τα όνειρα είναι το υποσυνείδητο. για να γίνει αυτό που θες, θα πρέπει να δουλέψεις προς τα κει. δεν είναι αυτοματη μηχανή.
Printable View
τα όνειρα είναι το υποσυνείδητο. για να γίνει αυτό που θες, θα πρέπει να δουλέψεις προς τα κει. δεν είναι αυτοματη μηχανή.
Τα όνειρα είναι κάτι πολύ περισσότερο απο το υποσυνείδητο...Είναι το μεγαλύτερο μυστηριο αυτης της πλευράς του ντουνιά.
Εχω βιωσει δεκάδες προφητικά όνειρα που με έκαναν να πιστέψω ότι υπάρχει κατι μεγαλύτερο πισω απο την κουρτινα των πραγμάτων.
Έχουμε που έχουμε τα βάσανα μας, χάνει και η ομάδα μας.
:mad:
ποιά ομάδα σας; το μπάσκετ εννοείς; καλά κι αυτοί σπίτια δεν έχουν χριστουγεννιατικα έχουν πρωτάθλημα;
σίγουρα υπάρχει κάτι περισσότερο. εγώ πιστεύω σε αυτό. και στα παραλληλα σύμπαντα ακόμη.
Παράξενα, για πότε ήμουν μικρός για πότε πήγα στρατό για πότε μεγάλωσα, τώρα με τη νέα χρονιά οδευω για το 37 ετών της ηλικίας μου.
απλά μου έκανε εντύπωση. ότι βάλανε δηλαδή αγωνιστική τόσο κοντά στις γιορτές.
εννοείται πως δεν κανουν όλοι χριστούγεννα,πρωτοχρονιά σπίτι, απλά νόμιζα πως αυτό αφορά συγκεκριμένα επαγγέλματα όπως νοσηλευτές, οδηγοί, ανωτέρα βία και μόνο. όχι αθλητές α' αγωνιστικής, τέλως πάντων.
καλή χρονιά.
Αισθάνομαι σκατά με αυτό το κωλοφάρμακο την πρεγκαμπαλίνη. Στο επόμενο ραντεβού θα ζητήσω να το σταματήσω. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Αντί να είμαι καλύτερα γίνομαι χειρότερα. Και μετά τα ρίχνουμε στον ασθενή και το άγχος του το κερατό μου με τα κωλοφάρμακα. Πίεση 13 και κάτι. Από που κι ως που; Εγώ πάντα είχα χαμηλή πίεση. Ξαφνικά ανέβασα πίεση επειδή αγχώθηκα; Το κωλοφάρμακο μου την ανέβασε. Ναυτία, ζάλη, αει στο καλό πια πρωτοχρονιάτικα.
Νιώθω πως η καινούρια χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά από θέμα διάθεσης αλλά θα δούμε...
Καλημέρα!
τί ωραία! καύσιμο η καλή διάθεση!
ε ναι για εκατομύρια, δεν γκρινιάζεις. εξ άλλου δεν κάνουν και αγκαρεία. οι αθλητές.
Καλύτερα σήμερα.
Με πήραν τηλέφωνο να πάω για καφέ, αρνήθηκα, δεν ξέρω γιατί, θα πάω αργότερα για τρέξιμο.
Νομιζω ότι αρχιζω να βλεπω τα πρωτα σημαδια εξοδου από την κριση μου. Θα δειξει! Κραταω και μικρο καλαθι!