πως μπορειτε το βραδυ να σταματατε νωρις?
εγω το βραδυ εχω τις μεγαλυτερες πεινες!!!
ολα τα cheat meals το βραδυ τα κανω!
Printable View
εμ εδω σε θελω μαστορα. κανεις συμβολαιο και λες τερμα. στη τελικη ειναι πολυ απλο στην ουσια κανεις ενα μονο πραγμα: απλα δε τρως. αλλωστε δε σου απαγορευει κανεις να φας ... απλα σου μεταθετει την ωρα.το φαγητο ειναι εκει και σε περιμενει δε σου το στερει κανεις.Quote:
Originally posted by device
device πιστεψε με κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα...
Απο την ημερα που εφαγα για πρωτη φορα το βραδινο μου στις 7 με 7.30..δεν ξερω τι εγινε και δεν ξανατσιμπισα ουτε για πλακα, οτιδηποτε.
Αφου ελεγα οτι αποκλειεται να τα καταφερω να μην φαω κατι πιο αργα μεχρι να παω γι υπνο..κι ομως!
Quote:
Originally posted by device
θα το τσεκαρω κι εγω καμια μερα
γιατι προς το παρον πριν λιγο εφαγα το 2ο γευμα της ημερας και συνηθως εχω 5 γευματα ανα 3 ωρες
μια απο τα ιδια με την >Τετη, δεν πιστευα ποτε οτι θα τα καταφερνα...ετσι σχεδον δεν κανω πια βουλιμικα...ποια cheat meals, αδειαζα το ψυγειο, ηταν να μη πω να φαω κατι περα απο το βραδυνο....
Τετη νομιζω ειναι ψυχολογικο, τωρα αποψε παλι θα κανω νηστεια, ο,τι ωρα πεινασω θα φαω το βραδυνο μου κ μετα τελος. Σα να εχω διακοπτη, δεν ξερω...κι αν βγω παλι δε με χαλαει απλα δε κανω νηστεια, ξερω ομως οτι θα κανω την επομενη πχ.
Αυτο μου ειχε λειψει τοσες μερες κοριτσια...επιτελους κανω κ γω ξανα νηστειες. Βλακωδες ηταν να αλλαξω την ωρα γυμναστηριου, ηρθαν τουμπα ολα! γιατι ναλλαζω οσα εχω βολευτει...κι οταν δεν μπορω δεν το κανω...
Να μπω κ γω? οκ 7μιση μαρεσει περισσοτερο, 7 θαρχισω το μαγειρεμα :D:D:DQuote:
Originally posted by mtsek85
χαχα!!!! 7 λοιπον ειναι το dead line Της ημερας!!! :)
καλησπερα και παλι!!!
γυρισα επιτελους σπιτι!!!!
λοιπον, σημερα ειχαμε τα παρακατω...
πρωι στις 11 τοστ μαυρο-γαλοπουλα-τυρι
στις 5,30 μια μεγαλη σαλατα λαχανο με λιγο καροτο, μισο στοιθος κοτοπουλο, 2 τοματινια και 3 κουτ κρουτον, σος με μπαλσαμικο, λεμονι 1 κουτ σουπας λαδι και αλατοπιπερο....
εχω φουσκωσει παρα πολυ!!!!!!
ισως αργοτερα φαω κ ενα γιαουρτακι (για να μη λετε πως δε τρωω βραδυνο) μεχρι στιγμης ειμαι στις 650 θερμιδες.....
αυτα
:)
WELLCOME BACK λοιπον μικρουλα!
Ξερεις εσυ και τις παιζεις τις νυστειες στα δαχτυλα, δεν σε φοβαμαι! :D
ακυρωσα ενα ραντεβου που ειχα σημερα γιατι κουραστικα!!! θα λιωσω στο πισι, κατα τις 9 θα παω γυμναστηριο και μετα χαλαρααααααααααα να δουμε μπαλιτσα!!!! τελεια! (ισως δω και στο γυμναστηριο τη μπαλα, θα διξει... :) )
α εχεις u2u εεεεεε χιχι :)
Quote:
Originally posted by TETH
WELLCOME BACK λοιπον μικρουλα!
Ξερεις εσυ και τις παιζεις τις νυστειες στα δαχτυλα, δεν σε φοβαμαι! :D
μπαρμπ φερε μια σφουγγαριστρα αυριο να υπαρχει...εχουμε γεμισει μελια εδω...χαχαχαχ
μτσεκ μαρεσει που γραφεις εις διπλουν τι εφαγες, ελπιζω να μη μετρανε οι θερμιδες επι 2 :D:D:D kryades e
α ναι δηλωνω παντου τι εχω κανει!!! χαχα! οχ λες να ειναι οι θερμιδες εις διπλουν...??? χμμμ δε με συμφερει αυτο... αλλα μπορω να γραφω και τι γυμναστικη που εκανα εις διπλουν ή και παραπανω και θα ειμαι οκ!!!
:)
Μιλαμε εχω πιει ΤΑ νερα σημερα! (ασχετο) :D
Δεν συμφερω!!
ασε το πρωι ολο τουαλετα ημουν στη δουλεια...
:D:D αρχιζω κ γω νερα μηπως κ ξεπλυθει το αλατι της κνοροσουπας...ποσο μαρεσει ομως!!!!!
ναμαι και παλι...
λοιπον, σημερα εχουμε...
πρωι τοστ...
μεσημερι σαλατα εποχης με μισο στοιθος κοτοπουλο
βραδυ ενα ζελε με φρουτα
γυμναστηριο
25' διαδρομο
20' ποδηλατο
6' steps
30' οργανα χερια και ποδια
30 κοιλιακους
καλα πηγε
τωρα... το παραθυρακι μου εμενα εκλεισε με το τελευταιο μου γευμα ή τωρα που εφαγα το ζελε? βασικα 4 κουταλιες ηταν πολυ μικρο.....
που εφαγες το ζελε...αλλα λιγο ηταν βρε συ ...