τελικα,εγω δεν καταλαβα το κυριοτερο:η μαγισσα Κλω-Κλω ποια ειναι?
Printable View
τελικα,εγω δεν καταλαβα το κυριοτερο:η μαγισσα Κλω-Κλω ποια ειναι?
Το μεγάλο σου λάθος είναι ότι ζηλεύεις τους άλλους γιαυτά που έχουν καταφέρει να πετύχουν και τους μισείς ενώ θα έπρεπε να τους θαυμάζεις και να προσπαθείς να δεις τι καλό έχουν κάνει και τα έχουν καταφέρει καλύτερα.Μάθε να σκέφτεσαι θετικά απέναντι στον συνάνθρωπό σου και να σέβεσαι αυτούς που έχουν πετύχει κάτι καλό στη ζωή τους.
Σιγά να μην ζηλεύω αυτές τις καρακάξες και δεν μισώ κανέναν και φυσικά χαίρομαι για αυτό που πετυχαίνουν οι άλλοι αρκεί να πετυχαίνω και εγώ. Νομίζω ότι δεν έκρινες σωστά και μιλάς απερίσκεπτα. Οι συγκεκριμένες είναι πολύ κακές, με προκάλεσαν και μου έβγαλαν αυτά τα συναισθήματα κυρίως γιατί με πείραξαν χωρίς να τις κάνω απολύτως τίποτα. Οι συγκεκριμένες είναι 40 χρονών γεροντοκόρες οπότε τι να ζηλέψω;;;
ε εχουμε εκατομυριο κυταρα ακομα για αυτο δε πτοουμαστε εχουμε καιρο για να μας καταστρεψει αλλα 5000Quote:
μας εχεις καταστρεψει 5000 εγκεφαλικα κυταρα
εγω παντως προτιμω τη ματζικα ντε σπελ απο τη κλω κλω
Ακόμα ένα θέμα δελφίνι στο οποίο δεν εχεις καμία ευθύνη και πάλι οι άλλες φταίνε για όποιο λόγο.... το θέμα είναι πως είναι ακόμα ένα θέμα. Δεν υπάρχει τίποτα στην ζωή σου για το οποίο να ευθύνεσαι εσύ... Ε έτσι μην περιμένεις και να αλλάξει τίποτα...
Και τελικά τι σημαίνει "αρσούσες"?