Δεν εχω φιλους - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 69 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Σπουδαζει και δουλευει. Δεν εχει δικο του σπιτι ουτε αυτοκινητο προς το παρον. Ισως παρει αυτοκινητο μεσα σε αυτο το χρονο. Εγω αυτο το εξαμηνο θα εχω 8 μαθηματα με αρκετο διαβασμα και εργασιες και μολις σταθεροποιηθει το προγραμμα θα πρεπει να ψαξω και για δουλεια. Αρα ακομα και στη διπλανη πολη πως να πας; Εδω μια μονοημερη λες να πας και μεχρι να βολεψει το συζητας τουλαχιστον μια εβδομαδα για να δεις ποτε θα βολεψει ολη την παρεα. Αρα πως κανονιζεις να πας να δεις τη σχεση σου οταν σπουδαζει και δουλευει τοσες ωρες. Τον θαυμαζω παρα πολυ για αυτο ομως.
    ποια παρεα ρε συ; το αγορι σου ειναι. παρε ενα λεωφορειο και τραβα! στα ποσα χλμ ειναι η διπλανη πολη;;; δλδ αν πας εκει, δεν θα βρει χρονο να βρεθειτε;;;καθε ποτε βρισκεστε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εσύ φταις οι άλλοι μια χαρά είναι
    Σιγουρα φταιω και εγω για καποια πραγματα. Καλο θα ηταν ομως να μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα και να μη κατηγορουμε μονο τη μια πλευρα. Ποσο μαλλον σε μια τετοια πλατφορμα που υποτιθεται οτι ειμαστε εδω για να βοηθησουμε. Δεν νομιζω εσενα να σου αρεσε να σου απαντουσαν ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποια παρεα ρε συ; το αγορι σου ειναι. παρε ενα λεωφορειο και τραβα! στα ποσα χλμ ειναι η διπλανη πολη;;; δλδ αν πας εκει, δεν θα βρει χρονο να βρεθειτε;;;καθε ποτε βρισκεστε;
    Δεν μιλησα για συγκεκριμενη παρεα, ενα υποθετικο σεναριο ηταν. Το θεμα ειναι να εχεις κοινο ελευθερο χρονο. Αν μπορω εγω πρωι και αυτος βραδυ τι ακριβως να κανουμε; Επισης σπουδαζουμε και αυτος δουλευει κιολας (θα προσπαθησω και εγω να βρω δουλεια γιατι χρειαζομαι τα χρηματα). Επισης δεν μπορουμε να αφηνουμε συνεχεια πισω τις σχολες μας για να βρισκομαστε

Senior Member
    Οι άλλοι έχουν χειρότερα προβλήματα από τα δικά σου κ θελουν να τουσ πεις κάτι ελαφρύ αυτό λες τόση ώρα

Senior Member
    Οι άλλοι έχουν χειρότερα προβλήματα από τα δικά σου κ θελουν να τουσ πεις κάτι ελαφρύ αυτό λες τόση ώρα
    Ας μην ασχοληθουν μαζι μου τοτε. Ολος ο κοσμος εχει σοβαρα προβληματα και το γνωριζω. Μπορω να βοηθησω αλλα δεν μπορω να λυσω ολα τα προβληματα του κοσμου. Δεν μπορεις να μειωνεις το προβλημα καποιου αλλου επειδη καποιος εχει καποιο αλλο προβλημα.

Senior Member
    Δεν μιλησα για συγκεκριμενη παρεα, ενα υποθετικο σεναριο ηταν. Το θεμα ειναι να εχεις κοινο ελευθερο χρονο. Αν μπορω εγω πρωι και αυτος βραδυ τι ακριβως να κανουμε; Επισης σπουδαζουμε και αυτος δουλευει κιολας (θα προσπαθησω και εγω να βρω δουλεια γιατι χρειαζομαι τα χρηματα). Επισης δεν μπορουμε να αφηνουμε συνεχεια πισω τις σχολες μας για να βρισκομαστε
    γιατι; εσυ τι εχεις να κανεις το βραδυ και μπορεις μονο πρωι; αυτος δικαιολογημενα με σπουδες και δουλεια, αλλα εσυε χεις τοσο χρονο λες που παρα το αγορι και τα διαβασματα θελεις παρεες να γεμιζεις τον χρονο σου . και δεν βρισκεις χρονο να πας να δεις το αγορι σου; δεν μου ειπες τελικα και ρωτησα 5 φορες. ποσο συχνα βρισκοσαστε;
    επισης λες οτι αυτος εχει πολλες παρεες. για τις παρεες εχει χρονο και δεν εχει για την κοπελα του;

Senior Member
    Οι φίλες σου στα 20 έχουν προβλήματα με ναρκωτικά με τις οικογένειες τους με τουσ άντρες και δεν ξέρουν αν θα ζήσουν εγώ έζησα γιατί δούλευα αν καθόμουν θα πέθαινα

Senior Member
    χα χα ας μην ασχοληθούν μαζί μου τότε.
    σωστή!

Senior Member
    Δεν μπορούν να κάνουν μπάνιο στο ντουζ το απαγόρευσαν οι γιατροί

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιατι; εσυ τι εχεις να κανεις το βραδυ και μπορεις μονο πρωι; αυτος δικαιολογημενα με σπουδες και δουλεια, αλλα εσυε χεις τοσο χρονο λες που παρα το αγορι και τα διαβασματα θελεις παρεες να γεμιζεις τον χρονο σου . και δεν βρισκεις χρονο να πας να δεις το αγορι σου; δεν μου ειπες τελικα και ρωτησα 5 φορες. ποσο συχνα βρισκοσαστε;
    επισης λες οτι αυτος εχει πολλες παρεες. για τις παρεες εχει χρονο και δεν εχει για την κοπελα του;
    Μια μερα εχω μαθημα πρωι μια μερα απογευμα. Και εγω δεν εχω φουλ ελευθερο χρονο. Δηλαδη δεν ειναι οτι μπορω να βγαινω συνεχεια και να γνωριζω ατομα. Η να πηγαινω στο αγορι μου συνεχεια. Δεν μενει μονος του και δεν μπορω να τους μπαστακωνομαι συνεχεια. Το αγορι μου βγαινει λιγο μετα τη δουλεια. Οποτε εχει χρονο ερχεται και με βλεπει η πηγαινω εγω. Οι παρεες του ειναι ολες κοντα του οποτε μπορει να βγει λιγο μετα τη δουλεια να κατσει με τους φιλους του. Δεν ειναι οτι με παραμελει. Μα εχω πει ποσο συχνα βρισκομαστε. Δεν ειναι συγκεκριμενο ποτε ειναι αναλογα με το προγραμμα καθε φορα. Θα βρεθουμε η ενα σκ η καθε δευτερο σκ. Αλλα σε περιοδο εξεταστικης πχ εχουμε κανει και 1,5 μηνα να βρεθουμε.

Senior Member
    Οι φίλες σου στα 20 έχουν προβλήματα με ναρκωτικά με τις οικογένειες τους με τουσ άντρες και δεν ξέρουν αν θα ζήσουν εγώ έζησα γιατί δούλευα αν καθόμουν θα πέθαινα
    Συγχαρητηρια που τα καταφερες, αληθεια! Δεν ειναι καθολου ευκολο ολο αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    χα χα ας μην ασχοληθούν μαζί μου τότε.
    σωστή!
    Τι αλλο να πω; Ο καθενας εχει τα προβληματα του. Καποια ειναι πιο σημαντικα καποια πιο ασημαντα. Ο καθενας θεωρει οτι το δικο του ειναι σημαντικοτερο γιατι τον επηρεαζει πιο αμεσα. Επισης οταν εχεις ενα προβλημα θελεις και μια λυση και προσπαθεις να τη βρεις με οποιο τροπο σε βολευει. Ισως καποιοι θεωρησουν οτι οι αγνωστοι στο φορουμ ειναι καλη λυση γιατι κρινουν πιο αντικειμενικα. Και ο καθενας επιλεγει με τι θα ασχοληθει και που θα απαντησει. Τωρα εσεις επιλεξατε να απαντησετε και να ασχοληθειτε μαζι μου (don't get me wrong εκτιμω αφανταστα οσους προσπαθησαν, αληθεια ενιωσα καλυτερα διαβαζοντας καποιες απαντησεις). Απο τη στιγμη που ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να ασχοληθειτε μαζι μου πρεπει να δεχτειτε και τις απαντησεις που θα δινω (απο τη στιγμη που δεν προσβαλλουν η απειλουν καποιον). Προφανως και υπαρχουν σημαντικοτερα προβληματα, ο κοσμος καιγεται και σε τοσες χωρες αυτη τη στιγμη γινεται πολεμος. Ο καθενας κανει οτι μπορει για να βοηθησει τον διπλανο του και ασχολειται με οτι θεωρει εκεινος χρησιμο. Αν θεωρειται οτι σας ενοχλω, επιλεξτε την ηρεμια σας και μην ασχοληθειτε ξανα μαζι μου. Ευχαριστω :)

