Πώς αισθάνεστε τώρα; (Μέρος δεύτερο) - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 171 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 526 to 540 of 2554
    Senior Member
    τα όνειρα είναι το υποσυνείδητο. για να γίνει αυτό που θες, θα πρέπει να δουλέψεις προς τα κει. δεν είναι αυτοματη μηχανή.

Senior Member
    Τα όνειρα είναι κάτι πολύ περισσότερο απο το υποσυνείδητο...Είναι το μεγαλύτερο μυστηριο αυτης της πλευράς του ντουνιά.
    Εχω βιωσει δεκάδες προφητικά όνειρα που με έκαναν να πιστέψω ότι υπάρχει κατι μεγαλύτερο πισω απο την κουρτινα των πραγμάτων.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Έχουμε που έχουμε τα βάσανα μας, χάνει και η ομάδα μας.

Senior Member
    ποιά ομάδα σας; το μπάσκετ εννοείς; καλά κι αυτοί σπίτια δεν έχουν χριστουγεννιατικα έχουν πρωτάθλημα;
    σίγουρα υπάρχει κάτι περισσότερο. εγώ πιστεύω σε αυτό. και στα παραλληλα σύμπαντα ακόμη.

Senior Member
    Παράξενα, για πότε ήμουν μικρός για πότε πήγα στρατό για πότε μεγάλωσα, τώρα με τη νέα χρονιά οδευω για το 37 ετών της ηλικίας μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    ποιά ομάδα σας; το μπάσκετ εννοείς; καλά κι αυτοί σπίτια δεν έχουν χριστουγεννιατικα έχουν πρωτάθλημα;
    σίγουρα υπάρχει κάτι περισσότερο. εγώ πιστεύω σε αυτό. και στα παραλληλα σύμπαντα ακόμη.
    Ναι το μπασκετακι που χάσαμε χθες.
    Έχουν ναι, δυστυχώς δεν κάνουν όλοι Χριστούγεννα,πρωτοχρονιά σπίτι.
    Τουλάχιστον αυτοί παίρνουν και εκατομμύρια.
    Καλή χρονιά να έχεις user και εσύ και οι υπόλοιποι.

Senior Member
    απλά μου έκανε εντύπωση. ότι βάλανε δηλαδή αγωνιστική τόσο κοντά στις γιορτές.
    εννοείται πως δεν κανουν όλοι χριστούγεννα,πρωτοχρονιά σπίτι, απλά νόμιζα πως αυτό αφορά συγκεκριμένα επαγγέλματα όπως νοσηλευτές, οδηγοί, ανωτέρα βία και μόνο. όχι αθλητές α' αγωνιστικής, τέλως πάντων.
    καλή χρονιά.

Αισθάνομαι σκατά με αυτό το κωλοφάρμακο την πρεγκαμπαλίνη. Στο επόμενο ραντεβού θα ζητήσω να το σταματήσω. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Αντί να είμαι καλύτερα γίνομαι χειρότερα. Και μετά τα ρίχνουμε στον ασθενή και το άγχος του το κερατό μου με τα κωλοφάρμακα. Πίεση 13 και κάτι. Από που κι ως που; Εγώ πάντα είχα χαμηλή πίεση. Ξαφνικά ανέβασα πίεση επειδή αγχώθηκα; Το κωλοφάρμακο μου την ανέβασε. Ναυτία, ζάλη, αει στο καλό πια πρωτοχρονιάτικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    απλά μου έκανε εντύπωση. ότι βάλανε δηλαδή αγωνιστική τόσο κοντά στις γιορτές.
    εννοείται πως δεν κανουν όλοι χριστούγεννα,πρωτοχρονιά σπίτι, απλά νόμιζα πως αυτό αφορά συγκεκριμένα επαγγέλματα όπως νοσηλευτές, οδηγοί, ανωτέρα βία και μόνο. όχι αθλητές α' αγωνιστικής, τέλως πάντων.
    καλή χρονιά.
    Οι αθλητές τουλάχιστον καλοπληρωνονται, οπότε μην τους λυπάσαι. Και ένα δύο Χριστούγεννα κ Πρωτοχρονιες να χάσουν σιγά.

Senior Member
    Νιώθω πως η καινούρια χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά από θέμα διάθεσης αλλά θα δούμε...

Καλημέρα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    τί ωραία! καύσιμο η καλή διάθεση!

ε ναι για εκατομύρια, δεν γκρινιάζεις. εξ άλλου δεν κάνουν και αγκαρεία. οι αθλητές.

Senior Member
    Καλύτερα σήμερα.
    Με πήραν τηλέφωνο να πάω για καφέ, αρνήθηκα, δεν ξέρω γιατί, θα πάω αργότερα για τρέξιμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νιώθω πως η καινούρια χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά από θέμα διάθεσης αλλά θα δούμε...

Καλημέρα!
    Η χρονιά δεν έρχεται με την δική της διάθεση βρε Κυκνε...Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το πως αισθανόμαστε.
    Αν δεν αισθανόμαστε καλά,κάτι κάνουμε λάθος εμείς οι ίδιοι.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Η χρονιά δεν έρχεται με την δική της διάθεση βρε Κυκνε...Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το πως αισθανόμαστε.
    Αν δεν αισθανόμαστε καλά,κάτι κάνουμε λάθος εμείς οι ίδιοι.
    Δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά αντιμετωπίζω μια κατάσταση που δεν ξέρω πως να διαχειριστώ και που τώρα μου έχει προκαλέσει πολύ έντονο άγχος για να μην πω πανικό... Υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι και δεν ξέρω τι να κάνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Νομιζω ότι αρχιζω να βλεπω τα πρωτα σημαδια εξοδου από την κριση μου. Θα δειξει! Κραταω και μικρο καλαθι!