Results 481 to 495 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
02-10-2024, 10:31 #481
Δεν ειπα οτι με κρινεις. Το εγραψα και στο παραπανω μηνυμα οτι δεν το λεω ειρωνικα οντως δεν θυμομουν χαχα. Το εχεις πολλα στο κεφαλι σου ειναι φυσιολογικο. Δεν θα καθεσαι να ασχολεισαι και με τον καθε ακυρο στα φορουμ. Αλλα εκτιμω που απαντας να ξερεις. Δεν θυμαμαι τι ακριβως ειπα για τη ζωη της κοπελας αλλα αυτο που μου ερχεται τωρα (που λογικα ειναι το ιδιο) ειναι μια συγκεκριμενη κοπελα που μιλαμε αλλα στο μυαλο της ειναι μονο τα αγορια, τα ρουχα και το μακιγιαζ. Δεν λεω, καλα ολα αυτα και εγω θα τα συζητησω αλλα δεν γινεται να μην εχουμε κανενα αλλο ενδιαφερον. Μια φορα που πηγα να της μιλησω για ενα πιο προσωπικο μου θεμα με σταματησε κατευθειαν και μου ειπε οτι δεν ειναι σε φαση να αναλυει και μου ειπε οτι το θεμα δεν ειναι καν σοβαρο επειδη εκεινη το βλεπει ετσι. Δεχομαι οτι δεν εισαι σε φαση για πολλα πολλα αλλα μη με μειωνεις κιολας. Επισης τωρα μου ηρθε και μια αλλη κοπελα. Δεν θελω να πω ακριβως τι κανει (μπορει και να καταλαβατε κιολας) αλλα με τις επιλογες της καταστρεφει σιγα σιγα τη ζωη της και δεν ακουει κουβεντα. Επισης και αυτη δεν ακουει ποτε οταν της μιλαω το μονο της ενδιαφερον ειναι τα videogames. Ας πουμε τωρα ειπα για 2 περιπτωσεις που βλεπω οτι δεν κολλαμε τοσο πια. Δεν ειναι οτι δεν ειχα ποτε κανεναν η οτι ολα τα προκαλω εγω. Προσπαθω αλλα ολοι η εχουν αλλους και δεν θελουν αλλες παρεες η βγαινουν περιεργοι
- 02-10-2024, 10:35 #482
Σε ευχαριστω τοσο πολυ! Και οι γνωστοι μου ετσι ειναι δυστυχως. Δηλαδη θελω να στειλω ενα μηνυμα να προσεγγισω καποιον για να κανουμε περισσοτερη παρεα και μετα μου περνανε απο το μυαλο ολα αυτα. Αν και σιγουρα κατι συμβαινει και με εμενα γιατι ειμαι υπερβολικα κλειστη, σε βαθμο αηδιας. Οποτε βαζω και εγω το "χερακι" μου στο να δυσκολευω τις σχεσεις μου οσο και αν δεν το θελω
02-10-2024, 10:37 #483
Για να νιωθω οτι μου εχουν παει τοσο "χαλια" τα παντα σιγουρα φταινε και οι 2 πλευρες. 100% φταινε και οι 2 πλευρες. Και υπηρχαν οντως καποιοι που το γυρισαν σε εμενα (που ξαναλεω οτι φταιω αλλα οχι στο 100%) οποτε μαλλον εχει δει αυτα. Δεν νομιζω οτι αναφεροταν σε εσενα. Επισης σε οποιον και αν αναφεροταν, εγω σου λεω οτι εισαι απο αυτους που εχουν βοηθησει πιο πολυ εδω μεσα χωρις κριτικες και σε ευχαριστω για αυτο
02-10-2024, 10:42 #484
Οντως καποιοι ετσι μιλουσαν. Αλλα ενταξει δεν πειραζει. Προσπαθουσαν και αυτοι να βρουν τι παει "λαθος" με το δικο τους τροπο. Μπορει να την ειχαν παθει απο αλλους (οπως ολοι) και να ειναι πιο επιφυλακτικοι τωρα. Η να υπηρχε στη ζωη τους ενα ατομο που συνεχως αλλαζε παρεες η ενα ατομο που δεν ειχε καθολου φιλους αλλα υπηρχε λογος για αυτο. Δεν θελω να τους αδικησω και να πικραθω τωρα. Επισης αυτα που ειπες ειναι οι σκεψεις μου ακριβως. Δεν πρεπει να χασεις τον εαυτο σου για να ταιριαξεις. Ποσο μαλλον τα πιστευω σου. Θελω να εχω ατομα διπλα μου που να εχουν να δωσουν αγαπη και κατανοηση, οπως δινω και εγω (η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω οτι κανω). Σε ευχαριστω πολυ
02-10-2024, 10:45 #485
Φυσικα και δεν ειναι ολοι κοινωνικα σκουπιδια. Καπου εγραψα οτι νιωθω οτι δεν θα ταιριαξω με κανεναν και μετα συνεχισα λεγοντας οτι ειναι δικο μου θεμα αυτο, λογω της υπερβολικης αμυνας που εχω πλεον προς τους ανθρωπους. Επισης αυτο που με ενοχλει και λεω καποιους "χαζους" ειναι οτι δεν ασχολουνται καθολου με κοινωνικα ζητηματα. Εγω το θεωρω πολυ σημαντικο αυτο ας πουμε. Οποτε δεν μπορω να κανω τοσο πολυ παρεα με καποιον που δεν εχει να πει κατι για αυτο
02-10-2024, 10:48 #486
02-10-2024, 10:54 #487
Θα συμφωνησω με το τελευταιο. Ειμαι αδεξια κοινωνικα αλλα εχω και υψηλα στανταρ ταυτοχρονα. Η "βλακεια" μου ειναι οτι ολο αυτο με επηρεαζει παρα πολυ. Δηλαδη δεν μπορω να δεχτω το καλυτερα μονη μου παρα με λαθος ανθρωπους. Θελω καποιον διπλα μου. Δεν μου αρκει δηλαδη η παρεα του εαυτου μου (ναι ειναι λαθος αυτο και θα επρεπε να με αγαπαω περισσοτερο το γνωριζω). Και για να σας προλαβω. Περναω τελεια με το αγορι μου αλλα ειναι μακρια προς το παρον. Οποτε μη μου πειτε απλα βγες με το αγορι σου. Επισης αυτος εχει παρα πολλους φιλους χρονια τωρα. Θα μπορουσε καποιος να πει οτι εχει την ιδανικη φιλια. Οποτε δεν υπαρχει ισορροπια σε αυτο το κομματι της σχεσης και νιωθω λιγο περιεργα.
02-10-2024, 10:58 #488
Δεν ειμαι η λεμονοπιτα αλλα μεσα απο αυτο βλεπω οτι και αλλοι εχουν το ιδιο θεμα με εμενα και νιωθω λιγο καλυτερα και λιγοτερο ηλιθια χαχα. Σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι η λεμονοπιτα ειναι ηλιθια, δεν ξερω καν ποιος ειναι πισω απο αυτο, μην αρχισετε... Καποιες φορες μπορει οντως να νιωθω ανωτερη απο τους αλλους σε καποια θεματα αλλα "ξεκαβαλικευω" το καλαμι και προσπαθω να σκεφτω πιο λογικα. Αν ημουν οντως ανωτερη δεν θα ειχα κανενα θεμα και τιποτα δεν θα με προβληματιζε.
02-10-2024, 12:06 #489
02-10-2024, 12:49 #490
αντε πες...
και σε βαθμο, που οχι απλα να αναρωτιεσαι, αλλα να απελπιζεσαι! εγω, δεν προλαβαινω καν να δω φιλους κι οταν τους βλεπω, πιεζομαι.
συζηταμε τωρα για καφε με 2 φιλες και καταληξαμε οτι τις επομενες 2 βδομαδες δεν γινεται.. οχι να στεναχωριεμαι κιολας...
αλλα οπως βλεπεις, σε αυτο δεν απανταει.
συζηταει μονο ποσο χαλια ειναι το περιβαλλον της...
02-10-2024, 13:19 #491
μα λες οτι η "αποσταση" αυτη, ειναι μια διπλανη πολη!!! ποση αποσταση εχει η διπλανη πολη και καθε ποτε βλεπεστε τελικα; εκεινος σπουδαζει/ δουλευει; δεν εχει καποιος απο τους δυο αυτοκινητο;
γιατι δεν μπορεις να βλεπεις σχεδον καθημερινα καποιον απο την διπλανη πολη;
03-10-2024, 09:56 #492
Λοιπον αυτο το ποστ της Remedy δεν το ειχα δει οποτε απανταω τωρα. Εννοειται οτι μπορω να κανω οτι κανω με φιλους και με το αγορι μου. Απλα απογοητευομαι γιατι το κομματι της φιλιας δεν μου πηγαινε ποτε καλα. Δεν εχω το δικαιωμα να το κανω; Θελω καποια στιγμη να νιωσω οτι καποιος με αγαπαει πραγματικα, με ακουει και με καταλαβαινει. Δεν παιζει να ειναι τοσο δυσκολο ρε παιδια. Ολοι βρισκουν εκτος απο μενα. Δεν θελω να ακουστω κακια αλλα αλλο η φιλια και η κοριτσοπαρεα ειναι κατι διαφορετικο. Αυτο δεν μπορει να μου το δωσει το αγορι μου. Οπως και εγω δεν μπορω να του δωσω αυτο που του δινουν οι φιλοι του. Ημασταν πολυ καλοι φιλοι καποτε αλλα βλεπω οτι ισως δεν θα του εδινα ποτε (αν δεν τα φτιαχναμε εννοω) αυτο που του δινουν οι φιλοι του απο το σχολειο. Το ειχα οντως σαν στοχο γιατι ηθελα γυρω μου ατομα να με αγαπανε και ατομα που να με υπολογιζουν και να εχουμε αναμνησεις. Ολοι οι φιλοι που ειχαν οταν εκαναν κατι (πχ να πανε καπου λιγο πιο μακρια) το εκαναν με αλλους. Εμενα δεν με υπολογιζαν ποτε μεσα στην παρεα και δεν ξερω γιατι. Ισως ημουν απλα πολυ ησυχη. Δεν το βλεπω ανταγωνιστικα. Δηλαδη δεν θελω φιλους επειδη εχουν και οι αλλοι. Θελω ατομα να ταιριαζω και δεν βρισκω (το οποιο ειναι δικο μου θεμα ξαναλεω δεν ειναι ολοι οι αλλοι ηλιθιοι). Τωρα με το αγορι μου ειναι περιπλοκα τα πραγματα. Εννοειται οτι η αποσταση μας δεν ειναι μεγαλη αλλα με σπουδες και δουλειες δεν μπορουμε καθολου να βρεθουμε. Δεν εχει κανεις διπλωμα και αυτοκινητο. Δεν μπορω να πω ποσο συχνα βρισκομαστε γιατι δεν ειναι συγκεκριμενο. Δεν ειναι οτι απλα περιμενω το σκ για να βρεθουμε. Ας πουμε στην εξεταστικη ειχαμε κανει 1,5 μηνα να βρεθουμε. Μπορει να βρεθουμε 1 φορα τη βδομαδα η μια φορα στις 2 βδομαδες. Για 1-2 μερες. Θα μου πειτε οτι επρεπε να μου φτανει αλλα ειναι ο μονος ανθρωπος που με κανει τοσο χαρουμενη και δεν τον χορταινω οταν τον βλεπω τοσο λιγο. Επισης τωρα θα φυγει ενας απο τη δουλεια του και μαλλον θα δουλευει ολη μερα το σκ. Οποτε παει και αυτο.
03-10-2024, 10:00 #493
Ρε σεις απλα δεν το ειδα αυτο. Τωρα απαντησα. Επισης δεν μπορω να απανταω κατευθειαν δεν ειμαι ολη μερα πανω απο το λαπτοπ και το φορουμ. Επισης τα επαιρνα παντα ολα προσωπικα. Και τωρα που κανω καποιες συνειδητοποιησεις απελπιζομαι παραπανω. Δεν εχω το δικαιωμα; Πρεπει να κανω τα στραβα ματια και να μη με επηρεαζει καθολου; Ξερω οτι με τη στενοχωρια κλπ κανω κακο στον εαυτο μου και δεν βοηθαει καπου αλλα δεν μπορω να κανω κατι. Και τι παει να πει σε αυτο δεν απανταει συζηταει μονο ποσο χαλια ειναι το περιβαλλον της; Επρεπε να απαντησω στο δευτερολεπτο για να ειστε ευχαριστημενοι; Η λυση θα βρεθει απλα ειναι δυσκολο. Αφηστε με ομως να μη νιωθω και ηλιθια μαζι με ολα τα υπολοιπα
03-10-2024, 10:03 #494
Σπουδαζει και δουλευει. Δεν εχει δικο του σπιτι ουτε αυτοκινητο προς το παρον. Ισως παρει αυτοκινητο μεσα σε αυτο το χρονο. Εγω αυτο το εξαμηνο θα εχω 8 μαθηματα με αρκετο διαβασμα και εργασιες και μολις σταθεροποιηθει το προγραμμα θα πρεπει να ψαξω και για δουλεια. Αρα ακομα και στη διπλανη πολη πως να πας; Εδω μια μονοημερη λες να πας και μεχρι να βολεψει το συζητας τουλαχιστον μια εβδομαδα για να δεις ποτε θα βολεψει ολη την παρεα. Αρα πως κανονιζεις να πας να δεις τη σχεση σου οταν σπουδαζει και δουλευει τοσες ωρες. Τον θαυμαζω παρα πολυ για αυτο ομως.
03-10-2024, 19:00 #495
Εσύ φταις οι άλλοι μια χαρά είναι