Senior Member
    Παιδια συγγνωμη που σας τα πρηζω τοσο πολυ αλλα πως ακριβως οι γνωστοι η οι νεες γνωριμιες γινονται φιλιες στην πορεια; (Αν αξιζουν βεβαια δεν μιλαω για ολους). Δεν ξερω πως να προσεγγισω κοσμο. Επισης μεσα σε τοσες υποχρεωσεις πως βρισκεις χρονο για φιλιες κλπ; Δηλαδη πως γνωριζεις καποιον που εχει ηδη παρεα και θελει να τους βλεπει και να βγαινει μαζι τους, και γινεστε φιλοι; Δεν λεω οτι κανεις δεν ειναι ανοιχτος σε γνωριμιες προφανως αλλα η φιλια αληθεια πως δημιουργειται;

Senior Member
    Παιδια συγγνωμη που σας τα πρηζω τοσο πολυ αλλα πως ακριβως οι γνωστοι η οι νεες γνωριμιες γινονται φιλιες στην πορεια; (Αν αξιζουν βεβαια δεν μιλαω για ολους). Δεν ξερω πως να προσεγγισω κοσμο. Επισης μεσα σε τοσες υποχρεωσεις πως βρισκεις χρονο για φιλιες κλπ; Δηλαδη πως γνωριζεις καποιον που εχει ηδη παρεα και θελει να τους βλεπει και να βγαινει μαζι τους, και γινεστε φιλοι; Δεν λεω οτι κανεις δεν ειναι ανοιχτος σε γνωριμιες προφανως αλλα η φιλια αληθεια πως δημιουργειται;
    Μην κάνεις τόσο overthinking βρε κορίτσι, εκεί είναι που χαλάει το «γλυκό».. Κανόνισε να συμμετέχεις όταν είναι να βγαίνουν οι άλλοι και μπορείς να είσαι κι εσύ, κάντε πραγματάκια μαζί και όσον αφορά το άλλο με τη «φιλία» αυτό θα έρθει από μόνο του, δε θα κάνεις κάτι εσύ, θα συμβεί απλά να ταιριάξεις λίγο παραπάνω με κάποια άτομα και θα ρθείτε φυσιολογικά πιο κοντά όσο συναναστρέφεστε. Εσύ ετοίμασε ταμπελάκια με αλυσίδα που να γράφουν «φίλος/-η» και ετοιμάσου να τα κρεμάσεις στο λαιμό των τυχερών που θα τρέξουν να έρθουν κοντά σου.. :) Μια χαρά κορίτσι είσαι, εγώ αυτό «διαβάζω» εδώ, μια χαρά φίλη γίνεσαι για τους άλλους, μη φοβάσαι, μην ανησυχείς.. Ούτε άπειρος ελεύθερος χρόνος χρειάζεται.. Θα συνδυάζεις αυτά που έτσι κι αλλιώς έχεις να κάνεις εσύ και θα τα κάνεις ευκαιρίες συναναστροφής με άλλους. Πχ έχεις να πας να ψωνίσεις κάτι που χρειάζεσαι? Μην πας μόνη. Πρότεινε σε μια ή δυο γνωστές να ρθουν παρέα να πουν μια γνώμη που έχεις να ψωνίσεις νέα παπούτσια (λέω ένα παράδειγμα..) Πες κερνάω και καφεδάκι μετά αν έρθετε και με βοηθήσετε να αποφασίσω.. Την άλλη φορά θα υποχρεωθούν και θα θέλουν να κεράσουν αυτές λογικά, εκτός κι αν είναι τίποτα γαϊδούρια in which case δεν τους θες και για φίλους σου…

Μην απολογείσαι ότι «πρήζεις», το θρεντ είναι δικό σου και κάνεις ότι θες με αυτό, δεν υποχρεώνεις κανέναν ούτε να διαβάζει ούτε να συμμετέχει, μη νιώθεις έτσι..

