member
    Παντως ο Αλ Πατσινο και ο Ντε Νιρο, δεν πιστευω οτι μπορει ναμφισβητηθει απο καποιον , η γνωμη μου ειναι αυτη παντα .....και δεν ξερω αν θα ξανβγουν τετοιου βεληνεκους ηθοποιοι..............παντα η γνωμη μου ......

Page 35 of 40 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast