χαλια χαλια χαλια τοτε............!
σνιφφφφφ
κοριτσακια μου κλεινω για σημερα, θα μιλησουμε ξανα το πρωι...
παλιοκοριτσο μου, ηταν οοοτι καλυτερο μπορουσα για σημερα....παντως ακομα νιωθω φουσκωμα απο τη σαλατα... :)
καλο βραδυ!
Printable View
χαλια χαλια χαλια τοτε............!
σνιφφφφφ
κοριτσακια μου κλεινω για σημερα, θα μιλησουμε ξανα το πρωι...
παλιοκοριτσο μου, ηταν οοοτι καλυτερο μπορουσα για σημερα....παντως ακομα νιωθω φουσκωμα απο τη σαλατα... :)
καλο βραδυ!
καλο ξημερωμα!
τωρα αναρωτιεμαι εφαγα πολυ το βραδυ κ δεν πειναω ή προσαρμοστηκα παλι στη νηστεια?
ναι 3 πιατα σουπα δεν ειναι κ λιγο αλλα παιδια ο φακελος ο 1 της κνορ εχει απειροελαχιστες θερμιδες...ο διαιτολογος μου χε πει να τρωω οσο θελω αφου επιμενω, παροτι δεν οφελουν...
μονο το τυρι που εφαγα ο,τι θερμιδες ειχε (πολλες λογικα)
αχ αυτος ο διαιτολογος ποσα μεχει μαθει κ γω τα ανακατευω ολα μαζι...εχω να κανω το διαιτολογιο του μηνες :D
ποτε παντρευεσαι βρε BAD??? σημερα θα ανοιξουμε το παραθυρο στις 11 (να εχω 14 ωρες νηστεια) με τοστακι!!! ειδατε??? φτιαχνω κ τοστ... τα ψηνω..... τα τρωω αργα.... μια χαρα!!!
Καλημερα κοριτσαρες, ολα καλα?
σε 2 μηνες! καλημερα κοριτσια! δειτε στο τι εφγαα σημερα να μου πειτε τη γνωμη σας γιατι δεν εχω θερμιδομετρητη εδω...ευτυχως! μου τη δινουν...
αφου δε κανω το διαιτολογιο μου πιανω παλια διαιτολογια κ κανω μιξαρισμα, ελπιζω θερμιδικα να μη ξεφευγω...
αχ αντε η ωρα η καλη!!!!!
που θα παντρευτεις????
νομιζω πως ειναι αρκετα καλο το προγραμμα σου (μπροστα στο δικο μου ειναι λες και εφαγες τρομερα πολυ αλλα εγω ειμαι λαθος στην προκειμενη περιπτωση...)
θελω να ευχαριστησω θερμα τη forty που μου συστησε την if και εψαξα να βρω πληροφοριες και να δω ποιο μοντελο μου ταιριαζει και επιτελους να ξεκολλησει το μυαλο μου και η ζυγαρια μου, τωρα ξερω πως σιγα σιγα θα τα χασω ολα τα κιλα μου !!!
παλιοκοριτσο, το τυρι εχει πολλες θερμιδες επειδη εχει πολλα λιπαρα. ενημερωτικα σου το λεω. φαντασου οτι τα Light εχουν 17% λιπαρα δηλ σε 100γρ εχεις ηδη 150 θερμιδες απο το λιπος.....Quote:
Originally posted by BaD
καλο ξημερωμα!
τωρα αναρωτιεμαι εφαγα πολυ το βραδυ κ δεν πειναω ή προσαρμοστηκα παλι στη νηστεια?
ναι 3 πιατα σουπα δεν ειναι κ λιγο αλλα παιδια ο φακελος ο 1 της κνορ εχει απειροελαχιστες θερμιδες...ο διαιτολογος μου χε πει να τρωω οσο θελω αφου επιμενω, παροτι δεν οφελουν...
μονο το τυρι που εφαγα ο,τι θερμιδες ειχε (πολλες λογικα)
αχ αυτος ο διαιτολογος ποσα μεχει μαθει κ γω τα ανακατευω ολα μαζι...εχω να κανω το διαιτολογιο του μηνες :D
αγαπη μου εννοειται να ξεκολλησει το μυαλο σου εσενα...εμας ομως δεν γινεται αν το λες να μας προτρεψεις...εχουμε τοσα κιλα... ορκιζομαι οτι αμα παω 78 κιλα δεν θα το πολυψαχνω μετα...μονο θα ζυγιζομαι να ξερω τι παιζει κ τα αλλα θα τα χασω με ηρεμια...Quote:
Originally posted by natallia
θελω να ευχαριστησω θερμα τη forty που μου συστησε την if και εψαξα να βρω πληροφοριες και να δω ποιο μοντελο μου ταιριαζει και επιτελους να ξεκολλησει το μυαλο μου και η ζυγαρια μου, τωρα ξερω πως σιγα σιγα θα τα χασω ολα τα κιλα μου !!!
Παντως πραγματικα ναναι καλα η φορτυ...
το ξερω μπαρμπ μου, απλα κανω το εξης...επειδη δε γουσταρω τις θερμιδες βλεπω πχ τι βραδυνο μου ειχει ο διαιτολογος με τυρι κ λεω πχ μουχε σαλατα + 1 φ. ψωμι + 3 δ. τυρι
ε τοτε μπορω να φαω σουπα (ελαχιστες θερμιδες η συγκεκριμενη) + 3 δ. τυρι τριμμενο + εξτρα τυρι αντι για το ψωμι...κατι τετοιες αλχημειες κανω...κ οταν βλεπω οτι δεν χανω μειωνω την ποσοτητα...
Απλα κανω αναδρομη κ βλεπω τελικα οτι τα καμμενα τα διαιτολογια ειναι ζητημα να τα εκανα αυτουσια 1 βδομαδα...χαχαχαχαχ τεσπα θα σοβαρευτω καποτε...
Τετακι, μτσεκ, κοριτσια γενικα που ειστε αποψε??? α τυχερουλες ειναι παρασκευη ξεχασα...χμ αλες ιδρωνουν στα γυμναστηρια κ αλλες κοβουν βολτες ετσι? χεχε τυχερες!
{--- τελευταιο γευμα 10 βραδυ
ισως καταφερω νηστεια, προτιμω ομως να τρωω πρωινο...θα δειξει!
Για να τρως τελευταίο 10 τί ώρα τρως το πρωινό, βρε ΚΑΚΙΑ;
Hi girlsssssssss!
Εχω να δηλωσω οτι απεκτησα διαδρομο! (δανεικο αλλα δεν εχει σημασια, τι δουλεια μας να κανουμε)
Σημερα εκανα γυρω στα τρια τεταρτα γρηγορο περπατημα, καλα αυτο δεν ειναι και τπτ σπουδαιο μπροστα σ αυτα που κανετε εσεις..αλλα για μενα που ειχα να ανεβω σε διαδρομο 4 χρονια ειναι ενα μικρο κατορθωμα!
Είναι ένα μεγάάάάάάλο, ένα τεράαάάάάάάάάάάα΄στιο κατόρθωμα, Τέτη...το ξέρω γιατίκαι εγώ έκλεισα 4 χρόνια αγυμνασιάς, όσα είναι η μπέμπα μου...Δανεικό, ξεδανεικό ....λιώστο, στίφτο, πάτα το κάτω! Και μετά από τόση δόση κακίας για το διάδρομό σου, σου εύχομαι τα καλύτερα τρεξίματα!!!!Quote:
Originally posted by TETH
Hi girlsssssssss!
Εχω να δηλωσω οτι απεκτησα διαδρομο! (δανεικο αλλα δεν εχει σημασια, τι δουλεια μας να κανουμε)
Σημερα εκανα γυρω στα τρια τεταρτα γρηγορο περπατημα, καλα αυτο δεν ειναι και τπτ σπουδαιο μπροστα σ αυτα που κανετε εσεις..αλλα για μενα που ειχα να ανεβω σε διαδρομο 4 χρονια ειναι ενα μικρο κατορθωμα!
Σ' ευχαριστω πολυ tidekpe και να σου ζησει το κοριτσακι σου, κι εμενα η μεγαλη μου 4 ειναι...απο εκει και επειτα με πηρε η "πανω" βολτα...αλλα αμα ειναι για παιδια, χαλαλι τους!