Ερχόμαστε εδώ γιατί το θέλουμε να γίνουμε φίλοι σου, δεν μας αναγκάζεις… :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Μην κάνεις τόσο overthinking βρε κορίτσι, εκεί είναι που χαλάει το «γλυκό».. Κανόνισε να συμμετέχεις όταν είναι να βγαίνουν οι άλλοι και μπορείς να είσαι κι εσύ, κάντε πραγματάκια μαζί και όσον αφορά το άλλο με τη «φιλία» αυτό θα έρθει από μόνο του, δε θα κάνεις κάτι εσύ, θα συμβεί απλά να ταιριάξεις λίγο παραπάνω με κάποια άτομα και θα ρθείτε φυσιολογικά πιο κοντά όσο συναναστρέφεστε. Εσύ ετοίμασε ταμπελάκια με αλυσίδα που να γράφουν «φίλος/-η» και ετοιμάσου να τα κρεμάσεις στο λαιμό των τυχερών που θα τρέξουν να έρθουν κοντά σου.. :) Μια χαρά κορίτσι είσαι, εγώ αυτό «διαβάζω» εδώ, μια χαρά φίλη γίνεσαι για τους άλλους, μη φοβάσαι, μην ανησυχείς.. Ούτε άπειρος ελεύθερος χρόνος χρειάζεται.. Θα συνδυάζεις αυτά που έτσι κι αλλιώς έχεις να κάνεις εσύ και θα τα κάνεις ευκαιρίες συναναστροφής με άλλους. Πχ έχεις να πας να ψωνίσεις κάτι που χρειάζεσαι? Μην πας μόνη. Πρότεινε σε μια ή δυο γνωστές να ρθουν παρέα να πουν μια γνώμη που έχεις να ψωνίσεις νέα παπούτσια (λέω ένα παράδειγμα..) Πες κερνάω και καφεδάκι μετά αν έρθετε και με βοηθήσετε να αποφασίσω.. Την άλλη φορά θα υποχρεωθούν και θα θέλουν να κεράσουν αυτές λογικά, εκτός κι αν είναι τίποτα γαϊδούρια in which case δεν τους θες και για φίλους σου…

Μην απολογείσαι ότι «πρήζεις», το θρεντ είναι δικό σου και κάνεις ότι θες με αυτό, δεν υποχρεώνεις κανέναν ούτε να διαβάζει ούτε να συμμετέχει, μη νιώθεις έτσι..

Ερχόμαστε εδώ γιατί το θέλουμε να γίνουμε φίλοι σου, δεν μας αναγκάζεις… :)
    Αρχικα σε ευχαριστω πολυ που απαντας. Παντα εκανα overthinking οποτε μου ειναι δυσκολο απλα να σταματησω τωρα. Επισης το περιεργο (κατα τη γνωμη μου) ειναι 21 χρονια τωρα με οσους προσπαθουσα να κανω παρεα η χανομουν η μου εκαναν βλακεια. Ο μονος ανθρωπος που μου εχει φερθει οπως πρεπει ειναι το αγορι μου. Δεν ειναι οτι απλα χαθηκαμε με τους φιλους μου η δεν ειχαμε πλεον κοινα ενδιαφεροντα. Αν το δεις ρεαλιστικα και ψυχρα δεν ειχα ποτε φιλους. Δεν ειναι περιεργο αυτο; Προσπαθω να κανονιζω με αλλους αλλα δεν βολευει ποτε με κανεναν. Δεν ξερω πως να γνωριζω και να προσεγγιζω κοσμο. Για αυτο δυσκολευομαι τοσο.
    Ειναι πολυ σημαντικο για μενα που λες οτι σου φαινομαι μια χαρα κοπελα γιατι παντα νιωθω οτι εχω εγω το προβλημα. Πολυ τραγικο αυτο που θα πω αλλα εχω φτασει στο σημειο να νιωθω οτι δεν υπαρχει ελπιδα. Μετα απο ολα αυτα. Επισης βλεπω οτι μπορει να μιλαω με κοσμο οσο ειμαι στη σχολη αλλα το καλοκαιρι να μη μου στελνει κανεις ενα μηνυμα να δει τι κανω. Δηλαδη αν δεν στειλω εγω δεν θα μιλησουμε ποτε. Ειναι λιγο αδικο ολο αυτο γιατι δεν εχω πειραξει ποτε κανεναν ρε παιδια

Page 34 of 69 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast