Originally Posted by
_Vassilis
Να σαι καλά κορίτσι μου καλό. Αυτό να μην παρεξηγηθεί που σου λέω, έχουμε μια ηλικιακή διαφορά που θα μπορούσες να είσαι κόρη μου, έτσι σου απευθύνομαι.
Μα για αυτό εξεπίτηδες το τόνισα το «μια χαρά κοπέλα» γιατί πρέπει να το δεις κι εσύ, να το πιστέψεις. Είναι αλήθεια. Αυτό βγάζεις πίσω από το κείμενο που διαβάζω. Ας πουν κι άλλοι πάνω σε αυτό αν θέλουν. Το μόνο εντός εισαγωγικών πρόβλημα που ίσως έχεις είναι ότι μάλλον είσαι πιο ντροπαλή στις live καταστάσεις και νιώθεις την αμηχανία ότι κάτι πρέπει να βρεις να πεις. «Λύνεσαι» πιο εύκολα πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Εδώ μια χαρά μιλάς και άνετα. Κι αυτό που κάνουμε εδώ τώρα μια φιλική συζήτηση είναι, δε στερείται κάτι από το να ήσουν κάπου με «υποψήφιους φίλους». Εδώ μια χαρά γράφεις και επικοινωνείς. Πήγαινε ξαναδιάβασε πίσω πίσω στο θρεντ το σχόλιο μου που σου ‘χω γράψει το παράδειγμα με τη σιωπηρή παρέα. Δε χρειάζεται να κομπλάρεις ότι στην παρέα πρέπει να βρίσκεις κάτι να λες μονίμως σώνει και ντε και να νιώθεις την αμηχανία αν δε συμβαίνει αυτό. Είσαι λίγο πιο ήσυχη. Αυτό είναι όλο. Αυτός είναι ο χαρακτήρας σου. Αυτόν βγάζε προς τα έξω και μην καταπιεζεσαι να μιλάς όταν δεν έχεις κάτι να πεις. Βγαζε τον κανονικό σου χαρακτήρα προς τα έξω για να προσελκύσεις και τα σωστά άτομα για παρέα. Ξέρεις πόσος κόσμος θα εκτιμούσε αυτό το «ήσυχη»? Ουρά θα κάνουν να έρχονται.. Ετοίμασε εσύ τα ταμπελάκια που έλεγα πριν, πόσα θες να είναι.. Δυο? Τρία? Πέντε? Και διάλεξε μετά από το πλήθος των προσερχομένων ποιους εσύ θες να κάνεις φίλους σου. Θα έχεις κόσμο πολύ για να διαλέξεις… Σου προτείνω αλλαγή nickname σε I-don’t-need-to-keep-speaking-all-the-time-tho… :) Απενοχοποίησε τη σιωπή σου..
Έλα τώρα που έχεις χάσει και κάθε ελπίδα κοτζάμ νέο παιδί.. Μην απογοητεύεσαι έτσι εύκολα.. Εδώ εγώ σου λέω που είμαι και τόσο χρονών και καταφέρνω και κάνω τώρα καινούριους φίλους γιατί ξέμεινα, κι έχω και χίλια δυο προβλήματα που δεν τα ξέρεις..
Όσο για το άλλο που λες ότι κάποιοι αγανακτούν που λες τα ίδια και τα ίδια, αυτό είναι το δικό τους πρόβλημα, μην το φορτώνεσαι εσύ. Το θρεντ είναι δικό σου κι αν θες κάνε και copy / paste για 100 σελίδες το ίδιο σχόλιο κιόλας. Ας μην ασχοληθούν όσοι δε θέλουν. Πρόβλημα τους αν επιλέγουν να ασχοληθούν με κάτι που τους κάνει να αγανακτούν, αυτό το κάνουν εκείνοι, οχι εσύ, δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται, δεν τους ανάγκασες. Εσύ όσο έχεις ανάγκη να γράφεις θα γράφεις κι ας είναι και τα ίδια. Που δεν είναι κιόλας τα ίδια αλλά λέμε τώρα…
Είδες? Σε βρήκα που είσαι ήσυχη και πήρα φόρα και γράφω γιατί είμαι και πολυλογάς εγώ.. Άντε, να περνάτε καλά με τους (μάλλον) πολυλογάδες φίλους σου μόλις τους βρεις.. :)