Καταρχην υποχρεωσεις κι εγω εχω οχι μονο εσεις...και δευτερον οταν δεν μπορω να δωσω πρεπει οι "ανθρωποι" να κανουν υπομονη...γιατι καποια στιγμη αυτοι θα ζητανε απο μενα που θα μπορω κι αυτοι δεν θα μπορουν....αλλα χρειαζεται λιγο υπομονη....τωρα δεν μπορω να δωσω...θα μπορεσω ομως μολις πατησω λιγο στα ποδια μου...
Αν δεν το χεις καταλαβει 1000 φορες σας εχω ζητησει συγνωμη και πηγα για μια ακομα φορα να δικαιολογηθω και να ριξω τον εαυτο μου...αλλα απεναντι στην εμπαθεια της rain χανω την ψυχραιμια μου...
Και ολως τυχαιως οταν μιλουσα για το ποσο καλα πανε τα πραγματα δεν ειχατε ξαφνικα δουλειες και απαντουσατε αμεσως...οταν ειχα προβλημα ξαφνικα αποκτησατε δουλειες...αλλα αυτα συμβαινουν οταν δεν παιρνεις στα σοβαρα τον αλλον και νομιζεις οτι απλα γκρινιαζει...το οτι ολη νυχτα εμεινα ορθιος και χτυπουσα σφαλιαρες στον εαυτο μου το ξερες???
Το ξερω οτι δεν εχει κανεις καμια υποχρεωση αλλα τουλαχιστον πεσ το απ την αρχη....οχι καινουριο κοσκινακι να βοηθησουμε τον χαζουλη τον παρθενο τον τζιμ και μετα βαρεθηκαμε...ή εχουμε δουλειες...ή κανεις κατι ή δεν το κανεις...ειναι προτιμοτερο να μου πεις απ την αρχη αντε γεια παρα να με βοηθησεις λιγο και μετα τπτ...δεν το βλεπεις οτι ειναι απανθρωπο....κι εγω σας ειπα...ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ για ψυχοθεραπεια!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ!!!! Εχω πτυχιο πανεπιστημιου, ημουν παντα καλος μαθητης και καλο παιδι και ανταυτου η κοινωνια και οι γυναικες που ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!! Μπορεις λιγο να ερθεις να νιωσεις τη θεση μου??? Ολοι που ηταν κακοι μαθητες και μπασταρδοι με τις κοπελες και εκμεταλλευτες εχουν τωρα τα παντα...κι εγω μια ζωη καλος και ουτε σε ενα φορουμ δεν μπορω να βρω λιγη στοργη....
ωραια κοινωνια φτιακσατε εσεις οι μεγαλοι...αντε τωρα στις δουλειες και τα λεφταδακια σας
Κι αν θες να μαθεις...εγω εκανα λιγο μια βολτα απ τα ποστ για να βοηθησω λιγο...και ξερεις τι συνειδητοποιησα? οτι δεν ειχα και πολλα να δωσω...ουτε να πω...αλλοι να λενε για σχεσεις αποτυχημενες, μια αλλη κοπελα ελεγα οτι ειχε κανει 8 σχεσεις...να παω εγω να πω τι? ως τι να μιλησω??? ως το μηδενικο αυτης της κοινωνιας? ως το ατομο που 5μιση χρονια που σπουδαζε στην πρωτευουσα της χωρας και δεν καταφερε να χει ουτε μια φιλεναδα??? εφυγα με την ουρα στα σκελια..καταλαβες?? αυτο γιατι πολυ μου την λετε οτι δεν βοηθαω καθολου...